Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK 2022: Wat zijn de beste weddenschappen op Spanje?

door David Gerritsen | door Kevin Richard

image WK 2022: Wat zijn de beste weddenschappen op Spanje?
Het Spaanse team zal aanwezig zijn op het wereldkampioenschap voetbal van 2022. Ontdek in dit artikel de beste weddenschappen om op in te zetten voor het Spaans elftal.

Wat zijn de voorspellingen voor de Spaanse Wereldbeker?

WK 2022 - Voorspellingen Spanje

Met minder flamboyante namen dan de vorige jaren, maar een hecht team en enkele veelbelovende parels die dit toernooi definitief door kunnen breken (o.a. Gavi en Pedri), zou Spanje zomaar de verrassing van het WK 2022 in Qatar kunnen worden. Hier vertellen we alles over de beste wedopties op het Spaanse elftal voor het aankomende wereldkampioenschap.

De Spanjaarden hebben een zeer goed EK achter de rug,  waar ze pas in de halve finale werden uitgeschakeld door de uiteindelijk winnaar Italië , en de ploeg van Luis Enrique zal ambitieus zijn in Qatar en zou een heel ander gezicht moeten tonen dan op het WK van 2018 (uitschakeling in de achtste finales). 

In een groep op papier met Duitsland, Japan en Costa Rica, lijkt Spanje alle troeven in handen hebben om zich te plaatsen voor de achtste finales van het toernooi. De bookmakers delen deze observatie, want het overleven van de groepsfase door Pedri en collega's wordt niet tegen buitensporige odds aangeboden, en is daarom ook niet erg aantrekkelijk om op in te zetten.

Aan de andere kant, is het interessanter om in te zetten op Spanje als groepshoofd in groep D. De odds zijn veel beter (gemiddeld 2.00), en zeker het proberen waard. Hoewel het niet gemakkelijk zal zijn met de Mannschaft als voornaamste concurrent in de groep, maakt het jonge Spaanse team wel degelijk kans om de groep te winnen. Wat ons betreft een aantrekkelijke wedoptie!

Unibet biedt hier een bonus

Vermijd de Under / Over weddenschap

Met dit Spaanse team weet je nooit wat je kunt verwachten voor het begin van een wedstrijd. In sommige wedstrijden overspoelen ze tegenstanders met een vlaag van doelpunten, terwijl andere wedstrijden volledig gesloten zijn met weinig of geen beweging voor beide doelen. In de laatste zes wedstrijden van La Roja, is de weddenschap "Meer dan 2.5 doelpunten" 50% van de tijd uitgekomen. Het is dan ook moeilijk om voor dit Spanje op de lange termijn een betrouwbare inschatting te maken. Wij vermijden daarom duidelijk de Over / Under op dit Spaanse team, tenzij we de context van de wedstrijd grondig hebben bestudeerd.

ZEbet biedt hier een bonus

Een overwinning tegen Duitsland?

WK 2022 - Spanje - Duitsland

In de 7 ontmoetingen tussen beide landen in alle competities, heeft Spanje slechts één wedstrijd verloren tegen Duitsland. Een vriendschappelijke wedstrijd in november 2014. Maar in officiële wedstrijden is het een ander verhaal: drie overwinningen voor La Roja, en één gelijkspel! Het laatste succes tot nu toe, is de vernietigende 6-0 in de Nations League in november 2020 die alle voetballiefhebbers zich ongetwijfeld kunnen herinneren. De Duitsers boden geen enkele weerstand geboden aan de talrijke aanvallen van de ploeggenoten van Ferran Torres, die die avond een hattrick scoorde.

Voor dit WK 2022 wordt het succes van Spanje tegen Duitsland al door bookmakers aangeboden met een mooie odd van €2.46 bij TOTO. Een quotering om van te profiteren natuurlijk, vooral als je daarnaast ook gebruik maakt van de bonussen die momenteel worden aangeboden om een nieuwe site te ontdekken tijdens WK. 

Betcity biedt hier een bonus aan!

Spanje titelkandidaat? Interessante odds!

Spanje zal niet de favoriet zijn voor het WK 2022, noch bij de bookmakers, noch bij de kenners. Maar als de tijd ons iets heeft geleerd, dan is het dat de favoriet zeer zelden grote wedstrijden wint. Zeer weinig mensen zagen Italië het EK 2020, of Portugal het EK 2016 winnen.

Gezien de quoteringen die door de bookmakers worden geboden, zouden wij het aandurven een klein bedrag in te zetten op de wereldtitel voor Spanje eind 2022. Het is een elftal dat je niet mag onderschatten en het is altijd interessant om te wedden op een outsider omdat de odds erg interessant kunnen zijn.

Unibet biedt hier een bonus

Meer lezen over het WK 2022 in Qatar?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer