Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voetbal Voorspellingen en wedtips voor wedden op Voetbal

6

06 jun. 2023 - 14:00

Nederland
Eredivisie

Voorspelling
Almere City Almere City
FC Emmen FC Emmen

Wedtip :

Gelijkspel of FC Emmen

In detail

Bonus :€100

07 jun. 2023 - 15:00

Europa
Europa Conference League

Voorspelling
ACF Fiorentina ACF Fiorentina
West Ham West Ham

Wedtip :

West Ham wint

In detail

Bonus Aangeboden 

07 jun. 2023 - 18:00

Zuid-Amerika
Copa Libertadores

Voorspelling
Club Nacional De Football Club Nacional De Football
Internacional Internacional

Wedtip :

Club Nacional De Football wint

In detail

Bonus :€50

07 jun. 2023 - 20:00

Zuid-Amerika
Copa Sudamericana

Voorspelling
Estudiantes de La Plata Estudiantes de La Plata
Bragantino Spsp Bragantino Spsp

Wedtip :

Gelijkspel

In detail

Bonus :€40

08 jun. 2023 - 13:30

Wereld
U20 World Cup

Voorspelling
Uruguay Uruguay
Israel Israel

Wedtip :

Uruguay wint

In detail

Bonus :€40

08 jun. 2023 - 17:00

Wereld
U20 World Cup

Voorspelling
Italië -20 Italië -20
Zuid-Korea -20 Zuid-Korea -20

Wedtip :

Italië -20 wint

In detail

Bonus Aangeboden 

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling 1X2

06 jun. 2023 - 01:00

WK League

Gumi Sportstoto Gumi Sportstoto
Hwacheon Kspo Hwacheon Kspo
1 X 2
Kans van 63%
06 jun. 2023 - 01:00

WK League

Gyeongju Hydro & Nuclear Power Gyeongju Hydro & Nuclear Power
Suwon Fmc Suwon Fmc
1 X 2
Kans van 46%
06 jun. 2023 - 01:00

WK League

Incheon Hyundai Steel Red Angels Incheon Hyundai Steel Red Angels
Busan Sangmu Busan Sangmu
1 X 2
Kans van 82%
06 jun. 2023 - 01:00

WK League

Seoul City Wfc Seoul City Wfc
Changnyeong Wfc Changnyeong Wfc
1 X 2
Kans van 75%
06 jun. 2023 - 03:30

K League 1

Suwon FC Suwon FC
Ulsan Hyundai FC Ulsan Hyundai FC
1 X 2
Kans van 63%
06 jun. 2023 - 04:00

China League 2

Qingdao Red Lions Qingdao Red Lions
Beijing Institute Of Technology Beijing Institute Of Technology
1 X 2
Kans van 77%
06 jun. 2023 - 04:00

China League 2

Shaoxing Shangyu Pterosaur Shaoxing Shangyu Pterosaur
Hunan Billows Hunan Billows
1 X 2
Kans van 83%
06 jun. 2023 - 04:30

China League 2

Hubei Istar Hubei Istar
Nantong Haimen Codion Nantong Haimen Codion
1 X 2
Kans van 56%
06 jun. 2023 - 05:00

K League 1

Pohang Steelers Pohang Steelers
Jeju United Jeju United
1 X 2
Kans van 48%
06 jun. 2023 - 06:00

National League

Dagon Fc Dagon Fc
Shan United FC Shan United FC
1 X 2
Kans van 72%

1 / 33

Alle informatie voor je voetbal voorspelling

Onze gepassioneerde en gespecialiseerde voetbalexperts helpen je bij je online weddenschappen met betrouwbare voorspellingen en gratis advies voor voetbal. Wil je vaker je online voetbalweddenschappen winnen en daarmee geld verdienen? Ontdek welke elementen essentieel zijn voor het opstellen van een voetbalvoorspelling. Er kunnen zomaar mooie winsten in het verschiet liggen bij je favoriete bookmaker!

Hoe weet je of een voorspelling betrouwbaar is?

Voordat we de vier onmisbare adviezen voor geslaagde voetbalvoorspellingen noemen, moet je eerst bekijken hoe betrouwbaar je voorspelling is. Het is heel gemakkelijk. Vergelijk de odds die worden aangeboden door de online bookmakers met je eigen prognose. Stel dat je een wedstrijd in de Eredivise of de Premier League. wilt voorspellen. Je wilt wedden op de wedstrijd PSV - Feyenoord, een duel tussen twee topteams in de Nederlandse hoogste divisie. PSV is de favoriet voor de wedstrijd. In dit geval is de meest betrouwbare prognose winst voor PSV omdat PSV meer kwaliteit in huis heeft dan de Rotterdammers. De kans dat PSV wint is dus groter dan de kans dat Feyenoord wint. In dit specifieke geval zijn de odds die worden aangeboden door de goksites voor winst van Feyenoord (en dus verlies van PSV) 1.50 en is de prognose “winst Feyenoord” niet betrouwbaar. Vergeet niet de kansen te analyseren voordat je je voetbalvoorspelling plaatst, dit is een belangrijke stap. Wij geven je gratis adviezen die van pas kunnen komen bij het voetbalwedden.

