Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voetbal Voorspellingen en wedtips voor wedden op Voetbal

2

31 mei 2024 - 14:45

Europa
EK women

Voorspelling
Nederland V Nederland V
Finland V Finland V

Wedtip :

Nederland V wint

In detail
Exclusieve Aanbieding

Bonus :$1500

31 mei 2024 - 15:00

Europa
EK women

Voorspelling
Engeland V Engeland V
Frankrijk V Frankrijk V

Wedtip :

Beide teams scoren

In detail
Exclusieve Aanbieding

Bonus :$1500

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling 1X2

29 mei 2024 - 18:00

Copa Libertadores

Estudiantes de La Plata Estudiantes de La Plata
Huachipato Huachipato
1 X 2
Kans van 52%
29 mei 2024 - 18:00

Copa Sudamericana

Atletico Lanus Atletico Lanus
Cuiaba Esporte Clube MT Cuiaba Esporte Clube MT
1 X 2
Kans van 49%
29 mei 2024 - 19:30

Major League Soccer

FC Cincinnati FC Cincinnati
Nashville SC Nashville SC
1 X 2
Kans van 61%
29 mei 2024 - 19:30

Major League Soccer

NY Red Bulls NY Red Bulls
Charlotte FC Charlotte FC
1 X 2
Kans van 51%
29 mei 2024 - 20:00

Copa Sudamericana

Independiente Medellín Independiente Medellín
Always Ready Always Ready
1 X 2
Kans van 46%
29 mei 2024 - 20:00

Copa Sudamericana

Boca Juniors Boca Juniors
CA Nacional Potosi CA Nacional Potosi
1 X 2
Kans van 66%
29 mei 2024 - 20:00

Copa Sudamericana

Fortaleza EC CE Fortaleza EC CE
Sportivo Trinidense Sportivo Trinidense
1 X 2
Kans van 57%
29 mei 2024 - 20:30

Major League Soccer

Austin FC Austin FC
Portland Timbers Portland Timbers
1 X 2
Kans van 61%
29 mei 2024 - 20:30

Major League Soccer

Chicago Fire Chicago Fire
Orlando City SC Orlando City SC
1 X 2
Kans van 51%
29 mei 2024 - 20:30

Major League Soccer

Sporting Kansas City Sporting Kansas City
Vancouver Whitecaps Vancouver Whitecaps
1 X 2
Kans van 37%

1 / 16

Alle informatie voor je voetbal voorspelling

Voetbal voorspellingen

Onze gepassioneerde en gespecialiseerde voetbalexperts helpen je bij je online weddenschappen met betrouwbare voorspellingen en gratis advies voor voetbal. Wil je vaker je online voetbalweddenschappen winnen en daarmee geld verdienen? Ontdek welke elementen essentieel zijn voor het opstellen van een voetbalvoorspelling. Er kunnen zomaar mooie winsten in het verschiet liggen bij je favoriete bookmaker! Bekijk alle kansen op onze voetbal odds pagina. Daarnaast kan je alle wedstrijden van vandaag en morgen vinden en volgen op onze voetbalwedstrijden van morgen en voetbalwedstrijden van vandaag paginas. 

Hoe weet je of een voorspelling betrouwbaar is?

Voordat we de vier onmisbare adviezen voor geslaagde voetbalvoorspellingen noemen, moet je eerst bekijken hoe betrouwbaar je voorspelling is. Het is heel gemakkelijk. Vergelijk de odds die worden aangeboden door de online bookmakers met je eigen prognose. Stel dat je een wedstrijd in de Eredivise of de Premier League. wilt voorspellen. Je wilt wedden op de wedstrijd PSV - Feyenoord, een duel tussen twee topteams in de Nederlandse hoogste divisie. PSV is de favoriet voor de wedstrijd. In dit geval is de meest betrouwbare prognose winst voor PSV omdat PSV meer kwaliteit in huis heeft dan de Rotterdammers. De kans dat PSV wint is dus groter dan de kans dat Feyenoord wint. In dit specifieke geval zijn de odds die worden aangeboden door de goksites voor winst van Feyenoord (en dus verlies van PSV) 1.50 en is de prognose “winst Feyenoord” niet betrouwbaar. Vergeet niet de kansen te analyseren voordat je je voetbalvoorspelling plaatst, dit is een belangrijke stap. Wij geven je gratis adviezen die van pas kunnen komen bij het voetbalwedden. 

Voetbalwedden bij bet365!

Onze 5 wedtips voor het opstellen van voetbalvoorspellingen

Na overleg met onze voetbalexperts hebben we besloten om vier onmisbare wedtips te geven voor het opstellen van geslaagde sportvoorspellingen. Doe er je voordeel mee, onze experts passen ze het hele jaar door en voor ieder seizoen toe.

 • Profiteer van de bonus van de bookmaker
 • Bestudeer de motivatie van de teams
 • Houd het nieuws bij om op de hoogte te zijn van de vorm van de teams
 • Analyseer de specifieke capaciteiten van de teams
 • Bepaal of de aangeboden quoteringen interessant zijn

Advies nr. 1: Profiteer van de bonus van de bookmakers

Voor je verder gaat met de analyse van een voetbalvoorspelling, moet je je eerst inschrijven bij de beste bookmakers op de markt. Gebruikmaken van een bonus voor sportweddenschappen, zoals de betcity bonus of de bet365 bonus, kan je helpen direct je winst te verhogen ongeacht het type weddenschap waar je op in wilt zetten. Vergeet niet dat het einddoel van een voetbalvoorspelling het plaatsen van een weddenschap bij de bookmakers is, waarmee je geld verdient. Om dat zo goed mogelijk te doen, maak je dus gebruik van de welkomstbonussen die de bookmakers op dat moment aanbieden. Hiermee kan je zonder al te veel risico beginnen met je voetbalvoorspellingen.

Registreren bij Bet365 met een bonus!

Advies nr. 2: Bekijk de motivatie van de teams

Kijk vervolgens naar de motivatie. Motivatie is van grote invloed op de sportprestaties van een voetbalclub. Wat er in een wedstrijd op het spel staat (titel, kwalificatie Champions League, degradatie naar lagere divisie...) of de hoogte van de wedstrijdpremies zijn bijvoorbeeld belangrijke factoren voor de motivatie van een voetbalteam.

Maar de prestatie van een team kan ook beïnvloed worden door andere elementen. Staat er gedurende het seizoen een speler in de belangstelling van een andere club? Wordt de komst van een nieuwe speler aangekondigd? Heeft een belangrijke speler privé problemen? Deze elementen kunnen ook invloed hebben op de motivatie van het team. Als je weet dat het verschil in motivatie tussen de twee teams vaak een essentiële factor is in een voetbalwedstrijd, begrijp je dat dit een belangrijk criterium is voor een geslaagde voorspelling. Aan het einde van het seizoen zien we vaak dat een grote eredivisieclub die nergens meer voor speelt verliest tegen een club die nog strijdt tegen degradatie.

In het moderne voetbal is de combinatie van motivatie en een positieve instelling vaak beslissend. In de bekercompetitie bijvoorbeeld zijn de amateurploegen vaak dolgelukkig en super gemotiveerd wanneer ze het opnemen tegen clubs uit de Eredivisie en de Eerste Divisie. Deze ploegen stijgen meer dan eens boven zichzelf uit en ontkrachten daarmee de sombere voorspellingen. Dit fenomeen zien we ook op het WK en EK waar traditioneel als zwakker aangemerkte landen in de eindfase buitengewone resultaten behalen. De instelling van een team kun je opmaken uit de verklaringen van de spelers, de trainer of de bestuurders van de voetbalclub. Aankondigingen zoals de benoeming van een nieuwe trainer in het midden van het seizoen kunnen ook van invloed zijn op de korte termijn prestaties van een team. Een aanstelling van een goede trainer die de spelers graag wilden, zal een team hechter maken en de prestaties verbeteren in de wedstrijd die volgt op de aanstelling. Een coach waar de spelers niet langer achterstaan, maar die door de sportieve directie wordt aangehouden, heeft een tegengesteld effect op de motivatie. Houd hier rekening mee.

Aanmelden bij Bet365!

Advies nr. 3: Houd het nieuws bij om op de hoogte te zijn van de vorm van de teams

Kijk naast de motivatie van de teams ook naar het laatste voetbalnieuws voordat je een prognose plaatst. Je kunt het beste op het laatste moment wedden. Blessures, schorsingen en ziektes van de selectiespelers kunnen grote gevolgen hebben voor het eindresultaat van een wedstrijd. En vergeet niet dat dit nog meer invloed heeft op een team dat een of meer basisspelers moet missen. Bekijk dus de resultaten van het team met en zonder de ontbrekende speler. Dit vormt al een goede indicatie voor de voorspelling van een wedstrijd.

Bovendien is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de vorm van het team als geheel. Maak onderscheid tussen de vorm van de spelers thuis, uit en in het algemeen. Let op! Een serie overwinningen op heel zwakke teams is geen teken van een erg goede vorm. Als Real Madrid met 6-0 van Espanyol wint in de Spaanse Cup, maar daarvoor drie keer verloor tegen Barcelona, Atlélico en Valencia, blijft het evenwicht wankel. Goed om in de gaten te houden voordat je inzet.

Een Bet365-account aanmaken

Advies nr. 4: Analyseer de specifieke capaciteiten van de teams

Ten slotte het vierde en laatste advies van onze voetbalspecialisten: houd rekening met de specifieke kwaliteiten van elk team bij het opstellen van je prognose. Een aantal teams zijn traditioneel sterk in thuiswedstrijden, andere teams spelen beter in uitwedstrijden. Teams waarin een speler ontbreekt, hebben het vaak moeilijk in de wedstrijden, vooral in de Europa League of de Champions League.

De historie van voorgaande wedstrijden geeft ook een beeld van de capaciteiten van een team in een wedstrijd tegen een ander team of een team met een andere speelstijl. Hoewel dit criterium belangrijker is bij individuele sporten waarbij de speelstijl van een tegenstander de speler min of meer ligt, is dit iets dat je bij teamsporten ook mee moet nemen. De geschiedenis heeft de neiging zich te herhalen en sommige teams winnen vaker tegen bepaalde andere teams. En hoewel de teamsamenstelling volledig anders kan zijn sinds de vorige wedstrijd, blijft de bijzondere sfeer die rond bepaalde wedstrijden hangt, wel elke keer hetzelfde en heeft het vaak invloed op het resultaat. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een aantal beroemde, vaak regionale derby’s (Schalke-Dortmund, Milan-Inter, Arsenal-Tottenham, Manchester United-Manchester City). Sommige teams presteren juist veel beter in dit soort wedstrijden, anderen presteren plotseling een stuk minder. Denk hieraan voordat je op voetbal wedt en zeker wanneer je een flinke som wilt gaan inzetten.

Advies nr. 5: Bepaal of de aangeboden quoteringen interessant zijn

Last but not least moet je ook het werkelijke belang van de door de bookmakers aangeboden quoteringen voor je voetbalvoorspelling evalueren. Zoals eerder op deze pagina vermeld, is het belangrijk om de door de bookmakers aangekondigde odds te vergelijken met de kansen die je zelf aan de weddenschao toekent na een grondige analyse van de wedstrijd in kwestie. Je kunt dit doen met de volgende formule: 1/quotering x 100 = door de bookmakers geschatte kansen.

Laten we ter illustratie het voorbeeld nemen van een 1X2 voorspelling tussen Arsenal en Tottenham, waarop Unibet bijvoorbeeld odds van 2.20 voor een succes van de Gunners en 2.80 voor een succes van de Spurs voorstelt:

 • 1 /2.20 x 100 = 45
 • 1 / 2.80 x 100 = 36

Volgens Unibet zou Arsenal 45% kans hebben om de wedstrijd te winnen, terwijl Spurs 36% kans zou hebben. Als je denkt dat een overwinning van Tottenham waarschijnlijker is, zou het interessant zijn om in te zetten op een overwinning voor de Spurs, en omgekeerd. Een berekening die systematisch moet worden uitgevoerd alvorens te wedden.

Aanmelden bij Bet365!

Waarom de voorkeur geven aan de gratis voorspellingen voor voetbal van onze experts?

Door de bovenstaande 5 tips nauwkeurig op te volgen, heb je een grote kans om de winstgevendheid van de voetbalvoorspellingen die je plaatst te verhogen. Daarnaast is het ook de moeite waard om te onthouden dat het volgen van de gratis voorspellingen van onze experts een grote hulp kan zijn, vooral in een tijd waarin de concurrentie binnen de verschillende competities toeneemt. La Liga is niet hetzelfde als de Premier League of Ligue 1 en elke competitie heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Elke dag analyseert de groep onafhankelijke experts van SportyTrader tientallen voetbalwedstrijden op basis van statistieken, speciale algoritmes en relevante informatie. Elke keer wordt de meest interessante voorspelling in termen van betrouwbaarheid maar ook potentiële winst (odds) aan je voorgesteld. Het zou zonde zijn om hier niet van te profiteren, want honderdduizenden internetgebruikers hebben hun winsten al beïnvloed zien worden door onze voorspellingen. Onze tipgevers bieden ook verschillende weddenschappen aan, van under/over voetbalvoorspellingen tot voorspellingen Rust/Einde wedstrijd. En vergeet niet de voetbalvoorspelling beide teams scoren of de beroemde Voorspelling Dubbele Kans. Gebruik ze bij het wedden op sport!

Ontvang de bonus van Bet365!

Onze huidige voetbalvoorspellingen

31 mei 2024 - 14:45

EK women - Voetbal

31 mei 2024 - 15:00

EK women - Voetbal

Een account aanmaken bij TOTO!

Voorspelling Eredivisie: wie wordt de winnaar van 2023-2024

Voorspelling voetbal Eredivisie

Deze editie van de Eredivisie is niet te vergelijken met de vorige. Feyenoord en PSV zien er sterker uit dan ooit en strijden beide ook nog in de Champions League. Hun eerste onderlinge wedstrijd zal laten zien wie de betere ploeg tussen beide is, hoewel de bookmakers op Feyenoord inzetten. In Amsterdam is het chaos en Ajax heeft de slechtste start van het seizoen sinds meer dan 60 jaar. De Eredivisie winnen zal een onwaarschijnlijke klus zijn maar Europees voetbal behalen door in de top 4 te eindigen is nog zeker niet uitgesloten, en dat is terug te zien in de kansen die de bookmakers geven.  Alle Eredivisie voorspellingen kun je volgen op onze Eredivisie pagina waar elk weekend elke wedstrijd te vinden is.

De beste kansen voor de Eredivisie winnaar

 • PSV - 2,00
 • Feyenoord - 2,47
 • Ajax - 9,00
 • AZ - 14,00
 • FC Twente - 26,00
 • FC Utrecht - 400

Odds afkomstig van www.bet365.nl 

Voorspellingen Premier League voetbal: op wie moet je wedden in 2023-2024?

Voorspellingen Premier League

 Zoals al vele jaren het geval is, is Manchester City ook dit seizoen weer de favoriet. Vorig jaar werden we getrakteerd op een felle strijd met Arsenal om de titel, en de Gunners geloofden er lange tijd in. Natuurlijk hopen we voor het spektakel op nog een spannend jaar, met een echte strijd aan de top. Met spelers als De Bruyne en Erling Haaland zijn de mannen van Guardiola echter duidelijk in het voordeel. De quoteringen van de bookmakers spreken voor zich. Dit lijkt weer het jaar van Manchester City te worden en de kansen zijn de moeite waard. Lees meer op onze pagina over de voorspellingen van de Premier League, geschreven door experts!

De kansen voor de Premier League titel 23-24

 • Manchester City - 1.60
 • Arsenal - 7.50
 • Manchester United - 8.00
 • Liverpool - 8.00
 • Chelsea - 12.00
 • Newcastle - 13.00
 • Tottenham - 41.00

Odds afkomstig van www.bet365.nl 

La Liga voorspellingen: op wie wedden in 2023-2024

Voorspellingen Liga

Dit seizoen strijden, zoals bijna altijd, de twee Spaanse reuzen Barcelona en Real Madrid om de Spaanse competitietitel. Op papier beginnen de twee grote clubs met een duidelijke voorsprong op de andere clubs, zelfs Atlético. En Real lijkt zich ondanks het vertrek van Karim Benzema te hebben versterkt en heeft vooral kwaliteit toegevoegd aan hun bank, wat ze vorig seizoen duur kwam te staan. We zien Jude Bellingham en zijn teamgenoten dit jaar gekroond worden tot Spaanse kampioenen. De odds zijn ook erg aantrekkelijk, hoewel de operators niet echt kunnen beslissen tussen de Catalanen en de Merengues. Lees meer op onze pagina over onze La Liga voorspellingen van onze tipgevers.

De beste La Liga odds

 • Real Madrid - 2.00
 • FC Barcelona - 2.25
 • Atlético Madrid - 9.00
 • FC Sevilla - 26.00
 • Real Sociedad - 41.00
 • Villarreal - 51.00

Odds afkomstig van www.bet365.nl 

Voorspellingen Serie A: wie wordt de kampioen van 2023-2024

Voorspellingen Serie A

Er zijn nog genoeg clubs die dit seizoen kans maken op de Italiaanse titel, maar aan de hegemonie van Juventus lijkt een einde te komen. Na Inter drie jaar geleden was het het seizoen daarop AC Milan en vorig jaar Napoli. En voor het seizoen 2023-2024 lijkt het erg ingewikkeld om de toekomstige kampioen van de Serie A te voorspellen, of het nu AC Milan, Napoli of Inter Milan wordt. Regerend kampioen Napoli heeft echter zijn belangrijkste spelers behouden (Victor Osimhen en Khvicha Kvaratskhelia in het bijzonder) en lijkt de meest geloofwaardige kandidaat voor zijn eigen opvolging. Uiteraard zijn de kansen echt de moeite waard, dus aarzel niet als je het eens bent met onze voorspelling. Als je wilt, kun je meer informatie vinden op onze pagina over de Serie A voorspellingen van onze experts!

De beste odds voor de Serie A winnaar

 • Inter Milan - 3.00
 • Napoli - 3.50
 • Juventus - 4.50
 • AC Milan - 7.00
 • AS Roma - 13.00
 • Lazio Roma - 13.00

Odds afkomstig van www.bet365.nl

Voorspellingen Bundesliga: wie wordt de kampioen van Duitsland in 2023-2024

Voorspellingen Bundesliga

Bayern München is dit seizoen, net als de afgelopen 11 jaar, klaar om het Duitse voetbalkampioenschap te winnen. Met spelers als Müller, Coman, Kimmich en de crack Musiala is de Beierse club - op papier - veel beter dan de concurrentie van Dortmund, RB Leipzig en Bayer Leverkusen van Xabi Alonso. Hoewel de kansen op de titel voor Bayern boekhoudkundig niet erg aantrekkelijk zijn, raden we je toch aan om te spelen. Helaas lijkt geen enkel ander team echt in staat om met Bayern te concurreren, ook al geloofde BVB er vorig jaar tot de laatste seconde in, en dus is het de enige ploeg om op te wedden als je een betrouwbare weddenschap wilt houden. Lees meer op onze pagina over de Bundesliga voorspellingen van onze specialisten!

=15.21pxDe beste kansen voor de Bundesliga kampioen

 • Bayern München - 1.30
 • Borussia Dortmund - 5.50
 • RB Leipzig - 11.00
 • Bayer Leverkusen - 35.00
 • Eintracht Frankfurt - 75.00
 • Union Berlin - 100.00

Odds afkomstig van www.bet365.nl 

Welke extra hulp is er voor betere voorspellingen?

Tot slot, als een kleine bonus om je te helpen nog meer winnende voetbalvoorspellingen te maken, biedt SportyTrader je een aantal tools om je te helpen je analyse van de wedstrijd van je keuze te verfijnen. We bieden je bijvoorbeeld een voetbal odds vergelijker, waarmee je in slechts een paar seconden de beste waarden voor je weddenschappen kunt vinden. Ook kun je met ons Live wedstrijden systeem voetbalwedstrijden live volgen, met een heleboel statistieken en informatie. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een voorspellingsforum speciaal voor jou, evenals verklarende sheets die je vertellen hoe je je kunt aanmelden bij bookmakers om te wedden op voetbal. Veel plezier, je voetbalvoorspellingen zullen nooit meer saai zijn met SportyTrader!

Koning TOTO worden!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer