Bet365
De aanbieding bekijken
ZEbet
 €50  GRATIS!
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !

Circus

Circus
BIEDT U een bonus van
€250  
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Globaal cijfer 8.0/10
voordelen goksitesEnorm bonusbedrag voordelen goksitesInteressante promoties
nadelen goksitesBonusvoorwaarden mogen eenvoudiger nadelen goksitesAantal wedopties per duel mag nog hoger

Onze mening over Circus

Op jacht naar een goksite met een groot scala aan wedopties en een enorme welkomstbonus? Als competente, aangename en vooral 100% veilige website is Circus Nederland in Mei 2022 een van de absolute aanraders voor liefhebbers van sportweddenschappen.

Een registratie op deze sportweddenschappen site kunnen we dus aanraden. De shirtsponsor van het Belgische Standard Luik biedt een mooi aanbod aan voor een brede waaier aan sporten en stelt zich vaak ook genereus op naar haar klanten. Zo worden er het hele jaar door aantrekkelijke promoties aangeboden.

Wanneer jij een eerste storting doet op circus.nl, dan kun je jouw stortingsbedrag voor 100% tot max. €250 aan gratis weddenschappen verdienen. Dit maakt van Circus.nl een bookmaker om zeker in de gaten te houden. Vul bij jouw registratie de bonus code STYNL in, dan geniet je altijd van de beste bonus bij Circus.

Verkrijg je bonus

Globaal cijfer

8.0/10 Globaal cijfer
Reputatie
9.0
Betalingen
8.0
Website
8.5
Mobiel
8.5
Live
8.0
Klantenservice
7.5
Quoteringen
7.5
Aanbod weddenschappen
8.0
Bonus
8.0

Circus Bonus

Beste bonus :
€250
Type bonus :
Bonus op een storting
Bonusbedrag :
€250
Minimum storting :
€10
Opname:
Bekijk de algemene voorwaarden

Als je in Mei 2022 nog geen account hebt geopend op Circus.nl kan je eigenlijk van geluk spreken!

Op dit moment biedt deze spannende opkomende bookmaker een welkomstgeschenk aan waarbij je eerste storting verdubbeld kan worden tot een bedrag van €250. Die bonus ontvang je in free bets (de maximale bonus is 25 free bets van ieder €10). Je speelt bij Circus iedere keer een free bet vrij wanneer je €20 aan echt geld inzet op een sportwedstrijd. Voer bij je aanmelding de bonus code STYNL in.

Dat bonusbedrag is in vergelijking met andere spelers op de markt een unieke aanbieding waar je veel profijt uit kan halen. Lees de bonusvoorwaarden echter altijd goed door.

Verkrijg je bonus

Circus in het kort

De site
Wettelijk erkende en toegestane site in nederland yes
Site in het nederlands yes
Mobiele app no
Minimum storting 10
Minimum inzet 0.10
Weddenschappen
Live weddenschap yes
Live streaming yes
Voetbalpool no
Combinaties yes
Cash-out yes
Statistieken yes
Klantenservice
8.0
Live chat yes
Telefoon
Contact

Betalingsmethode Storting Opname
Beschikbaar Kosten Beschikbaar Kosten Periode
betaling Visa yes Gratis yes Gratis Max. 24 uur
betaling Mastercard 	yes Gratis yes Gratis Max. 24 uur
betaling Maestro yes Gratis yes Gratis Max. 24 uur
betaling PayPal yes Gratis yes Gratis Max. 24 uur
betaling HiPay yes Gratis yes Gratis Max. 24 uur
betaling iDEAL yes Gratis yes Gratis Max. 24 uur
Storting
Beschikbaar Kosten
Visa yes Gratis
Mastercard 	yes Gratis
Maestro yes Gratis
PayPal yes Gratis
HiPay yes Gratis
iDEAL yes Gratis
Opname
Beschikbaar Kosten
betaling Visa yes Gratis Max. 24 uur
betaling Mastercard 	yes Gratis Max. 24 uur
betaling Maestro yes Gratis Max. 24 uur
betaling PayPal yes Gratis Max. 24 uur
betaling HiPay yes Gratis Max. 24 uur
betaling iDEAL yes Gratis Max. 24 uur
Verkrijg je bonus

Betalingsmethodes bij Circus.nl

Zoals het hoort bij online sportweddenschappen biedt Circus.nl je heel wat manieren om geld te storten en zo te wedden op sporten naar jouw keuze. Die mogelijkheden zijn bij Circus groter dan bij veel concurrenten. Je hebt bij Circus de mogelijkheid om te storten met HiPay (via iDEAL, Maestro, Visa, Mastercard of direct via jouw HiPay Wallet), PayPal of met iDEAL. Tijdens je transacties via welke betalingsmethode dan ook worden er gelukkig geen kosten in rekening gebracht. Wees ervan bewust dat je je geld alleen kunt opnemen via de betaalmethode die je ook hebt gebruikt om geld te storten. Dit is een wettelijke verplichting die Circus heeft om witwassing te voorkomen. Stort je dus bijvoorbeeld met PayPal, dan word je ook uitbetaald op je PayPal account.

De website Circus.nl

Website Circus bet review

De website www.circus.nl is ontworpen volledig in het teken van een eenvoudige en intuïtieve gokervaring waardoor het medium een echt succes is op het gebied van sportweddenschappen. Liefhebbers van websites met lichte kleuren zijn met name aan het goede adres bij Circus. In de horizontale banner vindt je bijvoorbeeld de nieuwste promoties van het moment, in de verticale kolom de verschillende sporten die worden aangeboden en centraal kan men de absolute niet te missen wedstrijden van de dag vinden. Er werd naast het esthetische ook veel ingezet op gebruikerservaring. De verminderde laadtijden zijn daar een mooi voorbeeld van. Alles staat in teken van eenvoud waardoor het op de Nederlandse markt één van de meest intuïtieve en efficiënte online bookmaker is.

Naar de inschrijfbonus op circus.nl

Het sportieve aanbod van Circus.nl

Een van de troeven van de bookmaker Circus.nl is ongetwijfeld de verscheidenheid van zijn aanbod aan sportweddenschappen. Met ongeveer twintig disciplines die elke dag openstaan ​​voor online wedden, doet de exploitant het bijna net zo goed als de concurrentie, en valt hij zelfs op door zijn eenvoud en het aantal beschikbare toernooien voor elke sport. Of je nu wilt wedden op de meest populaire sporten (voetbal, tennis, basketbal) of op sporten die doorgaans minder populair zijn bij gokkers (MMA, tafeltennis, squash, enz.), het sportaanbod is kwalitatief en kwantitatief goed, zodat je verschillende sportweddenschappen kunt plaatsen en je je nooit hoeft te vervelen tijdens je spelsessies. Wij zijn fan van dit gevarieerde doch efficiënte aanbod van Circus Nederland. Registreren op circus.nl doe je hier.

Welke sporten worden er aangeboden op Circus.nl?

VoetbalTennisBasketbal
VolleybalWielrennenIJshockey
American FootballNetbalHandbal
MotorsportRugby UnionRugby League
MMAMotorsportBaseball
CricketMMASnooker
DartsGolfAustralian Football
Boksen  
   

Inschrijven op circus.nl

Het voetbalaanbod op Circus.nl

Aanbod voetbal wedden circus bet

Ook bij Circus.nl is er uiteraard een hoofdrol weggelegd voor Koning Voetbal. Elke dag van het jaar, tijdens het hoogseizoen of laagseizoen en tijdens welke vakantieperiode dan ook. Er worden je altijd een aantal competitiematchen of acties tijdens toernooien aangeboden. Zelfs de grootste fijnproevers zullen aan hun trekken komen bij het dagelijks aanbod dat Circus.nl voorziet.

Naast het zeer grote en gevarieerde aanbod binnen het voetbal kun je bij deze bookmaker kiezen uit diverse wedopties per duel. Of we het nu hebben over de Eredivisie of over de Israëlische competitie, er zijn per wedstrijd diverse weddenschappen beschikbaar. Het aantal wedopties per wedstrijd is echter binnen diverse sporten minder dan bij de concurrentie, wat dus nog een punt van verbetering is voor Circus.

Tot slot melden wij ook graag dat Circus naast het goede aanbod over het algemeen ook over zeer waardevolle quoteringen beschikt. Zo kun je de meest omvangrijke winsten genereren op de weddenschappen die je aangaat. Om een voorbeeld te geven uit de praktijk in een recent verleden: Inter Milaan stond op een quotering van 1.16 tegen Chievo Verona. Bij de concurrentie stond deze quotering gemiddeld op 1.12. Over the long run, een aanzienlijk verschil. Met andere woorden, het aanbod van Circus Nederland is voor de kenners prima te noemen.

Het maakt niet uit welke sport jouw voorkeur heeft om op te wedden, Circus.nl zorgt er altijd voor dat je altijd vindt wat je zoekt op de website. Het uitstekende aanbod staat telkens op een overzichtelijke wijze op de website of het nu over voetbal, tennis, basketbal over een andere discipline gaat. Op het moment van dit schrijven namen we even de proef op de som en namen we een kijkje op Circus.nl. Er waren alleen al meer dan 35 wedopties voor de NBA-wedstrijden (basketbal) en zo'n 30 opties binnen tenniswedstrijden. Op welk moment of omstandigheid dan ook vind je bij Circus snel en veilig de weg naar jouw geprefereerde weddenschap.

Lid worden van Circus en de bonus ontdekken

Circus Live

Live wedden circus bet review

Net als de grootste spelers op de Europese markt biedt Circus.nl je de mogelijkheid om live tijdens de wedstrijd te wedden in de unieke Live-interface die het ontwikkeld heeft. Direct via je laptop, tablet of mobiele telefoon kun je op eenvoudige wijze naar deze markt gaan. Ook hier zijn zo goed als alle markten beschikbaar met het daarbij gevarieerd aanbod aan type weddenschappen. Even een voorbeeld binnen de sport tennis: tijdens een ATP-wedstrijd die reeds gestart is kun je wedden op de winnaar van de volgende game, op het aantal sets dat zullen gespeeld worden, etc. Een mogelijkheid die uiteraard bij vele andere sporten en competities ook beschikbaar is. Goed nieuws dus ook voor de nachtuilen onder ons die graag een weddenschap afsluiten op de NBA.

De sterk ontwikkelde Live-interface stelt jou in staat om zeer snel te handelen met de aantrekkelijke quoteringen die aangeboden worden. Verder worden er telkens live via de interface de facts & stats weergegeven tijdens de wedstrijd. Niets zal aan jouw aandacht ontsnappen. Een zee aan informatie beschikbaar in een vingerknip. ‘Simplicity + Variety’ is iets wat Circus Nederland hoog in de vaandel draagt en dat is duidelijk voelbaar op de website.

Een circus-account aanmaken

Voordelen Circus Nederland

Circus bet promoties en acties

Een van de redenen waarom Circus.nl een van de meest populaire bookmakers is op de Nederlandse markt, is omdat het zijn klanten elke dag vele aantrekkelijke voordelen biedt. Naast de aantrekkelijke welkomstbonussen en de extra kansen die het biedt op alle sporten, organiseert deze bookmaker ook exclusieve lotingen, competities met prijzenpotten en andere entertainende opportuniteiten om bovenop de reeds aangegane weddenschap die jij deed nog extra te kunnen winnen.

De sectie “Promoties” is zonder twijfel een van de meest interessante pagina's van deze bookmaker. Hier kan je de meest spannende uitdagingen aangaan. Om te kunnen profiteren van de promoties van Circus moet je een account aanmaken.

BetXtra bij Circus.nl

Naast de promoties, de een nog genereuzer dan de ander, heeft Circus.nl ook gedacht aan de liefhebbers van gecombineerde weddenschappen met zijn befaamde “BetXtra” bets. Dit zal je toelaten om extra winsten te genereren. De winst zal afhangen van de aantal wedstrijden waaruit je coupon bestaat. Hoe meer wedstrijden hoe meer Circus.nl erbovenop doet. Bijvoorbeeld: Circus.nl geeft je weddenschap een boost van 20% wannneer je minstens 5 selecties kiest, waarbij de maximale inzet €50 is.

Cash Out Circus Nederland

Tenslotte biedt Circus.nl nog een razend interessante functie aan met zijn Cash Out-systeem. Met deze optie kan je een deel van je inzet terugkrijgen nadat jouw weddenschap al is aangegaan en de wedstrijd gestart is. Stel, je hebt €100 ingezet op Ajax die spelen tegen PSV, maar Ajax staat na een kwartier spelen al met een doelpunt achter, dan krijg jij via het Cash Out-systeem de optie om een deel van jouw inzet terug te krijgen (bijvoorbeeld €60). Zo raak je niet alles kwijt. Zeer interessante functie dus.

Klantendienst Circus Nederland

Heb je nog vragen of wil je nog verdere details voordat je een account opent bij Circus? Geen probleem, de bookmaker is eenvoudig bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. De Live Chat van Circus is sinds kort beschikbaar op de pagina www.circus.nl/nl/hulp. Bellen met Circus doe je via het nummer +31-800-2472876. Een mail stuur je naar het mailadres support@circus.nl. Op de website van Circus kun je daarnaast ook een contactformulier invullen, waarbij de gemiddelde tijd tot antwoord 15 minuten is.

Aanmelden bij Circus Bet Nederland

Inschrijven bij Circus Nederland

Klaar om de stap te wagen en een spelersaccount te openen bij Circus Nederland? Geen probleem, het is een eenvoudige handeling. Door simpelweg de onderstaande stappen te volgen kan je veilig jouw account openen en direct de welkomstbonus opstrijken! Zo kan je snel aan de slag bij Circus.nl!

Registreren circus bet Nederland

Hoe inschrijven bij Circus Bet Nederland?

 • Naar de aanmeldpagina van circus.nl
 • Je e-mailadres opgeven
 • Gebruikersnaam en wachtwoord kiezen
 • Naam, geboortedatum, nationaliteit, BSN nummer, adres en telefoonnummer opgeven
 • IBAN invullen
 • Limieten instellen
 • Promotiecode STYNL invullen
 • Algemene voorwaarden accepteren (je account is nu gemaakt)
 • De bevestigingsmail openen en op de link klikken (stap 1 verificatie)
 • Je identiteit bevestigen met je rijbewijs, paspoort of id-kaart (stap 2 verificatie)
 • Je adres bevestigen met iDIN (stap 3 verificatie)
 • Bankrekening verifiëren door eerste storting te doen via iDEAL (stap 4 verificatie)

Verkrijg je bonus

Mening over Circus gecontroleerd op 9 mei 2022 door met een algemene score van 8.0 op 10.

GOKSITE, WELKE KIEZEN?
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden