Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

EuroLeague Wedden op de beste odds - Europa

Europa - EuroLeague
Volgende wedstrijden

Bij het plaatsen van een weddenschap op Europees basketbal moet rekening worden gehouden met de Euroleague odds. Odds zijn een integraal onderdeel van de wereld van sportweddenschappen en zijn essentieel voor online gokken, omdat ze je beslissing om al dan niet een weddenschap te plaatsen beïnvloeden. Euroleague odds zijn voornamelijk gebaseerd op de waarschijnlijkheid dat iets gebeurt, en variëren per weddenschap en per bookmaker. Vandaar het belang om er iets meer over te weten.

Registreer je bij Bet365

Euroleague kansen berekenen

Het eerste wat je moet weten over Euroleague odds is dat ze rechtstreeks verband houden met de waarschijnlijkheid dat een gebeurtenis al dan niet plaatsvindt tijdens een Europese wedstrijd om de basketbalbeker. De odds zijn deels gebaseerd op historische en statistische parameters en zijn numerieke waarden die gekoppeld zijn aan de sportweddenschappen die op de markt worden aangeboden. Hoe waarschijnlijker een gebeurtenis in een Euroleague-wedstrijd is, hoe lager de kansen op die gebeurtenis. Aan de andere kant, hoe kleiner de kans op een gebeurtenis tijdens een wedstrijd, hoe hoger de geboden kansen.

Laten we het voorbeeld nemen van een competitiewedstrijd tussen Real Madrid en Bayern München. Het Spaanse team is de laatste jaren veel belangrijker in de Euroleague dan het Duitse team. Daarom zal de weddenschap "Real Madrid wint" bij sportweddenschappen niet tegen zeer hoge kansen worden aangeboden (bijv. 1,35), in tegenstelling tot de weddenschap "Bayern München wint" (bijv. 3,80). Zoals je ziet, wordt het verschil in waarde tussen de Euroleague basketbalkansen verklaard door het verschil in waarschijnlijkheid tussen de verschillende scenario's die bij sportweddenschappen worden aangeboden.

Merk op dat deze kansen worden berekend door de sportweddenschappen sites, op basis van een paar belangrijke factoren. Ten eerste wordt vanuit numeriek en statistisch oogpunt rekening gehouden met een groot aantal criteria om een waarde vast te stellen. Zo zal de officiële ranglijst van de Europacup en de respectieve kampioenschappen zijn invloed hebben bij het bepalen van de favoriet van de wedstrijd, evenals het aantal gescoorde of verloren punten sinds het begin van het seizoen, of de verhouding tussen thuis- en uitwedstrijden. Naast deze wiskundige elementen zal ook het gevoel van de exploitanten een rol spelen bij de waarde van de kansen. Of het nu gaat om de aangeboden wedstrijd, de recente uitspraken van een coach of een manager, de blessure van een (of meer) belangrijke speler(s) of het schema van de teams, veel aspecten zijn ook belangrijk om een kans te bepalen op de Euroleague. Dit verklaart vaak het mogelijke verschil in waarden die door de verschillende bookmakers worden aangeboden.

Het laatste belangrijke punt om te weten over de Euroleague odds is dat ze ook live kunnen veranderen bij de bookmakers, voor het begin van een wedstrijd of tijdens een live weddenschap. De wedkantoren hebben namelijk de mogelijkheid om in real time de waarde van de odds die zij voorstellen te herzien op basis van de omstandigheden van de wedstrijd. Bijvoorbeeld: de blessure van de beste speler van een team in de warming-up heeft een directe invloed op de odds van de betreffende wedstrijd. Het team waarvan de geblesseerde speler deel uitmaakt zal dan logischerwijs zijn kansen zien stijgen, terwijl de kansen op een overwinning van de tegenstander naar beneden worden bijgesteld. Zeer belangrijk om te onthouden voordat je je Euroleague-weddenschap plaatst.

Word Koning TOTO!

Wat zijn de voordelen van Euroleague odds?

Bij sportweddenschappen hebben de odds twee grote belangen voor de speler. Ten eerste, of het nu gaat om de Euroleague of een andere competitie of sport, de winkansen bepalen de potentiële winst van een online weddenschap. Door de kansen van een weddenschap te vermenigvuldigen met het bedrag dat de speler inzet (''inzet''), wordt de potentiële winst van de weddenschap duidelijk (kansen x inzet = winst). Laten we bijvoorbeeld de Europese basketbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Partizan Belgrado nemen. Als de kansen voor een Spaanse overwinning in deze wedstrijd 1.45 zijn en je wilt € 200 inzetten, kun je € 290 aan bruto winst winnen (€ 90 aan netto winst, als de oorspronkelijke inzet wordt afgetrokken).

Ten tweede kunnen de beschikbare kansen de gokker ook in staat stellen zijn indruk van vóór de wedstrijd te bevestigen (of niet). Concreet: als je voor het begin van de wedstrijd tussen Anadolu Efes en Virtus Bologna de tweevoudig titelverdediger ziet winnen, en de bookmakers bieden de weddenschap "Anadolu Efes wint" aan met een kans van 1,30, dan lijkt de logica gerespecteerd te worden. Nu, en dit is waar het interessant wordt, als je ziet dat dezelfde kansen erg hoog zijn (bijvoorbeeld 2,40), moet je verschillende dingen controleren voordat je een weddenschap afsluit. Een dergelijk verschil tussen jouw gevoel en de door de bookmakers voorgestelde kansen kan soms te wijten zijn aan gemiste informatie van jouw kant, zoals een blessure van een belangrijke speler of een groot gebrek aan inzet in de wedstrijd. Het is heel belangrijk om je hiervan bewust te zijn, want het succes van je Euroleague weddenschap hangt ervan af.

Meld je aan bij alle sportweddenschappen sites!

Om te eindigen met het onderwerp van deze Euroleague bookmaker odds, is het erg belangrijk om je bij zoveel mogelijk bookmakers in te schrijven. Wat heeft het namelijk voor zin om de kansen op het Europees kampioenschap basketbal te vergelijken als je niet bent ingeschreven bij de bookmaker die de beste kansen biedt? Ja, je zult merken dat voor dezelfde weddenschap op dezelfde wedstrijd, wedkantoren verschillende waarden aanbieden, waardoor het bedrag van je potentiële winst direct wordt beïnvloed. Schrijf je daarom in bij zoveel mogelijk bookmakers om er zeker van te zijn dat je kunt wedden op de beste kansen, en je winst op de lange termijn kunt maximaliseren! Goede weddenschappen voor jou.

Registreer je bij BetCity

De odds voor de volgende wedstrijden EuroLeague

Onze EuroLeague voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer