Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Conference League Voorspellingen en wedtips

Voorspelling 1X2

30 jul. 2024 - 11:00

UEFA Europa Conference League

KF Drita KF Drita
Breidablik Kopavogur Breidablik Kopavogur
1 X 2
Kans van 42%
30 jul. 2024 - 14:00

UEFA Europa Conference League

Hamrun Spartans Hamrun Spartans
FC Ballkani FC Ballkani
1 X 2
Kans van 44%
30 jul. 2024 - 15:00

UEFA Europa Conference League

FK Decic Tuzi FK Decic Tuzi
Dinamo Batumi Dinamo Batumi
1 X 2
Kans van 44%
31 jul. 2024 - 13:00

UEFA Europa Conference League

BK Hacken BK Hacken
F91 Dudelange F91 Dudelange
1 X 2
Kans van 58%
31 jul. 2024 - 13:00

UEFA Europa Conference League

Fehervar FC Szekesfehervar Fehervar FC Szekesfehervar
Sumgayit Sumgayit
1 X 2
Kans van 51%
31 jul. 2024 - 14:30

UEFA Europa Conference League

Spartak Trnava Spartak Trnava
FK Sarajevo FK Sarajevo
1 X 2
Kans van 41%
Vind onze gratis Europa Conference League voorspelling voor de uiteindelijke winnaar, evenals onze deskundige voorspellingen voor alle UEFA Europa Conference League wedstrijden (2024-2025). Veel informatie voor je sportweddenschappen!

Europa Conference League introductie en voorspellingen

Voorspellingen Europa Conference League

Het is geen toeval dat SportyTrader steeds meer voorspellingen ziet voor de Conference League, want de competitie blijft groeien!

De Conference League is de derde Europese competitie georganiseerd door de UEFA en biedt een spektakel en laat clubs tegen elkaar spelen die niet altijd bekend zijn bij ons. Hierdoor zijn er elke donderdag hoge kansen in Europa! 

Van de eerste kwalificatierondes tot en met de finale op 28 mei 2025, lees hier onze voorspellingen voor de Conference League. Met onze mening over de favorieten voor de uiteindelijke titel, maar ook over de kwalificatie voor de Conference League play-offs (ronde van 32) en degenen die rechtstreeks doorgaan naar de laatste 16.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Voorspelling winnaar UEFA Europa Conference League: wie wint de Europese topcompetitie?

Voorspellingen Conference League

Het was natuurlijk nogal ingewikkeld om de toekomstige winnaar van de Conference League te voorspellen aan het begin van het seizoen, zo homogeen is deze competitie. Op dit moment, in Juli 2024, is het zelfs onmogelijk om dat te doen, gezien het feit dat we op dit moment nog steeds van geen enkele qualifier de identiteit weten!

100% van de clubs moet namelijk door de kwalificatierondes of play-offs en geen enkele plaats is gegarandeerd in de enige poule van de Conference League. Bekijk onze voorspellingen voor deze kwalificatiefase en kijk uit naar onze voorspelling voor de winnaar over een paar weken (de laatste play-off wedstrijden vinden plaats op 29 augustus).

Europa Conference League voorspelling - titel favorieten odds

Er zijn nog geen odds beschikbaar bij bookmakers voor deze weddenschap op de winnaar van de Conference League. Ga in de tussentijd naar www.unibet.nl voor alle open weddenschappen.

Ontvang de Toto welkomstbonus!

Europa Conference League topscorer voorspelling: wie maakt de meeste doelpunten?

Voor de duur van het toernooi bieden sportweddenschappen je de kans om de topscorer van de Conference League te voorspellen. En hoewel het altijd moeilijk is om een voorspelling te doen bij dit soort weddenschappen, zijn hier de spelers waarvan wij denken dat ze interessant zullen zijn om te volgen aan het begin van het seizoen:

  • Antonín Barák (Fiorentina)
  • Cédric Bakambu (Betis)
  • Jackson Martinez (Chelsea)
  • Krzysztof Piątek (Istanbul Başakşehir)
  • Elye Wahi (Lens)
  • Isco (Betis)
  • Mychaïlo Mudryk (Chelsea)
  • Nicolás González (Fiorentina)
  • Cole Palmer (Chelsea)
  • Nabil Fekir (Betis)

Conference League topscorer weddenschappen

Er zijn nog geen odds beschikbaar bij bookmakers voor deze Conference League topscorer weddenschap. Bezoek in de tussentijd unibet.nl voor alle open weddenschappen.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze voorspellingen voor het reguliere seizoen van de Conference League

Het oude format met verschillende poules is voorbij! Vanaf nu worden de Europese bekers in één grote poule gespeeld, waarin alle deelnemers zitten. Hier zijn de officiële data voor de wedstrijden in deze ene poule van de Cofnerence League:

  • Speeldag 1 - 3 oktober 2024
  • Speeldag 2 - 24 oktober 2024
  • Speeldag 3 - 7 november 2024
  • Speeldag 4 - 28 november 2024
  • Speeldag 5 - 12 december 2024
  • Speeldag 6 - 19 december 2024

Laten we verder gaan met de samenstelling van de enkele groep en onze voorspellingen voor de kwalificatiewedstrijden! Hieronder staat onze voorspelling voor de top 8, die zich rechtstreeks zal plaatsen voor de ronde van 16, maar ook voor de volgende 16, die via de play-offs (ronde van 16) zullen gaan.

Ontvang de Toto welkomstbonus!

Onze voorspelling voor de Conference League kwalificatieronde van 16 (top 8 plaatsen)

Het is nog niet bekend wie zich zal kwalificeren voor de enkele poule in de 2024-2025 UEFA Conference League. Maar het lijdt geen twijfel dat als een club als Chelsea zich kwalificeert, ze een van de kanshebbers voor de laatste 16 en de bovenste plaats zullen zijn. Net als Fiorentina en Betis Sevilla. Ajax zou ook mee kunnen doen!

Onze voorspelling voor de Conference League play-off kwalificaties (9e tot 24e plaats)

Zoals je ziet is het moeilijk om op dit moment een voorspelling te doen, omdat er geen gekwalificeerde clubs zijn. Maar als het ze lukt om door de kwalificatie- en play-offrondes te komen, zouden clubs als Slovan Bratislava, Kopenhagen, Istanbul Başakşehir en La Gantoise wel eens in de race kunnen zijn voor een plaats bij de laatste 16! We zien je eind augustus voor een nauwkeurigere voorspelling, zodra we de identiteiten van alle kwalificatiewedstrijden voor de Conference League hebben!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Beginner gokkers - hoe werkt de Conference League?

De Conference League is de op twee na belangrijkste voetbalcompetitie van Europa.

Na de Champions League en de Europa League nemen de beste teams van Europa het tegen elkaar op in een competitie die erg leuk is om te volgen en die tegenwoordig een van de populairste voetbalvoorspellingen blijkt te zijn.

Het beroemde nieuwe systeem met één poule is vrij eenvoudig te begrijpen: 36 clubs nemen deel en worden ingedeeld in een klassement, waarbij de top 8 zich kwalificeert voor de laatste 16 en de volgende 16 (9e tot en met 24e plaats) doorgaan naar de play-offs (ronde van 16). De achterblijvers op de 25e tot 36e plaats worden uitgeschakeld.

Van 3 oktober tot 19 december worden de 36 deelnemende teams verdeeld in 8 groepen van vier, waarin elk team twee keer tegen zijn tegenstanders speelt (eerste leg en tweede leg). Aan het einde van de fase kwalificeert het beste team in elke groep zich voor de ronde van 16, terwijl het tweede geplaatste team wordt geloot in een play-off ronde tegen een gedegradeerd Europa League team (een van de acht die als 3e eindigden in hun groep).

Deze play-off vormt dan het begin van de knock-outfase, met twee wedstrijden die leiden tot de grote finale op 29 mei 2024. Een heel programma voor je voetbalweddenschappen dit seizoen.

  • Kwalificatierondes tijdens de zomer (11 juli tot 15 augustus)
  • Play-offs eind augustus (22 en 29)
  • Loting voor wedstrijden op 30 augustus
  • Competitiefase met 6 wedstrijden voor elk team (36 clubs in totaal)
  • De beste 8 ploegen kwalificeren zich voor de laatste 16
  • De volgende 16 plaatsen zich voor de play-offs (ronde van 16)
  • De onderste 12 worden uitgeschakeld
  • Loting play-offs op 20 december
  • Play-offs (returnwedstrijden op 13 en 20 februari 2025)
  • Loting ronde van 16 op 21 februari
  • Knock-outwedstrijden van de ronde van 16 tot aan de finale (28 mei 2025)

De indeling van deze Conference League is dus vergelijkbaar met die van de andere twee Europese competities, met uitzondering van de 6 wedstrijden in één poule, in plaats van 8 voor de Champions League en Europa League.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Hoe maak je goede weddenschappen en een betrouwbare voorspelling voor de Europa Conference League?

Voorspellingen Conference League

Net als bij bijvoorbeeld Champions League voorspellingen, vereist het maken van een succesvolle Europa Conference League voorspelling een aantal goede methodes. 

Sinds de eerste editie van de competitie in 2021-2022 hebben de tipspecialisten van de site aandacht besteed aan de kleinste details om je de best mogelijke weddenschappen aan te kunnen bieden. Hier lees je wat je moet doen en wat het beste advies is om de juiste weddenschappen af te sluiten:  

  • Let op de laatste prestaties
  • Beoordeel de motivatie en interesse om te schitteren in de Europa Conference League
  • Let op de afwezigen voor elke Europa Conference League wedstrijd
  • Kijk naar de kalender van elk team dat deelneemt aan de ECL
  • Ken ieders laatste Europese statistieken

Vijf goede punten die je dit seizoen absoluut moet volgen als je de Europa Conference League wilt voorspellen als een expert. Raadpleeg de volgende paragrafen voor meer details.

Let op de laatste prestaties

De eerste tip, die logisch is maar niet altijd wordt toegepast door beginners, is om aandacht te besteden aan de laatste prestaties van de teams. We hebben het niet alleen over het analyseren van resultaten, maar ook en vooral over wat de verschillende clubs recent hebben bereikt in het spel.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat een team dat deelneemt aan de Europa Conference League twee 4-0 nederlagen heeft geleden in de competitie, met slechts twee schoten op doel en 8 gele kaarten. Het team lijkt dan uit vorm, gespannen en uiteindelijk onwaarschijnlijk om goed te presteren in de Europese beker. Het is dus het beste om hun succes niet te voorspellen.

Aan de andere kant, als een club net een bemoedigende nederlaag tegen zijn rivalen heeft geleden en twee keer heeft gewonnen in alle competities, is het misschien een goed idee om te voorspellen dat de club zijn komende Europa Conference League wedstrijd zal winnen.

De collectieve vorm van een club is erg belangrijk voor de toekomstige prestaties. Dit moet je nooit vergeten als je wilt wedden op voetbal bij een bookmaker.

Ontvang de Toto welkomstbonus!

De motivatie en interesse in de Europa Conference League beoordelen

Een andere tip om goed te wedden op de Europa Conference League is het inschatten van de echte motivatie van de clubs in deze derde Europese competitie. Al enkele jaren zien we een verschil in de interesse van clubs in deze derde competitie op het oude continent. De wens om zich te concentreren op de competitie, het gebrek aan financiële interesse... er kunnen veel redenen voor zijn.

Daarom is het belangrijk om de tijd te nemen om de motivatie van beide partijen te controleren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je je Europa Conference League weddenschap plaatst. FC Basel is favoriet voor hun wedstrijd, maar de coach heeft aangekondigd dat hij de wedstrijd niet voluit zal spelen vanwege een gebrek aan bankdiepte? Vermijd weddenschappen op hun succes, vooral als hun tegenstanders de competitie in hun voordeel gebruiken.

Tussen een club die de competitie gebruikt om zijn ploeg te laten rouleren en een andere die de competitie tot het uiterste benut om naam te maken op het Europese podium, moet je voorspelling altijd in het voordeel van de laatste zijn. Laat je niet misleiden door een gebrek aan inzet van een team.

Bekijk de afwezigen voor elke wedstrijd

Deze derde tip kan worden gebruikt in combinatie met de vorige: raadpleeg systematisch de lijst met spelers die afwezig zijn voor de wedstrijd waarvoor je een voorspelling wilt doen. Schorsing, rust, blessures... de redenen voor afwezigheid kunnen talrijk zijn en een impact hebben op de collectieve prestaties van een team.

Stel je bijvoorbeeld voor dat de beste spelers van Aston Villa allemaal rust hebben voor hun Conference League groepswedstrijd. In dat geval moet je oppassen: het verlies van talent op het veld kan kostbaar zijn en je analyse beïnvloeden.

Maak er een gewoonte van om de selectiespelers voor de wedstrijden van donderdag te lezen voordat je je Europa Conference League voorspelling doet. Zo voorkom je zeker onaangename verrassingen.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Houd rekening met de speelkalender van elk team dat deelneemt

Met het oog op de bovenstaande punten is de sportkalender van de clubs ook een parameter waarmee rekening moet worden gehouden voordat er voorspellingen worden gedaan. Speelt een club tegen het beste team in zijn competitie op de zondag na zijn Europese duel? Of ontvangen ze een club die binnen hun bereik ligt? De hoeveelheid energie zal ongetwijfeld verschillen, net als de motivatie van de troepen. 

Om je analyse op alle niveaus relevant te laten zijn, moet je kijken naar de vorige en toekomstige wedstrijden van de teams. Een club die een lange reeks wedstrijden in de competitie of zelfs in de nationale beker voor de boeg heeft, kan in de verleiding komen om een paar belangrijke spelers rust te geven voor deze Europese voetbalcompetitie.

Bekijk de laatste statistieken van iedereen

Een ander belangrijk advies is om de statistieken van elk team in de Europa Cup te analyseren. Dit heeft verschillende aspecten. 

Kijk niet alleen naar de geschiedenis van elk team in de Europese competitie (zijn ze gewend om te schitteren, of zijn ze meer gewend om teleur te stellen?), maar kijk ook naar de belangrijkste statistieken die de teams hebben behaald sinds het begin van het Europa Conference League-seizoen.

Het aantal schoten op doel, het aantal balbezit, geslaagde passes, ontvangen kaarten, verwachte doelpunten, het aantal afgelegde kilometers... allemaal cijfers en indicatoren die je een idee geven van het verlangen en de vorm van een team in de competitie.

In de Europa Cup wordt succes vaak beslist door kleine details, dus vergeet dit niet wanneer je een voetbalweddenschap plaatst bij een online bookmaker.

Volgens de Europa Conference League voorspellers van SportyTrader zijn dit de 5 sleutels tot een betrouwbare voetbalvoorspelling. Het zijn natuurlijk niet de enige, maar door ze te gebruiken zou je ongetwijfeld je slagingskans tijdens de Europese weken moeten verbeteren.

Als je geen tijd hebt om elke wedstrijd grondig te analyseren zoals wij aanraden, kun je op wedstrijddagen ook vertrouwen op de gedetailleerde voorspellingen bovenaan deze pagina. Onze experts doen al het analysewerk om je het leven makkelijker te maken!

Ontvang de Toto welkomstbonus!

Wat je niet moet doen voor je Europa Conference League voorspellingen

Een betrouwbare voorspelling maken betekent ook dat je je moet ontdoen van slechte gewoontes. Hier, in 2024, zijn de dingen die je absoluut moet vermijden bij het valideren van je sportweddenschapsbriefje: 

  • Prioriteit geven aan het prestige van een club
  • De Europa Conference League wedstrijd niet analyseren
  • Wedden op de laagste kansen zonder duidelijke reden
  • Proberen het verlies van een ECL weddenschap goed te maken
  • Wedden op een wedstrijd waar niets op het spel staat in de Europa Conference League groepsfase
  • Zonder na te denken alle verhoogde winkansen van de bookmakers aannemen
  • Een wedstrijd van je favoriete team voorspellen

7 valkuilen die we je aanraden om te vermijden in elke wedstrijd van het Conference League seizoen 2024-2025, ongeacht je recente succes bij een bookmaker.

Niets is ooit gegarandeerd bij sportweddenschappen, zeker niet als je het hebt over een Europese beker die zo open is als deze Europa Conference League. Zet niet meer in dan je kunt verliezen op de Europa Conference League.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Europa Conference League: de statistieken die je moet weten voordat je de winnaars voorspelt

Statistieken Europa Conference League - Voetbal

Je bent je hier ongetwijfeld van bewust, maar bij het maken van een succesvolle sportvoorspelling hoort ook het lezen van statistieken en belangrijke cijfers. Voor de Conference League 2024-2025 zijn dit de cijfers die je in gedachten moet houden. Ze werden opgetekend tijdens de laatste editie van het toernooi: 

  • Thuisoverwinningen: 46,5%
  • Gelijkspel: 21%
  • Uitoverwinningen: 32,5%
  • Gemiddeld aantal doelpunten: 2.81 doelpunten per wedstrijd
  • +0.5 doelpunten: 93.6%
  • -0.5 doelpunten: 6.4%
  • +1.5 doelpunten: 77.3%
  • -1,5 doelpunten: 22,7%
  • +2.5 doelpunten: 54.6%
  • -2,5 doelpunten: 45,4%
  • +3.5 doelpunten: 32.6%
  • -3.5 doelpunten: 67.4%
  • +4.5 doelpunten: 19.9%
  • -4,5 doelpunten: 80,1%
  • Kwartier met meeste doelpunten: 76-90' (20.9%)
  • Percentage doelpunten in de eerste helft: 41,1%
  • Percentage doelpunten in tweede helft: 57,4%
  • "Beide teams scoren: ja": 48,9%
  • Doelpunten uit: 66,6% van de wedstrijden
  • Overwinning met 2 doelpunten of meer (handicap): 36,5% van de duels
  • Exacte score 0-0: 7,59% van de wedstrijden
  • Exacte score 1-1: 8,96% van de wedstrijden
  • Exacte score 1-0 of 0-1: 15,17% van de wedstrijden
  • Meest voorkomende score: 2-1 of 1-2 (15,86% van de wedstrijden)

Je kunt onder andere inzetten op meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd in deze derde Europese voetbalcompetitie, maar ook op een doelpunt van het bezoekende team of een succes van de thuisclub. 

Een weddenschap die interessant kan zijn als je naar deze cijfers kijkt: Dubbele kans 1X en een doelpunt van het bezoekende team. Een weddenschap waarbij je de inzet zou moeten kunnen verdubbelen als je elke keer wint. Het is altijd de moeite waard om de belangrijkste cijfers te kennen.

Ontvang de Toto welkomstbonus!

Kortom: hoe maak je de juiste Europa Conference League voorspellingen en bookmaker weddenschappen?

Kortom, om een betrouwbare Europa Conference League voorspelling te doen, moet je de wedstrijd systematisch bestuderen, de belangrijkste statistieken kennen en de best practices toepassen die onze voetbalspecialisten hierboven hebben beschreven.

Om nog meer winnende weddenschappen af te sluiten, kun je het gratis advies volgen dat op deze pagina wordt beschreven. Nogmaals, je kunt ook gewoon de voorspellingen en prognoses lezen die onze experts gedurende de wedstrijd hebben geschreven. Geen robots of AI bij SportyTrader, een menselijke analyse en expertise blijven de kern van onze voorspellingen. Om te gokken moet je een minimaal leeftijd van 24 jaar hebben. Stop op tijd en bedenk, wat kost gokken jou?

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze huidige Conference League wedtips

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Conference League: de beste odds voor je voetbalweddenschappen

30 jul. 2024 - 11:00 KF Drita - Breidablik Kopavogur
1 2.55
X 3.3
2 2.35
30 jul. 2024 - 12:00 Flora Tallinn - SS Virtus
1 1.16
X 5.7
2 12.5
30 jul. 2024 - 12:00 Pyunik Yerevan - Struga Trim-Lum
1 2.19
X 2.9
2 3.1
30 jul. 2024 - 14:00 Hamrun Spartans - FC Ballkani
1 2.55
X 3.1
2 2.46
30 jul. 2024 - 15:00 FK Decic Tuzi - Dinamo Batumi
1 3.1
X 3.15
2 2.06
31 jul. 2024 - 13:00 BK Hacken - F91 Dudelange
1 1.15
X 6.5
2 10
31 jul. 2024 - 13:00 Fehervar FC Szekesfehervar - Sumgayit
1 1.76
X 3.4
2 3.85
31 jul. 2024 - 14:30 FK Austria Wenen - Ilves
1 1.38
X 4.6
2 5.7
31 jul. 2024 - 14:30 Spartak Trnava - FK Sarajevo
1 2.01
X 3.05
2 3.4
31 jul. 2024 - 14:45 FK Mornar Bar - FK Radnicki 1923
1 3.9
X 3.65
2 1.7
01 aug. 2024 - 13:00 SK Brann - Go Ahead Eagles
1 1.93
X 3.6
2 3.4

Vergelijk de Europa Conference League odds en volg de wedstrijden live op onze Europa Conference League Live pagina om het meeste te halen uit Europa's derde bekerwedstrijd. Deze twee tools helpen je om je voorspellingen voor het toernooi van 2024-2025 te verfijnen.

In onze vergelijker worden de beste weddenschappen van bookmakers live getoond, van de wedstrijden in elke Europa Conference League groep tot de finale van de Europa Conference League 2024-2025.

Alle afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van de IMAGO website.

Topwedstrijden

27/07 12:15
Kfco Wilrijk
Kfco Wilrijk
Oud-Heverlee Leuven
Oud-Heverlee Leuven
27/07 13:00
Israel
Israel
Paraguay
Paraguay
27/07 14:45
Anderlecht
Anderlecht
Sint Truiden
Sint Truiden
28/07 07:30
KRC Genk
KRC Genk
Standard Luik
Standard Luik

Conference League: Veelgestelde vragen

De lotingen voor de Conference League vinden plaats op 30 augustus 2024 voor de single poule, 20 december voor de play-offs en 21 februari 2025 voor de finales.

Drie clubs hebben de Europa Conference League gewonnen: AS Roma (2021-2022), West Ham United (2022-2023) en Olympiakos het afgelopen jaar (2023-2024).

De Conference League-finale wordt gespeeld in Wroclaw, Polen, in het Stadion Wroclaw. Dit stadion biedt plaats aan 45.000 mensen en ligt in het westen van Polen, dicht bij Tsjechië en Duitsland.

In Engeland kwalificeert de winnaar van de League Cup zich voor de Europa Conference League. Als dat team zich al heeft gekwalificeerd voor een Europa Cup via de Premier League, dan zorgt de zesde of zelfs zevende plaats in de competitie voor het kwalificatieticket.

De Europa League is na de Champions League de belangrijkste competitie van de UEFA, terwijl de Conference League de op twee na belangrijkste is. In de Europa Conference League nemen ploegen van een lager niveau het tegen elkaar op.

Go Ahead Eagles is de Nederlandse clubs die via de nacompetitie heeft gekwalificeerd voor de tweede ronde playoffs van de Conference League.

Sinds de start van de competitie hebben Ajax, AZ, Feyenoord, Villarreal (La Liga), Fiorentina (Serie A), Olympique de Marseille (Ligue 1) en de Engelse clubs Aston Villa, West Ham United en Manchester United (Premier League) meegedaan. Het is een geweldige verzameling voor gokkers.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer