Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

ATP Roland Garros Wedden op de beste odds - ATP

ATP - ATP Roland Garros
Volgende wedstrijden

Roland Garros is het meest prestigieuze graveltoernooi ter wereld en het is een gelegenheid voor gokkers om weddenschappen af te sluiten. Hiervoor is het uiterst belangrijk om rekening te houden met de odds bij de bookmakers. Odds zijn numerieke indices die de waarschijnlijkheid van een uitkomst bij sportweddenschappen weergeven. Geen rekening houden met de odds bij de 2024 French Open zou een vergissing zijn, wat voor gokker je ook bent. De odds spelen een grote rol bij het bepalen van de potentiële winst van je weddenschappen. Onze tennisexperts begrijpen dit, want zij gebruiken deze kansen om hun Roland Garros voorspellingen te doen. 

Wat belangrijk is om te begrijpen, is dat hoe groter de kans is dat een tennisser wint op Roland Garros, hoe lager de winkansen zijn. Een speler die de kwalificaties heeft doorlopen en niet in de top 100 van de wereld staat, zal zeer hoge kansen hebben tegen een Djokovic of een Alcaraz. Deze laatsten zullen zeer lage kansen hebben, omdat zij een goede kans hebben om de wedstrijd te winnen en zich te kwalificeren voor de volgende ronde. De winkansen bepalen ook je potentiële winst. Low odds bets, die een hoge winkans hebben, betalen minder dan high odds bets, die een lage winkans hebben, maar je veel geld kunnen opleveren als je wint. Dit principe geldt voor alle wedstrijden van de French Open, net als voor alle andere wedstrijden.

Registreer je bij Bet365

Kansberekening Roland Garros: verschillende factoren om rekening mee te houden

Om de Roland Garros odds te berekenen zijn er verschillende criteria om op te letten. Er moet natuurlijk rekening worden gehouden met het spelniveau van de tegenspelers, maar ook met de huidige vorm, het palmares of de ondergrond waarop het toernooi wordt gespeeld, hier op gravel. Al deze factoren zijn van invloed op de odds die de bookmakers aanbieden voor de French Open, en elk detail heeft zijn belang in de berekening van de odds. Daarom is het essentieel om elke Roland Garros-wedstrijd te analyseren voordat je erop wedt. Zo kun je een inschatting maken van de verschillende kansen op de uitslag van een wedstrijd, en kun je de meest interessante weddenschappen afsluiten als de kansen te hoog zijn in vergelijking met jouw inschatting.

Vergeet niet dat de Roland Garros odds numerieke waarden zijn die de waarschijnlijkheid van een uitslag in een tenniswedstrijd weergeven. Deze kansen laten je weten welke speler de favoriet is in een wedstrijd. Er zijn kansen op vele soorten weddenschappen, zoals het resultaat van de wedstrijd, welke speler ten minste één set zal winnen, of het aantal games of sets dat tijdens de wedstrijd wordt gespeeld. Aan elk van deze weddenschappen wordt een kans toegekend, die hoger of lager is, afhankelijk van het percentage kans dat de weddenschap in kwestie uitkomt. Dit alles wordt berekend op basis van criteria, waarvan we u eerder voorbeelden hebben gegeven.

Word Koning TOTO!

Laten we een voorbeeld nemen, dat u zeker zal helpen dit concept beter te begrijpen. In een kwartfinale wedstrijd tussen Djokovic en Sinner zijn er veel odds beschikbaar bij verschillende bookmakers. Wat betreft de uitslag van de wedstrijd zijn de odds in het voordeel van de Serviër, die in goede vorm is en een behoorlijk record heeft op deze Franse Grand Slam. De kansen op een overwinning van Djokovic (bijv. 1,30) zullen daarom lager zijn dan die van Sinner (bijv. 3,50), omdat "the Joker" de favoriet is in deze wedstrijd.

Om logische odds aan te bieden, baseren sportwedkantoren zich op veel gegevens, zowel numerieke als niet-numerieke, die van invloed zijn op een wedstrijd. Een speler als Tsitsipas, die de afgelopen jaren een topklassering heeft behaald op de French Open, zal vaak favoriet zijn tegen lager geklasseerde spelers die niet dezelfde staat van dienst hebben als hij. Er moet ook rekening worden gehouden met de vaardigheden van de spelers op gravel, want sommige spelers zijn erg goed op deze ondergrond, maar voor anderen is het veel ingewikkelder. Andere informatie om rekening mee te houden is de motivatie van de spelers voor dit toernooi. Sommige spelers hebben vorig jaar bijzonder goed gepresteerd op de French Open en hebben dus punten te verdedigen. Dit alles moet worden meegenomen in de analyse, omdat het een rol speelt bij de beoordeling van de kansen.

Registreer je bij BetCity

Waarvoor dienen de Roland Garros odds?

De tijd die je besteedt aan de French Open tennis odds zal je op verschillende manieren helpen bij je sportweddenschappen. Ten eerste kun je met de kansen op de French Open de potentiële winst van je sportweddenschappen berekenen. De odds bepalen het bedrag aan winst dat je kunt verwachten als je wint, berekend door de odds van de weddenschap te vermenigvuldigen met de inzet (odds x inzet = bruto winst), en deze inzet wordt afgetrokken om de netto winst te krijgen. 

Als een gokker €100 inzet op Djokovic met een winkans van 1.30, wint hij €130 als de Serviër wint, terwijl een soortgelijke weddenschap op Sinner met een winkans van 3.50 hem €350 oplevert. De odds geven ook een indicatie van de geschatte kans op een overwinning. Als je denkt dat Djokovic een sterke favoriet is om Sinner te verslaan en de bookmakers geven een kans van 1.30 voor Djoko om te winnen, dan betekent dit een kans van 77% op een overwinning (=1/1.30). Aan de andere kant, als de kansen voor Djokovic om te winnen hoger zijn, bijvoorbeeld 1.65, wat slechts 61% kans op een overwinning is, is er waarschijnlijk een goede weddenschap te maken. In dit geval moet je nagaan of er geen belangrijke informatie is gemist, zoals een verklaring van een speler of coach, een vormdaling of een geschiedenis van slechte prestaties op Roland Garros. Als je zeker weet dat je geen informatie hebt gemist, kan het een goed idee zijn om een weddenschap te plaatsen op Djokovic die wint. 

Het is belangrijk op te merken dat de kansen in de loop der tijd kunnen veranderen, afhankelijk van de informatie die de bookmakers verzamelen, dus het is de moeite waard om de French Open live te volgen om op de hoogte te blijven en een voorsprong te krijgen op de wedkantoren. Altijd met het oog op winstgevendheid.

Maak een account aan bij Unibet

Schrijf je in bij alle bookmakers!

Tot slot raden wij je sterk aan om je bij meerdere, zo mogelijk alle, betrouwbare en veilige bookmakers in Nederland in te schrijven. Zoals we al eerder zeiden, variëren de kansen op elke weddenschapssite, wat invloed kan hebben op de hoogte van je potentiële winst, afhankelijk van bij welke aanbieder je je weddenschap plaatst. Als je merkt dat de hoogste quoteringen worden aangeboden door een bookmaker in de markt, maar je hebt geen account bij hen, dan kun je geld verliezen door elders in te zetten. Dus door bij elke bookmaker een account te hebben, kun je altijd de beste kansen kiezen om je winst te maximaliseren. Als je nog geen rekening hebt bij een online bookmaker, is het goede nieuws voor jou dat deze sites vaak aantrekkelijke welkomstbonussen aanbieden, een kans om de beste start in sportweddenschappen te krijgen. Profiteer hiervan!

Registreer je bij Bet365

De odds voor de volgende wedstrijden Roland Garros

Onze Roland Garros voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer