Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Ligue 1 Wedden op de beste odds - Tunesië

Tunesië - Ligue 1
Volgende wedstrijden

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $200

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voordat je je eerste weddenschap plaatst, is het belangrijk om een basiskennis te hebben van de gokmarkt en hoe winkansen werken. Eenvoudig gezegd zijn winkansen een numerieke index die gebruikt wordt door de verschillende bookmakers voor een sportevenement. Het laat de potentiële winst zien die spelers kunnen maken als ze een winnende weddenschap plaatsen. Omdat dit artikel zich richt op de Tunesische topdivisie van het voetbal, hebben we het over de Ligue Professional 1 Tunesië (CLP-1) kansen en weddenschapsmarkten. Als je wilt weten hoeveel je kunt winnen met weddenschappen op Tunesische competitiewedstrijden, zijn de CLP-1 Tunesië odds erg belangrijk.

Registreer je bij Toto

Hoe worden de Ligue Professional 1 winkansen berekend?

Voor degenen die het niet weten: winkansen zijn gebaseerd op statistieken en wiskundige waarschijnlijkheden. Dit geldt voor alle sportevenementen die door bookmakers worden aangeboden, dus ook voor de Ligue Professional 1 in Tunesië. Simpel gezegd: hoe waarschijnlijker een gebeurtenis is, hoe lager de kans (bijv. 1.30). Op dezelfde manier geldt dat hoe minder waarschijnlijk het is dat een gebeurtenis plaatsvindt, hoe hoger de kans is (bijvoorbeeld 7,00). Om dit uit te leggen, kijken we naar de competitiewedstrijd tussen Etoile Sahel en Monastir.

Volgers van de CPL-1 moeten weten dat Etoile Sahel gewend is om bovenaan de Tunesische ranglijst te eindigen. Het is dan ook geen verrassing dat ze bij de bookmakers favoriet zijn voor deze wedstrijd. Sterker nog, Monastir lijkt een maatje minder te zijn dan hun tegenstanders op deze dag. Zoals je ongetwijfeld hebt begrepen, zijn de winkansen voor Etoile Sahel niet erg hoog (bijv. 1,50), omdat ze een goede kans maken om te winnen, vooral thuis. Daarentegen zijn de kansen op een overwinning voor Monastir veel hoger (bijvoorbeeld 4,50). Dit is de manier van de bookmakers om aan te geven dat ze hen geen grote kans geven om de drie punten uit deze wedstrijd te halen. De kansen op Ligue Professional 1 wedstrijden worden ook gebaseerd op het niveau van de twee teams, recente resultaten, spelers in vorm en mogelijke afwezigen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat bookmakers ook live weddenschappen aanbieden. Hierdoor variëren de quotes gedurende de wedstrijd, afhankelijk van de actie die op het veld plaatsvindt. Als Etoile Sahel bijvoorbeeld al na een paar minuten een vroeg doelpunt maakt en met 1-0 voorstaat, zullen de kansen dalen naar een zeer lage prijs (bijvoorbeeld van 1.50 naar 1.05). De odds op live betting platforms worden constant bijgewerkt en gebeuren in real time.

Maak een account aan bij Unibet!

Hoe gebruik ik Ligue 1 Pro kansen?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de winkansen niet hetzelfde zijn, afhankelijk van de weddenschap die wordt aangeboden op een Ligue 1 Pro wedstrijd. En deze kansen zijn op een aantal manieren interessant voor spelers. In het bijzonder kun je de potentiële winst van je weddenschap berekenen aan de hand van de winkansen. En de berekening is niet ingewikkeld. Je moet de winkansen vermenigvuldigen met de oorspronkelijke inzet van de weddenschap. Het totaal dat je krijgt is het bedrag dat zal worden gecrediteerd als de weddenschap wint (winkans x inzet = potentiële winst).

De winkansen doen echter nog iets anders. Hiermee kun je jouw analyse van een Ligue 1 Pro-wedstrijd vergelijken met die van de bookmakers. Om deze redenering beter te begrijpen, laten we eens kijken naar de wedstrijd tussen Olympique Beja en Esperance Tunis. Je was in staat om een analyse van deze wedstrijd uit te voeren. Volgens jou zal Esperance Tunis als winnaar uit de bus komen. De bookmakers bieden een kans van 1.50. Zij zijn dus dezelfde mening toegedaan als jij, want zij maken hen favoriet voor deze wedstrijd.

Het tegenovergestelde kan echter ook gebeuren. Stel dat de kansen van Esperance Tunis erg hoog zijn (bijvoorbeeld 2,50). Je moet begrijpen waarom. Het is daarom heel belangrijk om de situatie opnieuw te analyseren. Alle gokkers kunnen essentiële informatie missen bij het observeren van de twee teams. Het is niet ongewoon om een belangrijke afwezigheid, interne problemen of een wedstrijd met veel op het spel net na de wedstrijddag te missen. Een van deze gebeurtenissen kan je overtuigen om niet te wedden op Esperance Tunis. Een ander scenario. Het kan zijn dat je geen informatie hebt gemist. Dit kan betekenen dat de bookmakers Esperance Tunis onderschatten. Dus ga ervoor en profiteer van deze kansen! Dat is wat je voor elke Ligue 1 Pro-wedstrijd moet doen.

Registreer je bij Toto

Wed op de lange termijn met de winkansen op de toekomstige winnaar van het Tunesisch kampioenschap

Bij bookmakers kun je niet alleen weddenschappen afsluiten op Ligue 1 Pro wedstrijden. Je kunt ook wedden op de competitie zelf. In Ligue 1 Pro, net als in veel andere competities over de hele wereld, is het mogelijk om de winnaar aan het einde van het seizoen te voorspellen. En deze kansen zijn vaak erg verleidelijk voor het begin van het seizoen. Aarzel niet om er gebruik van te maken als je een idee hebt welk team het kampioenschap gaat winnen. Dit geeft je een ander soort spanning dan wanneer je uitsluitend op competitiewedstrijden speelt.

Maak een account aan bij Unibet

Schrijf je overal in!

Het is een strategie die de beste gokkers al kennen. Om je winst op Ligue 1 Pro te maximaliseren, is het essentieel om voor de hoogste marktkansen te gaan. Als je voor het eerst gaat wedden op sportwedstrijden, moet je weten dat de kansen voor hetzelfde evenement per bookmaker kunnen verschillen. Je moet dus alle kansen vergelijken om je winst te maximaliseren.

Laten we het bijvoorbeeld hebben over de wedstrijd tussen Ben Guerdane en CS Sfaxien. Dit is een wedstrijd waarop je €100 wilt inzetten. En wat jou betreft komt Ben Guerdane als winnaar uit de bus. Je vergelijkt vervolgens alle kansen op de Nederlandse markt. Je ziet dat deze gemiddeld op 1.50 staat. Op Unibet is de kans echter hoger, op 1.60. Zoals je kunt begrijpen, zou het de voorkeur hebben om naar deze bookmaker te gaan. Als je €100 inzet, win je bij de meeste bookmakers €150, vergeleken met €160 bij Unibet.

Het doel is om op alle sportweddenschappen sites een account te openen. Dit zorgt ervoor dat je nooit het beste aanbod op de markt mist. Het heeft geen zin om te zien dat Winamax de hoogste kansen biedt, maar er niet van te kunnen profiteren omdat je daar geen account hebt. Veel gokkers volgen dit advies niet op en lopen daardoor extra winsten mis. Het is belangrijk om niet dezelfde fout te maken! Dankzij deze strategie ga je op de lange termijn veel meer geld verdienen. Nu weet je hoe belangrijk het is om alle odds te vergelijken voordat je gaat wedden op Ligue 1 Pro. Hier zijn de odds voor de komende wedstrijden in de Tunesische voetbal elite.

Registreer je bij Toto

De odds voor de volgende wedstrijden Ligue 1

27 apr. 2024 - 10:00 Ligue 1
27 apr. 2024 - 10:00 Ligue 1
27 apr. 2024 - 10:00 Ligue 1

Onze Ligue 1 voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer