Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voetbalteam vergelijker - Sportytrader

Kies twee teams om te vergelijken

 

Vergelijk voetbalteams met onze vergelijker!

Heb je altijd al jouw club willen vergelijken met de beste teams ter wereld? Wil je twee teams nauwkeurig vergelijken voordat je een weddenschap plaatst? De SportyTrader ploeg vergelijker maakt het mogelijk!

Onze team vergelijker is altijd toegankelijk en 100% gratis. Je kunt meer dan 800 clubs en teams analyseren, verdeeld over 30 competities en meer dan 70 relevante statistieken.

Welke club heeft de hoogste marktwaarde? Welk land heeft dit seizoen de grootste nederlaag geleden? Wie valideert de +2,5 goals het vaakst? Het is aan jou om erachter te komen. 

Hoe vergelijk ik twee teams met onze tool?

Het is heel eenvoudig om twee voetbalteams te vergelijken met onze vergelijker.

Selecteer in het zoekveld het eerste team waarvan je de gegevens wilt weten (bijv. Bayern München). Je hebt dan toegang tot alle statistieken.

Om ze te vergelijken met die van een ander team, voer je een tweede zoekopdracht uit in het tweede veld (bijv. PSG).

In slechts 2 klikken en 5 seconden heb je toegang tot alles wat je moet weten om twee clubs of teams te vergelijken. Het is een tool die snel onmisbaar zal worden bij het voorbereiden van je voetbalvoorspellingen.

Welke vergelijkingspunten zijn beschikbaar?

Met de SportyTrader team vergelijker heb je toegang tot meer dan 70 verschillende statistieken over voetbalteams.

Prestatie indexen, gemiddeld balbezit, mogelijkheid om de +2,5 doelpunten te valideren, verhouding van overwinningen met twee doelpunten voorsprong... alles wat je moet weten wordt gratis geleverd door onze tool. We vertellen je meer in de volgende paragrafen.

Identiteitskaarten van de teams

Het eerste deel van de vergelijking is zeer visueel, met de identiteitskaarten van de verschillende teams. In de vorm van een algemene presentatie zie je in één oogopslag de gemiddelde leeftijd van het team, de topscorer van het seizoen, de beste passer, de naam van het stadion of de coach en zijn favoriete tactische schema. Altijd handig voordat je een voorspelling doet.

Algemene statistieken

Onder de eerste presentatie van de teams vind je een eerste blok met statistieken. Het bevat de totale waarde van de ploegen, het aantal gescoorde doelpunten sinds het begin van het seizoen en het aantal tegendoelpunten. Samen geven deze drie gegevens je een eerste overzicht van de dynamiek en activiteit van elk team.

Prestatie-indexen

Onze vergelijker geeft vervolgens een prestatiegrafiek. Deze is zeer visueel en gemakkelijk te begrijpen en toont de verhouding tussen overwinningen sinds het begin van het voetbalseizoen, gelijke spelen en nederlagen. 

Deze grafieken zijn erg interessant, niet alleen om de prestaties van elk team sinds het begin van de competitie te meten, maar ook om hun neiging tot gelijkspelen te bepalen. Een weddenschap die de inzet bij online bookmakers kan verdrievoudigen, als dat nodig is. 

Gedetailleerde statistieken

Achter de algemene presentatie van de teams en hun prestaties komt het gedeelte dat je het meest interesseert: de gedetailleerde statistieken van elk team, ideaal voor het maken van de beste sportweddenschappen.

Georganiseerd in verschillende blokken, maken de aangeboden gegevens een gedetailleerde analyse van elk voetbalteam mogelijk, met indicaties van de wedstrijden die je aan beide kanten kunt verwachten en een gids voor de meest interessante weddenschappen om te proberen. In totaal zijn er meer dan 70 cijfers, up-to-date en 100% geverifieerd.

Om meer te weten te komen over elk van deze vergelijkingspunten, nodigen we je uit om onze vergelijker te testen door twee teams tegen elkaar uit te spelen. In het bijzonder vind je 

 • Gemiddelde doelpunten per wedstrijd
 • Grootste winst/verlies van het seizoen
 • Percentage wedstrijden met minstens één gescoord doelpunt
 • Gemiddeld aantal schoten op doel per wedstrijd
 • Gemiddeld aantal gele kaarten
 • Meest voorkomende score
 • Het % overwinningen met een handicap
 • De ruststand met de meeste doelpunten
 • Scenario's voor rust/eind van de wedstrijd
 • Wedstrijden kwarten met de meeste doelpunten
 • Wedstrijden met +2.5 doelpunten
 • Wedstrijden waar beide teams scoren

Al met al zijn er tientallen cijfers beschikbaar voor elk team, zodat je alle teams op specifieke punten kunt vergelijken. 

Gedetailleerde statistieken waar niet alleen de gokker blij van wordt, maar ook voetbalfans die hun kennis willen verbeteren. Waar wacht je nog op?

Waarom voetbalteams vergelijken voordat je een weddenschap plaatst?

Voetbalteams vergelijken met de SportyTrader team vergelijker is leuk, gratis en erg snel. Bovenal helpt het je om je sportweddenschappen bij de bookmakers te optimaliseren, je voorspellingen te verfijnen en je voetbalkennis te vergroten. In de volgende regels leggen we uit hoe.

Je voorspellingen verfijnen

Door twee voetbalteams te vergelijken met onze tool kun je je voetbalvoorspellingen verfijnen. Heb je een idee voor een weddenschap op een wedstrijd? Gebruik dan de vergelijking om te zien of de cijfers je voorspelling ondersteunen. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je PSG gemakkelijk Olympique Marseille ziet verslaan in de Ligue 1.

De vergelijker vertelt je dat OM slechts 3% van hun wedstrijden met twee doelpunten heeft verloren sinds het begin van het seizoen? Denk twee keer na voordat je een sportweddenschap plaatst bij een bookmaker. Cijfers liegen vaak niet en dat is waar onze voetbalteam vergelijker je bij helpt.

Vind nieuwe ideeën voor voetbalweddenschappen

Naast het valideren of ontkrachten van je gevoelens over een voetbalwedstrijd, kun je met behulp van teamvergelijkingen ook nieuwe ideeën opdoen voor voetbalweddenschappen. Als je bijvoorbeeld Real Madrid met Manchester United vergelijkt voor een Champions League wedstrijd en je ziet dat de Rode Duivels in 80% van de gevallen gelijk spelen in de rust, dan is dat het overwegen waard.

In de loop van een seizoen, of het nu in de Europese competitie, de Premier League of de FA Cup is, kan deze United voorspelling zich uitbetalen voor je prijzenpot bij de verschillende online bookmakers. Aarzel dus niet om meer teamvergelijkingen te maken met behulp van onze tool, je zult statistieken en interessante voorspellingen ideeën verzamelen voor je weddenschappen.

Verbeter je voetbalkennis

Afgezien van sportweddenschappen kun je met onze voetbal vergelijkingstool je voetbalkennis uitbreiden en verstevigen. 

Door de prestaties van iedereen op meer dan 70 gebieden te analyseren, kun je zien welke teams het waard zijn om in de gaten te houden, welke spectaculair beloven te worden en welke een kans hebben om op de lange termijn uit te blinken in hun respectievelijke competities.

Een unieke bron van informatie, die de perfecte aanvulling is op onze deskundige voorspellingen en de rest van het voetbalnieuws. SportyTrader streeft er elke dag naar om zijn dienstenaanbod uit te breiden.

Een unieke en innovatieve vergelijker

De team vergelijker is lang geleden ontwikkeld door SportyTrader en is innovatief, uitgebreid en wordt voortdurend bijgewerkt. 

Het is zeer visueel, waardoor iedereen de meest interessante gegevens over sportweddenschappen kan vinden en een ongeëvenaarde kennis van voetbal kan opbouwen. 

Of je nu je sportweddenschappen betrouwbaarder wilt maken of gewoon je nieuwsgierigheid wilt bevredigen, aarzel niet om het hele jaar door onze tools voor sportweddenschappen te gebruiken. Vergelijk voor betere weddenschappen!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer