Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Beste odds Basketbal

Oddsvergelijker - Basketbal

Odds Basketbal: vergelijk om meer te winnen

Als we het hebben over sportweddenschappen op basketbal, dan zijn odds een heel belangrijk element. Omdat het cijfers zijn, worden odds gebruikt als meeteenheden en komen ze direct overeen met de waarschijnlijkheid of kans dat een evenement plaats zal vinden. Hoe groter de kans dat een evenement plaats zal vinden, hoe lager de odds die worden aangeboden door de bookmakers. Neem bijvoorbeeld de NBA wedstrijd tussen de Golden State Warriors en de San Antonio Spurs. De Warriors zijn favoriet voor de wedstrijd. In dit geval zullen de odds voor de weddenschap “Golden State Warriors winnen” laag zijn (bijv.: 1.30), terwijl de odds voor “San Antonio Spurs winnen” hoger zullen zijn (bijv.: 3.70). De odds zijn bovendien bepalend bij de beslissing om een basketbalweddenschap te plaatsen, want door de inzet en odds met elkaar te vermenigvuldigen krijg je de eventuele winst (odds x inzet = winst).

Op sport wedden bij TOTO

Hoe bereken je basketbal odds?

De odds komen overeen met de kans dat een evenement plaat zal vinden tijdens een basketbalwedstrijd. Oddsworden berekend door de bookmakers op basis van de cijfers en statistieken die in de loop van verschillende weken zijn verzameld. Concreet betekent dit dat een uitkomst die zeer waarschijnlijk is, lage odds zal krijgen van een bookmaker (bijv.: odds NBA van 1.20 voor winst van de Warriors tegen de Suns). Een uitkomst die onwaarschijnlijk is krijgt in tegenstelling tot een uitkomst die waarschijnlijk is wel hoge odds (bijv. odds 5.00 voor winst van de Suns in Golden State). De berekening vindt plaats met behulp van wiskundige en menselijke input (beoordeling op grond van geblesseerde en geschorste spelers, het belang van de wedstrijd, etc.).

Voor de wedder zijn de odds vooral belangrijk voor de winstbepaling. Door de odds te vermenigvuldigen met het bedrag dat je hebt ingezet, kun je de eventuele wint berekenen van je basketbalweddenschap. Als je € 100 inzet op winst voor Den Bosch tegen Groningen in de DBL (odds 2.00), win je € 200 bruto in geval van winst voor Den Bosch. Als je inzet op winst voor Groningen (odds1.80), win je minder (€ 180 bruto) aangezien de kans groter is dat dit zal gebeuren. De winst verschilt afhankelijk van het scenario dat je voor jouw basketbalwedstrijd hebt bedacht.

Basketbalwedstrijden voorspellen bij TOTO

Odds wedstrijd basketbal: het winnende trio!

De odds worden beschouwd als de basis van een basketbalweddenschap en zijn dus essentieel bij online gokken. Odds kunnen per site variëren voor dezelfde weddenschap. Daarom is het interessant om te vergelijken voordat je een weddenschap plaatst.

Door het vergelijken van de odds voor basketbal, kun je de hoogste odds voor je weddenschap vinden, en dus de odds waarmee je de meeste winst behaald bij een succesvolle weddenschap. We nemen het voorbeeld van de NBA wedstrijd tussen de Lakers en Boston waarbij we € 100 inzetten op winst voor de Celtics. Voordat je online wedt, vergelijk je de odds die worden aangeboden voor “Winst van Boston”. Na een snelle analyse zie je dat Bwin een quotering van 1.80 aanbiedt terwijl Betway 1.70 aanbiedt. Het is dus voordeliger om € 100 in te zetten bij Bwin (potentiële winst van € 180) dan bij de andere bookmaker (€ 170 potentiële winst). In dit voorbeeld zien we dus dat er voor dezelfde weddenschap een vrij groot verschil kan zijn in de winst, afhankelijk van de goksite die je kiest. Vandaar dus dat je altijd moet proberen te wedden tegen de beste odds.

Een TOTO-account aanmaken

Naast het optimaliseren van je winst met sportweddenschappe is er nog een voordeel van odds: je eerste indruk over de uitkomst van een bepaald evenement wordt al dan niet bevestigd. Voor het begin van de wedstrijd tussen de Celtics en de Lakers denk je bijvoorbeeld dat Boston favoriet is. Nadat je de aangeboden odds hebt gezien (bijv.: 1.50), zie je dat je indruk bevestigd wordt door gespecialiseerde bookmakers. Dit werkt geruststellend voor een weddenschap.

Nu de tweede mogelijkheid. Je ziet dat de bookmakers gemiddeld een quotering van 2.00 bieden voor winst van Boston (kans van 50% dat Boston wint), terwijl jij na een goede analyse bedenkt dat dit 1.20 is (83% kans dat Boston wint). In dit specifieke geval moet je je weddenschap zo snel mogelijk plaatsen om te profiteren van een potentieel heel interessante winst.

Registreren bij TOTO en direct meespelen

Open meerdere accounts!

We hebben het al eerder gezegd, de weddenschapssites bieden meestal verschillende odds voor eenzelfde weddenschap op dezelfde wedstrijd. Het voordeel van het vergelijken van de odds is dus duidelijk (optimaliseren van de potentiële winst van je weddenschap). Om zoveel mogelijk odds te kunnen vergelijken, schrijf je je in bij alle bookmakers die online beschikbaar zijn. Het heeft weinig zin om de odds te vergelijken als je geen account hebt bij meerdere bookmakers. Je kunt dan alleen maar wedden tegen de odds die de bookmaker bij wie je bent ingeschreven aanbiedt. Voorbeeld: je wilt € 100 inzetten op de basketbalwedstrijd Frankrijk - Polen. Bwin biedt een quotering van 1.90 voor winst van les Blues, terwijl de odds 1.70 zijn bij betway. Als je alleen maar een account hebt bij de tweede bookmaker, kun je dus 'slechts' € 170 winnen. Je zou echter € 190 kunnen winnen met precies dezelfde weddenschap als je ook een account bij de eerste bookmaker zou hebben. Als je een account hebt bij beide bookmakers, kun je wedden tegen de beste odds om zoveel mogelijk winst te maken met je basketbalweddenschap. Dat is het voordeel van meerdere accounts.

Basketbal en andere sporten voorspellen bij TOTO

Nu je alle informatie hebt, wil je vast wedden tegen de beste odds op basketbal. Het is heel gemakkelijk, onze oddsvergelijker voor basketbal geeft aan welke site de meest rendabele odds biedt voor jouw weddenschap. Je klikt gewoon op de betreffende rubriek. Veel succes!

Onze huidige Basketbal voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer