Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !

Europa Conference League Voorspellingen en wedtips

Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+ | hands24x7.nl |
Vind op deze pagina onze voorspelling van de nieuwste Europese voetbalcompetitie: de Europa Conference League. Onze experts geven bovendien voorspellingen voor alle wedstrijden in de Conference League (2021-2022). Lees verder voor al de informatie voor jouw sportweddenschappen!

Presentatie Conference League - Voetbal

Voorspelling Conference League

De Europa Conference League, ook wel Conference League, is de op twee na belangrijkste Europese voetbalcompetitie, na de Champions League en de Europa League. In de Conference League doen goede ploegen mee die zich door hun prestaties in de nationale competitie presteren voor deze competitie. Aan het begin van de competitie doen 184 (!) clubs mee aan de Conference League, afkomstig uit in totaal 55 landen. De Conference League is dus de competitie die het meest open en van tevoren onbepaald lijkt te zijn in Europa. Diverse teams uit minder goed geklasseerde landen op de UEFA-ranglijst doen mee aan de Conference League, dus het kan voorkomen dat je teams tegenkomt waar je niet 1,2,3 van hebt gehoord. Na een groepsfase van 8 groepen met 4 teams is er een tussenronde waarin de nummers 2 uit de Conference League groepsfase en nummers 3 uit de Europa League poules uitmaken wie er ook door mag naar de volgende ronde. Vanaf dit moment worden er klassieke knock-outwedstrijden gespeeld tot en met de finale. De Conference League wedstrijden op de donderdagen zijn mooie gelegenheden voor het plaatsen van voetbalweddenschappen. Bereid je Conference League voorspellingen goed voor!

Inschrijven bij TOTO en koning TOTO worden!

Tips van specialisten voor Conference League voorspellingen

Voorspelling Conference League - Feyenoord

De Conference League begint dit jaar voor het eerst, waardoor er niet naar voorgaande edities gekeken kan worden. Deze nieuwe Europese voetbalcompetitie zal echter enigszins vergeleken kunnen worden met de Europa League. En deze Europa League behoort al jaren tot een van de meest spectaculaire competities ter wereld. Het gemiddeld aantal doelpunten in de Europa League vorig seizoen lag op 3.03, een erg hoog aantal vergeleken met andere internationale toernooien. Het is allesbehalve ondenkbaar dat de Conference League ook doelpuntrijk zal zijn en voor spektakel gaat zorgen. Wij verwachten dat de weddenschap ‘over 2.5 goals’ in de Conference League 2021-2022 een interessante optie wordt.

In de Europa League werd vorig seizoen 44,6% van de wedstrijden gewonnen door de thuisploeg. De odds liggen gemiddeld op 1.50 voor een overwinning van de thuisploeg. Inzetten op een winst van de thuisspelende ploeg kan dus een goed idee zijn. Op het moment dat de Conference League verder onderweg is, zal er overzicht gepresenteerd wordt van het aantal wedstrijden dat gewonnen wordt door de thuis-en uitploeg.

Als we naar het aantal doelpunten kijken dat in een wedstrijd valt, dan kunnen we aangeven dat 57,1% van de Europa League wedstrijden van vorig seizoen meer dan 2.5 goals zagen. 22,4% van de duels produceerde zelfs meer dan 3.5 goals. De quoteringen zijn vaak interessant bij de bookmakers voor weddenschappen vanaf het type ‘over 2,5’ goals. Aarzel dan ook niet om voor deze kans te gaan spelen wanneer je inzet op Conference League wedstrijden.

Nogmaals, dit zijn de Europa League statistieken en niet de Conference League statistieken, daar deze nieuwe Europese voetbalcompetitie pas dit jaar voor het eerst wordt gespeeld. Deze pagina wordt dan ook nog bijgewerkt op het moment dat er echte Conference League statistieken beschikbaar zijn.

De Conference League voorspellen op de website van TOTO Sportweddenschappen

Hoe voorspel je Conference League wedstrijden?

Tips sportweddenschappen - Conference League

Laten we dan nu gaan kijken hoe je een goede Conference League voorspelling plaatst. Het meest belangrijke is om te kijken of de basisspelers en de vedettes van een elftal in vorm zijn. Zeker de kleinere ploegen, en die zijn er zeker in de Conference League, zijn sterk afhankelijk van enkele spelers. Wanneer één of enkele spelers afwezig zijn bij zo’n team, kan het wedstrijdresultaat heel anders zijn dan wanneer alle spelers aanwezig zijn. Zet dus vooral niet in op een elftal wanneer je weet dat de belangrijkste spelers uit vorm zijn of om wat voor reden dan ook afwezig zijn. Het bekijken van het lijstje van geblesseerden en geschorsten is geen overbodige luxe. Aarzel vooral niet om op het laatste moment je weddenschap te plaatsen, dus op het moment dat je de opstellingen van beide teams kent.

Bij Conference League wedstrijden zal het resultaat ook sterk afhangen van de wil en de intenties van de deelnemende clubs. Het is in de Europa League bekend dat sommige teams meer waarde hechten aan prestaties in de nationale competitie, zeker clubs uit bijvoorbeeld Engeland. Kijk goed hoe de teams in de eerste wedstrijden in de Conference League hebben gespeeld en met welke spelers. Wanneer je het idee krijgt dat een club de Conference League niet zo serieus neemt, dan is het af te raden om in te zetten op het betreffende team. Teams die juist bijna nooit in Europa uitkomen, zullen daarentegen alles geven in Europese wedstrijden en boven zichzelf kunnen uitstijgen. 

Let bij het voorspellen van Conference League wedstrijden ook op het belang van een wedstrijd. Wanneer één van de teams al gekwalificeerd is voor de volgende ronde, terwijl de andere ploeg nog 3 punten moet halen om door te gaan, dan is het waarschijnlijk een beter idee om op laatstgenoemde in te zetten. De eerstgenoemde ploeg zal wellicht onbewust net iets minder gemotiveerd zijn of met een team van wisselspelers aantreden, terwijl de laatstgenoemde ploeg vol voor de overwinning zal gaan. In de Conference League is het belangrijk om eerste te worden in de poule, omdat de nummer 2 nog een extra tussenronde moet spelen tegen de nummers 3 uit de Europa League. Belangrijke info om mee te nemen voor je weddenschappen!

Onthoud tot slot dat het altijd een goed idee is om verschillende goksites met elkaar te vergelijken. Door de quoteringen van bookmaker A met bookmaker B en C te vergelijken, vind je altijd de hoogste quotering. Het komt namelijk vaak voor dat bookmaker A bijvoorbeeld 2.00 biedt, bookmaker B 2.05 en bookmaker C 2.15. Wanneer je inzet op de hoogst beschikbare quotering, maximaliseer je jouw winst. Zeker op de lange termijn kan dit erg veel verschil gaan maken!

Beginnen met voetbalwedden op toto.nl

Wie wordt de topscorer van de Conference League?

Voorspelling topscorer Europa League 2021 2022

Zoals voor iedere andere competitie, bieden bookmakers jou ook de mogelijkheid om te wedden om de topscorer van de Conference League. Inzetten op deze meest trefzekere speler van de competitie kan lucratief zijn. Er zijn namelijk veel gegadigden voor deze individuele titel, waardoor de odds hoog zullen zijn. 

Wanneer je besluit in te zetten op de topscorer van de Conference League, is het belangrijk om naar een aantal aspecten te kijken. Kijk bijvoorbeeld niet alleen naar de intrinsieke kwaliteiten van een spits, maar ook naar de club waar de betreffende spelers zijn doelpunten voor moet maken. Een speler van een club uit Litouwen zal zeer waarschijnlijk niet zoveel kansen krijgen om te scoren als een speler van een Premier League team. Een speler die in een aanvallend ingesteld team speelt met goede spelers om zich heen, zal meer kans maken om goals te maken.

Het is daarnaast belangrijk om een speler te kiezen die veel Conference League wedstrijden zal spelen. Een speler van een hele kleine club zal waarschijnlijk niet tot veel wedstrijden komen en dus minder mogelijkheden krijgen om doelpunten te maken dan een speler van een sterkere club die tot en met de finale komt. Let er echter wel op dat grote clubs mogelijk meer prioriteit geven aan de nationale competitie en hun sterkste aanvallers soms sparen in de Conference League. Neem vooral alvast een kijkje naar de quoteringen die de bookmakers aanbieden. Je kunt vanzelfsprekend ook even wachten met het inzetten op de topscorer, totdat je een beter overzicht hebt van welke teams er meedoen aan de competitie en met welke intentie ze spelen.

Inzetten op de topscorer van de Conference League bij TOTO

Groepsfase UEFA Conference League - indeling poules

Na een interessante groepsfase, is het tijd voor de volgende ronde. Daarin wordt er eerst een tussenronde gespeeld op 17 en 24 februari 2022. Hieronder de affiches voor die tussenronde:

  • Olympique Marseille - Qarabag fK
  • PSV - Maccabi Tel-Aviv
  • Fenerbahce - Slavia Praag
  • FC Midtjylland - PAOK
  • Leicester - Randers
  • Celtic - FK Bodø/Glimt
  • Sparta Praag - FK Partizan Belgrado
  • Rapid Wien - Vitesse

Er worden dus weer voldoende interessante potjes voetbal gespeeld in de Conference League. De winnaars van de bovengenoemde wedstrijden gaan samen met de acht ploegen die zich al hebben gekwalificeerd naar de achtste finales. Die 8 clubs die zich reeds kwalificeerden zijn: Feyenoord, Linzer ASK, KAA Gent, AS Roma, AZ, FC Kopenhagen, Rennes en Basel. De Nederlandse inbreng is groot, wat deze competitie nog eens extra interessant maakt!

Onze gratis prognose voor de Conference League, seizoen 2021/2022

Winnaar Conference League voorspellen voetbal

Een aantal extra ploegen zijn ingestroomd vanuit de Europa League en behoren nu ook tot de kanshebbers op de winst in de Conference League. De grootste namen zijn toch wel Leicester en Roma (met prijzenwinnaar Mourinho!), maar ook de Franse clubs Marseille en Rennes mogen er wezen. De quoteringen voor die Franse clubs zijn behoorlijk en lijken de moeite waard. En wat te denken van outsiders PSV, Feyenoord en Vitesse? Aan jou de keuze wie jij als winnaar van de eerste Conference League ooit aanwijst! Wanneer het toernooi verder onderweg is, zullen wij specifieker ingaan op onze favorieten voor de eindwinst. Houd in ieder geval deze pagina in de gaten voor de laatste voorbeschouwingen en voorspellingen.

Winnaar Conference League: de odds van de bookmakers

Wil je wedden op de winnaar van de Conference League? De odds zijn inmiddels vrijgegeven. Hieronder vind je de belangrijkste quoteringen!

Registreren bij Bet365 en direct beginnen met wedden op voetbal!

Onze huidige Conference League voorspellingen


Conference League: de beste odds voor je voetbalweddenschappen

Datum en tijdstip Wedstrijd Quotering 1 Quotering N Quotering 2
17/02 12:45 FC Midtjylland - PAOK Thessaloniki 1.91 Bet365 3.4 Bet365 4 Bet365
17/02 12:45 Rapid Wien - Vitesse 2.2 Bet365 3.25 Bet365 3.25 Bet365
17/02 12:45 Fenerbahce - Slavia Praag 1.91 Bet365 3.4 Bet365 4 Bet365
17/02 15:00 Celtic Glasgow - Bodo/Glimt 1.57 Bet365 3.8 Bet365 6 Bet365
17/02 15:00 PSV - Maccabi Tel Aviv FC 1.36 Bet365 4.75 Bet365 8 Bet365
17/02 15:00 Sparta Praag - FK Partizan 2 Bet365 3.4 Bet365 3.75 Bet365
17/02 15:00 Leicester - Randers FC 1.33 Bet365 5 Bet365 9 Bet365
17/02 15:00 Marseille - Qarabag FK 1.33 Bet365 5 Bet365 9 Bet365