Bet365
De aanbieding bekijken
ZEbet
 €50  GRATIS!
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !

TOTO Bonus Code

Toto

Geen bonus code nodig. Beperkte aanbieding

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
.

Bonus Code TOTO

Druk op zoek naar de TOTO bonus code? Je hebt geen bonus code om te kunnen genieten van de voordelen van TOTO. Door je in te schrijven op de site van TOTO sportweddenschappen kun je profiteren van de TOTO bonus t.w.v. €50en leuke promoties zoals combi boosts. Ook zijn er talrijke andere opties als de Cash Outs. Wij houden je op deze pagina op de hoogte van alle nieuwe promoties en andere interessante acties van TOTO in Mei 2022.

Texte du CTA

Meld je aan bij TOTO

Hoe profiteren van de beste voordelen van TOTO?

  1. Je hebt geen bonus code nodig. Klik op de link om je aan te melden bij TOTO.
  2. Zet ten minste €5 op je account
  3. Pak de welkomstbonus door minimaal €5 in te zetten op een allereerste weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger. TOTO biedt je een gratis weddenschap aan ter hoogte van je allereerste inzet (maximaal bonusbedrag €50)

Koning TOTO worden

Welke acties zijn er momenteel zoal op de website van TOTO?

ActieBeschrijvingGeldigheid
Welkomstbonus sportGratis weddenschap oplopend tot €50Onbekend
Welkomstbonus casino100 gratis spins bij €20 stortingOnbekend

Waarom is er geen TOTO bonus code?

Vandaag de dag bestaat er geen bonus code voor TOTO, zoals je soms ziet bij andere bookmakers. De reden hiervoor is onbekend, maar het lijkt dat TOTO vol heeft gekozen voor de welkomstbonus. Alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen zonder bonus code de welkomstbonus claimen. Voor andere leuke acties gelden er bovendien geen leeftijdsrestricties (wel moet je natuurlijk 18 jaar of ouder zijn), en wederom hoef je daarvoor geen bonus code in te voeren. Zo kun je met combi boosts tot wel twintig procent meer op je weddenschap winnen. Inschrijven is eenvoudig.

Registreren bij TOTO

Komt er een bonus code voor TOTO?

Op dit moment bestaat er nog geen TOTO bonus code, maar het is niet uit te sluiten dat dit in de toekomst wel het geval zal zijn. Om je altijd zo goed mogelijk te informeren houdt het team van SportyTrader de bonussen en andere acties nauwlettend in de gaten. We bekijken de site www.toto.nl dus zeer regelmatig voor je en zullen op deze pagina alle nieuwtjes betreffende bonus codes en andere promoties publiceren.

Hoe een TOTO bonus code invoeren?

In het geval TOTO ooit nog eens een bonus code op de markt brengt, ligt het in de lijn der verwachtingen dat je deze op één van de eerste pagina's in de registratieprocedure kunt opgeven, mogelijk zelfs de allereerste pagina. Voor een leeg veld zal er dan een begrip als 'bonus code', 'promotie code' of 'actie code' staan, waar je vervolgens de betreffende code opgeeft. Nogmaals: TOTO heeft nu geen bonus code, dus er valt vandaag de dag niets op te geven.

Waarom inschrijven bij TOTO?

Aarzel je nog om je aan te melden op de website van TOTO? Wij kunnen je verzekeren dat TOTO een erg betrouwbare, ervaren aanbieder van sportweddenschappen is. Deze bookmaker had tot voor kort als enige een licentie van de Kansspelautoriteit en op de Nederlandse markt zul je dan ook niet snel een betere aanbieder van sportweddenschappen vinden. TOTO biedt de populairste sporten aan (in totaal zo'n 25), een aanbod dat alleen maar groter wordt. Bovendien zijn de odds correct te noemen en zijn er naast de welkomstbonus voor nieuwe TOTO-klanten regelmatig leuke verrassingen zoals de aangeboden odds boosts.

De TOTO bonus bekijken!

De actuele TOTO acties en promoties

De volgende acties worden in Mei 2022 op toto.nl aangeboden:

Lekker Man Special

De Lekker Man Special is een verwijzing naar niemand minder dan René van der Gijp, de vaste tafelgast van VI Vandaag, die dit regelmatig zegt. TOTO geeft spelers twee uur voorafgaand aan grote wedstrijden de kans om in te zetten op quoteringen die tijdelijk aanzienlijk hoger zijn. Het doel is natuurlijk dat jij door de extra hoge quotering een extra hoge winst pakt en na afloop van jouw weddenschap 'lekker man' kunt zeggen. 

Combi Boost

De combi boost stelt jou als TOTO-speler in staat om tot 20% meer op jouw weddenschappen te winnen. Die extra winst kun je pakken door in te zetten op een door TOTO gemaakte combinatie van drie of vier duels, die wederom extra hoge quoteringen meekrijgen. Deze combi boosts zijn vrijwel iedere dag beschikbaar op toto.nl, en kunnen mooie manieren zijn om extra hoge winsten te pakken.

Inschrijven en genieten van TOTO!

Multi Match Specials

De Multi Match Specials zijn combinatieweddenschappen op verschillende spelers, vaak in grote (Champions League) duels. Hierbij moet je denken aan weddenschappen als: "Sébastien Haller en Lionel Messi scoren en winnen", of "Cristiano Ronaldo en Neymar scoren beiden 1e goal". Wederom zijn de odds voor deze specials hoger, dan wanneer je die weddenschappen zelf had samengesteld. Een leuke actie waarmee jij ongetwijfeld met meer spanning naar de verrichtingen van individuele spelers zal gaan kijken.

Boost of the Day

Met de boost of the day kun jij iedere dag extra hoge winsten pakken op specifieke, door TOTO geselecteerde, duels. Iedere dag geeft deze Nederlandse bookmaker jou dus een paar opties, vaak de wat mooiere wedstrijden die op een dag gespeeld worden, die extra hoge noteringen krijgen. Bij een gewonnen weddenschap pak jij dus dan ook een extra hoge winst.

Aanmelden bij TOTO Sportweddenschappen

Hoe contact opnemen met de TOTO klantenservice?

Wil je extra informatie waarom er nog geen TOTO bonus code is? Of wil je na het lezen van onze TOTO review nog meer weten over TOTO? Op de website van TOTO vind je allereerst allerlei informatie, zoals de FAQ, de speluitleg en het deelnemersreglement (allemaal te vinden onderaan de webpagina). Daarnaast heb je zowel doordeweeks als in het weekend de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met TOTO (070-550 08 05). Andere contactmogelijkheden zijn Facebook Messenger of Twitter.

Een account aanmaken op toto.nl

Bonus code legale goksites Nederland

Op de volgende pagina's lees je meer over de bonus codes en andere promoties van legale bookmakers in Nederland: