Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Rugby Voorspellingen en wedtips voor wedden op Rugby

Er zijn geen Rugby voorspellingen beschikbaar

Alle informatie voor je rugbyvoorspelling

Onze gepassioneerde en gespecialiseerde rugbyexperts helpen je bij je weddenschappen met betrouwbare voorspellingen en gratis advies. Als je rugbyfan bent en online wedt, moet je deze adviezen lezen! Hiermee kun je met een gerust hart rugbyvoorspellingen opstellen! Bekijk alle aankomende rugbywedstrijden op onze rugbywedstrijden van vandaag en rugbywedstrijden van morgen paginas.

Hoe weet je of een prognose betrouwbaar is?

Voordat je een gedetailleerde analyse uitvoert, moet je eerst bepalen of je rugbyprognose betrouwbaar is. Om dat te doen, moet je vooral de odds bekijken die de bookmakers aanbieden. We nemen de wedstrijd Racing92 tegen RC Toulon als voorbeeld. Racing92 is favoriet. Gezien het niveauverschil tussen de twee ploegen is het duidelijk dat de Benecup prognose "Winst Racing 92" waarschijnlijker is dan de prognose "Winst Toulon". Als de bookmakers de weddenschap “Winst Toulon” tegen een redelijk lage quotering aanbieden (bijv.: 1.40), moet je daar dus niet op inzetten. Het is niet erg waarschijnlijk dat Toulon wint en de aangeboden odds zijn bovendien dusdanig laag dat het niet echt de moeite waard is om het risico te nemen. Voordat je een weddenschap op rugby plaatst, op de Benecup of een lagere divisie, moet je altijd je prognose van de wedstrijd vergelijken met de odds die worden aangeboden door de bookmakers. Een vergelijking tussen de kans dat een weddenschap waarheid wordt en de aangeboden odds, is een goede indicatie voor de betrouwbaarheid van een prognose.

Op sport wedden bij TOTO

Onze 5 adviezen voor het opstellen van rugbyvoorspellingen

Een rijke ervaring en passie voor de sport stellen onze experts in rugbyvoorspellingen in staat 5 adviezen te geven die onmisbaar zijn voor geslaagde weddenschappen. Maak er gebruik van om een maximaal aantal geslaagde rugbyvoorspellingen op te stellen.

Advies nr. 1: Schrijf je in bij de beste bookmakers

Het eerste wat je moet doen voordat je je analyses begint van je favoriete wedstrijd, is je inschrijven bij zoveel mogelijk weddenschapssites. Rugby is inderdaad niet de meest populaire sport en het kan gebeuren dat de wedstrijd waarop je wilt wedden niet bij alle bookmakers wordt aangeboden. Als je dus bij alle bookmakers ingeschreven staat, weet je zeker dat er altijd een bookmaker is die de wedstrijd van je keuze aanbiedt. Voor meer informatie over de bookmakers kun je kijken in onze speciale rubriek met onze mening over Bet365, onze mening over Betcity, onze mening over TOTO en meer.

Inschrijven bij TOTO

Advies nr. 2: Let op de internationale kalender

Nadat je een account hebt geopend bij alle bookmakers moet je rekening houden met meer analytische adviezen. De zware wedstrijdkalender van de ploegen speelt altijd een rol bij weddenschappen. Rugby is een van de weinig teamsporten waarbij de clubs geen pauze hebben bij internationale wedstrijden. Als je bijvoorbeeld wedt op de Benecup en het nationale team speelt, dan moet je rekening houden met de invloed van internationale spelers in het team voordat je inzet. Een team dat geen internationale spelers heeft, is in het voordeel tegenover een team dat zijn topscoorder moet missen omdat die internationaal speelt. Hier moet je dus rekening mee houden.

Aanmelden bij TOTO

Advies nr. 3: Bekijk de vorm en de motivatie van de spelers

Vergeet niet dat de vorm en de motivatie van de spelers ook van invloed zijn op de wedstrijd. Als een team een belangrijke Europese wedstrijd voorbereidt, zal het niet voluit spelen in een nationale wedstrijd. Ook na een grote Europese wedstrijd zal het team gemakkelijker punten verliezen in het nationale kampioenschap. Denk eraan dat rugby een sport is die meer energie vraagt dan de meeste andere teamsporten. De fysieke vorm van de ploeg en de motivatie om te winnen zijn dus bepalend voor het eindresultaat van een wedstrijd.

Op rugby en andere sporten wedden bij TOTO

Advies nr. 4: Analyseer de hiërarchie van het moment

Je moet ook kijken naar de hiërarchie tussen de twee teams waarvoor je een prognose opstelt. Rugbyteams functioneren vaak in cycli zowel op nationaal als internationaal niveau. Op internationaal niveau bijvoorbeeld wordt rugby vaak gedomineerd door zuidelijke teams zoals Nieuw-Zeeland, Australië of Zuid-Afrika. Als je een prognose op wilt stellen voor een wedstrijd tussen nationale teams moet je die historisch dominantie dus meenemen in je analyse. Dat geldt ook voor lokale kampioenschappen.

Registreren bij TOTO

Advies nr. 5: Zet in op een handicap weddenschap

Een laatste belangrijke tip voor je voorspellingen en weddenschappen op rugby. Denk eraan dat een gelijkspel zeldzaam is en dat de hiërarchie zelden door outsiders wordt verstoord. Het scoreverschil is vaak groot bij overwinningen en dit wordt nog geaccentueerd door offensieve bonuspunten. In plaats van op winst te wedden, kun je inzetten op een scoreverschil door een handicap weddenschap te plaatsen. Zo profiteer je van hoge odds (en dus een mooie potentiële winst) en zet je in op betrouwbare voorspellingen. Tip van de rugbyspecialist.

Een TOTO-account aanmaken

Waarom de voorkeur geven aan de gratis voorspellingen van onze experts?

Niets is 100% zeker in de wereld van het online wedden, maar met onze adviezen maak je gegarandeerd betere, betrouwbaardere en winnende voorspellingen. Om je hierbij te helpen bieden onze SportyTrader specialisten elke week hun voorspellingen aan voor de beste rugbywedstrijden ter wereld. Benecup, Top 14, Pro D2, Six Nations, wereldkampioenschap, alles is er.

Door bijvoorbeeld algoritmes, statistieken en vooral hun ervaring toe te passen, analyseren onze experts elke dag tientallen wedstrijden en bieden je de interessantste wedstrijden aan. Veel rugbyfans lieten zich al verleiden met hulp van Sportytrader. Het zou jammer zijn om geen kansje te wagen.

Sport voorspellen bij TOTO

Onze huidige rugbyvoorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Welke extra hulp is er te vinden voor de beste voorspellingen?

Om deze speciale pagina met rugbytips af te sluiten, wijzen we je nog eens op de oddsvergelijker van Sportytrader voor rugbyodds, de live rubriek om je favoriete wedstrijden te volgen en een rubriek over de bookmakers waar je alle informatie vindt om je in een paar kliks in te schrijven. Drie extra tools die je zeker zullen helpen om nog betere rugbyvoorspellingen op te stellen. Op een leuke manier bovendien!

Een account bij TOTO openen

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer