Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

ATP Nitto Finals 2023 Voorspellingen en wedtips

Vind onze gratis ATP Finals voorspelling voor de uiteindelijke winnaar, evenals onze deskundige voorspellingen voor alle wedstrijden in het Turijn 2023 Masters toernooi. Veel informatie voor je sportweddenschappen!

Presentatie en voorspellingen van de Nitto ATP Finals 2023 - Tennis

Voorspellingen ATP Finals - Masters 2023 - Tennis

Het ATP Finals toernooi, voorheen bekend als de Masters of Masters Tournament, is het laatste toernooi van het ATP seizoen. Het is ook het meest prestigieuze toernooi na de vier Grand Slam-toernooien.

Dit seizoen wordt het van 12 tot 19 november 2023 in Turijn (Italië) gehouden. Tijdens de Nitto ATP Finals nemen de beste 8 spelers op de ATP-ranglijst het tegen elkaar op, waarbij tot 1.500 punten worden toegekend aan de kampioen. Er zijn tal van spannende duels te voorspellen en er zijn tal van mogelijkheden om je tennisweddenschappen te plaatsen. Wie volgt de winnaar van vorig jaar Novak Djokovic op? SportyTrader helpt je bij het maken van je tennisvoorspellingen.

Toernooi details

  • Plaats: Pala Alpitour Stadion, Turijn (Italië)
  • De data : Van 12 tot 19 november 2023
  • De ondergrond: Hard (indoor)
  • Prijzengeld: NC ($14.750.000 in 2022)
  • Laatste winnaar: Novak Djokovic

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze voorspelling voor de winnaar van de ATP Finals 2023

Voorspelling winnaar ATP Finals - Masters Tennis

Carloz Alcaraz, de eerste die zich kwalificeerde, is zeker een van de favorieten om de ATP Finals van 2023 te winnen. De jonge Spanjaard was dit seizoen subliem en won een aantal grote titels, waaronder Wimbledon, en hij is hongerig naar een titel die logischerwijs ontbreekt op zijn palmares in Turijn. Hoewel Novak Djokovic een grote bedreiging voor hem vormt, en de Masters-toernooien soms het toneel zijn van winnaars die niet altijd verwacht werden aan het begin van het toernooi (Zverev, Tsitsipas, Dimitrov etc.) is Carlos Alcaraz duidelijk de speler om te verkiezen in je tennisvoorspellingen dit jaar. De nummer 2 van de wereld heeft in zijn carrière al verschillende toernooien op deze ondergrond gewonnen (Masters 1000 Miami, US Open, Indian Wells, etc.) en er wordt reikhalzend uitgekeken naar de hardcourtbaan in Noord-Italië. De meest betrouwbare voorspelling voor de ATP Nitto Finals: een overwinning voor Carlos Alcaraz.

De kansen voor de titel

  • Novak Djokovic - 2.00
  • Carlos Alcaraz - 3.75
  • Daniil Medvedev - 4.50
  • Jannik Sinner - 5.50
  • Alexander Zverev - 8.50
  • Andrey Rublev - 8.50
  • Stefanos Tsitsipas - 8.50
  • Holger Rune - 10.00

 Kansen afkomstig van www.unibet.nl.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Onze tips om te wedden op het ATP Finals toernooi van 2023

Voorspellingen atp nitto

Wil je betrouwbare voorspellingen doen voor de 2023 Nitto ATP Finals? Je bent op de juiste pagina! Hier geven we je alle tips die je nodig hebt om een goede voorspelling te doen voor de Masters aan het einde van het seizoen. En natuurlijk moet je deze tips serieus toepassen op elk van je voorspellingen tijdens deze week in Turijn.

Analyseer de vorm van de spelers

Eerste tip: analyseer de huidige vorm van elke speler! Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar te veel voorspellers laten zich vangen door alleen te vertrouwen op de roem en populariteit van de twee spelers. Aangezien Novak Djokovic is zoals hij is, is het bijvoorbeeld beter om niet op zijn overwinning te wedden als de Serviër net twee nederlagen heeft geleden, en vice versa. In tennis, en vooral bij de ATP Finals, is vorm een belangrijke factor bij sportvoorspellingen. Maak er dus een gewoonte van om de vorm van elke speler te controleren voordat je een weddenschap plaatst.

Houd rekening met het speeloppervlak

De tweede tip voor je Turin Masters voorspellingen is om rekening te houden met het speeloppervlak van het toernooi. Zoals je weet is de ondergrond een belangrijke parameter in tennis en kan het een wedstrijd naar de ene of de andere kant doen kantelen. Op het ATP-circuit heeft elke speler kwaliteiten op een bepaalde ondergrond die hij op een andere niet heeft. Neem bijvoorbeeld de koning van gravel Rafael Nadal, die tien jaar lang op gravel heeft gedomineerd, of Roger Federer, die in zijn immense carrière iedereen op gras in verrukking heeft gebracht. In Turijn worden de ATP Finals van 2023 op indoor hardcourt gespeeld. Het is een ideale ondergrond voor allround spelers in topconditie.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Kijk naar de geschiedenis van duels

Het derde advies is om te kijken naar de resultaten van de meest recente onderlinge ontmoetingen tussen de twee spelers waar je op wedt. In tennis, meer dan in elke andere sport, spelen psychologie en mentale instelling een cruciale rol in de uitkomst van een wedstrijd. Zal de 8e speler op de ATP ranglijst het opnemen tegen de 3e speler? Als hij 4 opeenvolgende wedstrijden heeft gewonnen tegen zijn tegenstander van de dag, aarzel dan niet om zijn overwinning te voorspellen ondanks zijn veronderstelde minderwaardigheid. Psychologisch voordeel is iets dat veel telt in tennis.

Let op de toernooigeschiedenis

Ten vierde, vergeet niet te kijken naar ieders recente prestaties in het toernooi. Elke speler houdt ervan om tijdens bepaalde wedstrijden te schitteren en deze ATP Finals zijn daarop geen uitzondering. Novak Djokovic, nog steeds een van de beste spelers aller tijden, heeft de ATP Finals al 6 keer gewonnen, wat bewijst dat hij geïnteresseerd is in dit laatste toernooi van het seizoen. Als titelverdediger is de Serviër een logische keuze voor de 2023-editie van het prestigieuze toernooi. Motivatie en verlangen kunnen ook het verschil maken bij de ATP Finals, dus houd ze in de gaten. Ook al zullen de acht kanshebbers op papier alles geven om tot kampioen gekroond te worden.

De balans opmaken van de ATP-ranglijst

Vergeet tot slot niet dat deze ATP Finals ook veel punten opleveren voor de ATP rankings! In totaal zijn er tot 1.500 punten te verdienen als de winnaar ongeslagen blijft, en alleen al voor de winnaar van de finale staan er 500 punten op het spel. Op de ranglijst kan dit toernooi spelers dus in staat stellen om door te breken in de Top 3 of zelfs de eerste plaats op de ATP-ranglijst te veroveren, afhankelijk van het jaar. In 2023 zijn er bijvoorbeeld verschillende spelers in de running om aan het eind van het seizoen bij de top 5 van de wereld te horen. Er staan ook andere dingen op het spel, dus vergeet niet om de verschillende rankings te bekijken. Dit aspect speelt altijd een rol in de motivatie van de spelers en dus in de uiteindelijke uitkomst van de wedstrijden. Je tennisvoorspellingen zijn er ook van afhankelijk.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

De statistieken die je moet weten voor je voorspellingen

Statistieken - ATP Finals Tennis 2023

Om de beste tennisvoorspellingen te doen voor de Nitto ATP Finals in Turijn is het ook handig om de belangrijkste statistieken van het toernooi te kennen. Hier zijn de belangrijkste cijfers van de laatste editie van de competitie. Gebruik ze om je te helpen schitteren in 2023!

  • Gemiddeld aantal games per wedstrijd: 25,9 games
  • Twee-setten wedstrijden: 60% van de wedstrijden
  • Driesetters: 40% van de wedstrijden
  • Wedstrijden waarin de winnaar de 1e set won: 87% van de wedstrijden
  • Wedstrijden met een golden set (6-0): 0% van de wedstrijden
  • Wedstrijden met een tie-break in de 1e set: 33% van de wedstrijden
  • Wedstrijden met een tie-break in de 2e set: 33% van de wedstrijden
  • Wedstrijden met een tiebreak in de 3e set: 27% van de wedstrijden (67% van de wedstrijden in 3 sets)

We kunnen onder andere zien dat het interessant is om de voorkeur te geven aan weddenschappen op de Over 24,5 wedstrijden, op exacte 2-0 scores of zelfs op de winnaar van de eerste set voor je Live weddenschappen. Onthoud dit als je naar je favoriete online bookmaker gaat.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Kortom: hoe doe je een goede voorspelling voor het ATP Masters tennistoernooi?

Voorspelling Masters Tennis - 2023

Naast het volgen van de gratis voorspellingen van onze experts, moet je ook de statistieken kennen (zie hierboven), de context van de wedstrijd analyseren en de geschiedenis lezen om succesvolle weddenschappen te kunnen plaatsen op het Masters toernooi. Door te werken aan alle punten die door onze specialisten op deze pagina zijn uitgelicht, kun je je slagingskans bij online tennis bookmakers gemakkelijk vergroten. Mis niets voordat je een weddenschap plaatst!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Onze huidige ATP Nitto Finals voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

ATP Nitto Finals: de beste odds voor weddenschappen

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Topwedstrijden

20/04 10:00
Sheffield United FC
Sheffield United FC
Burnley
Burnley
20/04 12:30
Union Berlin
Union Berlin
Bayern München
Bayern München
20/04 14:00
KAA Gent
KAA Gent
Mechelen
Mechelen
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer