Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Beste odds Voetbal

Oddsvergelijker - Voetbal

Groep A Groep B Groep C Groep D Groep E Groep F

Vergelijk voetbalodds om meer te winnen met je weddenschap op voetbal

Odds, ook wel quoteringen, spelen een belangrijke rol in het sportwedden. Odds laten zien hoe populair de weddenschap is en geeft je een indicatie of je wel of niet moet wedden. Een quotering is een cijfer dat de kans weerspiegelt dat een bepaalde gebeurtenis daadwerkelijk plaatsvindt rondom een sportwedstrijd. Hoe groter de kans volgens de bookmaker is dat een gebeurtenis plaatsvindt, hoe lager de odds zullen zijn. Neem de wedstrijd Ajax-RKC Waalwijk als voorbeeld. De odds voor Ajax zullen waarschijnlijk laag zijn (bijvoorbeeld 1.30), terwijl de quotering voor een uitoverwinning van RKC in de Johan Cruyff Arena hoog zullen zijn (bijvoorbeeld 6.00). Als je inzet op een bepaalde uitkomst van een wedstrijd en dit komt uit, dan beloont de bookmaker jou met een winst. Daarom zijn de hoogte van de odds, in het bijzonder die van voetbal, zo belangrijk.

Ontdek de beste odds op toto.nl

Hoe bereken je met de odds voor voetbal je winst?

Zoals we zojuist bespraken worden de quoteringen voor een voetbalwedstrijd berekend door de bookmaker, op basis van de kans dat een gebeurtenis werkelijkheid wordt. Simpel gezegd: een gebeurtenis dat een grote kans heeft om werkelijkheid te worden, bijvoorbeeld een winst van PSV tegen IJsselmeervogels, krijgt lage odds (bijv. 1.05). Een onwaarschijnlijke gebeurtenis, bijvoorbeeld een winst van IJsselmeervogels op PSV, krijgt hoge odds (bijv. 40.00). De quoteringen worden door bokmakers grotendeels op basis van wiskundige berekeningen opgesteld. 

Je berekent je mogelijke winst van een weddenschap door je inzet te vermenigvuldigen met de odds. Als je €100 inzet op een winst van Liverpool tegen Newcastle United tegen een quotering van 1.80, dan is je potentiële brutowinst €180 (€100 inzet x 1.80 quotering). Als je €100 inzet op een winst van Newcastle tegen Liverpool tegen een quotering van 3.00, dan is je brutowinst bij een juiste weddenschap €300 (€100 inzet x 3.00 quotering). Het verschil in potentiële winst is afhankelijk van de hoogte van de odds en de hoogte van de odds worden bepaald door de waarschijnlijkheid dat je voorspelling uitkomt.

Inschrijven bij TOTO

Hoe plaats ik een weddenschap?

De odds of quoteringen kunnen voor een zelfde weddenschap verschillen per bookmaker. Daarom is het altijd goed om de odds voor voetbal te vergelijken op verschillende goksites.

Door de aangeboden odds van verschillende bookmakers met elkaar te vergelijken, wed je altijd tegen de beste quoteringen en vergroot je je winst, zeker op de lange termijn. Laten we de wedstrijd Bayern München-Wolfsburg als voorbeeld nemen. Voordat je inzet vergelijk je snel de quoteringen van de bookmakers. Bwin kan bijvoorbeeld 1.40 aanbieden voor een winst voor Bayern, terwijl Unibet 1,50 biedt voor dezelfde voorspelling. Stel je bent van plan €100 in te zetten, dan maakt het nogal verschil of je €140 wint bij Bwin of €150 bij Unibet. Voor precies dezelfde weddenschap win je bij de ene bookmaker €10 meer dan bij de andere bookmaker. Belangrijk dus om je weddenschap altijd tegen de best geboden quoteringen af te sluiten!

Voetbalwedden bij TOTO

Naast het financiële aspect kun je met de odds ook bekijken of je verwachting over een wedstrijd dezelfde is als die van de bookmaker. Als je voor de wedstrijd AZ-Willem II denkt dat dat AZ de favoriet is en de bookmaker biedt 1.40 aan voor een winst van AZ, dan wordt jouw verwachting gedeeld door de specialisten van de bookmaker. Dit kan je geruststellen bij het afsluiten van je weddenschap.

Het bovenstaande scenario hoeft niet altijd plaats te vinden. Als je ziet dat de bookmaker 2.20 biedt voor een winst van AZ, terwijl je denkt dat AZ makkelijk gaat winnen, kijk dan allereerst goed of er geen belangrijke afwezigen zijn bij AZ of andere redenen waarom de bookmaker er niet zeker van is dat AZ wint. Heb je je goed verdiept in alle factoren van de wedstrijd en denk je nog altijd dat AZ makkelijk gaat winnen, dan is het aan te raden om vooral in te zetten. Je kunt namelijk een mooi bedrag winnen en wie weet heeft de bookmaker AZ onderschat. De oddsvergelijker helpt je om de hoogste odds te vinden voor je weddenschap. 

Koning TOTO worden

Beste odds voor voetbalwedden: open meerdere accounts!

Nogmaals, bookmakers bieden vaak andere odds aan voor precies dezelfde weddenschap. Het vergelijken van odds is dus belangrijk voor het maximaliseren van je winst. Om tegen de beste odds te kunnen wedden is het dus aan te raden om je op zoveel mogelijk sites aan te melden. Het vergelijken van odds is een tijdsverspilling als je geen account hebt op de goksite die de beste quotering aanbiedt. Bij het openen van nieuwe accounts op goksites ontvang je bovendien regelmatig interessante welkomstbonussen en andere promoties.

Bekijk de odds voor voetbal bij TOTO

Nu dat je alles weet over odds en je wilt beginnen met wedden tegen de beste odds: raadpleeg onze oddsvergelijker. De gratis oddsvergelijker stelt je in staat op hele simpele wijze de bookmaker te vinden die de beste quotering aanbiedt voor de voetbalweddenschap die jij wilt afsluiten. Vergelijk op de pagina odds van SportyTrader alle odds. Hieronder vind je enkele populaire competities:

Onze huidige voetbalvoorspellingen

14 jun. 2024 - 15:00

EK - Voetbal

14 jun. 2024 - 21:00

Vriendschappelijke Wedstrijd - Voetbal

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer