Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Nations League Wedden op de beste odds

Odds zijn essentiële elementen van een sportweddenschap. Zonder odds geen weddenschap. Odds zijn voornamelijk gebaseerd op de kans dat een voorspelling werkelijkheid wordt en maken het mogelijk de winst van een sportweddenschap te berekenen. Dit geldt voor zowel voetbal als elke andere sport. Als we het hebben over weddenschappen op de Nations league, dan hebben we het natuurlijk ook over odds op de Nations League, de UEFA competitie voor landenteams.

Sportwedden bij TOTO

Meerdere factoren voor de berekening van odds voor de Nations League

Wat je ten eerste moet weten over de odds voor de Nations League, is dat ze direct gekoppeld zijn aan de kans dat een voorspelde uitkomst werkelijkheid wordt. Als een uitkomst dus veel kans van slagen heeft, dan zullen de odds die de goksites daarvoor aanbieden niet heel hoog zijn. De odds voor een voorspelde uitkomst die zich waarschijnlijk niet voor zal doen, zullen daarentegen wel hoog zijn. Laten we ter illustratie de wedstrijd Frankrijk - Nederland nemen, waarin de Fransen favoriet zijn. De bookmakers bieden bescheiden odds aan voor “Winst Frankrijk” (bijv. 1.40). De odds voor “winst Nederland” zullen echter hoog zijn (bijv. 3.00). Het verschil tussen de odds kan verklaard worden door het verschil in kans van slagen van de twee scenario’s.

De bookmakers berekenen de odds voor de Nations League op op basis van verschillende factoren. Dit zijn allereerst wiskundige gegevens over de competitie, zoals allerlei cijfers en statistieken. De stand in de poule is bijvoorbeeld belangrijk, net als het aantal gescoorde doelpunten in de laatste wedstrijden en de recente prestaties van de beide teams (winst, gelijkspel, verlies).

Op Nations League wedstrijden wedden bij TOTO!

Ten tweede moet je weten dat ook het menselijke aspect, het gevoel of inzicht van de bookmaker, wordt meegenomen in de berekening van de odds. De inschatting van de motivatie van de twee teams is belangrijk, net als een eventuele rivaliteit, een trainerswijziging, of een uitspraak van een bondsvoorzitter. Dit is goed om te weten in het geval dat je de quoteringen die de bookmakers aanbieden voor de Nations League niet direct snapt.

En last but not least, moet je niet vergeten dat odds continu kunnen veranderen, afhankelijk van evenementen rondom de betreffende Nations League wedstrijd. Zo kan een site voor sportweddenschappen de odds voor winst van Duitsland tegen Nederland devalueren (van 1.50 naar 1.35 bijvoorbeeld) als er vlak voor de wedstrijd een schandaal tussen verschillende spelers van Oranje bekend wordt gemaakt. Bij een live weddenschap kan een openingsdoelpunt of een rode kaart bijvoorbeeld van invloed zijn op de aangeboden odds. Je moet dus onthouden dat de odds voor de Nations League nooit vastliggen bij de bookmakers.

Een TOTO-account aanmaken

Wat zijn de voordelen van odds voor de Nations League?

Behalve de aard of de berekeningsmethode van de odds, is het ook goed om te begrijpen wat het voordeel van odds voor de Nations League is. Ten eerste kun je op een hele eenvoudige manier de eventuele winst van je weddenschap berekenen. Door de odds te vermenigvuldigen met het bedrag dat je wilt inzetten, krijg je de mogelijke brutowinst in geval van een winnende weddenschap (odds x inzet = winst) . Als je bijvoorbeeld € 100 inzet op winst van Kroatië tegen Spanje (odds 4.00), win je bruto € 400 in geval van winst van Kroatië. Daarom is het voor je weddenschap van belang om altijd tegen de hoogst mogelijke odds in te zetten.

Voetbal voorspellen bij TOTO

Behalve voor de bepaling van de winst, zijn odds ook een mooie indicatie voor de juistheid van je Nations League voorspelling. Je kunt voor het plaatsen van de weddenschap je eigen gevoel vergelijken met het gevoel van de bookmaker. Je doet dit door de odds te bekijken die worden aangeboden door de goksites. Stel voor dat je denkt dat Italië Polen zal verslaan. Als de bookmakers een relatief lage quotering van 1.40 aanbieden voor winst van Italië, dan zie je eigen voorspelling waarschijnlijk betrouwbaar is.  Als je echter ziet dat er een hoge quotering van 2.50 wordt aangeboden voor 'winst Italië', dan raden we je aan om alle factoren rondom de wedstrijd nog eens goed te bekijken. Het kan zijn dat je een belangrijk wedstrijdelement over het hoofd hebt gezien. Is er bijvoorbeeld een belangrijke speler geblesseerd? Of is Italië al gekwalificeerd? Op dit soort vragen moet je een antwoord hebben voordat je je weddenschap plaatst. De juistheid van je Nations League weddenschap kan anders onnodig in het geding komen.

Registreren bij TOTO

Schrijf je in bij alle bookmakers !

Een laatste tip om deze speciale Nations League pagina af te sluiten.Vergeet je niet in te schrijven bij een maximaal aantal bookmakers. Het heeft niet zoveel zin om alle odds voor de Nations League te vergelijken als je geen account hebt bij de bookmaker die de beste odds aanbiedt. Om altijd te profiteren van de beste odds op de Nations League en kans te maken op de hoogste winst, raden we je daarom aan om je bij zoveel mogelijk bookmakers in te schrijven. Doe je voordeel met deze tip onze experts.

Een TOTO-account openen

De odds voor de volgende Nations League wedstrijden:

26 sep. 2022 - 14:45 UEFA Nations League
26 sep. 2022 - 14:45 UEFA Nations League
26 sep. 2022 - 14:45 UEFA Nations League
26 sep. 2022 - 14:45 UEFA Nations League
26 sep. 2022 - 14:45 UEFA Nations League
26 sep. 2022 - 14:45 UEFA Nations League
26 sep. 2022 - 14:45 UEFA Nations League
27 sep. 2022 - 14:45 UEFA Nations League
27 sep. 2022 - 14:45 UEFA Nations League
27 sep. 2022 - 14:45 UEFA Nations League

Onze huidige Nations League voorspellingen

26 sep. 2022 - 14:45

Nations League - Voetbal

26 sep. 2022 - 14:45

Nations League - Voetbal

27 sep. 2022 - 14:45

Nations League - Voetbal

27 sep. 2022 - 14:45

Nations League - Voetbal

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer