Bet365

Schrijf je in !

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Champions League live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Voetbal Europa)

UEFA Champions League
Europa - Champions League
Bet365

Bonus Aangeboden 

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender Champions League

24 Jun 15:30
Inter Club de Escaldes
Vikingur Reykjavik
0 1

Statistieken Champions League

Gespeelde wedstrijden 18 
Gewonnen thuiswedstrijden 50 %
Gewonnen uitwedstrijden 16.67 %
Gelijke spelen 33.33 %
Doelpunten 33 
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 1.83 
Wedstrijden met meer dan 2.5 33.33 %
Wedstrijden met minder dan 2.5 66.67 %

Champions League: volg alle wedstrijden live!

Wil je alle wedstrijden van de Champions League live volgen? Je hoeft niet langer te zoeken, hier zit je goed! Dankzij onze Livescore voetbal, special Champions League, kun je alle wedstrijden van de mooiste Europese voetbalcompetitie live volgen: van de kwalificatierondes tot de groupsfase en van de knock-outwedstrijden tot en met de finale.

Elke dag kun je voor de hele competitie en de meer dan 210 wedstrijden de beste teams volgen, waaronder Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Juventus, PSG, Ajax en Porto. Voor elke Champions League wedstrijd heb je toegang tot ons live commentaar, talloze cijfers en statistieken en de beste odds voor de wedstrijd. Geweldig Europees voetbal in het vooruitzicht!

Dat is wat onze tool Livescore Champions League in petto heeft

De tool is ontworpen door voetbalfans, voor voetbalfans, Onze Livescore Champions League biedt je alles wat je nodig hebt om niets te missen van deze competitie. In een oogopslag, zoals je hierboven hebt kunnen zien, laat onze tool je de live scores, de laatste uitslagen, de standen in de groep, een overzicht van de wedstrijden en de belangrijkste statistieken van het gehele seizoen zien. En dat is niet alles!

Als je eenmaal bij de Champions League wedstrijd van je keuze bent, worden er live een dertigtal statistieken weergegeven zodat je heel gemakkelijk de wedstrijd kunt analyseren. Opstellingen van de teams, tactische speelwijze, de vorm van het team, een overzicht van de vorige directe ontmoetingen van de teams en andere cijfers (doelpunten, aantal schoten op doel, balbezit, fouten, rode kaarten, gele kaarten, wissels) maken de Live nog dynamischer. En behalve het feit dat de score snel wordt bijgewerkt, heb je ook de mogelijkheid om het commentaar van onze experts te raadplegen, zodat je steeds op de hoogte bent van de specificiteiten van de wedstrijd. Alles om de UEFA Champions league wedstrijden op de voet te volgen.

Waarom de Champions League live volgen?

De eerste reden waarom je de Champions League op de voet volgt, is natuurlijk omdat je van het mooiste Europese voetbal wilt genieten en de live uitslagen van je favoriete club wilt volgen. Je kunt er bovendien ook je voordeel mee doen bij je sportweddenschappen. Onze experts van de Champions League blijven het elke dag herhalen: het volgen van van veel live wedstrijden heeft als voordeel dat je veel exclusieve informatie krijgt over de manier van spelen van de verschillende clubs, de mentaliteit van de ploegen, de tactieken, en de belangrijkste spelers in de competitie. Veel informatie die je van pas komt bij je weddenschappen, of dit nu voor live wedden is, of voor je toekomstige weddenschappen. Het live volgen van de Champions League kan dus ook voordelen opleveren voor je portemonnee. Blijf dus vooral kijken!

De volgende live Champions League wedstrijden:

12 jul. 2022 - 11:30 UEFA Champions League
12 jul. 2022 - 12:00 UEFA Champions League
12 jul. 2022 - 12:00 UEFA Champions League
12 jul. 2022 - 12:00 UEFA Champions League
12 jul. 2022 - 13:00 UEFA Champions League
12 jul. 2022 - 14:00 UEFA Champions League
12 jul. 2022 - 14:00 UEFA Champions League
12 jul. 2022 - 14:00 UEFA Champions League
12 jul. 2022 - 15:00 UEFA Champions League
12 jul. 2022 - 15:30 UEFA Champions League

Onze huidige Champions League voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer