Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

EK 2021: wie zijn de favorieten voor de finale?

door Jory Spekking | door Max Lanters

image EK 2021: wie zijn de favorieten voor de finale?
Frankrijk en Portugal waren de finalisten op het EK 2016. Maar wie staan er op het EK 2021 in de finale? De verwachtingen van de bookmakers en de beste odds.

Finale EK 2021: wie zijn de favorieten?

Op een groot evenement als het EK 2021 bestaan er op online goksites talrijke mogelijkheden voor weddenschappen. Vandaag presenteren wij de grootste kanshebbers voor de EK-finale die gespeeld wordt op 11 juli 2021. Drie landen onderscheiden zich volgens de bookmakers van de anderen als het aankomt op het behalen van een finaleplaats op Wembley.

Engeland, de favoriet van de bookmakers

Favorieten Finale EK 2021 - Engeland

Het Engeland van bondscoach Gareth Southgate is volgens de bookmakers de grootste kanshebber voor een finaleplaats op Wembley. Na een vierde plek op het WK in Rusland denderden The Three Lions door de kwalificatieronde (7 winst en 1 verlies). De Engelsen presenteren zich als grote kanshebber voor de EK titel, aangemoedigd door het idee dat het de beker omhoog kan gaan tillen in eigen land. De Engelsen zijn met een quotering van 3.25 volgens de aanbieders van sportweddenschappen de grootste kanshebber voor de finale van het EK 2021. 

Maak een TOTO-account aan!

Een België dat vrijwel een thuiswedstrijd speelt

Favorieten Finale EK 2021 - België

Meer dan 60% van de Rode Duivels speelt momenteel in de Premier League of heeft dat in het verleden gedaan. Denk aan spelers als Courtois, Alderweireld, De Bruyne, Hazard, Lukaku en zelfs aan de bondscoach Roberto Martinez. De Belgen, die derde werden op het afgelopen WK, zullen gemotiveerder dan ooit zijn om de finale van 11 juli 2021 op Wembley te bereiken. België is het land dat na Engeland de grootste kans wordt toegedicht voor de finale van de UEFA EURO 2020. De ongekend sterke reeks in de kwalificatie heeft hier ongetwijfeld aan bijgedragen. Met 10 gewonnen wedstrijden en gemiddeld 4 doelpunten per wedstrijd hebben de Belgen de wereld geïmponeerd. Het heeft een bovendien een selectie waar je u tegen zegt. De quotering voor het behalen van de finale door België staat bij TOTO op 3.50.

Schrijf je in bij TOTO en voorspel de EK-finalisten!

Frankrijk: de derde favoriet voor de EK finale

Favorieten Finale EK 2021 - Frankrijk

De derde paats in de lijst met favorieten voor de finale op Wembley is weggelegd voor Frankrijk, finalist op het EK in 2016 en winnaar van het WK 2018. Als winnaar van zijn EK-kwalificatiegroep staat de quotering voor het behalen van de finale door Frankrijk op 3.50. Frankrijk maakt deze zomer deel uit van een erg sterke poule met daarin Portugal en Duitsland en zal daarom niets cadeau krijgen. Desalniettemin kan bondscoach Didier Deschamps wederom beschikken over een erg sterke selectie. Veel selectiespelers hebben bovendien al ervaring opgedaan in de finales van het EK 2016 en het WK 2018. Gaat Frankrijk ook dit jaar weer de finale halen? Online gokkantoren kunnen zich dit goed voorstellen.

Inschrijven bij TOTO!

Deze artikelen over het EK 2021 (EURO 2020) gaan je ook interesseren:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer