Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Champions League: de eerste kwartfinales komen eraan!

door Max Lanters | door Max Lanters

image Champions League: de eerste kwartfinales komen eraan!
Na een interlandbreak en de terugkeer van hun respectievelijke competities, maken de hymne van de Champions League en de prachtige Europese avonden ook een comeback. Focus op de eerste wedstrijden van de kwartfinales van deze week.

Arsenal - Bayern München: een duel van tegenpolen

Arsenal vs Bayern Munich wedden

Op deze eerste dag van de Champions League-week staat ons een geweldige avond te wachten met twee enorme confrontaties! Allereerst een prachtige clash tussen Arsenal Gunners en Bayern München. Normaal gesproken zou de Beierse club de overweldigende favoriet zijn in deze dubbele confrontatie. En toch... Bayern heeft een catastrofaal seizoen, werd al vroeg uit de Duitse beker geknikkerd, verloor de Supercup en staat 16 punten achter op Bayer Leverkusen in de competitie. De enige kans voor de mannen van Thomas Tuchel om hun seizoen te redden blijft de Champions League. Maar dat zal niet makkelijk worden. Als ze de halve finales halen, moeten ze het opnemen tegen Manchester City of Real Madrid. Maar in elk geval lijkt Bayern voorlopig ver weg, omdat ze zich concentreren op de confrontatie met Arsenal. De Londenaren lopen op water dit jaar en staan momenteel bovenaan in de Premier League! Hoewel ze niet de beste tijden hebben gehad in de Champion's League (ze verloren bijvoorbeeld van Lens of kwalificeerden zich met een tang tegen Porto in de 16e ronde), zijn ze waarschijnlijk voor het eerst in hun geschiedenis favoriet tegen Bayern München. Je kunt alle informatie over de wedstrijd vinden in onze Arsenal - Bayern München voorspelling!

Wedstrijdinformatie

  • Uitzending: Ziggo Sport &
  • Tijd: 21:00 (dinsdag 9 april 2024)
  • Plaats: Emirates Stadium (Londen, Engeland)
  • Scheidsrechter: Glenn Nyberg (Zweden)
  • Livescore: Live Arsenal - Bayern München

Wedden op Arsenal - Bayern München

Real Madrid - Manchester City: de titanenstrijd

sportwedden Real Madrid - Manchester City

Dit is DE clash van de kwartfinales. De laatste twee Champions League winnaars, de twee kanshebbers voor de Champions League titel van dit jaar... Het is duidelijk een finale voor zijn tijd. Real Madrid ontvangt Manchester City dinsdagavond in het Bernabeu voor het eerste deel van de kwartfinales van de Champions League. En het is duidelijk dat Real de nederlaag van vorig jaar achter zich wil laten. Na een 1-1 gelijkspel in het Bernabeu kreeg Real Madrid een echte voetballes en verloor het uiteindelijk met 4-0 in Engeland. De mannen van Carlo Ancelotti hadden kansen gehad om de leiding te nemen in de eerste wedstrijd en zullen willen voorkomen dat ze de Citizens opnieuw hoop geven. Maar het zal duidelijk niet makkelijk worden tegen de armada van Pep Guardiola, die duidelijk uit is op een tweede opeenvolgende Champion's League-titel om de geschiedenis in te gaan. We verwachten een grote wedstrijd met veel tempo, maar vooral twee teams die spelen om te winnen. Een paar statistieken tot slot: Real is ongeslagen in 13 wedstrijden en heeft thuis in 21 wedstrijden niet verloren, terwijl City in 25 wedstrijden en 12 uitwedstrijden niet heeft verloren... Als de uitkomst moeilijk voor te stellen lijkt, is onze Real Madrid - Manchester City voorspelling meer een alternatieve weddenschap. Kijk hier voor alle statistieken en de laatste informatie over de wedstrijd.

wedstrijdinformatie

  • Uitzending: RTL7 & Ziggo Sport
  • Tijd: 21:00 (dinsdag 9 april 2024)
  • Plaats: Santiago Bernabeu (Madrid, Spanje)
  • Scheidsrechter: François Letexier (Frankrijk)
  • Livescore: Live Real Madrid - Manchester City

Wedden op Real Madrid - Manchester City

Atlético Madrid - Borussia Dortmund: wanneer de underdogs elkaar ontmoeten

Sportwedden Atlético Madrid - Borussia Dortmund

Eén ding is zeker, dit is de wedstrijd waar voetbalfans en fans van sportweddenschappen het minst naar uitkijken in deze kwartfinales. Maar het is geen oninteressante wedstrijd! Het gaat om een van de outsiders, Atlético Madrid, dat al jaren droomt van het winnen van de trofee en erop gebrand zal zijn om een leeg seizoen te voorkomen, en Borussia Dortmund, dat bovenaan eindigde in de groep des doods vóór PSG, Milan en Newcastle. Het wordt een interessante wedstrijd om naar te kijken, tussen twee ploegen die dit jaar goed hebben gespeeld maar niet de resultaten behalen waar ze op hoopten. En om een jaar zonder trofee te voorkomen, hebben Atlético en Dortmund nog maar één hoop: de Champion's League winnen. Het is een doelstelling die op dit moment natuurlijk erg moeilijk haalbaar lijkt, maar wie weet... Lees meer in onze Atlético Madrid - Borussia Dortmund voorspelling.

Wedstrijdinformatie

Wedden op Atlético Madrid - Borussia Dortmund

PSG - FC Barcelona: weer een déjà vu

Wedden op PSG - FC Barcelona

Het is de wedstrijd waar het meest naar wordt uitgekeken in Frankrijk, vooral door Parijse fans! De double-header tussen PSG en Barcelona is een klassieker geworden, want de twee teams hebben elkaar de afgelopen jaren al meerdere keren ontmoet: 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2016-2017 en 2020-2021! Dit alles heeft geresulteerd in een perfect uitgebalanceerd record: 4 overwinningen voor Barca, 4 voor PSG en 4 gelijke spelen. Maar als het op kwalificatie aankomt, heeft Barcelona een voorsprong: 3 kwalificatiewedstrijden voor de Catalanen en slechts 1 voor de club uit de hoofdstad, in de laatste confrontatie en de beroemde 1-4 in Camp Nou met de hattrick van Mbappé! We verwachten opnieuw een historische double-header tussen twee clubs die volgens ons alle kans hebben om de laatste vier te bereiken. Bekijk onze PSG - FC Barcelona voorspelling.

Wedstrijdinformatie

  • Uitzending: RTL7 & Ziggo Sport
  • Tijd: 21:00 (woensdag 10 april 2024)
  • Plaats: Parc des Princes (Parijs, Frankrijk)
  • Scheidsrechter: Anthony Taylor (Engeland)
  • Livescore: Live PSG - FC Barcelona

Wedden op PSG - FC Barcelona

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer