Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Bookmakers: wie wint het EK 2021?

door Jory Spekking | door Max Lanters

image Bookmakers: wie wint het EK 2021?
Vandaag focussen we ons op de favorieten voor de EK-winst. Welke landen zijn favoriet volgens de bookmakers?

Wie zijn de favorieten op het EK 2021 volgens de bookmakers?

Favoris Bookmakers Euro 2020

De grote vraag van deze zomer: wie gaat er op 11 juli 2021 aan de haal met de EK-titel?

Het Europees kampioenschap voetbal is dan toch eindelijk in aantocht, nadat vorig jaar werd besloten om het toernooi met een jaar uit te stellen door de coronacrisis. Alle liefhebbers van voetbalweddenschappen kijken uit naar hét sportevenement van deze zomer, dat gespeeld wordt van 11 juni tot en met 11 juli 2021.

Veel Nederlanders zullen blij zijn dat Oranje zich na enkele magere jaren eindelijk weer voor een eindtoernooi geplaatst heeft. Frankrijk heeft drie jaar na het winnen van het WK de mogelijkheid om de dubbel in de wacht te slepen, zoals het al eerder deed in 1998/2000. De concurrentie zal het de Fransen niet makkelijk maken. Frankrijk is volgens de bookmakers zelfs niet eens de grote favoriet op het EK voetbal. Welk land dan wel?

Vandaag presenteren we je de nationale elftallen waarvan de bookmakers het meest verwachten op het komende EK. Er zijn interessante odds om op in te zetten!

TOTO: wedden op EK-wedstrijden!

Engeland - de grote favoriet bij de bookmakers

Engeland favoriet EK 2021 (2020)

Engeland is vaak goed op dreef in de kwalificaties, maar stelt vervolgens teleur op de grote toernooien. Op het EK van deze zomer zou dit echter zomaar kunnen veranderen.

Met een sterke selectie, met topspelers als Harry Kane, Marcus Rashford, Jadon Sancho en Jordan Henderson, hebben de Three Lions alle kaarten in handen deze zomer.

Voeg bovendien nog eens de nodige talenten aan dit lijstje toe, zoals Phil Foden, Reece James, Mason Mount en Calvert-Lewin, en je ziet waarom Engeland een van de beste EK-selecties heeft. De finale op Wembley is bovendien een extra motivatie voor de Engelsen.

Met een quotering van 5.85 bij TOTO, is Engeland de eerste keuze van de bookmakers voor de EK winst. Wat euro’s inzetten op de mannen van Southgate kan zeker geen gek idee zijn.

Inschrijven bij TOTO en het EK voorspellen

Frankrijk - favoriet voor de titel vlak achter Engeland

Frankrijk favoriet EK 2021 (2020)

Frankrijk is volgens de bookmakers na Engeland de grootste kanshebber voor de eerste plaats op het EK 2021. Waarom? Frankrijk is de huidige wereldkampioen en heeft zich zonder moeite gekwalificeerd voor het EK.

Het Franse elftal heeft relatief weinig veranderingen ondergaan sinds het gewonnen WK van 2018. Didier Deschamps kan nog altijd rekenen op spelers die bij grote Europese clubs spelen, zoals Mbappé, Griezmann, Varane, Kanté, Pogba en Hernandez. 

Met een enorm scala aan goede Franse voetballers zijn de posities bij Frankrijk erg sterk dubbel bezet. Les Bleus hebben bovendien een goede mix van jonge talenten en gevestigde namen. De Fransen maken een erg solide indruk. 

Zie jij Frankrijk als dé topfavoriet op het EK 2021? Dan kan de quotering van 6.05 voor 'winst EK door Frankrijk' bij TOTO je misschien verleiden tot een leuke weddenschap deze zomer. Wij verwachten in ieder geval net als de bookmakers veel van de Fransen!

Een account aanmaken bij TOTO en direct wedden op voetbal

België - de derde topfavoriet op het EK 2021

België favoriet EK 2021 (2020)

De Rode Duivels behoren volgens de bookmakers ook tot de topfavorieten voor de EK-titel. Met een geweldig elftal en een coach die bijna nooit verliest, is België een grote kanshebber voor EK-winst. De Belgen hebben een erg sterke selectie met een goede gemiddelde leeftijd. Niets winnen met deze topgeneratie zou eeuwig zonde zijn. 

Met topspelers als Hazard, Lukaku, De Bruyne, Mertens, Tielemans en Courtois boezemt de selectie van België angst in. Twee minpunten zijn de blessure van Axel Witsel en de vormcrisis van Eden Hazard sinds zijn vertrek naar Real Madrid. 

België is iets minder favoriet bij de bookmakers dan Engeland en Frankrijk. Dit komt waarschijnlijk omdat de defensie van de Rode Duivels iets minder bekend is. Bovendien lijken de wisselspelers van België iets zwakker te zijn dan die van de Fransen en Engelsen. Als we naar de odds kijken, zien we dat TOTO een quotering van 6.85 aanbiedt voor een EK-winst door België. Wederom een interessante quotering die je veel geld kan opleveren.

Het EK en vele andere sportevenementen voorspellen bij TOTO

Deze artikelen over het EK 2021 (EURO 2020) gaan je ook interesseren:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer