Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Beste goksites voor Euro 2024

Ontdek de beste bookmakers om je EK 2024 voorspellingen om te zetten in een sportweddenschap deze zomer, net zoals alle andere actuele competities:

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

#1 Goksite
1

9.0/10

Unibet review

Bonus :  €50

Uitgebreide EK 2024 weddenschappen
Veel EK specials
Geen bonus code nodig
2

8.5/10

Toto review

Bonus :  €50

Een heleboel EK specials
Kwalitatief Euro 2024 aanbod
Geen bonus code nodig
3

Bonus :  €50

Royale Euro 2024 welkomstbonus
Uitgebreid aanbod op het EK
Geen bonus code nodig
4

8.5/10

ZEbet review

Bonus :  €100

€100 EK 2024 bonus
Verhoogde Euro 2024 kansen

Bonus Aangeboden 

Groot en ruim Euro 2024 aanbod
Hoge EK 2024 winkansen
Geen bonus code nodig
6

8.0/10

Circus review

Bonus :  €250

Enorm Euro 2024 bonusbedrag
Interessante EK promoties
7

8.0/10

Jacks review

Bonus :  €100

Euro 2024 bonus oplopend tot €100
Goede odds voor het EK
Geen bonus code nodig

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voor een ultieme spelervaring en om je winst bij sportweddenschappen te vermenigvuldigen, zoekt iedere speler de beste bookmaker om zijn of haar weddenschappen te plaatsen. Daar waar iedere site voor sportweddenschappen zijn voordelen heeft, zijn er een aantal die voorrang moeten krijgen als je je besluit in te schrijven. Op deze pagina die gewijd is aan het kiezen van de beste bookmaker, bieden wij je een vergelijking aan die is samengesteld door onze experts. Deze vergelijking helpt je in jouw zoektocht naar de ideale bookmaker. Aarzel niet om bij je keuze de verschillende promotiecodes te raadplegen die momenteel beschikbaar zijn.

Wat is een goksite (bookmaker)?

Allereerst, wat is een bookmaker? Indien je begint met wedden en je nog niet bekend bent met de wereld van het online wedden en begrippen zoals odds en quoteringen, weet dan dat een bookmaker een gokprofessional is. Een bookmaker biedt jou aan om geld te verdienen door te wedden op sportevenementen, dit alles in ruil voor een eerste inzet door jou. De meeste bookmakers komen oorspronkelijk uit Groot-Brittannië, maar bookmakers zijn inmiddels ook al lange tijd elders in de wereld te vinden. Eerst met fysieke kantoren en nu, in de hoogtijdagen van websites, online. Het principe op goksites is eenvoudig. Elke kans rond een sportevenement heeft een winkans waar je geld op kan inzetten.

Online goksites

Stel je wilt wedden op een overwinning van Feyenoord tegen Ajax. Als de kans op succes (de quotering) van Feyenoord 2.00 is en je besluit €10 in te zetten, dan ontvang je een brutowinst van €20 van de goksite als Feyenoord wint. Als Ajax daarentegen wint of als het een gelijkspel wordt, dan krijgt de goksite je inzet van €10. Dit is de essentie van online sportweddenschappen.

Het belang van licenties

De Kansspelautoriteit is in Nederland de toezichthouder op de markt voor de kansspelen. De Kansspelautoriteit is een zelfstandig, onafhankelijk bestuursorgaan dat in opdracht van de minister van Rechtsbescherming het Nederlandse kansspelbeleid uitvoert. De taken van de Kansspelautoriteit zijn vastgelegd in de Wet op de kansspelen. De Kansspelautoriteit houdt toezicht op het eerlijk en veilig verlopen van kansspelen. Deze autoriteit streeft naar een situatie waarin kansspelen legaal en betrouwbaar zijn en aanbieders transparant. De speler moet veilig kunnen spelen, waarbij het spel eerlijk is en de winkansen duidelijk zijn. Goksites moeten aan talrijke voorwaarden voldoen en de kansspelautoriteit controleert deze voorwaarden zorgvuldig voordat het een vergunning afgeeft aan een goksite.

Het is om deze reden aan te raden om je aan te melden op goksites die een vergunning hebben van de Kansspelautoriteit. Onthoud dat je altijd je bankgegevens, persoonsgegevens en gokgewoontes moet afgeven als je je registreert op goksites. Als de goksite waar je je op inschrijft een licentie van de Kansspelautoriteit heeft, kun je hen deze informatie toevertrouwen.

Vergelijking van de goksites voor het EK 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe goksite? Dan is het belangrijk om de juiste aanbieder te kiezen. Wij raden je af om je aan te melden op een goksite die geen licentie heeft.

Goksite Reputatie Klantenservice Betalingen Odds Website Aanbod aan weddenschappen Mobiel Live Bonus Globaal Cijfer Bezoeken
9.5 8.5 9.5 8.5 9.5 8 9 8.5 9
9/ 10
9.5 9 8.5 8 9 8.5 8.5 8.5 8.5
8.5/ 10
8.5 8.5 8 9 8.5 8 8.5 8.5 8.5
8.5/ 10
8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 9.5 8.5 8.5 8.5
8.5/ 10
8.5 9 8 8 8 8.5 8 9 8.5
8.5/ 10
9 7.5 8 8 8.5 8 8 8 8
8/ 10
8.5 8.5 8 8 8 8 8 8 8
8/ 10

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Zoals je kunt zien in de vergelijker hierboven, zijn er verschillende goksites op de Nederlandse markt. Hoewel het aan te raden is om je bij alle legale goksites in te schrijven om je winstkansen te vergroten, is het belangrijk te bepalen op welke site je het meest gaat wedden en waarom. Naast betrouwbaarheid (financiële soliditeit), reputatie (vergunningen en licenties), de kwaliteit van de transacties (geaccepteerde betalingsmethoden, kosten bij het storten van geld) en het aanbod aan live weddenschappen, analyseren we bovenal de belangrijkste factoren voor jou, zoals:

  • De hoogte van de odds (quoteringen)
  • De kwaliteit van de website
  • De diversiteit van de aangeboden weddenschappen
  • De kwaliteit van de welkomstbonus
  • De kwaliteit van de klantenservice

We behandelen deze factoren nu gedetailleerder.

De hoogte van de odds (quoteringen)

Of het nu om voetbal, tennis, basketbal of rugby gaat, alle bekende en minder bekende sporten zijn aanwezig op goksites. Om een ranglijst op te stellen van de goksites, analyseren we de verschillende goksites uitvoerig.

Hierbij kijken wij naar de aangeboden odds. We kijken welke website de hoogste quoteringen aanbiedt. Concreet, als Bwin een quotering van 2.00 biedt op de overwinning van Feyenoord tegen Ajax en Unibet biedt 1.80, dan klasseert eerstgenoemde goksite hoger. En het tegenovergestelde geldt natuurlijk ook.

De kwaliteit van de website

Het tweede belangrijke punt om de beste sportweddenschapssites te klasseren is de kwaliteit van de site zelf. Ons team bekijkt en beoordeelt deze kwaliteit. Omdat je minuten en soms uren op de site doorbrengt waarop je wedt, is de interface van de site heel belangrijk

Of het nu gaat om de kwaliteit van het design of de navigatie (laadtijd van de pagina, fluïditeit, intuïtiviteit), er zijn talloze aspecten de een rol spelen en van invloed zijn op je spelervaring. Na talloze testen die we dagelijks blijven uitvoeren, beoordeelt ons team iedere goksite.

Bookmaker Betaalmethoden

Om met gemak te wedden bij een online bookmaker is het handig om een keuze te hebben uit toegestane betaalmethodes. In onze beoordeling om de beste bookmaker van het moment te kiezen, hebben we daarom rekening gehouden met de verschillende soorten betaalmethoden die worden aangeboden en hun gebruiksvoorwaarden. Hoe meer stortings- en opnamemethoden een goksite aanbiedt, en hoe minder ingrijpende voorwaarden deze stelt (minimumstorting, minimumopname, transactietijden, mogelijke kosten, etc.), hoe beter de site scoort in onze ranglijst. Voor meer details over dit onderwerp nodigen we je uit om ons overzicht van betalingsmethodes voor sportweddenschappen te lezen.

De diversiteit van de aangeboden weddenschap

Het derde criterium dat we heel belangrijk vinden op goksites is de diversiteit van de aangeboden weddenschappen. Net als de hoogte van de odds is de variatie aan weddenschappen waarop je in kunt zetten ook belangrijk voor ons klassement. Sites die dus meer weddenschappen aanbieden op bepaalde evenementen, bijzondere markten, of gevarieerde competities, worden door onze specialisten beloond in het klassement van goksites waar je het beste een account kunt openen. Wij vinden het belangrijk dat de belangrijkste sporten beschikbaar zijn, maar ook dat er een aanbod is van minder populaire sporten.

De kwaliteit van de welkomstbonus

Het vierde criterium waar we rekening mee houden is de kwaliteit van de welkomstbonus. Goksites bieden verschillende bonussen, acties en promoties aan. Ons team van experts bekijkt welke van deze welkomstaanbiedingen het beste zijn. Er kunnen gratis weddenschappen worden aangeboden of weddenschappen waarbij je je inzet terugkrijgt als je fout voorspelt. Ook zijn er bonussen die afhangen van de hoogte van je eerste storting. 

De bonussen waar je aanspraak op kunt maken variëren en ons team bekijkt ze allemaal om te beoordelen welke het beste is. Nadat we de welkomstbonussen van iedere bookmaker hebben genalyseerd, vertellen we je welke bonus het aantrekkelijkste is. 

We kijken ook naar de voorwaarden die verbonden zijn aan de gratis weddenschappen en de benodigde hoogte van de eerste storting. Dit is een belangrijk punt, omdat je liever niet teveel restricties wilt zien op de aangeboden gratis weddenschappen, stortingen en andere acties.

De kwaliteit van de klantenservice

Tot slot een belangrijk criterium: de klantenservice. Dit is volgens ons een van de belangrijkste factoren bij het beoordelen van een goksite. Het is cruciaal dat een vertegenwoordiger van de betreffende goksite bereikbaar is en dat je de goksite eenvoudig kunt contacteren. 

Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom je contact zou willen opnemen met de klantenservice. Dit kan een vraag zijn over een gratis weddenschap, je aanmelding op de site, de betalingsmethoden, of de algemene gebruiksvoorwaarden. 

Of het nu is om te antwoorden op simpele vragen of het oplossen van allerlei verschillende problemen: wij kijken naar de mogelijkheden die door de goksites worden geboden om hen te contacteren (e-mail, telefoon, live chat, FAQ, etc.). Dit is volgens SportyTrader een van de belangrijkse criteria, omdat een goede klantenservice bijdraagt aan een goede spelervaring. 

Onthoud bovenal dat het belangrijk is om verantwoord te wedden.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer