Beste Sportwedden Bonus van de Goksites

  1. 1
    8.0 / 10 Onze beoordeling
    De beste bookmaker die beschikbaar is op de Nederlandse markt. Toto bonus in detail
    Een account aanmaken

Welkomstbonussen zijn een integraal onderdeel van de wereld van het sportwedden. Gemakkelijk te verkrijgen of niet, buitengewoon gul of gemiddeld, op storting of in de vorm van een gratis weddenschap,...tussen de verschillende sites kunnen de mogelijkheden variëren. We gaan hier in op de basiskennis die je nodig hebt om met goksites te werken, maar geven ook een klassement van de beste bonussen die op dit moment beschikbaar zijn voor sportwedden.

Wat is een welkomstbonus bij een bookmaker?

Je moet ten eerste weten dat een welkomstbonus slechts een enkele keer beschikbaar is bij de bookmakers, op uitzonderingen na. In principe gaat het om het aantrekken van nieuwe spelers, maar er is de afgelopen jaren veel veranderd door de toenemende concurrentie bij de bookmakers. Het principe is eenvoudig: elke site voor sportweddenschappen biedt een bepaald voordeel aan aan nieuwe spelers, zoals gratis weddenschappen of een verdubbeling van de eerste storting. Of het nu gaat om de Bwin welkomstbonus of de bonus van Unibet, ze zijn allemaal bedacht om wedders aan te trekken en te houden. Als je twijfelt, schrijf je dan in op elke site, elke bonus is de moeite waard.

Wat zijn de verschillende type bonussen op goksites?

  1. De terugbetaalde weddenschap
  2. De gratis weddenschap
  3. De stortingsbonus

Als je een beginnend online wedder bent, is het goed om te weten dat de bonussen van sportweddenschapssites verschillende vormen aan kunnen nemen. Met andere woorden, je kunt bij inschrijving recht hebben op verschillende voordelen.

De terugbetaalde weddenschap

Een van de meest voorkomende bonussen bij bookmakers is tegenwoordig de terugbetaalde weddenschap. Het werkt eenvoudig: nadat je geld hebt gestort op de goksite zet je in op een eerste weddenschap. Als je deze verliest, wordt je inzet volledig terugbetaald zodat je niet op een negatieve manier aan het avontuur begint. Dit is vaak beperkt tot maximaal €100, en is vooral interessant om een mooie winst te maken bij je eerste weddenschap bij een bookmaker.

De gratis weddenschap

De gratis weddenschap (ook wel free bet genoemd) komt ook heel veel voor. Het voordeel is ook hier eenvoudig voor de wedder. Bij inschrijving bij de betreffende bookmaker krijgt de speler een gratis weddenschap voor een bepaald bedrag die aan bepaalde voorwaarden gebonden is. Vaak moet je om aanspraak te maken op de gratis weddenschap je eerste inzet op de site verloren hebben. In dat geval lijkt de bonus dus veel op de terugbetaalde weddenschap.

De stortingsbonus

De derde veelvoorkomende welkomstbonus op goksites is de stortingsbonus. De stortingsbonus is ook vrij eenvoudig, het gaat vaak om een verdubbeling van het eerste bedrag dat je op de goksite stort. Als je bijvoorbeeld na je inschrijving besluit €80 op je account te storten, dan kan de bookmaker er €80 bijdoen. Dit is een bonus die ervaren wedders vaak op prijs stellen, maar die ook een beginner in staat stelt snel een comfortabel inzetbudget samen te stellen.

Als afsluiter van het onderwerp bonussen, wijzen we je erop dat er andere vormen van bonussen op de markt zijn, zoals de bonus voor het aanbrengen van nieuwe leden, of de bonus zonder storting die af en toe wordt gegeven rondom grote evenementen. Om er optimaal van te profiteren is er eigenlijk maar een regel, schrijf je in bij alle bookmakers die in je land beschikbaar zijn. Naast de talloze voordelen bij inschrijving, kun je ook je winst verhogen door de odds te vergelijken. Een dubbele en aanzienlijke winst.

Vergelijking bonussen bookmakers

Naam Test Bonus Type bonus Cijfer bonus Bezoeken
Toto bonus Toto 8.0 Bezoeken

Om een klassement op te stellen van de beste bonussen van de goksites, hebben we alle aspecten bekeken die hier betrekking op hebben. Naast de betrokken bookmaker en zijn betrouwbaarheid, hebben we ook rekening gehouden met drie belangrijke selectiecriteria voor de beginnende en gevorderde wedder.

Het eerste criterium is bonusbedrag dat de bookmaker aanbiedt. Dit aspect is duidelijk: we hebbend de maximale bonussen op de markt bekeken om na te gaan waar je de hoogste bonus krijgt. Bonussen zijn vaak identiek en bedragen ongeveer honderd euro. Bonussen zijn echter ook weleens lager dan €100 of kunnen in enkele gevallen oplopen tot €150. De hoogte van de bonus is een belangrijk element van ons klassement, een element dat in de praktijk niet eens echt grote invloed heeft omdat de hoogte van de bonussen vaak gelijk zijn.

Het tweede criterium, en zeker een van de belangrijkste, is het type bonus. In deze analyse hebben we gekeken naar de vorm van de verschillende bonussen die aangeboden worden op goksites, zoals gratis weddenschappen, terugbetaalde weddenschappen of bonussen op eerste storting. In onze beoordeling wordt een terugbetaalde weddenschap beter beoordeeld dan een gratis weddenschap, en iets minder dan een bonus op een eerste storting.

Het derde criterium van onze selectie gaat over de voorwaarden van de bonus. Hier hebben we gekeken naar de voorwaarden van de bonus waar aan moet worden voldaan en het aantal stappen dat doorlopen moet worden om de bonus te deblokkeren. Terugbetaalde weddenschappen worden bijvoorbeeld minder goed beoordeeld dan gratis weddenschappen. Het belangrijkste is om de voorwaarden te bekijken vanuit het oogpunt van de speler, om te bepalen hoe eenvoudig het is om een bepaald voordeel te ontvangen bij inschrijving.

Door middel van deze criteria hebben we een klassement opgesteld van de beste bonussen van de bookmakers. Hierbij moet wel gezegd worden dat in principe elke bonus interessant is om binnen te halen. We herhalen ten slotte nogmaals dat het belangrijk is om je bij alle bookmakers in te schrijven als je relatief eenvoudig winst wilt maken zonder al te veel risico te nemen.