Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Voetbal Beide teams scoren

Voetbalvoorspelling Beide teams scoren - Onze kansberekeningen

18 jul. 2024 - 04:00

Club Vriendschap. Wedstr

FK Csikszereda Miercurea Ciuc FK Csikszereda Miercurea Ciuc
Petrzalka 1898 Petrzalka 1898
Nee Kans van 55%
18 jul. 2024 - 10:30

UEFA Europa League

KF Llapi KF Llapi
Wisla Krakow SA Wisla Krakow SA
Nee Kans van 54%
18 jul. 2024 - 11:00

UEFA Europa League

Tobol Kostanay Tobol Kostanay
MFK Ruzomberok MFK Ruzomberok
Ja Kans van 65%
18 jul. 2024 - 11:00

UEFA Europa Conference League

Banants Yerevan Banants Yerevan
JK Tallinna Kalev JK Tallinna Kalev
Ja Kans van 56%
18 jul. 2024 - 11:00

UEFA Europa Conference League

Kuopion Palloseura Kuopion Palloseura
UNA Strassen UNA Strassen
Ja Kans van 52%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa League

Pafos FC Pafos FC
IF Elfsborg IF Elfsborg
Nee Kans van 54%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa League

Zira Zira
Sheriff Tiraspol Sheriff Tiraspol
Nee Kans van 69%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa Conference League

FC Milsami FC Milsami
Torpedo Belaz Zhodino Torpedo Belaz Zhodino
Nee Kans van 54%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa Conference League

FCI Levadia Tallinn FCI Levadia Tallinn
FA Siauliai FA Siauliai
Nee Kans van 60%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa Conference League

Inter Club de Escaldes Inter Club de Escaldes
FK Velez Mostar FK Velez Mostar
Nee Kans van 54%

1 / 33

Wat is de voetbalvoorspelling 'beide teams scoren'?

In Juli 2024, is de beide teams scoren voorspelling, ook wel Both Teams to Score (BTTS) een van de meest gewilde door gokkers. Dit type weddenschap, dat vaak tegen aantrekkelijke quotes wordt aangeboden op sportweddenschappen sites, biedt een alternatief voor de klassieke 1X2 of Over/Under en wint steeds meer terrein bij bookmakers. Wat is een twee teams score voorspelling? 

Zoals de naam al doet vermoeden, houdt een beide teams scoren voorspelling in dat je wedt dat elk team minstens één doelpunt maakt in een voetbalwedstrijd. Er zijn twee mogelijke uitkomsten: ja (beide teams scoren) of nee (beide teams scoren niet). De kansen zijn telkens één op twee. Bekijk onze voetbalvoorspellingen voor BTTS voorspellingen.

BTTS voorspelling & beide teams scoren voorspelling: wat is het verschil?

In de woordenschat van sportweddenschappen komen we vaak de term BTTS tegen (kort voor Both Teams To Score). In het Engels betekent deze term simpelweg Both Teams Score, en is het gewoon een andere manier om te praten over de weddenschap Both Teams Score.

Wanneer je de term BTTS leest op een website of bij een bookmaker, merk dan op dat er geen verschil is met de term Beide teams scoren. Ze betekenen allebei hetzelfde.

Test de BTTS weddenschappen bij Unibet

Voorspelling beide teams scoren, welke voetbalweddenschappen zijn mogelijk?

Er zijn twee mogelijke uitkomsten voor de ‘beide teams scoren’ weddenschap bij bookmakers. Hier zijn ze in detail.

Voorspelling beide teams scoren: ja

De eerste mogelijke uitkomst is "Beide teams scoren: ja". Zoals je misschien al geraden hebt, is deze weddenschap gebaseerd op het feit dat elk team minstens één doelpunt maakt in de wedstrijd. Ongeacht het aantal gescoorde doelpunten, elk team moet er minstens één scoren.

Voorbeeld van een voorspelling: beide teams scoren: ja

In de wedstrijd tussen Manchester City en Liverpool, als de score 1-1 is, wint de voorspelling "Beide teams scoren: ja". Als de score 2-1 is, is het ook een winnaar. 

In dezelfde wedstrijd, als de score 3-0 voor Manchester City is, is de voorspelling niet geldig. Hetzelfde geldt als de score 0-0 is.

Voorspelling beide teams scoren: nee

De tweede mogelijke uitkomst van de weddenschap is: Beide teams scoren: nee. Ook hier is alles duidelijk: het is een kwestie van zeggen dat één of beide teams geen doelpunt zullen maken tijdens de wedstrijd.

Voorbeeld van een voorspelling: beide teams scoren: nee

In de wedstrijd Manchester City-Liverpool, als de score 2-0 is in het voordeel van City, wint de weddenschap "Beide teams scoren: nee". Als de score 0-0 is, is de voorspelling ook geldig.

Nog steeds in deze wedstrijd tussen de twee Engelse clubs, als de score 1-1 is, wordt de weddenschap als verliezer verklaard. Als de score 2-1, 5-4 of 1-1 is, is de weddenschap ook ongeldig.

Test de BTTS weddenschappen bij Unibet

De BTTS voorspelling van vandaag: welke ‘beide teams scoren’ voorspellingen voor vandaag

Als je wilt wedden op beide teams scoren, kijk dan op onze pagina met voetbalvoorspellingen voor vandaag.

Onze tipgevers bieden je over het algemeen goede kansen op deze weddenschap, of het nu een doelpunt voor beide partijen is of andersom. Om de beste voorspellingen van vandaag te vinden voor beide teams scoren, weet je nu wat je moet doen.

Welke 'beide teams scoren' voorspellingen voor morgen?

Om de beste voorspellingen voor de "Beide teams scoren" weddenschap van morgen te vinden, kun je ook onze speciale pagina over voetbalvoorspellingen voor morgen bezoeken. 

Voor de komende dag worden er nog veel voetbalwedstrijden geanalyseerd door onze experts en er staan ongetwijfeld een paar voorspellingen op de "Beide teams scoren" markt op het programma. Het is aan jou om daar je voordeel mee te doen en te proberen een paar euros mee te pakken.

Test de BTTS weddenschappen bij Unibet

Beide teams scoren: hoe maak je een succesvolle voorspelling?

Op sportweddenschappen sites, of je keuze nu ja of nee is, zijn er een paar factoren waar je rekening mee moet houden om je kansen op het winnen van een "Beide teams scoren" weddenschap te vergroten. 

Volgens de voetbaltipsters van SportyTrader zijn dit de punten die je eerst moet analyseren voordat je een weddenschap plaatst: 

  • De verhouding van wedstrijden met een doelpunt voor elk team sinds het begin van het seizoen
  • Het aantal doelpunten gescoord door elk team in de laatste 5 wedstrijden
  • Het aantal tegendoelpunten van elk team in de laatste 5 wedstrijden
  • De vorm van de belangrijkste aanvallende spelers
  • De vorm van de beste verdedigende spelers
  • De context en inzet van de wedstrijd 
  • Potentiële afwezigen voor de wedstrijd

Als je deze 7 factoren goed analyseert, kunnen ze je helpen om het meeste uit je voorspellingen te halen Beide teams scoren dit seizoen. Of je nu wilt wedden op de Champions League, de Eredivisie of een andere voetbalcompetitie, ze zijn altijd nuttig. Onthoud dit bij het kiezen van je voetbalweddenschappen.

Test de BTTS weddenschappen bij Unibet

Wat is de beste site voor voor Beide Teams Scoren weddenschappen?

In Juli 2024 bieden alle sportweddenschappen sites je een verleidelijk aanbod van weddenschappen voor beide teams score.

Om erachter te komen wat de beste site is om op te wedden, hoef je alleen maar onze algemene ranglijst van de beste bookmakers van dit moment te raadplegen. Alle bookmakers in de Top 5 zou je minstens één keer moeten proberen, al is het alleen maar om te profiteren van de welkomstbonussen die worden aangeboden wanneer je je aanmeldt. Hetzelfde advies geldt voor Voorspellingen Rust/Einde wedstrijd voetbal, 1X2 voorspellingen, double chance voorspellingen en ook under/over voetbalvoorspellingen. Extra tijd is niet altijd inbegrepen, afhankelijk van de bookmaker, dus wees voorzichtig!

Controleer de regels voor BTTS weddenschappen bij je bookmaker

Wat betreft de verschillende sportweddenschappen sites, moet je er ook rekening mee houden dat er specifieke regels zijn voor BTTS weddenschappen. Over het algemeen is de regel om te onthouden dat de weddenschap alleen geldig is voor de duur van de normale tijd (inclusief extra tijd), maar niet in het geval van extra tijd of strafschoppen.

Zoals altijd raden we je aan om de wedregels te raadplegen van de site waar je online weddenschappen gaat afsluiten. Dat is de enige manier om er zeker van te zijn dat je niet tegen een misstap aanloopt.

Kortom: hoe maak je een betrouwbare voetbalvoorspelling voor beide teams scoren (BTTS)?

Er is geen geheim om je beide teams scoren voorspelling te winnen: analyseer de wedstrijden, houd rekening met de statistieken en vertrouw op het advies van onze experts.

Elke dag heb je bovenaan deze pagina toegang tot gratis voorspellingen voor de beide teams scoren weddenschap, dus waarom zou je jezelf onthouden?

Elke wedstrijd in kwestie is grondig bestudeerd door ons team, dus je kunt gemakkelijk vertrouwen op hun voetbalexpertise. Helemaal gratis natuurlijk.

Test de BTTS weddenschappen bij Unibet

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer