Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wat zijn de beste goksites voor sportweddenschappen?

Je ooit afgevraagd wat de beste beste goksite is voor je sportweddenschappen? Ons team heeft het gehele aanbod aan online goksites voor sportwedden geanalyseerd. Hieronder vind je de ranglijst van de beste goksites.

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

#1 Goksite
1

9.0/10

Unibet review

Bonus :  €50

Goede interface
Bovengemiddelde odds
Geen bonus code nodig
2

8.5/10

Toto review

Bonus :  €50

Toegankelijke app en website
Kwalitatief sportaanbod
Geen bonus code nodig
3

Bonus :  €50

Royale welkomstbonus tot wel €50
Uitgebreid aanbod op verschillende sporten
Geen bonus code nodig
4

8.5/10

ZEbet review

Bonus :  €100

€100 stortingsbonus
Hoge winkansen

Bonus Aangeboden 

Groot en ruim aanbod
Hoge winkansen
Geen bonus code nodig
6

8.0/10

Circus review

Bonus :  €250

Enorm bonusbedrag
Interessante promoties
7

8.0/10

Jacks review

Bonus :  €100

Makkelijke bonus oplopend tot €100
Goede odds
Geen bonus code nodig

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe kies je de sportweddenschappensites om te wedden op sport?

Voor het opstellen van de ranglijst van beste goksites analyseren we dagelijk meer dan dertig criteria, waarbij de een belangrijker zal zijn voor je dan de ander. Naast de uitstraling van de site, de bonussen en acties die erop worden aangeboden en de de hoogte van de aangeboden odds kijken wij naar ieder detail van de bookmaker, om je zo het best te adviseren. Vrijwel alle goksites hebben genoeg en interessante voordelen, maar er springen er natuurlijk een aantal bovenuit! Hoe online wedden? Waar online wedden? We presenteren de beste sites voor je online sportweddenschappen.

Allereerst focussen we ons op de reputatie van de goksites. Het is nooit eenvoudig om te winnen met online sportweddenschappen, dus we kijken naar die bookmakers die de meeste positieve reviews ontvingen. In deze eerste factor is het de mening van de spelers en experts, alsmede de verschillende licenties en partnerships van iedere goksite voor sportweddenschappen die ons interesseert.

Het tweede criterium waar we naar kijken is de klantenservice. De kwaliteit van de klantenservice die soms moet worden geraadpleegd voor een vraag of probleem blijft een van de belangrijjkste elementen voor een prettige spelervaring. Daarom testen we regelmatig de klantenservice van de diverse goksites, met e-mails en telefonische oproepen. Het is een factor die soms wordt vergeten, maar het is erg belangrijk in onze beoordeling van goksites.

Voor het derde criterium van onze ranglijst zijn onze specialisten van sportweddenschappen in het bijzonder geïnteresseerd in de betalingsmogelijkheden op de goksites. We bedoelen hier de verscheidenheid aan mogelijkheden om geld te storten op de goksite alsmede geld van je account te halen, de snelheid waarmee dit gebeurt, en de beveiliging hiervan. Er moet gezegd worden dat het merendeel van de aanbieders van online sportweddenschappen vaak sterk scoren op dit vlak.

De vierde factor die we je aanraden in de gaten te houden, is de oddsvergelijker. Voor wedders is de hoogte van de quoteringen natuurlijk het belangrijkst, omdat dit direct effect heeft op de hoogte van je winst. Voor iedere sport, of het nu tennis, voetbal, basketbal of rugby is, hebben we de kwaliteit van de verschillende odds bekeken. Dit is een must om het uiterste uit je weddenschappen op goksites te halen.

Het vijfde criterium, 'website', beoordeelt de kwaliteit van de interface die de goksite je biedt. Vloeiend in gebruik, design,.. al dit soort factoren worden meegenomen in onze beoordeling. Dit criterium dient niet onderschat te worden, zeker in het geval je van plan bent iedere dag te wedden.

De volgende belangrijke factor is de kwaliteit van de aangeboden weddenschappen. Het is eenvoudig, we houden niet alleen rekening met de hoeveelheid aan competities die beschikbaar zijn voor iedere sport, maar ook de hoeveelheid aan wedopties op die specifieke wedstrijden en competities. Of het nu gaat om nieuwe weddenschappen, de hoeveelheid aan weddenschappen aangeboden op minder bekende sporten of de hoeveelheid type wedmogelijkheden (zoals boosted odds, cash-out, etc.), alles is meegenomen. Dit is een belangrijke factor in onze ranglijst van beste goksites.

Het zevende criterium is de kwaliteit van de mobiele versie die wordt aangeboden door aanbieders van sportweddenschappen. De mobiele versie van de goksites is erg belangrijk, omdat vandaag de dag zo'n 50 procent van de weddenschappen op een mobiele telefoon worden geplaatst. We bekijken het design van de mobiele site nader, net als de reactiviteit van de bookmakers ten aanzien van de verschillende sportevenementen en de hoogte van de odds. Een must als je online wilt gokken.

Tot slot, ter aanvulling op de al eerder genoemde factoren, zijn er technische factoren zoals de snelheid van de goksites, het geboden advies, of de betrouwbaarheid en toegankelijkheid van de bonussen die zijn meegewogen om tot een gemiddelde score te komen. Deze score maakt het je mogelijk om in één oogopslag te zien welke goksite het meest compleet is en welke bookmakers daarom je voorkeur moeten genieten. Sportwedden is nog nooit zo eenvoudig geweest!

De cijfers van de goksites

Goksite Reputatie Klantenservice Betalingen Odds Website Aanbod aan weddenschappen Mobiel Live Bonus Globaal Cijfer Bezoeken
9.5 8.5 9.5 8.5 9.5 8 9 8.5 9
9/ 10
9.5 9 8.5 8 9 8.5 8.5 8.5 8.5
8.5/ 10
8.5 8.5 8 9 8.5 8 8.5 8.5 8.5
8.5/ 10
8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 9.5 8.5 8.5 8.5
8.5/ 10
8.5 9 8 8 8 8.5 8 9 8.5
8.5/ 10
9 7.5 8 8 8.5 8 8 8 8
8/ 10
8.5 8.5 8 8 8 8 8 8 8
8/ 10

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wij testen, analyseren en veregelijken iedere dag verschillende goksites die sportweddenschappen aanbieden. Onze ranglijst wordt constant bijgewerkt zodat je op ieder moment van de beste goksite kunt genieten. Voor iedere geteste website vind je meerdere pagina's die je in staat stellen meer te weten te komen over het aanbod, de veiligheid, de klantenservice, de bonus, de geschiedenis en allerlaatste nieuws. Duizenden sportwedders hebben onze gids al geraadpleegd in hun zoektocht naar een goksite.

Onze ranglijst komt tot stand dankzij onze 'ST Rating' methodologie, een unieke methode voor het analyseren van online aanbieders van sportweddenschappen.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer