Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Cash Out - hoe gebruiken op het EK voetbal?

door Jory Spekking |

image Cash Out - hoe gebruiken op het EK voetbal?
Over enkele weken begint het EK 2021 in Rome, waarna het voetbalfeest ook in andere Europese speelsteden losbarst. Het EK voetbal (UEFA EURO 2020) is een toernooi waar graag op gewed wordt. Dankzij verschillende innovaties die zijn geïntroduceerd door de bookmakers vallen er mooie winsten te behalen. De Cash Out optie is een van die innovaties. We leggen je op deze pagina uit hoe deze functie werkt.

Cash Out: wat is het?

Cash Out Euro

Laten we voor het begrijpen van de functie Cash Out beginnen met haar definitie. De optie Cash Out bestaat al sinds jaren in Engeland, maar is sinds enkele maanden ook aanwezig bij bookmakers op het Europese vasteland. Het principe is simpel: je kunt een deel van je inzet van een weddenschap terugkrijgen als je merkt dat je weddenschap niet zo loopt zoals je had voorspeld. Dit kan tijdens een wedstrijd zijn (deze optie is officieel nog niet beschikbaar voor Nederlandse wedders) of tussen wedstrijden van je weddenschap in. Vanzelfsprekend kun je niet altijd je volledige inzet terugkrijgen of de volle winst pakken, maar je kunt een aanzienlijk deel van je inzet redden of een winst veiligstellen. Dit is de kern van de cashout.

Aanmelden bij TOTO sportweddenschappen!

Een concreet voorbeeld van een Cash Out

Cash Out - Euro - Sportwedden

Laten we een voorbeeld gebruiken om een Cash Out te illustreren. Stel je zet €100 in op een winst van Italië tegen Turkije (1.50) en op Nederland, dat enkele dagen later tegen Oekraïne speelt (1.56). Italië wint de eerste wedstrijd, goed nieuws voor je weddenschap. Helaas voor Oranje, en dus ook voor jou, haken voor de wedstrijd Depay, De Jong en de Ligt af met een blessure. De aankomende wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Oekraïne baart je zorgen. Het is op dit moment dat je gebruik kunt maken van de optie Cash Out.

TOTO kan je met de optie cash out de mogelijkheid bieden om je €130 te laten uitbetalen. Je kunt dit doen totdat de wedstrijd van het Nederlands elftal aanvangt. Weliswaar neem je genoegen met een lagere winst, maar het resultaat van Nederland heeft tenminste geen gevolgen meer voor je weddenschap. Mocht je voor cash-out kiezen en Oranje verliest door de vele blessures van Oekraïne, dan win je bruto €130 in plaats van dat je je gehele inzet verliest. Handig!

Inschrijven op toto.nl!

Welke sites bieden Cash Out aan?

Op de Nederlandse markt is het TOTO, de legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland, dat de optie cashout aanbiedt. TOTO mag voorlopig geen cashout aanbieden tijdens wedstrijden, maar de verwachting is dat dit in de nabije toekomst gaat veranderen. Houd er rekening mee dat Cashout bij TOTO alleen beschikbaar is voor singles en combinatiewedstrijden en niet voor systeemweddenschappen. TOTO biedt op haar volledig Nederlandse website talrijke wedmogelijkheden en prima quoteringen aan voor het EK 2021. Je kunt je er dus uitstekend vermaken deze zomer!

Deze artikelen over het EK 2021 (EURO 2020) gaan je ook interesseren:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer