Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Botola Pro Wedden op de beste odds - Marokko

Marokko - Botola Pro
Volgende wedstrijden

Voor degenen die nieuw zijn in de wereld van sportweddenschappen is het belangrijk om te weten dat de waarde van de odds nog steeds erg belangrijk is. Simpel gezegd zijn winkansen een numerieke index die bookmakers gebruiken voor een sportevenement. Het geeft je een idee van de potentiële winst die je kunt maken als je een winnende weddenschap plaatst. Om op de Marokkaanse voetbalelite te spelen, hebben we het over Botola odds. Deze Botola odds zullen altijd je analyse beïnvloeden bij het spelen van Marokkaanse competitiewedstrijden.

Registreer je bij Bet365

Hoe worden de Botola winkansen berekend?

Je vraagt je misschien af hoe de winkansen worden berekend. Hiervoor houden de bookmakers rekening met statistieken en wiskundige waarschijnlijkheden. Hoe waarschijnlijker een gebeurtenis is, hoe lager de winkansen. Het tegenovergestelde is waar als de gebeurtenis onwaarschijnlijk is. Om dit beter te begrijpen, kijken we naar de wedstrijd tussen FAR Rabat en Moghreb Tétouan.

Voor degenen die de Marokkaanse competitie regelmatig volgen, weten dat FAR Rabat vaak de hoofdrol speelt. Voor deze wedstrijd spelen ze ook voor hun thuisfans. Een aanzienlijk voordeel! Het is dus logisch dat ze door de specialisten als favoriet worden beschouwd voor deze wedstrijddag. Daarom zal een Botola-weddenschap op de overwinning van FAR Rabat niet tegen heel hoge odds worden aangeboden (bijv. 1.40). De kans dat ze de drie punten pakken blijft namelijk erg groot. Het tegenovergestelde geldt voor Moghreb Tetouan, die weinig kans hebben om deze wedstrijd te winnen en daarom tegen zeer hoge quoteringen worden aangeboden (bijv. 6.50). Dit is hoe de Botola odds worden berekend. Ze worden vooral beïnvloed door de stand, de vorm en de laatste ontmoetingen tussen de twee teams.

Nog iets dat je moet weten! Live weddenschappen zijn beschikbaar op Botola wedstrijden. Vanaf dat moment zullen de kansen zich aanpassen naarmate de wedstrijd vordert, afhankelijk van de actie die plaatsvindt. Stel je voor dat FAR Rabat hun status bekend maakt en al vroeg in de wedstrijd de leiding neemt. Het zou geen verrassing zijn om te horen dat hun kansen nog verder zouden dalen, omdat het moeilijkste deel achter de rug zou zijn (bijvoorbeeld van 1,40 naar 1,10). De kansen van Moghreb Tetouan zullen stijgen, omdat een overwinning nog moeilijker haalbaar lijkt (bijv. van 6,50 naar 10).

Maak een account aan bij Unibet!

Hoe gebruik ik Botola Pro winkansen?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de aangeboden winkansen niet hetzelfde zijn, afhankelijk van de verschillende weddenschappen. En deze Botola Pro odds hebben verschillende voordelen voor de speler. Ten eerste kun je met deze winkansen de potentiële winst van je weddenschap berekenen. Wil je weten hoeveel je gaat krijgen als je inzet wint? Vermenigvuldig dan gewoon de winkansen met de oorspronkelijke inzet. Het totaal is het bedrag dat wordt bijgeschreven op je spelersaccount als de weddenschap correct is (winkansen x inzet = winst). 

Met winkansen kun je ook jouw analyse vergelijken met die van de bookmakers. Hoe kunnen we dit beter uitleggen dan met een voorbeeld? Laten we eens kijken naar de wedstrijd tussen Wydad en Tanger. Dit is een wedstrijd die jij hebt kunnen analyseren. En voor jullie is er geen twijfel mogelijk. Wydad heeft een goede kans om deze wedstrijd te winnen. Je ziet dan dat de bookmakers gemiddeld een kans van 1,30 bieden. Zij zijn dus dezelfde mening toegedaan als jij, want ze maken Wydad de grote favorieten in deze wedstrijd.

Maar wees voorzichtig! Het tegenovergestelde kan ook waar zijn. Het kan zijn dat Wydad een erg hoge waardering heeft in vergelijking met jouw analyse (bijv. 2,30). In dat geval is het belangrijk om terug te gaan naar je analyse en naar de details te kijken. Het is niet ongewoon om belangrijke informatie te missen. Misschien heb je een blessure van een manager, een belangrijke verklaring van een coach of problemen binnen de club gemist. Dit zijn allemaal factoren die de zeer hoge kansen kunnen verklaren. In dat geval moet je je analyse herzien. En als er niets ongewoons is? Dat zou kunnen betekenen dat de bookmakers Wydad onderschatten. Wacht dus niet langer om te profiteren van deze kansen. Je moet hetzelfde doen voor alle wedstrijden van Botola.

Wed op de lange termijn met de odds voor de toekomstige winnaar van de Botola Pro

Naast de Botola wedstrijden kunnen de winkansen ook gekoppeld worden aan competities. Gokkers kunnen dan op de competitie als zodanig spelen. In het bijzonder kun je wedden op de winnaar van het kampioenschap. En deze kansen zijn vaak erg hoog, zelfs voordat het seizoen begint. Het is een type weddenschap waar veel mensen blij van worden. De sensaties zijn niet hetzelfde als bij weddenschappen op wedstrijden, omdat je vele maanden moet wachten om erachter te komen of je gewonnen hebt of niet.

Registreer je bij Bet365

Schrijf je overal in!

Het is een strategie die de beste gokkers kennen. Het is noodzakelijk om in te zetten op de hoogste winkansen op de markt om je winsten op Botola te maximaliseren. Je moet weten dat de kansen op dezelfde weddenschap per bookmaker kunnen verschillen. Soms kunnen de verschillen erg groot zijn. Het is dus belangrijk om de kansen te vergelijken en te profiteren van de beste op de Franse markt.

Om dit te doen, nemen we het voorbeeld van de Botola-wedstrijd tussen FUS Rabat en Raja Casablanca. Je wilt €100 inzetten op FUS Rabat om deze wedstrijd te winnen. Je ziet dat de meeste bookmakers winkansen van 2.00 bieden op succes. Bet365 biedt echter een kans van 2.10. Het is dus niet verwonderlijk dat het veel interessanter is om bij deze bookmaker te spelen. Je wint €210 als je een winnende weddenschap plaatst, vergeleken met €200 bij andere aanbieders. 

Om dit te doen, moet je een account openen op alle sites die aanwezig zijn op de Nederlandse markt, zodat je nooit het beste aanbod mist. Het zou natuurlijk niet winstgevend zijn om de hoogste kansen op Bet365 te vinden, maar er niet van te kunnen profiteren omdat je geen account hebt... Een advies dat niet vaak wordt opgevolgd door gokkers. Ze laten een paar extra euro's liggen. Maak niet dezelfde fout en je zult zien dat je winsten nog hoger zullen zijn. Kijk voor meer advies naar onze beoordelingen van de beste bookmakers. Nu begrijp je het belang van het vergelijken van odds bij het spelen van Botola Pro wedstrijden. Waarom doe je het niet met onze kansenvergelijker? Bekijk alle odds voor de volgende wedstrijden van het Marokkaanse kampioenschap.

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Botola Pro

14 jun. 2024 - 13:00 Botola Pro D1

Onze Botola Pro voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer