Europa League live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Voetbal Europa)

Europa League: volg de UEFA Europa League live!

Wil je de UEFA Europa League live volgen? Dan ben je hier aan het goede adres! Het hele jaar door, van het begin tot het einde van de competitie, kun je met onze speciale Europa League Livescore live alle wedstrijden van de tweede mooiste Europese competitie volgen, de voormalige UEFA Cup, waarin enkele van de mooiste clubs van Europa spelen. Arsenal, Sporting Portugal, Bayer Leverkusen, Sevilla of Villarreal, je kunt alle wedstrijden van je favoriete clubs volgen op deze pagina.

Met ons live commentaar op de wedstrijden, cijfers, en meest opmerkelijke feiten, weet je elke donderdagavond direct wat er gebeurt op de Europese voetbalvelden. Om er zo snel mogelijk van te profiteren, kijk je hierboven. Veel plezier bij de wedstrijd!

De Europa League live met onze livescore

De speciale Europa League Livescore van Sportytrader die bedacht en ontwikkeld is door onze experts, stelt je dankzij verschillende tools in staat om de Europa League optimaal te volgen. Zoals je eerder op deze pagina hebt gezien, kun je alle scores live volgen, op de kalender kijken wanneer de volgende wedstrijden zijn, de stand live analyseren en snel de belangrijkste statistieken bekijken die vanaf het begin van de competitie zijn geregistreerd.

Als je bij de wedstrijd van je keuze bent, is er nog een informatiepanel beschikbaar. Voorbeelden van de aangeboden informatie die je eenvoudig, snel en compleet kunt raadplegen voor de wedstrijden zijn: de beste odds om live te wedden; algemene statistieken (score, doelpunten, doelpuntenmakers, wijzigingen, rode en gele kaarten); precieze statistieken (doelschoppen, balbezit, kansen, corners, fouten, vrije trappen, buitenspel); tactieken; opstellingen van de teams en gedetailleerd commentaar. Het is een feit, onze live tool voor de Europa League is ongeëvenaard op de markt. Doe er je voordeel mee!

Waarom de Europa League live volgen?

Naast het feit dat je het beste van de Europa League kunt volgen en direct ziet wat je favoriete club doet, biedt de live service ook een onmiskenbaar voordeel: je inkomsten uit sportweddenschappen verhogen. Door een maximaal aantal wedstrijden in de Europa League live te volgen, bouw je solide kennis op over alle deelnemende clubs. Teams die echt de hele competitie voluit spelen, teams die weinig doelpunten incasseren, aanvallers die in vorm zijn, trainers aanvallend voetbal aanmoedigen: als je de competitie elke dag volgt, kun je je van tevoren al een heel goed beeld vormen van de wedstrijden. Zo kan je steeds veilig weddenschappen plaatsen, zowel live als voor de wedstrijd. Het volgen van de Europa League Livescore van Sportytrader is dan ook een manier om om je portemonnee bij de bookmakers te vullen!

De volgende Europa League wedstrijden live:

 Geen Europa League wedstrijd vandaag

Kalender Europa League

Stand Europa League

team Punten J W N L GF/GA GD
1 Lyon 3 1 1 0 0 2:0 2
2 Sparta Praag 1 1 0 1 0 0:0 0
2 Brøndby IF 1 1 0 1 0 0:0 0
4 Glasgow Rangers 0 1 0 0 1 0:2 -2

Statistieken Europa League

Gespeelde wedstrijden 32
Gewonnen uitwedstrijden 37.5%
Gelijke spelen 37.5%
Gewonnen uitwedstrijden 25%
Totaal aantal doelpunten 76
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 2.38
Wedstrijden met meer dan 2,5 37.5%
Wedstrijden met minder dan 2,5 62.5%