Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Value bet

Leer een selectie maken met de value bet techniek en maak zo winst op de lange termijn.

Om de winkans van een evenement te bepalen, berekent de bookmaker de kans van een sportresultaat. Als hij deze kans onderschat, biedt hij een te hoge winkans aan en kunt u met een gunstige winkans wedden. Een value bet is dus een weddenschap waarvan de kans dat het resultaat gerealiseerd zal worden, onderschat is door de bookmaker.

Er is sprake van een value bet in het volgende geval:

1/winkans < kans dat het resultaat werkelijkheid wordt.

Voorbeeld value bet bekijken >>>

Om een value bet te herkennen, moet u eerst zelf een berekening maken van de kansen. Als uw schattingen juist zijn, zult u vaker winnen dan uit de winkansen valt op te maken en zult u dus op de lange termijn winst maken.

De moeilijkheid bij het maken van value bets is dus dat uw kansberekening nauwkeuriger moet zijn dan die van de bookmakers. Bookmakers werken met buitengewoon efficiënte tools en dit lijkt dus bij voorbaat een verloren strijd.

Met SportyTrader heeft u nu de oplossingen bij de hand om het maximale uit uw weddenschappen te halen. SportyTrader heeft specifieke wiskundige modellen ontwikkeld voor voetbal en tennis. Met deze modellen kunnen met grote zekerheid de kans berekenen dat een bepaald resultaat ook daadwerkelijk zal plaatsvinden.

Meer weten
Met het Kelly criterion kunt u uw optimale inzet berekenen.