Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Spoorboekje poulfase WK 2022: De 8 wedstrijden om naar uit te kijken

door Kevin Richard | door Quentin Despret

image Spoorboekje poulfase WK 2022: De 8 wedstrijden om naar uit te kijken
Wil je het 2022 WK schema beter leren kennen? Wilt je weten welke wedstrijden je niet mag missen, en op welke u zich moet richten voor al je sportweddenschappen? Dit is de plek om het uit te vinden! De redactie van SportyTrader zal in dit artikel de mooiste duels van de groepsfase uitlichten.

WK 2022: de wedstrijden om naar uit te kijken

WK 2022: de wedstrijden om naar uit te kijken

Nu het wk langzamerhand dichterbij komt, wordt het tijd om te kijken wat de groepsfase van dit toernooi de voetballiefhebbers te bieden heeft. Hier zijn, naar onze mening, de mooiste affiches van de poulfase. Er komt een grote show voor jullie 2022 Wereldbeker voorspellingen!

Holland Casino biedt hier een bonus aan

Een belangrijke openingswedstrijd voor Oranje in groep A!

WK 2022 Qatar - Nederland - Senegal

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, zal ditmaal niet het gastland (Qatar) de aftrap van het toernooi verzorgen. De eerste wedstrijd van het aankomende WK is namelijk Senegal - Nederland, op maandag 21 november om 13.00 uur. Dit is een wedstrijd die heel belangrijk kan zijn , aangezien de twee favorieten in de groep elkaar in de eerste wedstrijd treffen. De mannen van Louis van Gaal zullen gemotiveerd aan de aftrap verschijnen na hun verrassend afwezigheid op het WK 2018, maar zullen op hun hoede moeten zijn voor het eveneens sterke Senegal van Sadio Mané. Zo begint het WK 2022 met een prachtig affiche!

Bet365 biedt hier een bonus aan

Frankrijk-Denemarken: de strijd om de poulewinst?

WK 2022 Schema - Frankrijk - Denemarken

Deze twee landen kennen elkaar goed! Frankrijk en Denemarken zaten tijdens het vorige WK in 2018 al in dezelfde groep en zitten dat nu ook in de Nations League! Toen Les Bleus vier jaar geleden wereldkampioen werden, wisten ze op de slotdag van de groepsfase niet te winnen van Denemarken in een wedstrijd die in een magere 0-0 eindigde, wat de mannen van Deschamps er niet van weerhield als eerste in de groep te eindigen. Deze keer is het een clash die op de tweede dag van deze groep D gespeeld zal worden! De wedstrijd zal indicatief zijn voor de rest van het toernooi, met twee ploegen die spelen om te winnen en er alles aan zullen doen om hun plaats in de knock-out fase veilig te stellen. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 26 november om 17.00 uur.

ZEbet biedt hier een bonus

Argentinië-Mexico, Een Latijns-Amerikaans onderonsje

WK 2022 - Mexico - Argentinië

Op papier is dit misschien niet de meest aantrekkelijke wedstrijd. Wij kunnen je echter verzekeren dat deze ontmoeting tussen de Noord-Amerikaanse en de Zuid-Amerikaanse landen het wachten meer dan waard zal zijn en voor een groot spektakel zal zorgen. Argentinië, met Lionel Messi die naar verwachting zijn laatste WK speelt, zal favoriet zijn voor de eerste plaats in groep C. Maar ze mogen Mexico dat over een grote generatie beschikt, absoluut niet onderschatten. Bovendien heeft Mexico in 2018 bijvoorbeeldDuitsland met 1-0 verslagen om zich zo te plaatsen voor de laatste 16 (waarin ze met 2-0 verloren van Brazilië). Mexico kan duidelijk de verassing van deze groep worden, en zou zomaar de harten van voetbalfans kunnen veroveren! Deze vindt plaats op de tweede speeldag in groep C op zaterdag 26 november om 20.00 uur.

Circus biedt hier een bonus aan

Spanje-Duitsland: the clash of the titans!

Schema WK 2022 - Spanje - Duitsland

Spanje tegen Duitsland. Deze clash tussen twee grootmachten is de wedstrijd waar het meest zal worden uitgekeken door voetbalfans en gokkers. Als er één wedstrijd is die beslissend zou moeten zijn voor de toppositie in Groep E, dan is het deze wel. Bovendien heeft het Duitse elftal nog een rekening te vereffenen. Tijdens de laatste confrontatie tussen beide ploegen (in de Nations League op 17 november 2020) versloeg Spanje Duitsland immers met 6-0. Dit was een historische nederlaag voor de Duitsers, die op wraak zullen zinnen en optimaal gemotiveerd aan de aftrap zullen verschijnen om de Spanjaarden te verslaan en de eerste plaats in de groep te veroveren. Tijdens deze wedstrijd, die op zondag 27 november om 20.00 uur wordt gespeeld wordt, zal elke voetbalfan aan de buis gekluisterd zitten. We hopen op een spektakelstuk!

Betclic biedt hier een bonus

Brazilië-Zwitserland, een déjà vu

WK 2022 Schema - Brazilië Zwitserland

Ja, deze wedstrijd zal WK kenners bekend voorkomen. En dat klopt, want de twee teams ontmoeten elkaar opnieuw nadat ze in 2018 al dezelfde groep deelden. De Zwitsers, die destijds in een uitstekende vorm verkeerd, slaagden erin Brazilië een punt afhandig te maken (1-1). Inmiddels is Zwitserland verder geëvolueerd en heeft dat bewezen met hun wedstrijd tegen Frankrijk op EK 2020. In een zeer gelijkwaardige groep C, bestaande uit Servië en Kameroen, lijkt deze wedstrijd op een finale voor de eerste plaats. Hoe dan ook, dit zijn de twee favorieten die elkaar op maandag 28 november om 17.00 uur zullen ontmoeten voor hun tweede wedstrijd.

Unibet biedt hier een bonus

Portugal-Uruguay, ditmaal in de groepsfase

Schema WK 2022 - Portugal Uruguay

Nog een wedstrijd tussen twee teams die elkaar tijdens het WK in 2018 zijn tegen gekomen. Maar deze keer gaat het niet om een wedstrijd in de achtste finales tussen Portugal en Uruguay, maar om een confrontatie in de groepsfase. Portugal, waar Cristiano Ronaldo's zijn laatste WK speelt, is favoriet voor de groepswinst, hiervoor is het echter van groot belang deze wedstrijd in elk geval niet te verliezen. Deze tweede wedstrijd van de tweede speelronde van groep H staat op het programma op maandag 28 november om 20.00 uur. En met een groot aantal Portugese en Uruguayaanse sterren op het veld, is er geen twijfel mogelijk dat dit een affiche is waar menig voetballiefhebber watertandend naar uitkijkt. Een wedstrijd waarop gokkers veel zullen wedden, zo veel is zeker.

ZEbet biedt hier een bonus

Kroatië-België: Een clash tussen de twee Europese outsiders

WK 2022 Schema - België Kroatië

Dit is een wedstrijd die zomaar doelpuntrijk zou kunnen uitvallen, tussen twee ploegen met goede spelers in de voorhoede, maar enkele tekortkomingen als het op de verdediging aankomt. Ook is het zeer waarschijnlijk de eerste plaats die op het spel zal staan in deze clash tussen de twee favorieten van groep F. Marokko en Canada mogen echter niet over het hoofd worden gezien, deze twee degelijke ploegen zullen er alles aan doen om het de Europese favorieten zo lastig mogelijk maken. Deze wedstrijd vindt plaats op de laatste speeldag, en zou een van de twee ploegen wel eens in verlegenheid kunnen brengen als ze zich tijdens de eerste twee wedstrijden nog niet veilig hebben gespeeld. De clash staat op 1 december om 18.00 uur op het programma.

Betcity biedt hier een bonus aan

Kameroen-Brazilië, de revanche 8 jaar later?

WK 2022 Schema - Brazilië Kameroen

De twee landen ontmoeten elkaar opnieuw na hun laatste officiële onderlinge duel in 2014, tijdens de groepsfase van het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. De Kameroeners, reeds uitgeschakeld na twee nederlagen, leden toen een zware nederlaag (1-4) tegen de Brazilianen, en verlieten het WK dus met drie nederlagen. Deze keer zullen ze er op gebrand zijn  wraak te nemen op Neymar en zijn teamgenoten! Deze wedstrijd wordt opnieuw gespeeld op de derde speeldag, vrijdag 2 december om 20.00 uur, zullen de Kameroeners ditmaal in staat zijn een betere partij op de mat te leggen?

Bet365 biedt hier een bonus aan

Meer lezen over het WK 2022?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer