Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Champions League Wedden op de beste odds - Europa

Europa - Champions League
Volgende wedstrijden

Geen wedstrijden om te tonen voor Champions League Voetbal. Hier zijn de odds van de afgelopen dagen.


Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $1500

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Als je vaker op sport wedt, weet je dat de odds essentieel zijn voor online wedden. Odds zijn cijfermatige indicaties die direct gebaseerd zijn op de kans dat een evenement plaats zal vinden en dienen voornamelijk om te bepalen of het al dan niet interessant is om te wedden voor de wedder. Net als in alle andere competities zijn de odds heel belangrijk in de Champions League en moeten deze altijd bekeken worden voordat je wedt. Bekijk voor een weddenschap op de Champions League dus altijd de odds.

Op Champions League wedstrijden wedden bij TOTO

Een precieze berekening voor odds in de Champions League

Voordat je de odds van UEFA Champions League vergelijkt, wil je natuurlijk weten wat de voordelen daarvan zijn. Ten eerste moet je weten dat deze odds altijd worden berekend door de goksites op basis van verschillende factoren. Er is ten eerste altijd een wiskundig aspect. De resultaten van de betreffende clubs voor je weddenschap in de Champions League, het aantal doelpunten dat ze gescoord hebben tijdens de laatste wedstrijd, de vorm van de doelpuntenmakers en de historie van de laatste confrontaties in de competitie. Er komen heel wat cijfergegevens kijken bij het bepalen van een odds voor de Champions League. Daarnaast is er ook een emotioneel aspect waar de bookmakers rekening mee houden. De werkelijke inzet van de wedstrijd (bijv. wedstrijd die niet echt van belang is voor de eindstand in de poule), recente uitingen van bepaalde belanghebbenden (coaches, spelers, voorzitters) of de historische rivaliteit (bijv.: Barcelona-Chelsea) kunnen ook van invloed zijn op de odds in de Champions League die worden aangeboden door de goksites. Goed om te weten.

Aanmelden bij TOTO

Iets anders waar je op moet letten is dat deze odds altijd proportioneel zullen zijn aan de kans dat de weddenschap werkelijkheid wordt. Als een mogelijke uitkomst grote kans maakt om werkelijkheid te worden tijdens een wedstrijd, zullen de odds die de bookmakers aanbieden niet erg hoog zijn. Het omgekeerde geldt ook. Om deze trend te begrijpen nemen we de wedstrijd Paris Saint Germain - Atletico Madrid als voorbeeld, waarbij PSG favoriet is. Als PSG de dominante ploeg is, zullen de odds die de bookmakers aanbieden voor “winst PSG” natuurlijk lager zijn (bijv.: 1.90) dan die voor “winst Atletico Madrid'' (bijv.: 03.00). Logisch, want deze odds worden berekend op basis van de kans.

Ten slotte moet je weten dat de berekening van de odds voortdurend wordt bijgewerkt, zelfs na het begin van de wedstrijd. Als je bijvoorbeeld fan bent van live wedden, dan moet je eraan denken dat de wedstrijdelementen waar je op wilt wedden van invloed zijn op alle aangeboden odds. We nemen de wedstrijd Bayern München - Manchester United als voorbeeld. Winst voor Bayern wordt aangeboden tegen 2.00 bij de bookmakers. Als de Duitsers de score openen, zal deze quotering dalen naar waarschijnlijk 1.30 of 1.40. Zo zie je dus dat de odds voor de Champions League voortdurend in ontwikkeling zijn en dat je dus serieus en geconcentreerd moet redeneren voordat je op deze cup wedt.

Inschrijven bij TOTO

Wat zijn de voordelen van de quoteringen voor de Champions League?

De odds voor de wedstrijden in de Champions League worden geregeld bijgewerkt en hebben verschillende voordelen waarvan de belangrijkste natuurlijk het berekenen van je potentiële winst is. Door deze odds te vermenigvuldigen met het bedrag dat je wilt inzetten, krijg je de mogelijke winst in geval van een winnende weddenschap (odds x inzet = winst van de weddenschap). We nemen als voorbeeld de poulewedstrijd in de Champions League tussen Manchester City en FC Barcelona. Als je € 100 inzet op winst voor de Citizens die aangeboden wordt tegen een odds van 2.50, kun je tot € 250 bruto winst maken in geval van een winnende weddenschap. Het belang van odds is dus eenvoudig: de kans op winst kennen om te bekijken of je de CL-weddenschap wel of niet plaatst.

Profiteren van de beste odds van TOTO

Naast het financiële aspect, is er nog een ander aspect aan odds, het al dan niet bevestigen van je persoonlijke gevoel over de wedstrijd. We nemen de wedstrijd Liverpool - Borussia Dortmund als voorbeeld. Gezien de laatste resultaten van de twee clubs, denk je dat de Reds meer kans maken om te winnen dan de Duitsers. Als je bij vergelijking van de odds van de Champions League constateert dat er een odds van 1.90 wordt aangeboden voor dat scenario, kun je met een gerust hart inzetten en komt jouw redenering overeen met die van de bookmakers.

Nu het tegenovergestelde geval. Je constateert een zeer hoge quotering (3.00) voor winst van Liverpool in deze wedstrijd. Je kunt dan twee dingen doen. In het eerste geval besef je dat je bepaalde details bent vergeten in je analyse (afwezige spelers, geblesseerde spelers, geen groot belang om te winnen voor Liverpool) en herzie je je beoordeling. In het tweede geval begrijp je niet goed waarom de bookmakers zulke hoge odds aanbieden voor winst van de Reds terwijl alles in hun nadeel lijkt te zijn. In dit precieze geval moet je dus een maximale kans wagen en profiteren van de overschatte odds die de sites aanbieden. De potentiële winst is heel interessant gezien de kansen en je kunt op deze Champions League avond dus een mooie winst maken. Iets om te onthouden.

Een account aanmaken bij TOTO

Wedden op lange termijn met de odds voor de toekomstige winnaar

Niet iedereen weet het, maar de odds zijn niet alleen beschikbaar voor wedstrijden, maar ook voor de competities op zich. Elk seizoen zien we dat de bookmakers winkansen aanbieden op de eindwinnaar van de Champions League en hetzelfde geldt voor alle teams die in de poulefase spelen. Met vaak hoge odds voor de grote favorieten (8.00-9.00), zijn dit soort odds op de potentiële winnaar van de competitie interessant om op in te zetten. Zo'n weddenschap biedt ook een leuke spelervaring op lange termijn. Het is een type weddenschap op de Champions League die ook in andere vormen wordt aangeboden, zoals het aanwijzen van de topscorer van de CL of het bepalen van de teams die zich kwalificeren voor de 2e ronde. De odds zijn vaak interessant en mag je niet missen wanneer je wedt op de mooiste Europese voetbalcompetitie.

Voetalwedden met TOTO

Een finale waar iedereen elk jaar naar uitkijkt

Naast de odds die aan het begin van het seizoen worden aangeboden op het toekomstige EK, kijken de wedders ook elk jaar uit naar de odds voor de finale van de Champions League. De odds op de finale van de Champions League die worden aangeboden aan het einde van de halve finales als de finale bekend is, zijn vaak onderwerp van heftige concurrentie tussen de bookmakers. Vaak worden voor de finale van de Champions League speciale acties aangeboden op goksites, om hogere odds dan de concurrentie aan te bieden. Daarom is het van belang om de odds voor de Champions League te vergelijken, zodat je je winst tot het einde van de competitie optimaliseert.

Een account aanmaken bij TOTO

Schrijf je overal in!

Ter afsluiting van deze speciale pagina over de odds voor de Champions League, raden we je dus aan om je bij zo veel mogelijk bookmakers in te schrijven. Zoals je weet kunnen specialisten verschillende odds aanbieden op eenzelfde weddenschap van eenzelfde wedstrijd. Het voordeel van vergelijken komt hier mooi naar voren: kunnen wedden tegen de hoogste odds om te profiteren van een zo hoog mogelijke winst. Hiervoor moet je wel een account openen bij alle beschikbare bookmakers.

We nemen het voorbeeld van de wedstrijd Lyon - Napoli. Je wilt € 100 inzetten op winst voor Napoli. Nadat je snel de odds voor de Champions League hebt bekeken, zie je dat voor winst van Lyon gemiddeld 2.70 wordt aangeboden bij de bookmakers, behalve bij Bet365 die 2,90 aanbiedt. Probleem: je hebt alleen aan account bij Unibet. Die biedt niet de hoogste odds voor je gekozen weddenschap. Dit is jammer, want als je een account had geopend bij Bet365, had je van de beste odds op de markt kunnen profiteren en € 20 extra kunnen winnen. Vandaar dat het van belang is om overal ingeschreven staan. Als je specialistisch advies nodig hebt over verschillende goksites, kun je onze paginas over de beste bookmakers bekijken.

Een TOTO-account aanmaken

De odds voor de volgende wedstrijden Champions League :

Onze Champions League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer