Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK 2022: Wat zijn de beste weddenschappen op Duitsland?

door David Gerritsen | door Kevin Richard

image WK 2022: Wat zijn de beste weddenschappen op Duitsland?
Het Duitse elftal is weer van de partij op het wereldkampioenschap voetbal van 2022. Ontdek in dit artikel de beste weddenschappen om op in te zetten voor die Mannschaft.

Welke voorspellingen voor Duitsland tijdens het WK van 2022?

Voorspelling Duitsland WK 2022

Na twee opeenvolgende rampzalige deelnames aan grote nationale toernooien, waaronder de beschamde uitschakeling in de groepsfase van het WK 2018 en de uitschakeling in de achtste finales van het EK 2020, zal Duitsland er alles aan doen zich op het aankomende WK voetbal in Qatar te revancheren. Ook voor de bookmakers is het Duitse elftal een relatief onzekere factor. De Duitse Mannschaft wordt nu geleid door Hansi Flick, een nogal offensieve coach die perfect past in het Duitse pressing voetbal. Als voormalig coach van Bayern München - een club waarmee hij in 2020 in Lissabon de Champions League won - is hij perfect vertrouwd met de Duitse spelers van de Beierse club, die doorgaans de ruggengraat van de nationale ploeg vormen. Het voornaamste doel van dit elftal zal zijn om in tegenstelling tot de voorgaande toernooien weer een ijzersterke indruk te maken en de Duitse voetbalfans trots te maken.

De kansen van Duitsland om ver te komen in het toernooi zullen na de groepsfase duidelijk worden, aangezien zij in de sterke Groep E zijn ingedeeld is het belangrijkste doel om vóór Spanje te eindigen! Ook Japan en Costa Rica zullen niet bepaald gemakkelijke tegenstanders zijn, ondanks het feit dat de Duitse selectie in theorie genoeg kwaliteit herbergt om deze ploegen te verslaan. Historisch gezien is de ambitie van Duitsland natuurlijk om de WK titel te veroveren aangeizen ze deze prijs al vier keer eerder wonnen. Kwalificatie voor de achtste finales is een relatief veilige weddenschap, terwijl inzetten op groepswinst relatief riskant is gezien de aanwezigheid van de Spanjaarden.

Maak een account aan bij Unibet

Beide teams scoren? Goed idee!

Er was een tijd dat voetbal gewoon een sport was waarin men 11 tegen 11 werd speelde, eb Duitsland uiteindelijk altijd won. De laatste jaren is dat niet meer noodzakelijk het geval. Na de laatste Duitse titel (2014) kende die Mannschaft in 2016 een goed EK (halve finale), maar daarna hield het op, getuige de teleurstellende optredens op volgende toernooien (WK 2018 en EK 2021). Deze negatieve spiraal leidde tot het vertrek van Joachim Löw en de entree van Hansi Flick op de bank, die probeerde enkele nieuwe gezichten in het Duitse elftal te introduceren, met de nadruk op agressief en zeer aanvallend voetbal, maar bijna te veel...

Op het laatste Europees kampioenschap, bijvoorbeeld, kreeg de Duitse verdediging in vier wedstrijden zeven doelpunten tegen. En onlangs, in de eerste vier wedstrijden van de Nations League, scoorden de Duitsers veel maar kregen ze ook veel doelpunten tegen (9 doelpunten voor en 5 tegen).  De coach lijkt een zwak te hebben voor de modieuze tactiek, met een 3-mans defensie, maar ze hebben met Rudiger slechts één grote naam op in de achterhoede, wat van de verdediging de achilleshiel van dit elftal maakt. In een groep met Spanje en twee andere relatief onvoorspelbare teams kan de weddenschap 'beide teams scoren: ja'  tijdens de groepsfase interessant zijn.

Ga door

Twee overwinningen in de groepsfase? Waarschijnlijk

Spanje zal ongetwijfeld een zware tegenstander zijn voor de Duitsers, maar Japan en Costa Rica zullen binnen het bereik van Müller en zijn teamgenoten liggen. Het Aziatische team, dat op 23 november de eerste tegenstander van Duitsland zal zijn, is de laatste tijd nogal wisselvallig geweest, terwijl de Costa Ricanen, die op 2 december de laatste tegenstander van de Duitsers zullen zijn, zich alleen in de play-offs voor Qatar wisten te kwalificeren. De Mannschaft is dus duidelijk favoriet voor deze twee groepswedstrijden, en elk ander resultaat dan een overwinning zou zeker een verrassing zijn. Maar, we benadrukken nogmaals, Duitsland komt misschien niet ongeschonden uit deze twee wedstrijden... Wedden op een Duitse overwinning door ook gelijke doelpunten?

Maak een account aan bij Unibet

Komt Duitsland verder dan de achtste finales?

Voorspellingen WK 2022 - Duitsland Sané

De povere prestatie van Duitsland op het WK in Rusland was de grootste verrassing van de groepsfase van het toernooi. De Duitsers zaten in een van de minst. sterk groepen met Zweden, Mexico en Zuid-Korea, maar werden uitgeschakeld. Op het laatste Europees kampioenschap waren de prestaties niet veel beter: na in de openingsronde de groep des doods te hebben overleefd, werd Duitsland onder leiding van Joachim Löw in de achtste finale uitgeschakeld door Engeland.

Wat als dit het jaar wordt waarin Duitsland zijn comeback maakt? Met Flick op de bank lijkt zo'n scenario niet onmogelijk. Als we ervan uitgaan dat ze de groepsfase overleven zullen de Duitsers tegenover een ploeg uit poule F komen te staan in de achtste finales. Groep F bestaat uit België (een serieuze outsider), Kroatië (de verliezend finalist van het laatste WK), Marokko en Canada.

In theorie zijn de Duitsers meer dan in staat om elk van deze vier tegenstanders te verslaan. Waarom zou je dus geen klein bedrag inzetten op het behalen van de kwartfinales door die Mannschaft? Misschien zelfs verder? Na de achtste finales kunnen de Duitsers het in de kwartfinales opnemen tegen Brazilië, Portugal of zelfs Uruguay. Op dit moment is het een behoorlijke gok om ervan uit te gaan dat ze verder komen dan de kwartfinales, maar er kan nog van alles gebeuren en de odds zijn absoluut aantrekkelijk!

Maak een account aan bij Unibet

Meer lezen over het WK 2022 in Qatar?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer