Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voetbalwedden - de beste goksites voor wedden op voetbal

Vraag je je af wat de beste goksite is voor voetbalweddenschappen? Is wedden op voetbal je passie of wens? Ons team van sportwedspecialisten analyseerde de aangeboden voetbalaanbiedingen op goksites. Onderstaand vind je het klassement van de beste goksites voor sportweddenschappen.

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

#1 Goksite
1

9.0/10

Unibet review

Bonus :  €50

Indrukwekkend aanbod competities
Optie Boosted Odds
Geen bonus code nodig
2

Bonus :  €50

Hoge voetbal odds
Alle Europese competities
Geen bonus code nodig
3

8.5/10

Toto review

Bonus :  €50

Prima aanbod voetbalcompetities en wedstrijden
Cash out
Geen bonus code nodig
4

8.5/10

ZEbet review

Bonus :  €100

Meer dan 50 competities om op in te zetten
Cash out

Bonus Aangeboden 

Breed aanbod met veel verschillende competities
Betbuilders en Squad bets
Geen bonus code nodig
6

8.0/10

Circus review

Bonus :  €250

Interessante odds
Speciale acties
7

8.0/10

Jacks review

Bonus :  €100

Meer dan 80 competities om op in te zetten
Jack's specials
Geen bonus code nodig

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voetbalweddenschap - Hoe kies ik mijn goksite?

Voor het maken van het klassement van beste sites voor sportweddenschappen worden verschillende criteria beoordeeld door ons team met expertise in voetbalweddenschappen. Voor het bepalen van de beste goksites voor een sportweddenschap zijn een dozijn aan criteria bekeken, inclusief de vijf belangrijkste factoren die worden geëvalueerd in de onderstaande tabel. Wedden op voetbal is een van de belangrijkste activiteiten onder sportwedders. De criteria zijn uitvoerig geanalyseerd en getest, en wordt dagelijks gemonitord zodat onze lijst van beste goksites voor voetbalweddenschappen altijd het meest nauwkeurig is en blijft.

Het eerste criterium is natuurlijk het aantal competities die worden aangeboden op de goksite. Zoals bij alle sporten, is het aangeboden aantal toernooien en voetbalcompetities een van de meest belangrijke criteria bij het kiezen van de beste goksite. Of het nu om Europese competities gaat zoals de Champions League, de Premier League en de Eredivisie, of om exotischere competities zoals de Chinese Super League of de MLS, het aanbod van iedere site is grondig geanalyseerd.

Het tweede criterium is het aanbod van bookmakers. Hierbij nemen we aanvullende factoren in aanmerking, zoals de interface, specials, het type weddenschappen dat wordt aangeboden, de hulp bij het wedden alsmede de beschikbare statistieken. Dit criterium is met name van belang voor beginnende voetbalwedders, of het nu om en weddenschap op Ajax of Barcelona gaat.

Het derde criterium is de interface van de live voetbal streaming. Sommige wedders geven de voorkeur aan live betting, iets dat vandaag steeds belangrijker wordt en mogelijk ook een van jouw favoriete speltypes wordt. We hebben met name de kwaliteit van het design beoordeeld, net als de aanwezigheid van video streaming, de reactiviteit van de goksite op gebeurtenissen in de wedstrijd, alsmede de kwaliteit van de variaties in de odds. Goksites die hoog scoren op dit criterium scoren in de regel ook hoog in het algemene klassement van beste aanbieders van voetbalweddenschappen.

Het vierde criterium betreft een vergelijking van odds. Op voetbal is er meer dan elders een enorme competitie onder bookmakers. Om zich boven andere goksites te plaatsen bieden sommige bookmakers hogere quoteringen aan dan andere bookmakers, afhankelijk van een competitie, de periode in het seizoen, etc. Al deze aspecten zijn meegenomen in de analyse die is uitgevoerd door onze experts. Een belangrijke factor in het beoordelen van de beste goksite voor sportweddenschappen.

Het vijfde criterium is de kwaliteit van de voetbalpromoties. In dit criterium wordt gekeken of de bookmaker kwalitatief goede promoties aanbiedt op voetbal, of dit regelmatig gedaan wordt en of gemakkelijk van deze promoties gebruik kan worden gemaakt. Bookmakers bieden veel verschillende acties aan, zoals speciale acties voor weddenshappen op de lange termijn, speciale promoties rondom grote of beladen wedstrijden en onderlinge competitie tussen spelers waarin extra winst te behalen is. De kwaliteit, kwantiteit en toegankelijkheid van deze acties maakt onderdeel uit van onze beoordeling.

Tot slot hebben we een algemeen cijfer vastgesteld voor aanbieders van voetbalwedderschappers. Deze cijfers helpen je met jouw keuze op welke goksite je je inschrijft. We nemen niet alleen de hierboven besproken factoren in overweging, maar ook aanvullende factoren. Voetbalvoorspellingen zullen geen geheimen meer voor je hebben!

De cijfers voor de goksites op basis van het onderdeel voetbalweddenschappen.

Goksite Keuze Competities Live wedden Voetbal odds Aanbiedingen Voetbal aanbiedingen Bezoeken
8.5 8.5 9.5 9 9
9/ 10
8.5 8 8.5 8.5 8.5
9/ 10
8.5 9 8.5 8 8.5
8.5/ 10
8.5 9 8.5 9 8.5
8.5/ 10
9 8 8.5 8 8.5
8/ 10
9 7.5 8 8 8
8/ 10
8 8 8 7.5 8
8/ 10

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer