Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Inzet systemen

Het kiezen van een systeem voor uw inzet is een belangrijkste stap op de weg naar succesvol sportwedden. U moet daarbij rekening houden met bepaalde regels.

Eerst en vooral moet u de hoogte van het bedrag bepalen dat u voor uw weddenschappen beschikbaar wilt stellen. Het moet een bedrag zijn dat u niet direct nodig heeft en u moet er rekening mee houden dat u dit geld kunt verliezen. Dit bedrag vormt uw ‘weddenschapsportefeuille’ en kan in hoogte variëren afhankelijk van het resultaat van uw weddenschappen. Als u uw portefeuille heeft samengesteld, kunt u een inzet systeem bepalen.

Waarom moet ik een inzet systeem bepalen?

Ten eerste is dit de beste bescherming tegen euforische overmoed na een serie winnende weddenschappen. Tevens is het een van de twee pijlers voor winstgevend sportwedden: naast het maken van goede prognoses (1), moet u uw weddenschappen financieel winstgevend maken (2). Het definiëren van een inzet systeem stelt u in staat meer winst te maken met minder risico, het zou dus dom zijn hier geen gebruik van te maken.

Verschillende inzet systemen

Eenvoudige systemen voor het beperken van het risico. >>>

Een op het eerste gezicht verleidelijk systeem, maar niet zonder risico. >>>

Een techniek om u inzet te berekenen op basis van het risico van uw weddenschappen. >>>

Inzet systemen