Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Live Tennis Uitslagen

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $1500

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $1500

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Live tennis: volg alle wedstrijden live!

Ben je fan van tennis maar kun je het niet live op tv volgen? Geen paniek. Onze specialisten hebben aan je gedacht met Livescore tennis, speciaal ontworpen voor fans van tennis. Je kunt op deze pagina dagelijks live alle tenniswedstrijden naar keuze volgen: ATP, WTA Masters 1000, de Davis Cup, de Olympische spelen en allerlei andere toernooien. Via een speciale tool die voor deze sport is bedacht, kun je zo goed mogelijk live wedstrijden volgen met de scores, de uitslagen, de vorm van de spelers en de belangrijke momenten in de wedstrijden. Om zo snel mogelijk te profiteren van deze tool, kijk je hierboven. Veel plezier bij de tenniswedstrijd!

Wat heeft onze live tennis tool te bieden?

De tool is ontwikkeld door tennisfans, voor tennisfans. De live tenniswedstrijd tool biedt alle belangrijke informatie over de prestaties van je favoriete spelers. Behalve het raadplegen van de wedstrijden die vandaag op de worden gespeeld, kun je tal van cijfers en statistieken bekijken over de wedstrijd die je wilt volgen. Je doet dit door simpelweg op de wedstrijd te klikken.

Of het nu gaat om een wedstrijd op Wimbledon, de Australian Open, de US Open, Roland Garros, of elk ander evenement in de tenniswereld: je hebt toegang tot live uitslagen van elke set, globale statistieken zoals het aantal directe fouten, aces, punten, maar ook de belangrijkste elementen over de vorm van de twee spelers (of vier in geval van een dubbel). Onze live Tennis tool geeft je bovendien de laatste resultaten van de betreffende spelers en de gegevens van hun laatste directe confrontatie ("head to head"). Alles wat je nodig hebt om te optimaal te profiteren van live tennis.

Voor elke tenniswedstrijd vindt je de volgende informatie:

  • Data van de wedstrijden
  • Tijden van de wedstrijden
  • De vorm van de spelers
  • Punten, games, sets
  • Commentaar
  • Advies voor weddenschappen
  • Beste odds om te wedden

Waarom live tennis volgen?

Voor sommige mensen is live tennis volgen gewoon een passie, voor anderen is het vooral een betrouwbare manier om hun winst bij sportweddenschappen te verhogen. Onze experts kunnen het niet genoeg benadrukken, door het volgen van zo veel mogelijk live wedstrijden, krijg je ervaring met live wedstrijden en bouw je vooral kennis op van het hele gebeuren om nog beter te kunnen wedden bij de volgende weddenschap.

Dankzij onze Tennis Direct tool leer je bijvoorbeeld de capaciteiten van de spelers kennen op verschillende terreinen, hun mentale kracht om een achterstand om te buigen in een winst, of hun vorm vlak voor de volgende grote wedstrijden. Dus als je in het verleden een wedstrijd hebt gevolgd van Roger Federer tijdens de Masters in Rome en de Zwitser was daar niet op zijn best, dan kun je er rekening mee houden dat hij tijdens het daaropvolgende Rolland Garros ook niet tot de favorieten voor de finale zal behoren. En omgekeerd natuurlijk. Het live tennis volgen heeft dus echt voordelen, het verbetert je voorspellingen.

Live tennis volgen op internet

Een laatste tip om live tennis te volgen. Bedenk dat het handig kan zijn om naast je favoriete wedstrijd ook de andere wedstrijden in het toernooi te volgen. Zo zie je direct welke spelers uitgeschakeld worden en kan je je een beeld van het vervolg vormen. Uiteindelijk kan er zo een favoriet voor de finale naar voren komen. Je kunt vervolgens tegen de beste odds van goksites op deze favoriet wedden. Live tennis volgen is ook een manier om andere wedders te slim af te zijn.

Je kunt ook elke dag tennisvoorspellingen van onze experts vinden en tennisresultaten van gisteren en tenniswedstrijden van morgen bekijken zodat je je winst een boost kunt geven!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer