Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK 2022: Wat zijn de beste weddenschappen op het Marrokaanse elftal?

door David Gerritsen | door Kevin Richard

image WK 2022: Wat zijn de beste weddenschappen op het Marrokaanse elftal?
Marokko zal deelnemen aan het WK in Qatar. Wat zijn hun ambities voor dit toernooi in 2022? Welke sportweddenschappen moet je op Marokko plaatsen? De mening van onze experts lees je in dit artikel.

Wat zijn de wedtips voor het Marrokaanse elftal op het WK?

Wedtips Marokko WK 2022

Opnieuw ingedeekd een zeer moeilijke groep bestaande uit België, Canada en Kroatië, zal het Marokkaanse elftal zeer goed voor de dag  moeten komen om mee te doen voor de bovenste twee plaatsen in hun groep op dit Wereldkampioenschap 2022. De leeuwen van de Atlas zullen zich geen misstap kunnen veroorloven, en de eerste twee wedstrijden tegen de Kroaten en daarna de Belgen zullen uiteraard beslissend zijn.

Maar Marokko heeft de middelen om deze grote Europese naties in verlegenheid te brengen en beschikt over een uitstekende ploeg. Met spelers als Achraf Hakimi, Sofiane Boufal, Noussair Mazraoui, Hakim Ziyech, Youssef En-Nesyri of de uitblinkende Yassine Bounou kan de nieuwe coach Walid Regragui grootse dingen bereiken op dit WK. De odds voor de Marokkanen om zich te plaatsen voor de achtste finales zijn duidelijk de moeite waard om op in te zetten.

Het wordt eveneens interessant om te zien waar Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech toe in staat zijn, de twee sterren die met de vorige bondscoach Vahid Halilhodzic in de clinch lagen, maar nu onder de nieuwe bondscoach weer vrij baan krijgen, gaat weer toveren bij het Marrokaanse elftal?

Unibet biedt hier een bonus

De 'over 2.5' om te proberen!

Dit Marokkaanse team is aanvallend ingesteld, soms zelfs te aanvallend, want ze laten geregeld grote ruimtes in hun verdediging vallen. Hier is een interessante statistiek over dit Marokkaanse team: de 'meer dan 2.5 doelpunten' voorspelling is uitgekomen in 6 van de laatste 8 wedstrijden. Een geweldige verhouding, en een weddenschap die 75% van de gevallen winnend is tijdens de laatste wedstrijden van de Marokkanen.

Met technisch zeer begaafde spelers als Boufal of formidabele afmakers als En-Nesyri beschikt Marokko inderdaad over de nodige kwaliteiten om een wedstrijd te doen ontbranden. En tegen een ploeg als België, die ook een grote offensieve kwaliteit heeft maar een defensieve zwakte, moeten er doelpunten vallen! Aarzel dus niet om de Over 2.5 te proberen met deze Marokkaanse selectie tijdens het WK 2022, vooral omdat de kansen vaak zeer interessant zijn voor dit soort weddenschappen.

ZEbet biedt hier een bonus

En-Nesyri doelpuntenmaker

Wedtips Marokko WK 2022 En-Nesyri

De Marokkaanse aanvaller was zeer effectief voor zijn zware blessure, die hem vorig seizoen lange tijd aan de kant hield. Maar doelpunten maken is niet verloren, en de nummer 19 van Marokko liet dat zien tijdens de bijeenkomst in juni. Tijdens de twee kwalificatiewedstrijden de Africa Cup 2023, tegen Zuid-Afrika en Liberia, heeft de speler uit Fez in beide wedstrijden de netten doen bollen! Dit bewijst eens te meer dat hij de gevaarlijkste spits van deze selectie is, en dat we op hem zullen moeten rekenen tijdens dit WK. De quoteringen op een doelpunt van de spits zouden zeer interessant moeten zijn voor de wedstrijden tijdens het WK. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan

Bet365 biedt hier een bonus

Marokko in de kwartfinale, de hoge odds om te proberen

Kwalificatie voor de laatste 16 van het WK zou een geweldige prestatie zijn voor dit team. Het zou echter een historische prestatie zijn om de kwartfinales te bereiken wat allesbehalve eenvoudig is gezien de kwaliteit van de deelnemende teams in Qatar. Het is niet verwonderlijk dat de odds voor dit scenario hoog zijn bij de bookmakers (8.00 bijvoorbeeld bij Unibet), en zeer interessant blijven om te spelen voor liefhebbers van de Marokkaanse selectie. Hoe dan ook, bij SportyTrader vestigen wij enige hoop op een Marokkaanse verrassing in Qatar.

Unibet biedt hier een bonus

Meer lezen over het WK 2022 in Qatar?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer