Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Jupiler Pro League Wedden op de beste odds - België

België - Jupiler Pro League
Volgende wedstrijden

Om de best mogelijke voorspellingen te doen, besteden de beste gokkers bijzondere aandacht aan de waarde van de odds. Dit is een numeriek element dat door de bookmakers op een sportevenement wordt aangeboden en waarmee zij de potentiële winst kunnen berekenen die de gokker bij winst kan ontvangen. Voor de Jupiler Pro League hebben we het over Jupiler Pro League odds. Om erachter te komen hoeveel je kunt verwachten te winnen door te wedden op een wedstrijd in de Belgische Premier League, zijn de Jupiler Pro League odds essentieel om rekening mee te houden voordat je gaat wedden.

Maak een account aan bij TOTO

Hoe worden de Jupiler Pro League odds berekend?

Om er zeker van te zijn dat je alle feiten kent voordat je een weddenschap plaatst, moet je weten dat de odds een weerspiegeling zijn van statistieken en wiskundige waarschijnlijkheden, gekoppeld aan de Jupiler Pro League wedstrijd waarop je wilt wedden. Hoe groter de kans dat een gebeurtenis plaatsvindt, hoe lager de kansen. Als voorbeeld nemen we een competitiewedstrijd tussen Club Brugge en Charleroi.

Met een indrukwekkende vorm is Club Brugge volgens de experts de logische favoriet in deze wedstrijd tegen Charleroi. Daarom zal een Jupiler Pro League weddenschap van het type "Club Brugge wint" door sportweddenschapsites tegen vrij lage odds worden aangeboden (bijv. 1.45), omdat de kans op een overwinning voor deze ploeg groot is. De kansen voor de weddenschap "Charleroi wint" zullen daarentegen zeer hoog zijn (bijv. 6,00), omdat de kans op een overwinning van deze ploeg, die gewoonlijk op de tweede plaats staat, relatief klein is gezien de prestaties en de head-to-head met Club Brugge. De odds van de wedstrijden in de Jupiler Pro League veranderen naargelang het spelniveau en de resultaten van elke club, speler of coach van de Belgische eerste klasse.

Het is ook belangrijk te weten dat de kansen tijdens een wedstrijd kunnen veranderen, afhankelijk van wat er gebeurt. Concreet, als Charleroi verrast door de score te openen bij Brugge, zullen de kansen voor hun overwinning sterk dalen in de live weddenschappen (bijvoorbeeld van 6,00 naar 2,50), terwijl de kansen voor een succes van Club Brugge zullen stijgen (bijvoorbeeld van 1,45 naar 3,00). Dit is goed om te weten als je live wilt wedden op de Jupiler Pro League.

Registreer je bij BetCity

Hoe gebruik je de kansen op de Jupiler Pro League?

Allereerst moet je weten dat de odds voor Jupiler Pro League weddenschappen veranderen per bookmaker. Het bekijken van de odds voor Jupiler Pro League wedstrijden heeft dus verschillende voordelen, waarvan de eerste natuurlijk is om de potentiële winst van je weddenschap te berekenen. Om erachter te komen hoeveel je krijgt voor een winnende weddenschap, moet je de odds vermenigvuldigen met het bedrag dat je wilt inzetten. Het bedrag is wat op uw rekening zal worden bijgeschreven zodra de weddenschap is gevalideerd (kans x inzet = winst). Je moet dit weten.

Een ander belangrijk punt is dat u aan de hand van de odds uw mening kunt vergelijken met die van de wedkantoren. Neem bijvoorbeeld het duel tussen Antwerpen en Gent. Als je denkt dat Antwerpen veel meer kans heeft om voor eigen publiek te winnen dan La Gantoise, en je merkt dat de kansen bij de bookmakers 1.70 zijn voor succes van de thuisploeg, dan is dat geen probleem, de marktlogica wordt gerespecteerd.

Als je daarentegen merkt dat de kansen voor Antwerpen om te winnen vreemd genoeg te hoog zijn (bv. 2.70), moet je rekening houden met alle details over deze wedstrijd. Er zijn twee mogelijke uitkomsten. Óf je hebt belangrijke informatie gemist (blessure van een speler, schorsing, wedstrijdverloop, interne problemen...). In dat geval moet je niet op Antwerpen wedden. Tweede mogelijkheid: je hebt alles goed geanalyseerd en je denkt dat de bookmakers Royal Antwerp echt onderschatten. In dat geval stel je jezelf geen vragen meer en wed je op hun succes. Dat is een logica waar je je aan moet houden, welke wedstrijd van de Jupiler Pro League het ook is.

Maak een account aan bij Unibet

Wed op lang termijn met de winkansen van de toekomstige Belgische kampioen

Natuurlijk kan je op elke wedstrijd van de Jupiler Pro League wedden, maar je moet ook weten dat de odds ook rechtstreeks betrekking kunnen hebben op de competitie. In de Jupiler Pro League heb je, net als in andere voetbalcompetities, de mogelijkheid om te wedden op de winnaar van het kampioenschap aan het einde van het seizoen, maar ook op een team dat op het podium zal eindigen, of op een team dat zal degraderen. Vaak kunnen deze waarden zeer interessant zijn, vooral voordat het seizoen begint. Met dit soort weddenschappen kun je succes boeken bij het wedden op de Jupiler Pro League.

Schrijf je overal in!

Een tip om goed te eindigen, schrijf je in bij zoveel mogelijk bookmakers. Zoals hierboven uitgelegd, kunnen de kansen per sportweddenschapssite verschillen. Door bij veel bookmakers een account te hebben, kun je altijd inzetten op de hoogste odds op de markt en daarmee je winst op de lange termijn optimaliseren. Laten we het voorbeeld nemen van de Jupiler Pro League wedstrijd tussen Genk en Eupen, waarbij je €100 wilt inzetten op Genk. Als je de kansen vergelijkt, zul je zien dat de overwinning van Genk gemiddeld tegen 1.60 wordt aangeboden door de bookmakers, behalve bij Unibet, die het aanbiedt tegen 1.65. In deze context zal het optimaal zijn om de €100 bij Unibet te plaatsen, waardoor je met €165 aan bruto winst (€65 gewonnen en €100 inzet terug) kunt vertrekken als je weddenschap wint, vergeleken met €160 bij de andere wedkantoren.

Je moet dus gewoon een rekening openen bij alle sportwedkantoren op de markt, om altijd van de beste kansen te kunnen profiteren. Inderdaad, wat is het nut van hogere kansen bij Unibet, als je geen account hebt om ervan te profiteren? 5 euro "verloren" op één wedstrijd is al teleurstellend, maar stel je voor dat je dezelfde fout maakt op 100 weddenschappen. Je kunt gemakkelijk honderden euros per jaar mislopen. Volg dus ons advies op en je zult ongetwijfeld een groot verschil zien in je winsten op de lange termijn. Om je te helpen, kun je onze beoordelingen van de beste bookmakers op de markt raadplegen. Nu weet je waarom je de odds moet vergelijken voordat je gaat wedden op de Jupiler Pro League. Daarvoor staat onze kansvergelijker tot je beschikking. Bekijk snel de odds voor de volgende Jupiler Pro League wedstrijden.

Registreer je bij Bet365

Quoteringen voor de komende wedstrijden Jupiler Pro League:

26 jul. 2024 - 13:45 Eerste Klasse A
27 jul. 2024 - 09:00 Eerste Klasse A
27 jul. 2024 - 11:15 Eerste Klasse A
27 jul. 2024 - 13:45 Eerste Klasse A
28 jul. 2024 - 06:30 Eerste Klasse A
28 jul. 2024 - 09:00 Eerste Klasse A
28 jul. 2024 - 11:30 Eerste Klasse A
28 jul. 2024 - 12:15 Eerste Klasse A
.

Onze huidige Jupiler Pro League voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer