Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Spread Betting

De Spread Betting die in Engeland heel populair is, biedt aanzienlijke kans op winst omdat u kunt speculeren op een totaal aantal acties tijdens een sprotwedstrijd.

De Spread Betting maakt het u mogelijk op een aantal acties tijdens een sportevenement te wedden. U maakt een prognose over het aantal zich binnen een bepaalde marge bevindt (bijvoorbeeld: [10-11] corners in een voetbalwedstrijd). Deze marge wordt in het Engels ‘spread’ genoemd.

Als u voorziet dat het totaal aantal acties zich boven het maximale aantal van de marge bevindt, spreekt men van het kopen van een weddenschap. De bovengrens van ‘spread’ wordt gebruikt om uw resultaat te berekenen:

Als het totaal volgens uw prognose onder het minimum van de spread ligt, spreekt men van het verkopen van de weddenschap. De ondergrens van de spread wordt gebruikt om u resultaat te berekenen:

Bij voetbal kunt u wedden op het aantal doelpunten, corners, kaarten of op meer originele dingen zoals de som van alle rugnummers van de spelers. Bij het tennis kunt u bijvoorbeeld wedden op het aantal aces of directe fouten van een speler.

Bekijk een voorbeeld van Spread Betting >>>

Spread Betting kan geld opleveren maar is ook riskant: u kunt veel geld winnen, maar ook behoorlijk verliezen. Bepaal het risico van tevoren zodat u weet waar u aan begint!

Als u geïnteresseerd bent in Spread Betting, kijk dan ook eens op de site, Sporting Index een specialist in Spread Betting.

Return to top of page