Voetbalwedden bij TOTO!

Onze 5 wedtips voor het opstellen van voetbalvoorspellingen

Na overleg met onze voetbalexperts hebben we besloten om vier onmisbare wedtips te geven voor het opstellen van geslaagde sportvoorspellingen. Doe er je voordeel mee, onze experts passen ze het hele jaar door en voor ieder seizoen toe.

 • Profiteer van de bonus van de bookmaker
 • Bestudeer de motivatie van de teams
 • Houd het nieuws bij om op de hoogte te zijn van de vorm van de teams
 • Analyseer de specifieke capaciteiten van de teams
 • Bepaal of de aangeboden quoteringen interessant zijn

Advies nr. 1: Profiteer van de bonus van de bookmakers

Voor je verder gaat met de analyse van een voetbalvoorspelling, moet je je eerst inschrijven bij de beste bookmakers op de markt. Gebruikmaken van een bonus voor sportweddenschappen, zoals de betcity bonus of de bet365 bonus, kan je helpen direct je winst te verhogen ongeacht het type weddenschap waar je op in wilt zetten. Vergeet niet dat het einddoel van een voetbalvoorspelling het plaatsen van een weddenschap bij de bookmakers is, waarmee je geld verdient. Om dat zo goed mogelijk te doen, maak je dus gebruik van de welkomstbonussen die de bookmakers op dat moment aanbieden. Hiermee kan je zonder al te veel risico beginnen met je voetbalvoorspellingen.

Registreren bij TOTO en voetbal voorspellen!

Advies nr. 2: Bekijk de motivatie van de teams

Kijk vervolgens naar de motivatie. Motivatie is van grote invloed op de sportprestaties van een voetbalclub. Wat er in een wedstrijd op het spel staat (titel, kwalificatie Champions League, degradatie naar lagere divisie...) of de hoogte van de wedstrijdpremies zijn bijvoorbeeld belangrijke factoren voor de motivatie van een voetbalteam.

Maar de prestatie van een team kan ook beïnvloed worden door andere elementen. Staat er gedurende het seizoen een speler in de belangstelling van een andere club? Wordt de komst van een nieuwe speler aangekondigd? Heeft een belangrijke speler privé problemen? Deze elementen kunnen ook invloed hebben op de motivatie van het team. Als je weet dat het verschil in motivatie tussen de twee teams vaak een essentiële factor is in een voetbalwedstrijd, begrijp je dat dit een belangrijk criterium is voor een geslaagde voorspelling. Aan het einde van het seizoen zien we vaak dat een grote eredivisieclub die nergens meer voor speelt verliest tegen een club die nog strijdt tegen degradatie.

In het moderne voetbal is de combinatie van motivatie en een positieve instelling vaak beslissend. In de bekercompetitie bijvoorbeeld zijn de amateurploegen vaak dolgelukkig en super gemotiveerd wanneer ze het opnemen tegen clubs uit de Eredivisie en de Eerste Divisie. Deze ploegen stijgen meer dan eens boven zichzelf uit en ontkrachten daarmee de sombere voorspellingen. Dit fenomeen zien we ook op het WK en EK waar traditioneel als zwakker aangemerkte landen in de eindfase buitengewone resultaten behalen. De instelling van een team kun je opmaken uit de verklaringen van de spelers, de trainer of de bestuurders van de voetbalclub. Aankondigingen zoals de benoeming van een nieuwe trainer in het midden van het seizoen kunnen ook van invloed zijn op de korte termijn prestaties van een team. Een aanstelling van een goede trainer die de spelers graag wilden, zal een team hechter maken en de prestaties verbeteren in de wedstrijd die volgt op de aanstelling. Een coach waar de spelers niet langer achterstaan, maar die door de sportieve directie wordt aangehouden, heeft een tegengesteld effect op de motivatie. Houd hier rekening mee.

Aanmelden bij TOTO!

Advies nr. 3: Houd het nieuws bij om op de hoogte te zijn van de vorm van de teams

Kijk naast de motivatie van de teams ook naar het laatste voetbalnieuws voordat je een prognose plaatst. Je kunt het beste op het laatste moment wedden. Blessures, schorsingen en ziektes van de selectiespelers kunnen grote gevolgen hebben voor het eindresultaat van een wedstrijd. En vergeet niet dat dit nog meer invloed heeft op een team dat een of meer basisspelers moet missen. Bekijk dus de resultaten van het team met en zonder de ontbrekende speler. Dit vormt al een goede indicatie voor de voorspelling van een wedstrijd.

Bovendien is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de vorm van het team als geheel. Maak onderscheid tussen de vorm van de spelers thuis, uit en in het algemeen. Let op! Een serie overwinningen op heel zwakke teams is geen teken van een erg goede vorm. Als Real Madrid met 6-0 van Espanyol wint in de Spaanse Cup, maar daarvoor drie keer verloor tegen Barcelona, Atlélico en Valencia, blijft het evenwicht wankel. Goed om in de gaten te houden voordat je inzet.

Een TOTO-account aanmaken

Advies nr. 4: Analyseer de specifieke capaciteiten van de teams

Ten slotte het vierde en laatste advies van onze voetbalspecialisten: houd rekening met de specifieke kwaliteiten van elk team bij het opstellen van je prognose. Een aantal teams zijn traditioneel sterk in thuiswedstrijden, andere teams spelen beter in uitwedstrijden. Teams waarin een speler ontbreekt, hebben het vaak moeilijk in de wedstrijden, vooral in de Europa League of de Champions League.

De historie van voorgaande wedstrijden geeft ook een beeld van de capaciteiten van een team in een wedstrijd tegen een ander team of een team met een andere speelstijl. Hoewel dit criterium belangrijker is bij individuele sporten waarbij de speelstijl van een tegenstander de speler min of meer ligt, is dit iets dat je bij teamsporten ook mee moet nemen. De geschiedenis heeft de neiging zich te herhalen en sommige teams winnen vaker tegen bepaalde andere teams. En hoewel de teamsamenstelling volledig anders kan zijn sinds de vorige wedstrijd, blijft de bijzondere sfeer die rond bepaalde wedstrijden hangt, wel elke keer hetzelfde en heeft het vaak invloed op het resultaat. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een aantal beroemde, vaak regionale derby’s (Schalke-Dortmund, Milan-Inter, Arsenal-Tottenham, Manchester United-Manchester City). Sommige teams presteren juist veel beter in dit soort wedstrijden, anderen presteren plotseling een stuk minder. Denk hieraan voordat je op voetbal wedt en zeker wanneer je een flinke som wilt gaan inzetten.

Advies nr. 5: Bepaal of de aangeboden quoteringen interessant zijn

Last but not least moet je ook het werkelijke belang van de door de bookmakers aangeboden quoteringen voor je voetbalvoorspelling evalueren. Zoals eerder op deze pagina vermeld, is het belangrijk om de door de bookmakers aangekondigde odds te vergelijken met de kansen die je zelf aan de weddenschao toekent na een grondige analyse van de wedstrijd in kwestie. Je kunt dit doen met de volgende formule: 1/quotering x 100 = door de bookmakers geschatte kansen.

Laten we ter illustratie het voorbeeld nemen van een wedstrijd tussen Arsenal en Tottenham, waarop Unibet bijvoorbeeld odds van 2.20 voor een succes van de Gunners en 2.80 voor een succes van de Spurs voorstelt:

 • 1 /2.20 x 100 = 45
 • 1 / 2.80 x 100 = 36

Volgens Unibet zou Arsenal 45% kans hebben om de wedstrijd te winnen, terwijl Spurs 36% kans zou hebben. Als je denkt dat een overwinning van Tottenham waarschijnlijker is, zou het interessant zijn om in te zetten op een overwinning voor de Spurs, en omgekeerd. Een berekening die systematisch moet worden uitgevoerd alvorens te wedden.

Aanmelden bij TOTO!

Waarom de voorkeur geven aan de gratis voorspellingen voor voetbal van onze experts?

Door de bovengenoemde adviezen strikt te volgen, is de kans groot dat je je winst verhoogt op de voetbalvoorspellingen die je plaatst. Bovendien is het volgen van de gratis voorspellingen van onze experts simpelweg handig in een tijd waarin er veel concurrentie bestaat binnen de verschillende competities.

Op basis van statistieken, speciale algoritmes en ervaring in een specifieke sport analyseren de onafhankelijke experts van SportyTrader elke dag tientallen voetbalwedstrijden. Elke keer word je de meest interessant prognose aangeboden qua betrouwbaarheid en qua potentiële winst (odds). Het zou jammer zijn om hier niet van te profiteren. Honderdduizenden internetgebruiker doen al hun voordeel met onze voorspellingen. Maak er ook gebruik van voordat je inzet!

Koning TOTO worden!

Onze huidige voetbalvoorspellingen

06 jun. 2023 - 14:00

Eredivisie - Voetbal

07 jun. 2023 - 15:00

Europa Conference League - Voetbal

07 jun. 2023 - 18:00

Copa Libertadores - Voetbal

07 jun. 2023 - 20:00

Copa Sudamericana - Voetbal

08 jun. 2023 - 13:30

U20 World Cup - Voetbal

08 jun. 2023 - 17:00

U20 World Cup - Voetbal

Een account aanmaken bij TOTO!

Voorspelling voetbal Eredivisie: wedtips voor het seizoen 2022-2023

Voorspelling voetbal Eredivisie

Bij aanvang van het vorige seizoen leek het erop dat PSV met een solide team waar flink in was geïnvesteerd en een ambitieuze trainer die zich in zijn tweede seizoen wilde bewijzen met behulp van de aanvallende kwaliteiten van Mario Götze, Donyell Malen, Eran Zahavi en Cody Gakpo Ajax zou kunnen gaan uitdagen voor de titel. Ajax is zonder twijfel wederom de topfavoriet voor de titel, ook volgens onze redactie. De Amsterdammers lijken de afgelopen jaren steeds meer afstand te nemen van ploegen als PSV, AZ en Feyenoord. Het binnenhalen van Steven Bergwijn waarmee ze het transferrecord van de eredivisie verpulverden, liet wel zien hoe de verhoudingen momenteel liggen in de Eredivisie. Wat ons betreft zou alleen PSV mogelijk in staat kunnen zijn om de strijd met Ajax aan te gaan, zoals het aan het begin van het seizoen liet zien in de Johan Cruijff Schaal. Daarnaast zal het interessant zijn om te zien hoe de aanpak van de ambitieuze Ruud van Nistelrooy zal uitwerken. Bovendien is de quotering voor PSV aantrekkelijker dan die van Ajax. Voor wekelijkse uitgebreide voorspellingen en wedtips kun je op onze Eredivisie experts vertrouwen.

De belangrijkste quoteringen:

 • Ajax, quotering: 1.65 
 • PSV, quotering: 3.50
 • Feyenoord, quotering: 12.00 
 • FC Utrecht quotering: 51.00
 • AZ, quotering: 18.00 
 • Vitesse, quotering: 67.00

Odds afkomstig van www.zebet.nlwww.bet365.nl en www.toto.nl.

Voorspelling voetbal Premier League: wedtips voor het seizoen 2022-2023

Premier League wedtips

Voor het seizoen 2022-2023 van de Premier League zal de strijd opnieuw hevig zijn. Er staat ons weer een prachtig duel tussen Manchester City en Liverpool te wachten. Chelsea Blues zullen dit jaar ook voor de titel gaan. Manchester United, Arsenal en Tottenham zullen waarschijnlijk te ver achter liggen, hoewel Spurs een verrassende outsider kan zijn na het goede afgelopen  onder Antonio Conte... Maar bij SportyTrader zien we een groot duel tussen Pep Guardiola's Sky Blues en Jurgen Klopp's Reds om de titel. De balans is in het voordeel van Manchester City, omdat ze een bredere selectieebben, vooral met de komst van Haaland, en zich kunnen veroorloven spelers te rouleren zonder aan kwaliteit in te boeten. Ben je het met ons eens? Aarzel dan niet om te wedden op de mannen van de Spaanse coach! Lees meer over de quoteringen op onze Premier League pagina.

De beste odds:

 • Liverpool, quotering: 3.00
 • Tottenham, quotering: 15.00
 • Chelsea, quotering: 17.00
 • Manchester United, quotering: 30.00
 • Arsenal, quotering: 40.00
 • Newcastle, quotering: 75.00
 • West Ham, quotering: 200.00
 • Leicester, quotering: 250.00

Odds afkomstig van www.zebet.nlwww.bet365.nl en www.toto.nl.

Voorspelling voetbal La Liga: wedtips voor het seizoen 2022-2023

Wedtips La Liga

Hoewel het altijd moeilijk is om al zo vroeg in het seizoen te bepalen wie er kampioen wordt, kunnen we wel zeggen dat Real Madrid als regerend kampioen meer druk zal voelen dan vorig jaar. Maar ook Barcelona lijkt terug aan de top, met een grote renovatie van de selectie waarin vooral superspits Lewandowski in het oog spring. Real Madrid is volgens de bookmakers favoriet, op de voet gevolgd door Barcelona. De jackpot win je er echter niet meer mee, gezien de lage quotering, daarvoor zou je beter kunnen inzetten op de outsider Atletico Madrid van Diego Simeone. Bekijk deze pagina voor wekelijkse La Liga voorspellingen.

De belangrijkste odds

 • Real Madrid, quotering van 2.25 
 • Barcelona quotering van 2.30
 • Atlético Madrid, quotering van 7.00 
 • Sevilla, quotering van 26.00 
 • Villareal, quotering van 41.00 

Odds afkomstig van www.zebet.nlwww.bet365.nl en www.toto.nl.

Voorspelling voetbal Serie A: wedtips voor het seizoen 2022-2023

wedtips serie A

Vorig jaar wist AC Milan verrassend beslag te leggen op de titel, voor de favorieten Inter Milan en Juventus.. Zoals eerder vermeld moest Inter niet enkel een paar sleutelpionnen laten gaan, maar ook de bezieler van de ploeg, trainer Conte. Desalniettemin bleef Inter dit seizoen lang bovenin meedoen. Juventus viel erg tegen en heeft geen enkele rol kunnen spelen in de titelstrijd, terwijl AC Milan juist boven zichzelf uitsteeg in seizoen dat bewees dat een hecht collectief van gigantische waarde is voor het veroveren van de titel. Wij verwachten dat zij dit kunsstukje echter niet zullen herhalen, ondanks het feit dat ze wel zullen blijven meedoen om de bovenste plaatsen. Juventus heeft zich deze zomer relatief rustig gehouden op de transfermarkt terwijl ze de dragende kracht Mathijs de Ligt aan Bayern München zijn verloren. Napoli altijd een gevaarlijke outsider die ook afgelopen seizoen lang meestreed om de titel, maar wat ons betreft is de interessantste outsider voor aankomend seizoen AS Roma die afgelopen seizoen beslag wisten te leggen op de Uefa Conference League. Deze transferzomer hebben ze zich flink versterkt met spelers als Wijnaldum Paolo Dybala zouden zij onder José Mourinho zomaar de verrassing van het aankomende Serie A seizoen kunnen worden. Lees alle gedetailleerde voorspellingen van onze Serie A experts.

De belangrijkste odds:

 • Internazionale - 2.50 
 • Juventus - 2.50 
 • AC Milan - 5.00 
 • AS Roma - 10.00
 • Napoli - 18.00 
 • Atalanta - 26.00 
 • Lazio Roma - 51.00 

Odds afkomstig van www.zebet.nlwww.bet365.nl en www.toto.nl.

Voorspelling voetbal Bundesliga: wedtips voor het seizoen 2022-2023

Wedtips bundesliga

Net zoals de vorige 10 seizoenen is Bayern München de topfavoriet voor de Duitse titel. De club uit Beieren is al 10 jaar op rij kampioen geworden en zal normaal gesproken weer kampioen worden. Ook de bookmakers hebben het Bayern München van trainer Nagelsmann tot dé kampioenskandidaat gebombardeerd voor het seizoen 2022-2023. Het is echter wel zo dat topscorer Lewandowski is vertrokken naar Barcelona, maar ook bij de grootste concurrent Borussia Dortmund is de doelpuntenmaker Haaland vertrokken. Lees meer gedetailleerde voorspellingen op onze Bundesliga pagina

De belangrijkste odds

 • Bayern München, quotering van 1.20 
 • Borussia Dortmund, quotering van 9.00 
 • RB Leipzig, quotering van 15.00 
 • Bayer Leverkusen, quotering van 26.00 
 • Borussia Mönchengladbach, quotering van 101.00 

Odds afkomstig van www.zebet.nlwww.bet365.nl en www.toto.nl.

Welke extra hulp is er voor betere voorspellingen?

Ten slotte nog een bonus om inzetten op voetbal nog aangenamer te maken. SportyTrader heeft tal van goede tools om je analyse van je favoriete wedstrijd tot in de puntjes bij te schaven. Zo bieden we bijvoorbeeld de voetbal oddsvergelijker waarmee je razendsnel de beste odds voor je weddenschappen vindt. Onze live uitslagen service maakt het mogelijk om live voetbalwedstrijden te volgen met erg veel statistieken en informatie. En of dit allemaal nog niet genoeg is, is er een weddersforum en zijn er fiches met uitleg waarin je kunt lezen hoe je je bij de bookmaker inschrijft om weddenschappen te plaatsen. Doe er je voordeel mee. Voetbalvoorspellingen opstellen is nooit saai met SportyTrader!

Koning TOTO worden!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer