Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Analyse criteria bookmakers

SportyTrader heeft 48 indicatoren bestudeerd en vastgesteld voor het selecteren van de beste bookmakers. De analyse van deze 48 indicatoren maakt het ons mogelijk een evaluatie te maken van de kwaliteit van een bookmaker op basis van de 6 belangrijkste criteria voor een wedder. Voor elk criterium wordt een beoordeling tussen de 1 en 10 gegeven.

De financiŽle betrouwbaarheid van een bookmaker geeft de capaciteit van de bookmaker weer om ten opzichte van zijn klanten zijn verplichtingen na te komen.

De financiŽle analyse bestaat uit een onderzoek naar de rendabelheid en betrouwbaarheid van de bookmaker. Hierbij wordt vooral gekeken naar het business model en de financiŽle rapporten van het bedrijf.

Verder wordt nauwlettend gekeken naar de vergunningen die de bookmakers bezitten en naar de reputatie die de bookmaker onder het weddende publiek heeft.

Bij transacties op internet wilt u tegen zo gering mogelijk kosten zo snel en zo veilig mogelijk te werk kunnen gaan. Om dit te bewerkstellingen, hebben wij onderzoek gedaan naar de snelheid, de kosten van de transacties en de beveiligingstechnologieŽn die de bookmakers gebruiken.

De wedder wil een site voor sportwedden die snel en gemakkelijk te gebruiken is en die het hem mogelijk maakt in alle rust zijn weddenschappen te plaatsen. Wij hebben alle sites van bookmakers bekeken en vergeleken om een beeld te krijgen van de kwaliteit van het aangebodene.

Reageert de klantenservice snel en efficiŽnt op vragen van klanten? Is deze service in meerdere talen beschikbaar? Geeft de bookmaker een bonus aan nieuwe klanten? Om een antwoord op deze vragen te geven heeft SportyTrader de klantenservice van verschillende bookmakers onder de loep genomen.

Voor elke bookmaker hebben we het niveau van de winkansen voor de populairste sporten over laatste 12 maanden bekeken en vergeleken.

Om optimaal van zijn account op een site te kunnen profiteren, moet een wedder in kunnen zetten op de evenementen en sporten die hij het beste kent.

Wij hebben de diversiteit in aangeboden weddenschappen per bookmakers bekeken en daarbij zowel de diversiteit in sporten als in soorten weddenschappen meegenomen. We hebben tevens gelet op de mogelijkheid van live wedden en de mogelijkheden om te wedden op Nederlandse sportevenementen.

Onze globale beoordeling geeft onze evaluatie van de kwaliteit van de bookmaker weer. Het is het resultaat van ons onderzoek op 48 kwaliteitsindicatoren. SportyTrader besteedt speciale aandacht aan de financiŽle positie van de bookmaker en de kwaliteit van de aangeboden winkansen door de verschillende bookmakers. Deze twee criteria hebben dus zwaarder gewogen in de eindbeoordeling.

Vorige rubriek