Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Beste bookmaker bonussen voor EK 2024

Ontdek de beste welkomstbonussen van bookmakers voor je EK 2024 voorspellingen en voor al je sportweddenschappen in de zomer. De beste bonussen van dit moment wachten op je:

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

#1 Goksite
1

9.0/10

Unibet Bonus

Bonus :  €50

Ontvang de EK 2024 bonus

Geen bonus code nodig
2

8.5/10

Toto Bonus

Bonus :  €50

De TOTO EK 2024 bonus claimen!

Geen bonus code nodig
3

Bonus :  €50

Ontvang de EK 2024 welkomstbonus

Geen bonus code nodig
4

8.5/10

ZEbet Bonus

Bonus :  €100

De ZEbet EK 2024 bonus van €100 claimen!

Bonus Aangeboden 

De Livescore Bet EK 2024 bonus claimen!

Geen bonus code nodig
6

8.0/10

Circus Bonus

Bonus :  €250

Ontvang de Circus EK 2024 bonus

7

8.0/10

Jacks Bonus

Bonus :  €100

Ontvang de EK bonus van €100!

Geen bonus code nodig

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Welkomstbonussen zijn een belangrijk onderdeel in de wereld van het sportwedden. Gemakkelijk te verkrijgen of niet, buitengewoon gul of gemiddeld, op storting of in de vorm van een gratis weddenschap,...tussen de verschillende goksites kunnen de mogelijkheden variëren. We gaan op deze pagina in op de basiskennis die je nodig hebt om met goksites te werken en presenteren een lijst van beste bonussen die momenteel beschikbaar zijn voor sportwedden.

Wat is een welkomstbonus bij een bookmaker?

Je kunt bij iedere bookmaker in principe maar één keer aanspraak maken op de welkomstbonus, op uitzonderingen na. Vaak bieden bookmakers welkomstbonussen aan om nieuwe spelers aan te trekken. De wereld van het sportwedden is in de afgelopen jaren flink veranderd door toenemende concurrentie bij de bookmakers. Het principe is eenvoudig: elke site voor sportweddenschappen biedt een bepaald voordeel aan aan nieuwe spelers, zoals gratis weddenschappen of een verdubbeling van het bedrag van je eerste storting. Of het nu gaat om de Bet365 welkomstbonus of de bonus van Betcity, de bonussen zijn allemaal bedacht om nieuwe spelers aan te trekken en te behouden. Als je twijfelt, raden wij je aan om je in te schrijven op iedere site. Iedere bonus is mooi meegenomen.

Wat zijn de verschillende type bonussen op goksites?

  1. De terugbetaalde weddenschap
  2. De gratis weddenschap
  3. De stortingsbonus

Als je een beginnend online wedder bent, is het goed om te weten dat de bonussen van sportweddenschapssites verschillende vormen aan kunnen nemen. Met andere woorden, je kunt bij inschrijving recht hebben op verschillende voordelen.

De terugbetaalde weddenschap

Een van de meest voorkomende bonussen bij bookmakers is tegenwoordig de terugbetaalde weddenschap. De terugbetaalde weddenschap werkt eenvoudig: nadat je geld hebt gestort op de goksite zet je in op een eerste weddenschap. Als je deze weddenschap verliest, wordt je inzet volledig terugbetaald zodat je niet op een negatieve manier aan het avontuur begint. Dit type bonus is vaak beperkt tot maximaal €100 en is vooral interessant om een mooie winst te maken op je eerste weddenschap bij een bookmaker.

De gratis weddenschap

De gratis weddenschap (ook wel free bet genoemd) komt ook heel veel voor. Het voordeel is ook in het geval van de gratis weddenschap eenvoudig voor de wedder. Bij inschrijving bij de betreffende bookmaker krijgt de speler een gratis weddenschap ter waarde van een bepaald bedrag. De gratis weddenschap is specifieke voorwaarden gebonden. Vaak moet je je eerste inzet op de site verloren hebben om aanspraak te kunnen maken op de gratis weddenschap. In dit geval lijkt de bonus dus veel op de terugbetaalde weddenschap.

De stortingsbonus

De derde veelvoorkomende welkomstbonus op goksites is de stortingsbonus. De stortingsbonus is ook eenvoudig. De stortingsbonus betreft vaak een een verdubbeling van het eerste bedrag dat je op de goksite stort. Als je bijvoorbeeld na je inschrijving besluit €80 op je account te storten, dan kan de bookmaker er €80 bijdoen. Dit is een bonus die ervaren wedders vaak op prijs stellen, maar die ook een beginner in staat stelt snel een comfortabel inzetbudget samen te stellen.

Ter afsluiting van het onderwerp bonussen, wijzen we je erop dat er nog veel andere type bonussen op de markt zijn, zoals de bonus voor het aanbrengen van nieuwe leden, of de bonus zonder storting die af en toe wordt aangeboden rondom grote sportevenementen. Om optimaal van bonussen te profiteren is er eigenlijk maar een regel: schrijf je in bij zoveel mogelijk bookmakers die in je land beschikbaar zijn. Naast de talloze voordelen (bonussen en andere acties) die je ontvangt bij inschrijving, kun je op deze wijze ook je winst verhogen door de odds te vergelijken van verschillende bookmakers. Inschrijving op meerdere goksites zorgt er dus voor dat je kunt profiteren van meerdere bonussen en altijd tegen de hoogste quoteringen inzet.

Vergelijking bonussen bookmakers EK 2024

Goksite Bonus Type bonus Cijfer bonus Bezoeken
€50
9.0/ 10
€50 Gratis weddenschap
8.5/ 10
€50 Bonus op een storting
8.5/ 10
€100 Gratis weddenschap
8.5/ 10

Bonus Aangeboden 

Bonus op een storting
8.5/ 10
€250 Bonus op een storting
8.0/ 10
€100 Gratis weddenschap
8.0/ 10

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Om een klassement op te stellen van de beste bonussen van de goksites, hebben we alle aspecten bekeken die betrekking hebben op een bonus. Naast de betrouwbaarheid van de bookmaker die de bonus aanbiedt, hebben we ook rekening gehouden met drie belangrijke selectiecriteria voor de beginnende en gevorderde wedder.

Het eerste criterium is het bonusbedrag dat de bookmaker aanbiedt. Dit aspect is duidelijk: we hebben de verschillende bonussen bekeken die beschikbaar zijn op de markt om na te gaan waar je de hoogste bonus krijgt. Het bonusbedrag is vaak vrijwel identiek. De bonusbedragen liggen vaak rond de honderd euro. Bonussen zijn echter ook weleens lager dan €100 of kunnen in enkele gevallen oplopen tot €150. De hoogte van de bonus is een belangrijk element in onze beoordeling. Dit element, het bonusbedrag, heeft in de praktijk niet zo'n grote invloed op de eindstand in het klassement van beste bonussen. Dit komt omdat de hoogte van de bonussen van verschillende bookmakers vaak gelijk zijn.

Het tweede criterium, en zeker een van de belangrijkste, is het type bonus. In deze analyse hebben we gekeken naar de vorm van de verschillende bonussen die aangeboden worden op goksites. Gaat het bijvoorbeeld om een gratis weddenschappen, een terugbetaalde weddenschappen of bonussen op eerste storting? In onze beoordeling wordt een terugbetaalde weddenschap beter beoordeeld dan een gratis weddenschap, maar wordt de terugbetaalde weddenschap iets minder beoordeeld dan een bonus op een eerste storting.

Het derde criterium van onze beoordeling gaat over de voorwaarden van de bonus. Hier kijken wij naar de voorwaarden waaraan spelers moeten voldoen en het aantal stappen dat zij moeten doorlopen om de bonus te activeren. Terugbetaalde weddenschappen worden bijvoorbeeld minder goed beoordeeld dan gratis weddenschappen. Om te bepalen hoe eenvoudig het is om een bonus te ontvangen bij inschrijving, vinden wij het belangrijk om de voorwaarden te bekijken vanuit het oogpunt van de speler.

Door middel van deze criteria hebben we een klassement opgesteld van de beste bonussen van de bookmakers. Hierbij moet wel gezegd worden dat in principe elke bonus interessant is om binnen te halen. Wij adviseren je dan ook om je bij zoveel mogelijk bookmakers in te schrijven, om te profiteren van alle beschikbare bonussen en om altijd tegen de beste odds te wedden. Door dit te doen kun je eenvoudiger winst maken en het risico op verlies verkleinen.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer