Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Uitslagen Europa League gisteren en scores van wedstrijden (Voetbal Europa)

Er waren gisteren geen wedstrijden in de categorie Europa League Voetbal. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


UEFA Europa League
Europa - Europa League
Knockout stage
Qualification

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Statistieken Europa League

Wedstrijden
Gespeelde wedstrijden 6
Gewonnen thuiswedstrijden 66.67 %
Gewonnen uitwedstrijden 33.33 %
% Thuisoverwinningen bij rust 50 %
% Uitoverwinningen bij rust 16.67 %
% Gelijkspel bij rust 33.33 %
Doelpunten
Doelpunten 20
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 3.33
Gemiddeld aantal doelpunten thuis per wedstrijd 2
Gemiddeld aantal uitdoelpunten per wedstrijd 1.33
Sportweddenschappen
Wedstrijden met meer dan 2.5 66.67 %
Wedstrijden met minder dan 2.5 33.33 %
Beide teams scoren 33.33 %
Geen tegengoals 66.67 %
Discipline
Totaal aantal gele kaarten 5
Gemiddeld aantal gele kaarten per wedstrijd 0.83
Totaal aantal rode kaarten 2
Gemiddeld aantal rode kaarten per wedstrijd 0.33

De Voetbal wedstrijden van gisteren waren spannend in Europa League! Kijk maar eens naar de uitslagentabel hierboven, het was een spektakel in Europa. Wat waren de scores van gisteren in Europa League ? Wie verraste iedereen? Wie kwam er als beste uit de bus? Je kunt er straks alles over lezen in onze samenvatting van de resultaten van gisteren in Europa League van Voetbal in Europa. Het moet gezegd worden dat het gisteren een hele sportieve dag was in het land!

Via onze pagina met Europa League uitslagen van gisteren kun je alles te weten komen over de laatste Voetbal uitslagen die zijn vastgelegd in Europa. Individuele prestaties, mogelijke verrassingen, hoogtepunten: herbeleef de Europa League show van gisteren van minuut tot minuut. Allemaal gratis natuurlijk.

Voetbal: bekijk de scores en uitslagen van de wedstrijden die gisteren in Europa League zijn gespeeld in Europa

Alle uitslagen en scores van de wedstrijden van Europa League van gisteren bekijken? Onze uitslagenpagina gewijd aan Voetbal in Europa is er ook voor dat. Voor alle wedstrijden die gisteren in Europa League zijn gespeeld, bieden we je een schat aan informatie en gegevens om te onthouden. Met SportyTrader mis je niets van de Europa League wedstrijden van gisteren, dat is zeker.

Voor alle Voetbal evenementen die gisteren plaatsvonden in Europa in de competitie, geeft onze Livescore je de geregistreerde scores, het verloop van elke wedstrijd om de wedstrijd van minuut tot minuut te herbeleven, elk hoogtepunt aan beide kanten van het veld en het algemene scenario van de wedstrijd. Het is gemakkelijk, dus je zult geen enkele belangrijke informatie missen die gisteren in Europa League werd gegeven. In elk geval kun je het beste van de sport van Europa volgen op onze site.

Alles wat je moet weten over elke Europa League wedstrijd die gisteren in Europa (Voetbal) is gespeeld

Op onze 100% Europa League pagina kun je op elk moment zien wat er gisteren is gebeurd. Door op de wedstrijd van je keuze te klikken, krijg je toegang tot de scores per minuut, de belangrijkste statistieken in Europa van gisteren en belangrijke feiten over de competitie. Kortom, alles wat je moet weten over de sport en de laatste dag van de Europa League show in Europa. 

Al met al kun je met ons overzicht van de Europa League wedstrijden van gisteren je kennis over deze competitie in Europa uitbreiden en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Aarzel niet om elke dag terug te komen naar deze pagina voor alle scores en uitslagen van de wedstrijden van de vorige dag.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer