Bet365

Schrijf je in !

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Liga NOS Voorspellingen en wedtips

Onze voorspelling voor de Portugese Liga NOS vind je op deze pagina. De voetbalexperts van Sportytrader geven je hierin veel informatie over de competitie in zijn algemeen en over alle wedstrijden in de hoogste Portugese voetbalcompetitie, seizoen 2021-2022. Maak vooral gebruik van deze tips voor jouw voetbalweddenschappen!

Presentatie Liga NOS - voetbal Portugal

Voorspelling Liga NOS - Liga Bwin Portugal

De Liga Portugal Bwin, ook wel Liga NOS, Liga Sagres of Primeira Division, is de hoogste voetbalcompetitie in Portugal. Ieder seizoen spelen 18 Portugese clubs tegen elkaar. Na een seizoen waarin iedere ploeg een keer thuis en uit tegen de andere ploegen speelt, wordt bekend wie er kampioen van Portugal wordt. Na 34 wedstrijden is de nummer 1 kampioen van Portugal en kwalificeert zich voor de Champions League. De nummer 2 kwalificeert zich ook voor de Champions League, terwijl de nummer 3 mag meedoen aan de voorrondes van de Champions League. De nummer 4 en 5 nemen deel aan de Conference League, terwijl de winnaar van de beker in de Europa League mag gaan spelen. De nummer 17 en 18 van de competitie degraderen aan het einde van het seizoen naar het op één na hoogste niveau van Portugal. Genoeg spanning dus in deze Portugese competitie! Het voorspellen van wedstrijden in Portugal is een van de favoriete bezigheden van voetbalwedders.

Voetbalwedden op toto.nl

Tips van experts voor jouw Liga NOS voorspellingen

Voorspelling Liga Sagres

Wat je dient te weten voordat je gaat wedden op de Liga NOS, is dat het niet de meest spectaculaire competitie ter wereld is qua uitslagen. Hoewel er sinds enige tijd sprake is van meer offensieve wedstrijden, leveren wedstrijden in de regel geen doelpuntenfestijnen op. Vorig seizoen werd er bijvoorbeeld gemiddeld 2.42 keer gescoord per wedstrijd, terwijl dit gemiddelde in Nederland op 3.01 ligt, in Belgiê op 2.99, in Duitsland op 3.03 en in Frankrijk op 2.76. Wanneer je besluit te wedden op de Portugese voetbalcompetitie, zal het in de regel interessanter zijn om op de weddenschap ‘under 2.5 goals’ in te zetten, dan dat je gokt op een wedstrijd met meer dan 2.5 doelpunten. In 56% van de wedstrijden vielen er vorig seizoen namelijk minder dan 2.5 goals per wedstrijd. Houd dit gegeven in je achterhoofd bij weddenschappen in het seizoen 2021-2022.

Een tweede statistiek dat interessant is wanneer we kijken naar de Liga NOS, is dat er duidelijk sprake is van een thuisvoordeel. Vorig seizoen werden 42% van de wedstrijden gewonnen door de thuisspelende ploeg, eindigden 25% van de wedstrijden in een gelijkspel en werden 33% van de wedstrijden gewonnen door de uitploeg. Houd rekening met deze statistieken en ga dus vaker voor een overwinning voor de thuisploeg of een dubbele kans (winst thuisploeg, gelijkspel) als je niet teveel risico wilt nemen.

Weet verder dat 1-0 de meestvoorkomende uitslag is in de Liga NOS. Vorig jaar eindigden 11% van de wedstrijden in deze score. Het voorspellen van een exacte score is niet eenvoudig, omdat er veel mogelijke scores zijn. Mocht je toch geinteresseerd zijn om dit te doen, dan lijkt de score 1-0 je dus de meeste kans op succes te brengen. De quotering ligt vaak rond de 5.00, wat het een enigszins risicovolle, maar tegelijkertijd aanlokkelijke weddenschap maakt.

Tot slot is het zo dat in de meeste wedstrijden in de Liga NOS door slechts één van de twee ploegen wordt gescoord. Vorig seizoen werd in slechts 45% van de duels een goal gemaakt door zowel de thuis als uitploeg. De weddenschap ‘beide teams scoren’ zal waarschijnlijk dan ook risicovoller zijn in het seizoen 2021-2022 dan de weddenschap waarin je aangeeft dat er niet door beide teams wordt gescoord.

Wedstrijden in de Liga NOS voorspellen bij TOTO

Hoe voorspel je Liga NOS wedstrijden? 

Kampioen Liga NOS - 2021 2022

Laten we nu kijken naar een aantal punten die belangrijk zijn wanneer je Liga NOS wedstrijden gaat voorspellen. Naast de statistieken zijn er namelijk een aantal belangrijke factoren die je moet bekijken om zodoende tot betrouwbare voorspellingen te komen. Zo kijk je vanzelfsprekend naar de vorm van de spelers. Wanneer je bijvoorbeeld in wilt zetten op Benfica-Porto en Otamendi en Joao Mario zijn afwezig, dan is het waarschijnlijk slimmer om in te zetten op Porto. Ditzelfde principe gaat op voor wanneer belangrijke spelers van Porto afwezig zijn. In dat geval kies je waarschijnlijk eerder voor een inzet op Benfica. De afwezigheid van één of meerdere sleutelspelers heeft voor ieder team consequenties, zeker voor de clubs die geen brede, kwalitatief sterke bank hebben.

Vervolgens is het ook belangrijk om naar het belang van de wedstrijd te kijken. Een weddenschap als ‘over 2.5 goals’ zal waarschijnlijk minder kans op succes hebben bij een wedstrijd tussen twee degradatiekandidaten die ten koste van alles willen voorkomen dat ze verliezen, dan wanneer twee hoger geklasseerde teams tegen elkaar spelen. Voordat je gaat wedden op de hoogste Portugese voetbaldivisie is het dus altijd aan te raden even te kijken naar de stand in de competitie en te bedenken wat er op het spel staat.

Tot slot is het altijd belangrijk om de odds op de verschillende goksites onder de loep te nemen. Dit doe je altijd voordat je inzet. Er zijn veel bookmakers actief in de wereld van het sportwedden en deze bookmakers concurreren allemaal met elkaar. Het komt dus vrijwel altijd voor dat de quoteringen van bookmakers onderling verschillen. Of je nu op Porto, Benfica, Sporting Portugal of Braga wilt gaan inzetten: vergelijk de quoteringen op de verschillende goksites. Een wedstrijd als Boavista-Pacos de Ferreira kan bijvoorbeeld bij de ene bookmaker tegen een quote van 3.10 worden aangeboden, terwijl een andere bookmaker die weddenschap voor 3.20 aanbiedt. Bij een hoge inzet en zeker op de lange termijn zul je zien dat het aanzienlijk scheelt wanneer je altijd op de hoogste quotering inzet. Je winst zal simpelweg toenemen door altijd op de hoogste quotering in te zetten.

Registreren bij TOTO en beginnen met voetbalwedden

Liga NOS stand: hoe wedden?

Stand Liga NOS - voetbal prognose

Je kunt je beperken tot het voorspellen van wedstrijden in de hoogste Portugese voetbalcompetitie, maar je hebt tegenwoordig ook andere wedmogelijkheden. Zo kun je voorspellen hoe de stand er aan het einde van het seizoen gaat uitzien. Dit is dus een weddenschap op de lange termijn. Je kunt verschillende dingen voorspellen, zoals wie er aan het einde van het seizoen kampioen wordt, welke club degradeert en wie zich kwalificeert voor de Champions League. Aan jou om te bepalen wat je aanspreekt.

Om dit soort weddenschappen tot een succes te maken, zijn er een aantal aspecten om mee te nemen in je afweging. Zo kijk je naar de motivatie van een team om een bepaalde eindplek te behalen, het speelschema van de teams (zowel in de verschillende Portugese als Europese voetbalcompetities), de kwaliteit van de selectie (niet alleen van de 11 basisspelers, maar vooral ook van wat er achter deze 11 aan spelers beschikbaar is, daar je geen succes op de lange termijn kunt behalen met een te krappe selectie). Aan jou om te bepalen hoe de stand in Portugal er aan het eind van het seizoen uitziet!

Aanmelden op toto.nl en de Portugese voetbalcompetitie voorspellen!

Onze gratis voorspelling voor het seizoen 2021-2022 in Portugal

Kampioen Liga NOS voorspelling

Vorig seizoen werd Sporting Portugal verrassend kampioen, maar bij aanvang van dit seizoen werden Benfica en Porto tot grootste favorieten voor de titel uitgeroepen. Benfica is een ploeg om rekening mee te houden, bleek ook wel in de Champions League, waarin het boven Barcelona eindigde. Met een gerespecteerde coach als Jorge Jesus en talentvolle spelers als Yaremchuk, Seferovic, Darwin Nunez, Joao Mario, Pizzi en Otamendi is Benfica een belangrijke titelkandidaat. De Liga NOS 2021-2022 kan zomaar eens worden gewonnen door de ploeg uit Lissabon, al zal ook Porto alles in het werk stellen om kampioen te worden.

Inschrijven op de website van TOTO Sportweddenschappen

De odds van de bookmakers voor het kampioenschap 

Wanneer je de toekomstig kampioen van Portugal wilt voorspellen, kun je de onderstaande quoteringen raadplegen.

  • Porto, quotering van 2.00 bij Bet365
  • Sporting CP, quotering van 2.80 bij Bet365
  • Benfica, quotering van 3.75 bij Bet365
  • Braga, quotering van 3.75 bij Bet365

Wordt het Benfica, Porto, Sporting of een complete verrassing? De quoteringen voor een weddenschap op de stand zijn over het algemeen aantrekkelijk. Weet bovendien dat er veel interessante welkomstbonussen zijn wanneer je je voor de eerste keer inschrijft op een nieuwe goksite. Je kunt hier je voordeel mee doen.

Onze huidige Liga NOS voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Liga NOS: de beste odds voor voetbalwedden

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer