Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK Basketbal Vrouwen 2022 Voorspellingen en wedtips

Voorspelling 1X2

25 sep. 2022 - 23:30

FIBA WK, Vrouwen

Servië
1 X 2
Mali
26 sep. 2022 - 00:00

FIBA WK, Vrouwen

Zuid-Korea
1 X 2
Verenigde Staten
26 sep. 2022 - 02:00

FIBA WK, Vrouwen

Frankrijk
1 X 2
Japan
26 sep. 2022 - 03:30

FIBA WK, Vrouwen

China
1 X 2
Puerto Rico
26 sep. 2022 - 06:30

FIBA WK, Vrouwen

Canada
1 X 2
Australië
26 sep. 2022 - 23:30

FIBA WK, Vrouwen

China
1 X 2
België
Vind onze gratis voorspelling over de winnaar van het WK Vrouwenbasketbal, evenals onze deskundige voorspellingen over alle wedstrijden van het WK Vrouwenbasketbal 2022. Kortomn veel informatie voor al je sportweddenschappen!

Voorbeschouwing en voorspellingen voor het WK Basketbal voor vrouwen

Voorspelling WK basketbal vrouwen

Maak je klaar om te wedden op basketbal in 2022. Na hun EuroBasket voorspellingen van 1 tot 18 september, delen de SportyTrader experts hun voorspellingen voor de Women's World Cup, gespeeld van 22 september tot 1 oktober in Australië. Na de derde opeenvolgende titel van de VS in 2018 is de vraag wie er dit jaar in staat is de Amerikanen te stoppen? Wat zijn de beste weddenschappen om om op in te zetten tijdens dit WK? We vertellen je alles op deze pagina. Bereid je weddenschappen voor, dit wereldkampioenschap basketbal voor vrouwen belooft een groots spektakel te worden!

Unibet biedt hier een bonus aan

Hoe werkt het wereldkampioenschap basketbal voor vrouwen?

Om het WK basketbal voor vrouwen van 2022 met succes te voorspellen, moet je eerst begrijpen hoe het in elkaar steekt. Wees gerust, er is niets ingewikkelds aan de opzet van het toernooi

Allereerst nemen de 12 gekwalificeerde landen van 22 tot en met 27 september deel aan een groepsfase. Verdeeld in twee groepen van zes teams moeten ze bij de beste vier van hun groep eindigen om door te gaan naar de knock-outfase. In deze eerste ronde levert winst twee punten op en verlies één punt (0 punten in geval van opgave).

In een tweede fase, van 29 september tot 1 oktober, vindt de knock-outfase plaats. De acht teams die zich in de groepsfase hebben gekwalificeerd, ontmoeten elkaar eerst in de kwartfinales, die leiden tot de halve finales en vervolgens de grote finale. Merk op dat er ook een troostfinale word gespeeld voor de bronzen medaille. Een klassieke opzet.

Toernooi details

 • De locatie: Sydney (Australië)
 • De stadions: State Sports Center (3800 plaatsen); Qudos Bank Arena (18.000 plaatsen)
 • Data: 22 september tot 1 oktober 2022
 • Laatste winnaar: Verenigde Staten

ZEbet biedt hier een bonus aan

Onze tips om te wedden op het wereldkampioenschap basketbal voor vrouwen

Wedtips sportweddenschappen - WK basketbal vrouwen

Om goed te presteren bij het wedden op de wereldbeker basketbal voor vrouwen, zijn er een paar kernpunten om te onthouden. Onze specialisten geven je de belangrijkste tips. Gebruik ze voor deze 2022 editie, ze kunnen je helpen om zo betrouwbaar mogelijk te voorspellen.

Kijk naar de vorm van het moment

De eerste tip ligt voor de hand: houd rekening met de vorm van elk team. Kijk daarvoor naar de laatst behaalde resultaten, maar ook en vooral naar de verschillende hoofdstatistieken (succespercentage in de worpen, aantal gescoorde driepunters, aantal toegekende punten enz...). Weeg ook de laatste resultaten af aan de hand van de tegenstanders waartegen ze speeelden, en je krijgt een goed beeld van de vorm van elk team. Zo zal een recente overwinning tegen de VS belangrijker zijn dan een overwinning tegen Puerto Rico. Deze eerste tip is belangrijk, omdat veel gokkers regelmatig worden misleid door alleen op de prestige en de populariteit van een land te wedden. Maak niet dezelfde fout.

Controleer de vorm van de belangrijkste spelers

Naast de collectieve vorm van de landen moet je ook kijken naar de vorm van de topspelers op de vloer. Zoals u waarschijnlijk weet, tellen individuele prestaties zwaar in een sport die draait om statistieken zoals basketbal. Als de beste speler van een selectie bijvoorbeeld slecht in vorm is, is het succes van haar team niet waarschijnlijk. Je weddenschap maakt dus minder kans omm uit te komen  dan wanneer ze in vorm was geweest. Een belangrijke tip van onze experts!

Bet265 biedt hier een bonus aan

Controle op mogelijke afwezigen

Behalve uit vorm kan er ook een belangrijke speler ontbreken bij een WK Basketbal 2022. Het is niet onmogelijk dat een sterspeler niet beschikbaar is voor een wedstrijd door een blessure, een schorsing of zelfs door een beslissing van de staf. Daarom, als een speler die gemiddeld 25 punten scoort voor haar team afwezig is voor de wedstrijd waarop u wilt wedden, vermijd dan het voorspellen van het succes van haar selectie. Een Team USA zonder A'Ja Wilson, bijvoorbeeld, zal er niet hetzelfde uitzien als wanneer zij op de vloer staat. Vergeet dat nooit.

Vermijd wedstrijden waar weinig op het spel staat

Deze vierde tip geldt alleen voor de laatste wedstrijden van de groepsfase. Als een land al verzekerd is van een plaats aan het eind van de groepsfase, vermijd om op de winst van dit team in te zetten tijdens de resterende wedstrijden. De coach kan besluiten zijn team te laten rouleren, waardoor de kwaliteit van zijn team op de vloer afneemt. Gebrek aan motivatie, daling van de kwaliteit... pas op voor deze val bij het afsluiten van je weddenschappen! Dezelfde redenering geldt ool voor landen die al zeker zijn van uitschakeling in de poulefase.

De waarde van de geboden odds checken

Bepaal ten slotte of uw voorspelling de moeite waard is om te worden omgezet in een weddenschap bij een bookmaker. Hiermee bedoelen wij vooral het evalueren van de podds die op sportweddenschappen sites worden aangeboden voor je voorspelling. U denkt bijvoorbeeld dat Frankrijk slechts 30% kans heeft om Australië te verslaan en de bookmaker biedt kansen van 1.80? Laat deze weddenschap dan links liggen, het risico is de potentiële winst van de weddenschap niet waard.Als je daarentegen denkt dat de Verenigde Staten 90% kans hebben om Puerto Rico te verslaan en je bookmaker biedt kansen van 1.30? Neem de gok dan! Vergeet niet dat er een formule is om u te helpen: (1 / odds) x 100. Het geeft je de schatting van de bookmaker voor een bepaald scenario, en dus een indicatie voor jou als sportwedder.  Onthoud dit.

TOTO biedt hier een bonus aan

Statistieken die je moet kennen voor je voorspellingen voor het WK vrouwenbasketbal 2022

Statistieken WK basketbal vrouwen - hulp bij wedden

Als u betrouwbaar wilt wedden op het wereldkampioenschap basketbal voor vrouwen, moet je ook de belangrijke statistieken van het toernooi kennen. Hiervoor hebben de basketbalspecialisten van SportyTrader de volgende cijfers van het afgelopen toernooi samengesteld.

Het vermelde cijfer heeft betrekking op het gehele toernooi, terwijl de cijfers tussen haakjes enerzijds betrekking hebben op de statistieken van de groepsfase en anderzijds op die van de knock-outfase.

 • Gemiddeld aantal punten per wedstrijd: 139,2 punten (140,7pts / 136,8pts)
 • Gemiddeld puntenverschil: 16,3 punten (16,9pts / 15,3pts)
 • Wedstrijden met +133,5 punten: 60% (62,5% / 68,7%)
 • Wedstrijden met +135,5 punten: 57,5% (58,3% / 56,2%)
 • Wedstrijden met +137,5 punten: 57,5% (58,3% / 56,2%)
 • Wedstrijden met +139,5 punten: 50% (54,2% / 43,7%)
 • Wedstrijden met +141,5 punten: 47,5% (50% / 43,7%)
 • Wedstrijden met +143,5 punten: 45% (45,8% / 43,7%)
 • Wedstrijden met +145,5 punten: 37,5% (37,5% / 37,5%)
 • Wedstrijden met +147,5 punten: 27,5% (29,2% / 25%)
 • Gelijkspel aan het einde van de wedstrijd (verlenging): 2,5% (4,2% / 0%)

Uiteindelijk kunnen we zien dat het de voorkeur verdient om niet te veel Over boven de 139,5 punten te proberen, en dat de Under weddenschappen interessant zullen zijn om te proberen tijdens dit WK. Vergeet niet dat bij basketbal de meest waardevolle weddenschappen die zijn op het succes van een team, een handicap of een speler (punten, rebounds, passes). Denk hieraan wanneer je je voorspellingen doet voor het wereldkampioenschap basketbal voor vrouwen in Australië.

Unibet biedt hier een bonus aan

De groepsfase van het wereldkampioenschap basketbal voor vrouwen 2022

Nu u de indeling van de wedstrijd, de belangrijkste statistieken en onze tips voor weddenschappen kent, gaan we over tot de kern van de zaak en de samenstelling van de groepen voor dit WK 2022. Verdeeld in twee groepen van zes teams, beloven de 12 deelnemende landen al in de groepsfase spectaculaire wedstrijden.

 • Groep A - België, China, Bosnië-Herzegovina, Puerto Rico, Zuid-Korea, USA
 • Groep B : Frankrijk, Servië, Japan, Mali, Canada, Australië

Met Team USA, China, Japan, Frankrijk en België die allemaal spelen, is er genoeg om enthousiast over te zijn in deze eerste groepsfase. De weddenschappen zullen vooral interessant zijn in de handicaps, en vooral tijdens de ontmoetingen tussen de favorieten.

ZEbet biedt hier een bonus aan

Onze voorspelling over de winnaar van het wereldkampioenschap basketbal voor vrouwen in 2022

Voorspelling winnaar WK basketbal vrouwen 2022

Zonder veel verrassing zal Team USA opnieuw favoriet zijn om het toernooi in Australië te winnen. Het Amerikaanse team, dat de laatste drie wereldkampioenschappen basketbal al heeft gewonnen, heeft alles in huis om de vloer van Sydney in vuur en vlam te zetten. Onder de nieuwe coach Cheryl Reeve mogen Brionna Jones en gezelschap niet gemist worden bij de concurrentie. Achter de VS zullen de grote outsiders ongetwijfeld China, Japan en België zijn.

De odds voor de titel

De odds zijn nog niet beschikbaar bij de bookmakers. U kunt echter het basketbal van de website www.unibet.nl bekijken, dat in September 2022 een enorme welkomstbonus biedt. Maak er gebruik van.

Open een Unibet account

Onze voorspellingen voor het WK basketbal voor vrouwen in 2022

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

WK Basketbal vrouwen: de beste odds om op in te zetten

Bron: www.fiba.basketball

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer