Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Premier League Wedden op de beste odds - Republic of Congo

Republic of Congo - Premier League
Volgende wedstrijden

Geen wedstrijden om te tonen voor Premier League Voetbal. Hier zijn de odds van de afgelopen dagen.


Dus je wilt meer weten over hoe je de beste kansen kunt krijgen op de Congo Premier League weddenschapsmarkten? 

In deze competitie met 16 teams strijden de besten van de Congolese voetbalpiramide in een zware en competitieve competitie en spelen teams als Etoile du Congo, AC Leopards en Otoho D'Oyo. 

Dus als je nieuw bent met wedden en meer wilt leren over hoe je succesvoller kunt wedden, dan is het eerste wat je moet doen jezelf vertrouwd maken met het proces van wedden.

En dat begint bij een sportwedkantoor en de kansen die zij bieden.

Registreer je bij Toto

Congo Premier League Wedkansen uitgelegd

Als je graag een paar weddenschappen wilt afsluiten op de Congo Premier League en je wilt graag uitleg over hoe je betere, nauwkeurigere en - hopelijk - meer winnende weddenschappen kunt afsluiten? Dan moet je eerst meer weten over winkansen.

Waarom zijn winkansen zo belangrijk? Ten eerste zijn ze de basis van weddenschappen. Zonder winkansen is sportwedden niet mogelijk. Dus wat zijn winkansen?

Simpel gezegd zijn winkansen gewoon de kansen dat een gebeurtenis plaatsvindt. Hoe waarschijnlijker het is dat een gebeurtenis zich voordoet, hoe lager de kansen zijn die op die gebeurtenis worden geboden. Hoe minder waarschijnlijk het is dat een gebeurtenis zal plaatsvinden, hoe hoger de kansen op die markt zullen zijn.

Bijvoorbeeld, in een wedstrijd tussen AC Leopards en Nathalys, kan een bookmaker AC Leopards als 1.20 favoriet hebben om de wedstrijd te winnen, terwijl de kansen 3.80 kunnen zijn op het gelijkspel en 6.00 op de underdogs Nathalys om te winnen.

Wat dit betekent is dat de bookmakers verwachten dat AC Leopards deze wedstrijd gemakkelijk zal winnen, vandaar de lage prijs, maar dat de prijzen voor het gelijkspel en de winst voor Nathalys veel hoger zijn omdat deze niet verwacht worden. 

Kansen zijn dus een indicatie van de waarschijnlijkheid dat een gebeurtenis zich voordoet, maar ze zijn ook het mechanisme waarmee je je winst kunt berekenen als je weddenschap succesvol is. 

Maak een account aan bij Unibet!

Hoe worden de winkansen voor Congo Premier League berekend? 

Een van de meest voor de hand liggende vragen als je eenmaal begrijpt hoe belangrijk odds zijn bij het wedden op de Congo Premier League, of welke sportweddenschap dan ook, is hoe de bookmakers de odds berekenen voor de verschillende markten die ze aanbieden.

Dat is een goede vraag en het is een proces dat in de loop der jaren sterk is veranderd. Door de technologische vooruitgang en de komst van internet is de manier waarop winkansen worden berekend sterk veranderd.

Voor het technologische tijdperk werden odds berekend door oddsmakers. Gespecialiseerde bookmakers namen een markt door en gaven de bookmaker de beste odds die ze konden bedenken.

Tegenwoordig wordt een groot deel van dat werk gedaan door een gokalgoritme dat de odds voor een groot aantal markten in een fractie van de tijd berekent. De meeste bookmakers hebben nog steeds bookmakers in dienst die toezicht houden op dit proces en de winkansen een beetje aanpassen als ze dat nodig vinden. 

Bij het maken van de winkansen houdt het algoritme rekening met een enorme hoeveelheid gegevens over de twee strijdende teams. Dus als het gaat om twee Congo Premier League teams, CARA Brazzaville en Cheminots, zal het algoritme rekening houden met zaken als de huidige vorm, het historische record tussen de twee, afwezige of geblesseerde spelers in de wedstrijd, de positie in de competitie, de vorm thuis, de vorm buitenshuis, zelfs de scheidsrechter en de weersomstandigheden. 

Er worden dan odds gemaakt voor de belangrijkste markten voor deze wedstrijd en betting sites bieden deze odds aan klanten aan om op te wedden. 

Registreer je bij Toto

Waarom zijn winkansen belangrijk voor weddenschappen op de Congo Premier League?

Odds zijn belangrijk voor Congo Premier League weddenschappen en voor alle soorten weddenschappen, omdat ze niet alleen de waarschijnlijkheid van een gebeurtenis aangeven. Ze geven ook aan hoeveel je kunt winnen als je weddenschap succesvol is.

Als je bijvoorbeeld een weddenschap plaatst van €10 op een CPL team dat een wedstrijd wint met een kans van 2/1 (3.00), dan krijg je in totaal €30 uitbetaald als je weddenschap wint. €20 aan winst, plus je ontvangt ook je inzet van €10 terug. 

Een goede tip voor een nieuwe gokker bij het overwegen van winkansen is om in eerste instantie decimale winkansen te gebruiken, want om het totale rendement van je weddenschap te weten, hoef je alleen maar je inzet te vermenigvuldigen met de decimale winkansen om te ontdekken hoeveel je terug zou kunnen krijgen. (Online Bet Calculators zijn beschikbaar als je liever andere winkansen gebruikt, zoals fractionele of Amerikaanse winkansen). 

Odds geven dus niet alleen de waarschijnlijkheid van een gebeurtenis weer, ze stellen je ook in staat om het rendement te berekenen, maar ze dienen nog een ander doel en dat is om de bookmakers in staat te stellen om de odds aan te passen zodat ze ervoor kunnen zorgen dat ze niet te veel risico lopen op een bepaalde markt.

Als een bepaalde weddenschap veel geld aantrekt in de vorm van weddenschappen van klanten, zal een bookmaker de winkansen op die selectie vaak verlagen, omdat het risico te hoog is. Op dezelfde manier, als een optie niet te veel weddenschappen van klanten heeft aangetrokken, kunnen de winkansen op die selectie ook stijgen.

Door de odds op deze manier te manipuleren, kunnen bookmakers ervoor zorgen dat ze in bedrijf blijven en hun klanten de best mogelijke odds kunnen bieden. 

Maak een account aan bij Unibet

Registreer je bij verschillende bookmakers! 

Nu we een goed begrip hebben van odds, hoe ze tot stand komen, wat ze betekenen, waarom ze belangrijk zijn en hoe bookmakers ze gebruiken, is het belangrijk om te leren hoe je de beste odds krijgt wanneer je een weddenschap afsluit.

Wanneer je je inschrijft bij een bookmaker, zul je al snel ontdekken dat, terwijl jouw bookmaker voor sommige wedstrijden en markten voordelige quotes biedt, de geboden quotes voor andere wedstrijden minder voordelig kunnen zijn dan je bij een andere bookmaker zou vinden. 

De manier om er zeker van te zijn dat je de beste winkansen krijgt wanneer je wedt, is om meerdere accounts te hebben bij een aantal wedkantoren. Dan kun je kiezen welke bookmaker de beste quotes biedt voor de weddenschap die je wilt afsluiten.

Er zijn kans vergelijkingssites waarmee je de prijzen van populaire markten kunt controleren, of je kunt je eigen onderzoek doen, maar als je dit doet, zorg je ervoor dat als je een weddenschap plaatst en deze wint, je wordt uitbetaald tegen de beste kansen die je voor je weddenschap had kunnen krijgen.

Deze verschillen zijn misschien maar klein, maar opgeteld over een reeks winnende weddenschappen door de maanden en jaren heen en dat kleine bedrag stapelt zich al snel op tot een veel groter geldbedrag.

Registreer je bij Toto

De odds voor de volgende wedstrijden Premier League

Onze Premier League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer