Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Carabao Cup Wedden op de beste odds - Engeland

Engeland - Carabao Cup
Volgende wedstrijden

Het eerste wat u moet doen wanneer u een analyse maakt om te wedden op een League Cup-wedstrijd is kijken naar welke odds de bookmakers aanbieden. Die odds kunnen ook bekeken worden als een numerieke indicator die de kansverhouding tussen beide ploegen aantoont. Die kansverhouding wordt dan weer gebruikt om aan te tonen hoeveel potentiële winst een gokker kan ontvangen in het geval van een winnende weddenschap. Bij het wedden op wedstrijden uit de League Cup moet je dus rekening houden met de aangeboden odds die ook als een kansberekening kunnen gelden. Zo kan je een meer helder oordeel velgen alvorens een weddenschap aan te gaan. 

Ontvang de welkomsbonus


Hoe worden de League Cup-odds berekend?


Om te beginnen moet u begrijpen dat de odds op League Cup-wedstrijden het resultaat zijn van statistieken in combinatie met wiskundige berekeningen. Als men het via die berekeningen bijvoorbeeld als heel waarschijnlijk inschat dat team A zal winnen dan zullen de odds op team A zeer laag liggen. Als men dan weer denkt dat team B volgens de berekening geen schijn van kans maakt dan zullen de odds dan weer hoog liggen op team B. We zullen dit even illustreren aan de hand van een potentiële wedstrijd uit de League Cup tussen Liverpool en Swansea.

Als een van de sterkste teams van de afgelopen jaren in Engeland is Liverpool duidelijk favoriet om het te halen van Swansea City dat in de tweede divisie speelt. Een overwinning van Liverpool zal dan ook lage odds betekenen (bijvoorbeeld 1.15) wat aantoont dat een overwinning van The Reds heel groot is. Bij Swansea City zien we dan weer het tegenovergestelde en is de kans klein dat ze zullen winnen wat dan weer hoge odds in de hand werkt (bijvoorbeeld 8.50). De divisie waarin beide teams spelen, de recente vorm en de sterkte van de spelerskernen zullen dus een invloed hebben op de odds.

Houd er rekening mee dat de odds natuurlijk kunnen veranderen tijdens de wedstrijd afhankelijk van het verloop. Stel dat Swansea erin slaagt net voor de rust op voorsprong te komen tegen Liverpool dan zullen de odds op een overwinning van Swansea gevoelig dalen (bv: van 8.50 naar 3.50) terwijl de odds op een overwinning van Liverpool dan weer zullen stijgen (vb: van 1.15 naar 2.15). Een rode kaart voor een van de teams zal ook zijn invloed hebben op de live odds. Dit alles hou je dus maar beter in gedachten tijdens het live wedden op de EFL League Cup. 

Schrijf je in voor de bonusHoe lees ik de odds op de Engelse League Cup?


Het is belangrijk om te begrijpen dat elke bookmaker zijn eigen odds aanbiedt op de markt. Het vergelijken van de verschillende aangeboden odds kan van groot belang zijn in jouw zoektocht naar winst. Je wil altijd het maximale uit een weddenschap halen en hoe hoger de odd hoe hoger de vermenigvuldiging zal zijn (kansen x inzet = inzetwinst).

De aangeboden odds kunnen ook een waarschuwing zijn om niet te wedden op de wedstrijd die je in gedachte had. Neem nu een League Cup-wedstrijd van Arsenal waar de odds op een overwinning van The Gunners op 1.40 staan, hier zal de logica van markt gerespecteerd worden. Zie je echter dat die odds tegen alle verwachtingen op 2.00 staat, laat je dan niet meteen verleiden om toe te slaan. Het kan goed zijn dat er bijvoorbeeld een sleutelspeler zich blesseerde of dat de coach besloot om een halve B-kern op het veld te zetten. Soms kunnen in dergelijke gevallen de verhoogde odds een teken zijn dat je de weddenschap misschien beter kan laten varen. Natuurlijk kan het omgekeerde ook waar zijn, als jij bijvoorbeeld denkt dat door de B-kern die Arsenal hanteert de tegenstander meer kans maakt om door te stoten en de bookmaker heeft volgens jou de odds hierop nog niet aangepast, dan kan je uiteraard toeslaan en inspelen op die (te) hoge odds.

Vind de beste oddsGa een weddenschap op langere termijn aan en voorspel de winnaar van de League Cup


Naast de vele individuele wedstrijden waarop je kan wedden zijn er ook websites die je de kans geven om op voorhand in te zetten op de mogelijke winnaar van het toernooi. Ook zal je soms kunnen inzetten op mogelijke finalisten, en topscorer. Deze weddenschappen zijn in het bijzonder interessant omdat bij aanvang van het toernooi deze odds gevoelig hoger zullen liggen. Wees dus niet bang om een weddenschap op langere termijn aan te gaan zodra je jouw kans ziet. 

Krijg de welkomsbonus


Schrijf je overal in!

Als laatste geven we nog mee dat het belangrijk is om je bij meerdere bookmakers te registreren. Zo kan jij telkens optimaal profiteren van de variërende odds op de League Cup, die bij elke bookmaker anders zullen zijn. Stel dat je bij een League Cup wedstrijd tussen Manchester United en Fulham een som van 100 EUR wenst in te zetten op een overwinning van Man U. Je ziet dat de gemiddelde odd op 1.45 ligt maar je ziet dat een andere bookmaker 1.50 aanbiedt dan is dat al rap een verschil van €5 winst. Door dit advies te volgen zal je na langere termijn opmerken dat die kleine verschillen op het einde van rit een zeer groot verschil uitmaken. Om je te helpen de beste bookmakers uit te kiezen kan je bij onze website terecht om de bookmakers in Nederland te vinden die wij als hoogst inschatten. Vergeet ook niet dat wij een kansvergelijker hebben die tot uw beschikking staat, handig als je de beste odds wilt opsporen! Veel succes!

Ontvang de welkomsbonus

De odds voor de volgende Carabao Cup wedstrijden:

Onze League Cup voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer