Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling topscorer WK 2022: op wie in te zetten?

door David Gerritsen | door Quentin Despret

image Voorspelling topscorer WK 2022: op wie in te zetten?
Wie is volgens de bookmakers favoriet om topscorer te orden tijdens het WK in Qatar? Het antwoord vind je in dit uitgebreide artikel.

Voorspelling topscorer WK 2022

Het WK 2022 in Qatar komt snel dichterbij! Het zal de gelegenheid zijn om de beste spitsen ter wereld te zien strijden voor de topscorerstitel van de competitie. Dus wie zal dit WK eindigen met de meeste doelpunten op zijn naam ? Wie is de favoriet bij de bookmakers? We bekijken de kanshebbers en de kansen in dit artikel.

Harry Kane, de favoriet van de bookmakers

Harry Kane - Topscorer 2022

Als er één speler de favoriet is van alle experts voor de titel van topscorer op het WK 2022, dan is het Harry Kane wel. De nummer 9 van de Three Lions is een formidabele afmaker. Hij is technisch maar ook snel voor zijn lengte, fysiek sterk en klinisch voor het doel, en hij komt dicht in de buurt van een complete nummer 9. Hij heeft misschien niet de carrière gehad die hij op clubniveau verdiende, maar hij is de belangrijkste troef van Engeland in de zoektocht naar een titel. Het werkte bijna tijdens het laatste EK, maar de ploeg van Gareth Southgate verloor in de finale van Italië. Harry Kane is de favoriet bij de bookmakers om de topscorer van het toernooi te worde,, met een odd van 8.00 bij Unibet. Het zou geen verrassing zijn als hij deze eretitel zou winnen, want hij is zo formidabel voor het doel. Ter herinnering, hij eindigde al als topscorer in de vorige editie in 2018, met 6 doelpunten tijdens de competitiemaand. Dit betekent dat een weddenschap op de Engelse spits niet over het hoofd mag worden gezien als je op dit soort weddenschappen wilt inzetten.

Unibet biedt hier een bonus aan

Mbappé, de revanche?

Mbappe - WK 2022

Voor Kylian Mbappé kunnen we duidelijk spreken van revanche. Het gaat niet om het laatste WK, waar de Fransman buitengewoon goed was en zijn ploeggenoten naar de titel leidde, maar om Euro 2020. De PSG-speler wist het tijdens dat toernooi niet waar te maken (net als veel van zijn teamgenoten), en zal er alles aan doen om zichzelf te verlossen in de ogen van het Franse publiek. Na de Nations League van 2021, die ook in het water, heeft Frankrijk net twee teleurstellende toernooien achter de rug en zal het zich tijdens het WK van een betere kant moeten laten zien.

Kylian Mbappé, die van seizoen tot seizoen beter wordt en steeds slagvaardiger, heeft de mogelijkheid om als topscorer te eindigen op dit WK 2022, en de bookmakers achten die kans ook groot.  Met een gemiddelde van 9,00 is hij de tweede favoriet van de goksites. Het Franse wonderkind lijkt klaar om meer sportgeschiedenis te schrijven. Dus aarzel niet om uw geluk te beproeven, door wat gekd op de jonge Parijzenaar in te zetten.

ZEbet biedt hier een bonus aan

Benzema, eerst een Ballon d'Or en daarna topscorer van het WK?

Benzema - WK 2022

Karim Benzema is in uitzonderlijke vorm. Sinds Cristiano Ronaldo Real Madrid heeft verlaten, heeft hij een heel ander rol in het team. Hij is een technische en aanvallende leider, en heeft zojuist zijn team naar een historische 14e Champions League-titel geleid, de 5e voor de in Lyon opgeleide speler. Hij weet ook hoe hij moet scoren met Les Bleus. Zo scoorde hij twee keer tijdens Euro 2020 (tegen Portugal en Zwitserland).  Op dit WK 2022 moet Frankrijk (logischerwijs) iets verder komen dan het stadium van de achtste finales waarin ze tijdens het laatste EK stranden, en zo zald de vermoedelijke toekomstige Ballon d'Or 2022 dus genoeg mogelijkheden krijgen om te scoren. Benzema, in de beste vorm van zijn carrière en beslissender dan ooit, heeft ook alle kwaliteiten die nodig zijn om de topscorerstielvan de competitie te behalen. Denk erover na als je je weddenschappen plaatst.

Bet365 biedt hier een bonus aan

Ronaldo, de laatste kans?

Ronaldo - WK 2022

Legende Cristiano Ronaldo speelt waarschijnlijk zijn laatste grote toernooi met Portugal. Als winnaar van Euro 2016 droomt hij nu van het winnen van het WJ, die zijn land nog nooit heeft gewonnen. Ondanks zijn leeftijd heeft CR7 nog steeds indrukwekkende afwerkingskwaliteiten, zoals blijkt uit zijn 18 doelpunten in de Premier League vorig seizoen. De bookmakers onderschatten de Portugese spits niet, want hij staat onderaan het favorietenpodium, met een gemiddelde quotering van 13,00. Als jr op zoek bent naar goede kansen, weet dan dat de Portugees zelden teleurstelt, en dat hij op het laatste EK als topscorer eindigde met 5 doelpunten (gelijk met Patrik Schick). Cristiano, het laatste kunsje?

Betcity biedt hier een bonus aan

Romelu Lukaku, de interessante quoteringen!

WK 2022 - Lukaku

De Chelsea spits (dit seizoen uitgeleend aan Inter Milan) heeft veel ups en downs gehad in zijn carrière. Twee jaar geleden was hij een monster bij de Italiaanse club en leverde hij een belangrijke bijdrage aan de Scudetto winst, maar vorig jaar kende hij een teleurstellend seizoen bij de Blues. Maar wat zeker is over de voormalige Mauve is dat hij weet hoe hij moet reageren als het gaat om scoren voor België. Het is simpel, 'Big Rom' heeft een van de beste statistieken in de geschiedenis van het nationale team.

Sinds het begin van zijn carrière bij de Rode Duivels heeft Lukaku al 66 keer het net gevonden in 99 optredens. De spits hoopt dat moyenne aan te scherpen  tijdens het een maand durende toernooi in Qatar. De Inter-spits was tweede topscorer op Euro 2020 en het WK 2018 met telkens vier doelpunten, en hij zou zichzelf wel eens kunnen overtreffen en dit keer de topscorerstitel te winnen. De odds zijn in ieder geval erg interessant;

Unibet biedt hier een bonus aan

De belangrijkste outsiders

Messi - Neymar - WK 2022

De twee Parijzenaars Neymar en Lionel Messi zullen ook het bekijken waard zijn tijdens dit WK 2022. De Braziliaan krijgt eindelijk de kans om te schitteren na een WK 2014 dat voortijdig werd beëindigd door een rugblessure, en een roemloze uitschakeling tegen België in 2018. In de bloei van zijn carrière zal de Parijse linkervleugelspeler zijn land moeten dragen, en moet hij beslissend zijn.

Van Lionel Messi wordt verwacht dat hij zijn laatste internationale toernooi met Argentinië speelt. Het is een kans voor hem om zijn naam te schrijven in de legende van het voetbal en om een nieuw hoogtepunt toe te voegen aan zijn lijst van prestaties... Met de WK titel aan het einde? De kansen voor Messi's topscorerstitel zijn 15.00 bij Unibet, en die van Neymar 14.00. Dit betekent dat velen hun geluk zullen willen beproeven aan het einde van het jaar.

Naast de twee Parijzenaars zijn ook andere zeer goede spitsen, zoals Memphis Depay of Robert Lewandowski, de moeite waard om in de gaten te houden en zouden ze je wel eens veel geld kunnen opleveren. De eerste heeft odds van 27.00 bij TOTO, terwijl de aanvaller van Barcelona uitstekende kansen heeft van 40.00. Waag een gokje als je erin gelooft.

TOTO biedt hier een bonus aan

Onze favoriet

Tot slot de favoriet van onze voetbalexperts, dat is de Fransman Kylian Mbappé .

Zoals we al vaak hebben gezegd, lijken de kansen van 9.00 bij Unibet voor het Franse wonderkind het meest interessant van de markt. De spits van PSG boekt vooruitgang bij zijn club, en wij zien hem dit WK in Qatar aangrijpen om zijn vele kwaliteiten aan de wereld te tonen. De redactie kijkt graag naar de goede kansen van de Parijse speler. Met zijn 23 jaar kan hij al een van de grootste spelers uit de geschiedenis worden.

ZEbet biedt hier een bonus aan

Meer lezen over het WK 2022?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer