Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Eredivisie Wedden op de beste odds - Nederland

Nederland - Eredivisie
Volgende wedstrijden

Odds zijn de belangrijkste elementen voor sportweddenschappen. Zonder odds zijn er geen online weddenschappen, omdat deze weddenschappen gebaseerd zijn op odds. Als we het hebben over Eredivisie weddenschappen, dan hebben we het natuurlijk ook over de odds voor de Eredivisie. 

Eredivisie: bepaald door verschillende factoren

Het eerst dat je dient te weten over de odds, ook wel quoteringen, voor de Eredivisie is dat ze direct gelinkt zijn aan de kans dat een weddenschap uitkomt. Als de kans groot is dat je voorspelling werkelijkheid wordt, dan zullen de odds voor je voorspelling laag zijn. Als de kans klein is dat je voorspelling werkelijkheid wordt, zan zulen de quoteringen hoog zijn. Laten we de wedstrijd Ajax - Heracles Almelo als voorbeeld nemen. Ajax is de duidelijke favoriet. De weddenschap “winst Ajax” zal aangeboden worden tegen relatief lage odds (bijv. 1.25). De weddenschap “winst Heracles Almelo” daarentegen zal tegen hoge odds (bijv. 5.50) worden aangeboden. De kans dat een voorspelling werkelijkheid wordt heeft direct invloed op de Eredivisie wedstrijden. 

Eredivisie wedstrijden voorspellen bij TOTO!

Een tweede punt dat van belang is bij je Eredivisie weddenschap is het begrijpen hoe odds tot stand komen. Bookmakers bepalen de odds op basis van zowel wiskundige als subjectieve (inzicht en reflectie) aspecten. Wat het wiskundige aspect betreft, kunnen verschillende statistieken van invloed zijn op de hoogte van de odds. Dit kan bijvoorbeeld de stand in de Eredivisie zijn, hoeveel goals een club heeft gemaakt, het aantal rode kaarten, of het aantal tegendoelpunten. Bij subjectieve factoren moet je denken aan factoren zoals de motivatie van een team, basisspelers die ontevreden zijn, of een historische rivaliteit tussen twee teams (bijv. Twente en Heracles). Goed om in je achterhoofd te houden.

Aanmelden bij TOTO

Een ander belangrijk element over de Eredivisie-odds is dat ze voor eenzelfde weddenschap kunnen variëren per goksite. Voor of na aanvang van een wedstrijd (bij een live weddenschap) zijn er meerdere factoren die van invloed zijn op de aangeboden odds. Dit kan bijvoorbeeld een blessure zijn van een sterpeler in de warming-up, waardoor de odds voor beide teams worden aangepast. Het aantal spelers die op scherp staan, schorsingen, gespaarde spelers, het speelt allemaal mee in de vaststelling van de hoogte van de odds. 

Voelbalwedden op de Eredivisie bij TOTO!

Waarom zijn odds belangrijk bij een Eredivisie weddenschap?

Odds zijn cijfers die een directe link hebben met de kansen. Ze worden opgesteld door bookmakers. Odds hebben twee voordelen. Allereerst kan de wedder met de ods zijn potentiële winst berekenen. Door de odds te vermenigvuldigen met de inzet kan de potentiële winst worden berekend. Zet je bijvoorbeeld € 200 in op een winst voor Feyenoord tegen PSV waarbij die weddenschap wordt aangeboden tegen een quotering van 2.00, dan kun je bruto €400 als je weddenschap goed blijkt te zijn  (odds x inzet = winst).

Daarnaast hebben Eredivisie odds ook het voordeel dat je voor jezelf kunt bepalen of je de weddenschap afsluit of niet. Door de odds te bekijken die de bookmakers aanbieden op de wedstrijd van je keuze, zie je snel of de bookmakers jouw idee over de uitkomst van de wedstrijd delen. Je kunt op die manier bepalen of jouw gevoel matcht met de bookmaker. We nemen de wedstrijd AZ - Heerenveen als voorbeeld. Je wilt wedden op AZ, de favoriet voor de winst. Als je ziet dat de quotering voor “winst AZ” 1.45 is, dan kun rustig ademhalen. De goksite denkt namelijk ook dat AZ de wedstrijd gaat winnen. Als je ziet dat er erg hoge quoteringen worden aangeboden voor 'winst AZ' (bijvoobeeld 2.60), denk dan nog een keer goed na voordat je inzet. Wellicht heb je factoren gemist die van groot belang zijn voor jouw weddenschap, denk aan blessures, schorsingen of een andere belangrijke gebeurtenis. Mogelijk zijn er factoren die het verschil tussen jouw idee over de wedstrijd en die van de bookmaker kunnen verklaren. Goed om mee te nemen.

Een TOTO-account aanmaken en de odds bekijken

Inschrijven bij alle bookmakers!

Tot slot een laatste opmerking over Eredivisie weddenschappen. Aarzel vooral niet om je in te schrijven bij zoveel mogelijk bookmakers. Door je aan te melden op verschillende goksites wed je altijd tegen de beste odds. Het heeft immers niet zoveel zin om de odds voor de Eredivisie te gaan vergelijken als je geen account hebt op de goksite die de beste quoteringen aanbiedt voor de wedstrijd. Onze tip is dan ook om je aan te melden bij zoveel mogelijk bookmakers.

Aanmelden bij TOTO

De odds voor de volgende Eredivisie wedstrijden:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer