Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

EK 2021: welke outsiders voor je weddenschappen?

door Jory Spekking | door Max Lanters

image EK 2021: welke outsiders voor je weddenschappen?
Met het EK 2021 dat steeds dichterbij komt, presenteren wij vandaag de outsiders voor de titel. Met hoge odds die de moeite waard zijn!

Wie zijn de outsiders op het EK 2021?

Outsiders Euro 2020

Van 11 juni tot en met 11 juli 2021 wordt de zestiende editie van het EK voetbal gespeeld. Dit jaar niet in 1 land, maar vrijwel overal in Europa. Het EK voetbal is hét sportevenement van het jaar waar veel mensen naar uitkijken. Kan Oranje na 2 gemiste eindtoernooien eindelijk weer een rol van betekenis gaan spelen deze zomer? Ondenkbaar is het niet, maar er lijken andere gegadigden te zijn. In dit artikel presenteren wij 3 outsiders met hoge quoteringen. Inzetten op één van deze drie landen kan erg interessant zijn. Het zou in ieder geval zonde zijn om deze odds niet te bekijken.

Duitsland komt sterk terug

Outsiders Euro 2020 - Allemagne

Na het voor de Duitsers erg teleurstellend verlopen WK van 2018 in Rusland (uitgeschakeld in de poulefase met 2 verliespartijen in 3 wedstrijden tegen Mexico en Zuid-Korea) en een Nations Ligue waarin het achter Frankrijk en Nederland eindigde, heeft Joachim Löw de bezem door de selectie gehaald. Löw verklaarde dat 2019 het jaar zou worden voor een nieuwe start. Ervaren spelers Jérôme Boateng, Thomas Müller en Mats Hummels hoefden niet meer op een uitnodiging te rekenen, een beslissing die veel stof deed opwaaien in binnen- en buitenland. De roep om Thomas Müller en Mats Hummels is nog regelmatig hoorbaar en kwam ook weer te sprake na de verliespartij van vorige maand tegen Noord-Macedonië.

Desalniettemin werd Duitsland 'gewoon' eerste in de EK-kwalificatiegroep, boven Oranje. Het won 7 van de 8 wedstrijden (1 verliespartij tegen Nederland). Met 30 doelpunten voor en 7 doelpunten tegen was het een van de best presterende ploegen in de kwalificatiereeks. Serge Gnabry liet zich van zijn positieve kant zien bij zowel zijn club Bayern München als bij de nationale selectie en zal een speler zijn om in de gaten te houden. Maar ook spelers als Toni Kroos, Joshua Kimmlich, Leon Goretzka en Leroy Sané hebben het nodige laten zien op internationaal topniveau. De Duitsers moeten daarom ook vooral niet worden onderschat tijdens het EK van deze zomer. TOTO biedt in ieder geval een heerlijke quotering van 8.45 aan.

Aanmelden bij TOTO

En waarom niet de dubbel voor Portugal?

Outsiders Euro 2020 - PortugalMet een quotering van 9.25 is het ook de moeite waard om naar Portugal te kijken. Portugal bleek op het EK 2016 tot grote verrassing van velen te sterk voor Frankrijk. De winnende lijn wist het niet door te trekken op het WK van 2018. Portugal speelde in de poulefase twee keer gelijk (met daarbij een memorabele 3-3 tegen Spanje) en won 1 wedstrijd. Vervolgens was Uruguay in de achste finale met 2-1 te sterk voor de Portugezen. Desalniettemin was het WK allesbehalve het begin van het einde voor Portugees succes.

In 2019 won Portugal namelijk de allereerste ediitie van de Nations League. De Portugezen werden eerste in de groep boven Italië en Polen, wonnen vervolgens van Zwitserland, om vervolgens met 1-0 af te rekenen met het Nederlands elftal. Met een solide selectie die dubbelbezet is in alle linies (Rui Patrício, João Cancelo, Rúben Neves, Danilo Pereira, Bernardo Silva, João Félix, etc.) en een nog altijd sterke Cristiano Ronaldo (11 goals in de kwalificatie), mag Portugal zeker dromen van een nieuwe EK-winst. Portugal mag niet ontbreken in de lijst met outsiders. Het zal allereerst door moeten gaan in poule F, met daarin ook twee andere kanshebbers voor de EK-titel: Frankrijk en Duitsland.

Een TOTO-account aanmaken

En wat als de Italië de verrassing van het EK 2021 wordt?

Outsiders Euro 2020 - Italie

Na een plek in de EK finale van 2012 (waarin het met 4-0 onderuitging tegen een oppermachtig Spanje) en een mooie race op het EK 2016 (winst tegen België in de poule, winst tegen Spanje in achtste finale en verlies na strafschoppen tegen Duitsland in de kwartfinale), lijken de Italianen ook nu een gevaarlijke outsider voor de titel. Italië was afwezig op het WK 2018, maar heeft sindsdien onder bondscoach Roberto Mancini een heel ander gezicht laten zien. Italië werd glansrijk eerste in haar niet al te zware EK-kwalificatiepoule. De statistieken logen er niet om: 10 winstpartijen, 37 doelpunten voor en slechts 4 doelpunten tegen (het had daarmee na België, dat drie doelpunten incasseerde, de op één na minst gepasseerde verdediging van de kwalificatie).

Italië is op het EK 2021 ingedeeld in een poule met Turkije, Wales en Zwitserland, drie degelijke landen. Desalniettemin is Italië topfavoriet voor de winst in deze poule, zeker door het thuisvoordeel (3 wedstrijden in het Stadio Olimpico in Rome). Roberto Mancini kan rekenen op ervaren topspelers zoals Leonardo Bonucci, Marco Verratti, Jorginho en Ciro Immobile. Italië is dan ook zeker een kanshebber voor de EK titel deze zomer. De odds van TOTO voor Italië zijn niet misselijk. Met een quotering van 12.25 bij TOTO kan het de moeite waard zijn om op in te zetten op een EK winst voor Italië.

Het EK voorspellen bij TOTO

Deze artikelen over het EK 2021 (EURO 2020) gaan je ook interesseren:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer