Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Qatar 2022: Wat zijn de interessante wedopties voor Portugal?

door David Gerritsen | door Kevin Richard

image Qatar 2022: Wat zijn de interessante wedopties voor Portugal?
De Portugezen die tijdens de vorige editie van het wereldkampioenschap in de achtste finales werden uitgeschakeld werden zullen er in december alles aan doen om ditmaal verder in te komen in het toernooi, wat gezien het aantal topspelers in hun selectie zeker mogelijk is. Maar zijn ze in staat om de finale te halen en de trofee te veroveren ? In dit artikel zoomen we in op de odds en wedstrijden van de Portugezen voor het aankomende WK.

Qatar 2022: Wat zijn de interessante wedopties voor Portugal?

WK 2022 - Wedopties Portugal

Portugal wordt door de bookmakers ingeschaald als een gevaarlijke outsider, bij TOTO met een quotering van 13,25. Dit is een stuk hoger dan het kwartet topfavorieten (Brazilië, Engeland, Frankrijk en Argentinië) en vergelijkbaar met landen als Duitsland, België en Nederland. Maar als de historie van het WK ons één ding geleerd heeft dan is het wel dat het lang niet altijd de topfavoriet is die er met de eindoverwinning vandoor gaat. Het meest recente  voorbeeld hiervan is de uitschakeling van Frankrijk in de kwartfinale tijdens het afgelopen EK, terwijl Italië er tegen alle verwachtingen met de beker vandoor ging. Het is dus niet onmogelijk dat Portugal op het WK in Qatar voor een verrassing zou kunnen zorgen. Dit in combinatie met de aantrekkelijke odds op de eindoverwinning van Portugal maakt het tot een weddenschap die zeker het overwegen waard is. Bovendien is de huidige nummer acht van FIFA ranglijst een ploeg die in staat is om toernooien te winnen, zoals in 2019 hebben laten zien met winst van de Nations League ten koste van het Nederlands elftal.Maar net als bij de de andere deelnemers hangt er uiteraard veel af van de vorm van de topspelers, Bruno Fernandes, João Félix, en bovenal Cristiano Ronaldo.

ZEbet biedt hier een bonus aan

Ronaldo, een laatste kans voor de kroon op zijn carrière

WK 2022 Qatar - Christiano Ronaldo

Voor Cristiano Ronaldo is het op 38-jarige leeftijd naar alle waarschijnlijkheid de laatste kans om zijn imposante prijzenkast te vervolmaken met de nog ontbrekende wereldbeker. Het lijdt geen twijfel dat de topscorer aller tijden van de Portugezen uiterst gemotiveerd aan de aftrap van het toernooi zal verschijnen. Daarnaast zal hij er ook op gebrand zijn op persoonlijk vlak records te breken, en zal hij er alles aan doen om zoveel mogelijk doelpunten maken. Het kan daarom interessant zijn een weddenschap af te sluiten voor Ronaldo als topscorer van het toernooi, op het EK is hij immers al twee keer gedeeld topscorer geworden. Bij Unibet heeft deze weddenschap een quotering van 15.00, wat gezien de staat van dienst van deze superster wellicht het proberen wel waard is.

Bet365 biedt hier een bonus aan

De weg richting knock-outfase

WK 2022 - Wedstrijden Portugal

Willen de Portugezen kans maken op de eindoverwinning, dan zullen ze zichzelf moeten overtreffen, want ondanks de EK titel op hun palmares, zijn ze op het wereldkampioenschap nog nooit verder gekomen dan de halve finales, waarin ze tot twee keer toe zijn gestrand. De poulfase zullen de Portugezen naar verwachting ditmaal probleemloos moeten kunnen overleven, in een groep waar de krachtsverhoudingen op papier vrij duidelijk verdeeld zijn. Met de Ghana, Zuid-Korea en Uruguay als tegenstanders ligt het in de lijn der verwachting dat Portugal samen met Uruguay zal strijden om de eerste plaats in de groep.

Portugal trapt zijn WK-campagne af tegen Ghana, waarvan ze zullen moeten winnen om geen valse start te maken in jacht op het ticket voor de achtste finale, want Uruguay zal naar verwachting ook hun eerste wedstrijd tegen Zuid-Korea winnen. Het is echter de tweede speeldag waar het meest op het spel staat tijdens de confrontatie met Uruguay. Deze wedstrijd is ook de perfecte mogelijkheid om revanche te nemen voor het vorige mislukte WK waarin ze in de zestiende finale werden uitgeschakeld door hetzelfde Uruguay. Het resultaat tegen de ploeg van Suarez bepaalt eveneens de inzet van de laatste wedstrijd tegen Zuid-Korea, bij een positief resultaat is het namelijk goed mogelijk dat de Portugezen al zeker zijn van de volgende ronde.

Dit zijn belangrijke variabelen om rekening mee te houden als je van plan bent om in te zetten op deze wedstrijd aangezien de inzet van een duel van grote invloed is voor het wedstrijdverloop, als de Portugezen al gekwalificeerd zijn bij het ingaan van het laatste groepsduel is de kans dat sterren zoals Bruno Fernandes rust krijgen een stuk groter, wat de kansen voor Zuid-Korea verbetert.

Unibet biedt hier een bonus aan

De wedstrijden op een rijtje

  • Portugal - Ghana (24/11 - 20:00)
  • Portugal - Uruguay (28/11 - 20:00)
  • Zuid-Korea - Portugal (02/12 - 16:00)

Nu je goed op de hoogte bent van het programma en de tegenstanders van de Portugezen, kun je goed voorbereid bij de bookmakers terecht om een interessante weddenschap af te sluiten. Vergeet niet de odds van de verschillende sites met elkaar te vergelijken, om je winstkansen te maximaliseren. Wil je meer informatie over de verschillende bookmakers? Neem dan vooral een kijkje in ons overzicht van goksites waar van elke bookmaker een uitgebreide review beschikbaar is.

Bet365 biedt hier een bonus aan

Meer lezen over het WK 2O22 in Qatar?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer