Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

NBA Wedden op de beste odds - VS

VS - NBA
Volgende wedstrijden

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $1500

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Als we het over NBA weddenschappen hebben, dan moeten we het ook hebben over NBA odds. Iedere sportwedder weet dat odds de belangrijkste elementen van sportweddenschappen zijn. De odds, die voornamelijk tot stand komen op basis van statistieken, geven de waarschijnlijkheid aan dat een kans werkelijkheid wordt. Het zullen over het algemeen de hoogte van de odds zijn die bepalen of je gaat wedden op een bepaalde NBA weddenschap.

Bekijk het hele aanbod aan NBA weddenschappen van TOTO!

NBA odds: hoe worden ze berekend?

Het eerst dat je dient te weten over de NBA odds, ook wel quoteringen, is dat ze tot stand komen op basis van verschillende factoren en direct gelinkt zijn aan de kans dat een weddenschap uitkomt. Als de kans groot is dat je NBA voorspelling werkelijkheid wordt, dan zullen de odds voor je voorspelling laag zijn. Als de kans klein is dat je voorspelling werkelijkheid wordt, zan zulen de quoteringen hoog zijn. Laten we de wedstrijd Golden State Warriors-Chicago Bulls als voorbeeld nemen. The Warriors zijn de favoriet. De weddenschap “winst Golden State Warriors” zal aangeboden worden tegen relatief lage odds (bijv. 1.25). De weddenschap “winst Chicago Bulls” daarentegen zal tegen hoge odds (bijv. 5.00) worden aangeboden. De kans dat een voorspelling werkelijkheid wordt heeft direct invloed op de NBA odds.

NBA wedstrijden voorspellen bij TOTO

Een tweede punt dat van belang is voor je NBA weddenschap is het begrijpen hoe odds tot stand komen. Bookmakers bepalen de odds op basis van zowel objectieve als subjectieve aspecten. Wat het objectieve, wiskundige aspect betreft, kunnen verschillende statistieken van invloed zijn op de hoogte van de odds. Dit kan bijvoorbeeld de stand in de NBA zijn, hoeveel punten een team gemiddeld maakt, etc.. Bij subjectieve factoren moet je denken aan factoren zoals de motivatie van een team, uitspraken van spelers of de coach, of een historische rivaliteit tussen twee teams. Belangrijk om te weden voor je NBA weddenschap.

Een ander belangrijk element van NBA odds is dat ze nooit vaststaan in de tijd. Dit komt omdat er in de loop der tijd interne of externe factoren zijn die invloed hebben op de wedstrijd. Als een coach voor een wedstrijd verklaart dat de aankomende wedstrijd niet zo belangrijk is, dan zullen de odds voor dat team omhoog gaan. Gedurende het duel veranderen odds voortdurend op basis van de tussenstand in de wedstrijd. Laten we de wedstrijd Houston Rockets-Boston Celtics als voorbeeld nemen. De Houston Rockets zijn de favoriet bij aanvang van de wedstrijd en de quotering staat op 1.40. Als de wedstrijd wint en de Boston Celtics een flinke voorsprong nemen, dan kan de quotering omhoog schieten naar bijvoorbeeld 2.00. Onthoud dit bij je NBA weddenschap naar keuze.

Wedden op basketbal bij TOTO

NBA odds: waarom van belang?

Odds zijn er voor de NBA, maar ook voor alle andere sporten. Het zijn cijfers die een directe link hebben met de kansen. Odds worden vastgesteld door bookmakers. Odds hebben twee hoofdfuncties. Allereerst kan de wedder met de ods zijn potentiële winst berekenen. Door de odds te vermenigvuldigen met de inzet kan de potentiële winst worden berekend. Zet je bijvoorbeeld € 200 in op een winst voor de Cleveland Cavaliers tegen Oklahoma Thunder (OKC), een weddenschap die wordt aangeboden tegen een quotering van 2.00, dan kun je bruto €400 als je weddenschap goed blijkt te zijn (odds x inzet = winst). Dezelfde regel geldt voor alle andere NBA wedstrijden.

Daarnaast kun je met de NBA odds bepalen of jouw voorspelling op dezelfde lijn ligt met die van de bookmaker. Als je denkt dat de Cavaliers winnen van de Celtics, en de quotering voor de Cavaliers staat op 1.30, dan weet je dat de bookmaker er hetzelfde over denkt. Anderzijds, als de bookmaker relatief hoge odds bieden voor een winst van de Cavaliers (bijvoorbeeld 2.30), dan kan het zijn dat je belangrijke informatie over het hoofd hebt gezien. Kijk bijvoorbeeld goed of de belangrijkste spelers meedoen of dat er een belangrijke wedstrijd op het programma staat na de betreffende wedstrijd. Dit gaat verschil maken voor je NBA weddenschappen!

Een TOTO-account aanmaken en de odds voor basketbal bekijken

Aanmelden bij alle bookmakers!

Tot slot is het belangrijk om te weten dat de odds voor de NBA kunnen verschillen per bookmaker, zelfs bij een precies dezelfde weddenschap. Om wat voor basketbalweddenschap het ook gaat, de ene bookmaker kan een quotering van 1.50 aanbieden, terwijl een andere bookmaker voor dezelfde weddenschap 1.60 biedt. Om je winst te maximaliseren raden we je dus aan om op zoveel mogelijk websites een account aan te maken.

Het heeft namelijk niet veel zin om alle NBA odds te vergelijken, als je niet de mogelijkheid hebt om je weddenschap bij de bookmaker af te sluiten die de beste quotering aanbiedt. Aarzel dus niet om je op meerdere sites te registreren, zeker gezien het feit dat er bij aanmelding vaak interessante welkomstaanbiedingen te verzilveren zijn. Veel plezier en succes met je NBA weddenschappen!

Registreren op toto.nl

Odds voor de komende NBA wedstrijden:

Onze huidige NBA voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer