Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Liga Portugal Voorspellingen en wedtips

Voorspelling 1X2

14 apr. 2024 - 10:30

Primeira Liga

Estrela Amadora Estrela Amadora
Rio Ave Rio Ave
1 X 2
Kans van 53%
14 apr. 2024 - 13:00

Primeira Liga

Arouca Arouca
Boavista Boavista
1 X 2
Kans van 58%
14 apr. 2024 - 13:00

Primeira Liga

Portimonense Portimonense
Casa Pia AC Casa Pia AC
1 X 2
Kans van 52%
14 apr. 2024 - 15:30

Primeira Liga

SL Benfica SL Benfica
Moreirense Moreirense
1 X 2
Kans van 60%
15 apr. 2024 - 15:15

Primeira Liga

FC Vizela FC Vizela
Chaves Chaves
1 X 2
Kans van 40%
Vind onze Liga Portugal Betclic gratis voorspellingen voor de algemene stand, evenals onze deskundige voorspellingen op alle wedstrijden in het Portugese voetbalkampioenschap (2023-2024). Veel informatie voor je sportweddenschappen!

Liga Portugal Betclic voorspellingen en Introductie

Voorspellingen Liga Portugal Betclic

De Portugese Primeira Liga, vroeger bekend als de Portugese Liga NOS en Liga Portugal Bwin heet nu officieel Liga Portugal Betclic, en is het Portugese voetbalkampioenschap van de eerste divisie dat wordt gespeeld door de 18 beste clubs van het land. Van augustus 2023 tot mei 2024 zullen deze clubs proberen de best mogelijke ranking te behalen, strijden voor de top van de ranglijst of voorkomen dat ze afzakken naar de tweede divisie. Vorig seizoen was het Benfica dat al snel de leiding nam en als kampioen eindigde voor runners-up FC Porto.

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om de competitie op de voet te volgen, en ook om de beste sportweddenschappen af te sluiten door je online weddenschappen te verfijnen met onze Portugese Primeira Liga voorspellingen. Elke wedstrijddag (34 in totaal) is een kans om van de wedstrijden te genieten en de juiste weddenschappen af te sluiten! De Portugese competitie kan nog niet tippen aan de beste competities zoals de Bundesliga, La Liga, Serie A of de Premier League, maar is desalniettemin interessant om op te wedden. 

Wie zal er winnen? Wie verovert de Europese plaatsen? Bekijk onze Betclic Liga Portugal voorspellingen hieronder

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Liga Portugal voorspelling over de toekomstige winnaar: wie wordt de Portugese kampioen?

Voorspellinge winnaar Liga Portugal Betclic

Benfica Lissabon, FC Porto en, in mindere mate, Sporting en Braga gaan de nieuwe campagne in met het duidelijke doel om te strijden voor de bovenste plaatsen, en meer specifiek de titel. Vorig seizoen versloegen de Eagles van Roger Schmidt het FC Porto van Sérgio Conceição met slechts 2 punten, terwijl Braga het podium completeerde voor Sporting.

Voor het seizoen 2023-2024 zijn de regerend kampioenen, die een aantal grote namen aan hun team hebben toegevoegd, waaronder de terugkeer van Angel Di María, de favorieten om de titel te winnen. Maar FC Porto, dat Sérgio Conceição altijd op hoog niveau weet te plaatsen, blijft natuurlijk heel dichtbij bij de bookmakers.

Volgens de huidige quoteringen zou er in 2023-2024 dus een tweestrijd om de Portugese titel moeten plaatsvinden. En gezien de grote investeringen van Benfica lijken de regerend kampioenen een licht voordeel te hebben ten opzichte van hun historische rivalen. De veiligste weddenschap in de Primeira Liga: Benfica wordt Portugees kampioen in 2023-2024!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Portugees kampioenschap voorspellingen - odds om te wedden op de toekomstige kampioen van Portugal

 • Sporting - 2.00
 • Benfica - 2.10
 • FC Porto - 6.50
 • Braga - 75.00
 • Vitória Guimarães - 500.00
 • Moreirene - 1000.00

Kansen gevonden op unibet.nl 

Liga Portugal (Liga Nos) voorspelling voor experts: wie eindigt er in de top 4?

Voorspelling Liga Portugal Betclic - Top 4

Met de nieuwe toewijzing van Europese tickets voor volgend seizoen wordt de strijd om de bovenste twee plaatsen in de competitie nog heviger. Portugese clubs zijn sterk afhankelijk van inkomsten uit de Champions League en in 2024/25 zullen slechts twee van hen het voorrecht hebben om deel te nemen (waarvan er één moet deelnemen aan de kwalificatierondes).

Aangezien de derde plaats naar de Europa League gaat en de vierde naar de Europa Conference League, lijkt Sporting een sterkere kandidaat dan Braga om het podium te halen. Natuurlijk wordt Benfica kampioen en FC Porto tweede. Onze voorspelling voor de top vier in de Betclic Liga Portugal: Benfica, FC Porto, Sporting CP en Braga in de top 4!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Liga Portugal voorspelling - top 4 odds

Er zijn nog geen odds beschikbaar bij bookmakers voor deze top 4 Portugese Liga weddenschap. Ga in de tussentijd naar bet365.nl voor alle open Betclic Liga Portugal weddenschappen.

Liga Portugal topscorer voorspelling: wie ontvangt de individuele beker in de Portugese competitie?

Voorspelling topscorer Liga Portugal Betclic

Er zijn nog geen odds beschikbaar voor deze markt, maar het is al wel mogelijk om een paar belangrijke namen te noemen in de race voor deze individuele prijs. Vorig seizoen was de Iraanse international Mehdi Taremi de topscorer van de competitie met 21 doelpunten, twee voor Benfica jongeling Gonçalo Ramos. João Mário, ook van de Eagles, en de Spanjaard Fran Navarro van FC Porto stonden derde met 17 doelpunten.

Taremi zal, als hij blijft, natuurlijk een serieuze kanshebber zijn voor deze individuele prijs, net als Gonçalo Ramos, die zal worden geholpen door de terugkeer van Di María. De Zweedse vleugelspeler Viktor Gyökeres, Sporting's duurste aanwinst ooit (€22 miljoen van de Engelse club Coventry), is ook in de running.

De twee topscorers in de Portugese Liga van vorig seizoen moeten Porto en Benfica nog verlaten en zijn daarom de favorieten voor het nieuwe seizoen. Wij vinden dat Benfica-speerpunt Gonçalo Ramos dit jaar niet mag ontbreken, nadat Taremi hem vorig jaar in de laatste ronden van de Primeira Liga inhaalde.

 • Mehdi Taremi (FC Porto)
 • Angel Di María (Benfica)
 • Fran Navarro (FC Porto)
 • Bruma (Braga)
 • Viktor Gyökeres (Sporting)
 • Arthur Cabral (Benfica)
 • Pizzi (Braga)
 • Evanislon (FC Porto)
 • Paulinho (Sporting)

De odds voor April 2024 zijn nog niet vrijgegeven, maar ze zouden binnenkort beschikbaar moeten zijn.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Liga Portugal voorspelling - topscorers titel odds

Er zijn nog geen odds beschikbaar bij bookmakers voor deze weddenschap op de topscorerstitel in de Portugese Liga. Ga in de tussentijd naar bet365.nl voor alle open Betclic Liga Portugal weddenschappen.

Beginnende gokkers: hoe werkt de Portugese Primeira Liga?

De Betclic Liga wordt gespeeld tussen 18 teams, van augustus 2023 tot mei 2024. In totaal vinden er 306 wedstrijden plaats, waarin de titel, Europese plaatsen en degradatie naar de tweede divisie worden bepaald.

Aan het einde van de competitie in 2023-2024 staat de toekomst van veel clubs op het spel:

 • Het team op de 1e plaats wordt gekroond tot kampioen en gaat rechtstreeks door naar de groepsfase van de Champions League.
 • Het als 2e geplaatste team kwalificeert zich voor de voorrondes van de Champions League.
 • Het als 3e geplaatste team kwalificeert zich voor de Europa League
 • Het 4e geplaatste team kwalificeert zich voor de Conference League
 • De ploeg op de 16e plaats speelt in de play-off voor degradatie met de ploeg op de 3e plaats in de tweede divisie.
 • De laatste twee ploegen (17e en 18e) degraderen.

Aarzel niet om onze wekelijkse voorspellingen te volgen om de beste weddenschappen te maken op de Portugese competitie. Er is namelijk veel interesse in dit kampioenschap, waardoor de Liga Betclic afgelopen seizoen een van de meest interessante was voor voetballiefhebbers. Aarzel niet om te profiteren van de verschillende bonussen en beste quotes die worden aangeboden door de bookmakers op de markt door te wedden op dit kampioenschap!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Gratis weddenschappen tips: hoe goed te wedden op Primeira Liga wedstrijden (Liga Portugal Betclic)

Voorspellingen Liga portugal

Om de beste voetbalvoorspellingen voor Portugal te doen voor de lokale competitie, moet je er natuurlijk alles over weten, maar je moet ook de juiste reflexen hebben en de juiste instelling voordat je je weddenschappen plaatst. Ontdek Sportytrader's tips voor goede voorspellingen:

 • Controleer de vorm van elk Portugees team
 • Beoordeel de dynamiek van de belangrijkste spelers in Liga Portugal
 • Ken de lijst met afwezigen (geblesseerd of geschorst)
 • Begrijp de context van de wedstrijd in Portugal
 • Analyseer de Betclic Liga Portugal statistieken en uitslagen

Deze vijf belangrijke punten zullen je dichter bij succes brengen en het succes van je volgende weddenschappen maximaliseren. Vanuit een meer algemeen oogpunt kunnen ze ook worden gebruikt voor elke voetbalvoorspelling. Meer informatie en details hieronder.

Bekijk de vorm van elk Portugees team

Advies maken voorspellingen Liga Portugal Betclic

Allereerst is het essentieel om de vorm van de teams te analyseren. Natuurlijk heeft niemand hetzelfde vertrouwen in een team dat 4 nederlagen op rij achter de rug heeft. Meer specifiek, als Sporting Portugal naar Rio Ave reist na deze slechte reeks, terwijl de thuisploeg een uitstekende fase doormaakt met 3 opeenvolgende overwinningen, kan de beste optie zijn om gunstiger te wedden op de noorderlingen, zelfs als de leeuwen een theoretisch sterker team presenteren - dit kan bijvoorbeeld de 1/X markt zijn.

Analyseer aan de andere kant ook alle relevante parameters die van invloed zijn op de wedstrijd, met name de statistieken waaruit je een conclusie kunt trekken. Begrijp dat als een club in recente duels niet heeft gewonnen alleen vanwege inefficiëntie of een slechte aanvallende prestatie (hiervoor zijn er gegevens zoals onder andere balbezit, het aantal kansen en verwachte doelpunten), de club snel uit deze slechte periode kan komen.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

De dynamiek van de belangrijkste spelers in Liga Portugal beoordelen

Als het op individuele spelers aankomt, zal de vorm van hun beste spelers altijd veel gewicht in de schaal leggen. Bijvoorbeeld, als Al Musrati er slecht voorstaat bij een wedstrijd van Sporting Clube de Braga tegen Famalicão en, aan de andere kant, het team gecoacht door João Pedro Sousa zijn beste spelers er goed voor heeft staan, dan is het waarschijnlijk het beste om niet op die wedstrijd te wedden.

Het gewicht van sterspelers in het hedendaagse voetbal wordt steeds belangrijker en de Portugese competitie is daarop geen uitzondering. Houd hier altijd rekening mee als je weddenschappen afsluit op de Primeira Liga, de Portugese voetbalcompetitie. Vergeet bij elke weddenschap niet om voor het begin van de wedstrijd in ieder geval de opstelling van de twee betrokken teams te controleren om te zien of de belangrijke spelers opgesteld en fit zijn.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Ken de lijst met afwezigen (geblesseerd of geschorst)

Hulp met voorspellen Liga Portugal Betclic

Aan de andere kant, als we willen wedden op de FC Porto-Benfica derby en Mehdi Taremi is afwezig om wat voor reden dan ook, dan is de X/2 marktkans misschien meer geschikt. Dezelfde redenering geldt voor de andere hoofdrolspelers in de Betclic Liga Portugal, vooral in wedstrijden met teams van een vergelijkbaar niveau.

Grote teams kunnen worden beïnvloed door de afwezigheid van een aantal van hun belangrijkste spelers. Om deze reden is het altijd essentieel om de laatste informatie in de gaten te houden, zodat je op de hoogte bent van blessures op het laatste moment of de identiteit van spelers die gestraft zijn (slechte pass of uit het veld gezonden in de laatste wedstrijd, bijvoorbeeld), waardoor je de lijst met afwezigen voor elke wedstrijd kent.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

De context van de wedstrijd in Portugal begrijpen

De volgende stap is het analyseren van het werkelijke belang van de wedstrijd waarop je wilt wedden. Een markt van meer dan 2,5 doelpunten is bijvoorbeeld minder waarschijnlijk in een duel tussen twee teams die vechten om in de hoogste klasse te blijven en minder risico's willen nemen, dan in een wedstrijd tussen teams die niets meer hebben om voor te spelen.

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is de moeite waard om te onthouden. Voordat je gaat wedden op de Betclic Liga Portugal, moet je altijd naar de stand kijken om te proberen de echte ambities van de teams te begrijpen en wat een overwinning hen wel of niet kan brengen.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Betclic Liga Portugal statistieken analyseren

Gids voor wedden Liga Portugal Betclic - Football

Tot slot is het essentieel om de belangrijkste statistieken van de competitie zelf te analyseren en vooral wat er meestal gebeurt in duels tussen teams met vergelijkbare ambities of afmetingen. Bijvoorbeeld, zijn derby's over het algemeen close en komen ze tot op het laatste moment? Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden.

Het is daarom aan te raden om de algemene statistieken van de Portugese competitie te analyseren en er rekening mee te houden voordat je weddenschappen plaatst op Betclic Liga Portugal wedstrijden. Dit geeft je een overzicht en een eerste idee van het type competitie waar je op gaat wedden.

Vergeet niet dat, voor elke voorspelling op een Betclic Liga Portugal wedstrijd, de redacteuren van SportyTrader rekening houden met al deze aspecten om de sfeer rond elke wedstrijd te detailleren. Het doel blijft om je te voorzien van de meest uitgebreide voorspellingen die mogelijk zijn, een paar dagen voordat de wedstrijden beginnen.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Voetbal Portugal voorspelling: wat te vermijden bij het wedden op Liga Portugal Betclic

Om onaangename verrassingen te voorkomen en je kansen om geld te winnen met je voorspellingen te vergroten, moet je de volgende acties vermijden, die wij als problematisch beschouwen voor het maken van goede sportweddenschappen:

 • De wedstrijd Liga Portugal niet correct analyseren
 • Alleen rekening houden met het prestige van een Portugese club
 • Geen inzetlimieten instellen
 • Alleen grote kansen nemen op de Portugese competitie
 • Onmiddellijk wedden om te herstellen van een verloren weddenschap
 • Inzetten op verhoogde quoteringen zonder ze goed te analyseren
 • Te vaak inzetten op je favoriete team in Portugal

Elke week maken zowel beginners als ervaren gokkers een aantal van deze fouten en verliezen ze vermijdbare weddenschappen. Vertrouw dus op ons en vermijd dit soort gedrag!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Betclic Liga Portugal weddenschap statistieken

Statistieken Liga Portugal Betclic

Zoveel mogelijk informatie hebben over elke club en elke wedstrijd is essentieel voor sportweddenschappen. Maar daarnaast zijn statistieken een fundamenteel onderdeel van het proces en hier zijn de meest relevante cijfers van de laatste editie van de Portugese competitie:

 • Thuisoverwinningen: 49%
 • Gelijkspel: 18%
 • Uitoverwinningen: 33%
 • Gemiddeld aantal doelpunten: 2,50 doelpunten per wedstrijd
 • +1.5 doelpunten: 66%
 • -1.5 doelpunten: 34%
 • +2.5 doelpunten: 48%
 • -2,5 doelpunten: 52%
 • +3.5 doelpunten: 25%
 • -3.5 doelpunten: 75%
 • "Beide teams scoren - ja": 43%
 • Doelpunt uit: 63%
 • Overwinning met een marge van 2 doelpunten of meer (handicap): 36%
 • Exacte score: 0-0 (6% van de wedstrijden)
 • Meest voorkomende score: 1-0 (27% van de wedstrijden)

Dus je kunt zien dat een paar markten eruit springen. Wedden op de overwinning van lokale teams blijft interessant en de "thuis"-factor weegt zwaar in Portugal.

De "Onder 2.5" en "Beide teams scoren: Nee" weddenschappen zullen ook erg interessant zijn, omdat dit een erg tactisch kampioenschap is. De winkansen zijn vaak interessant voor deze twee soorten weddenschappen.

Op een andere manier zijn de kansen nog beter voor exacte scores en als je ziet dat 1-0 in bijna 3 van de 10 wedstrijden gaat, moet je duidelijk niet aarzelen om je geluk te beproeven.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Kortom: hoe wed je op een wedstrijd van Betclic Liga Portugal?

Voorspellingen Liga Portugal Betclic- Gids

Door deze Portugese voetbalweddenschappen tips te volgen, allemaal gedetailleerd op deze pagina, en door gedrag te vermijden dat wij als problematisch beschouwen, kom je dichter bij een accurate voorspelling voor elke Betclic Liga Portugal wedstrijd. Maar je kunt altijd onze beste voetbalvoorspellingen bekijken voor elke wedstrijd in de competitie, opgesteld door een team van voetbal- en Portugese competitie-experts.

Onze Liga Portugal Betclic voorspellingen pagina is 100% gratis en heeft alles wat je nodig hebt om je voorspellingen te maken! Aarzel niet om deze pagina te raadplegen voor elke weddenschap op de Portugese topcompetitie.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze huidige Liga Portugal Betclic voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Liga Portugal: de beste bookmakers odds voor weddenschappen

14 apr. 2024 - 10:30 Estrela Amadora - Rio Ave
1 2.48
X 3.3
2 2.95
14 apr. 2024 - 13:00 Arouca - Boavista
1 1.65
X 3.9
2 5.1
14 apr. 2024 - 13:00 Portimonense - Casa Pia AC
1 2.7
X 3.2
2 2.65
14 apr. 2024 - 15:30 SL Benfica - Moreirense
1 1.29
X 5.45
2 10
15 apr. 2024 - 15:15 FC Vizela - Chaves
1 1.98
X 3.45
2 3.75

Als je een fan bent van Portugese clubs, kun je onze Champions League voorspellingen gebruiken om de voortgang van de Portugese teams te volgen.

Bovendien, als je de Portugese competitie van A tot Z wilt volgen, is onze Liga Portugal odds vergelijker beschikbaar, net als onze Liga Portugal livescore om de laatste resultaten voor elk team en de live scores te zien. Een compleet en 100% gratis aanbod, waarmee je zo goed mogelijk geïnformeerd bent over het Portugese kampioenschap voetbal.

Topwedstrijden

14/04 07:30
Club Brugge
Club Brugge
Royal Antwerp FC
Royal Antwerp FC
14/04 08:30
FC Utrecht
FC Utrecht
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
14/04 09:00
West Ham
West Ham
Fulham
Fulham
14/04 09:00
Liverpool
Liverpool
Crystal Palace
Crystal Palace
14/04 10:45
Ajax
Ajax
FC Twente
FC Twente
14/04 11:30
Arsenal
Arsenal
Aston Villa
Aston Villa
15/04 15:00
Chelsea
Chelsea
Everton
Everton

Liga Portugal: Veelgestelde vragen

De Primeira Liga of Liga Portugal Betclic is dit seizoen in handen van Ziggo Sport. Je kunt de grote wedstrijden live op de betaalzender zien. Je kunt alle wedstrijden live volgen via onze Liga Portugal Livescore, zo kun je ook de wedstrijden volgen die niet worden uitgezonden.
Dit jaar zijn er drie clubs gestegen na het seizoen 2022-2023: Moreirense, dat kampioen werd, Farense, dat tweede werd, en Estrela Amadora, dat derde werd en vervolgens de play-off tegen Maritimo won.
Ook dit jaar gaan de twee best geëindigde ploegen in de tweede divisie rechtstreeks naar de Liga Portugal. De derde plaats moet het in een play-off opnemen tegen de 16e plaats in de hoogste afdeling.
De eerste ploeg plaatst zich rechtstreeks voor de Champions League. Het tweede geplaatste team moet de kwalificatierondes doorlopen. Het derde geplaatste team gaat rechtstreeks naar de groepsfase van de Europa League, terwijl het vierde geplaatste team de kwalificatierondes moet doorlopen om de groepen van de Europa Conference League te bereiken. Dat is de nieuwe Europese verdeling van de UEFA.
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer