Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Dubbele Kans

Voorspelling Dubbele Kans 1X2

18 jul. 2024 - 04:00

Club Vriendschap. Wedstr

FK Csikszereda Miercurea Ciuc FK Csikszereda Miercurea Ciuc
Petrzalka 1898 Petrzalka 1898
1 of 2 Kans van 76%
18 jul. 2024 - 10:30

UEFA Europa League

KF Llapi KF Llapi
Wisla Krakow SA Wisla Krakow SA
1 of 2 Kans van 78%
18 jul. 2024 - 11:00

UEFA Europa League

Tobol Kostanay Tobol Kostanay
MFK Ruzomberok MFK Ruzomberok
1 of X Kans van 76%
18 jul. 2024 - 11:00

UEFA Europa Conference League

Banants Yerevan Banants Yerevan
JK Tallinna Kalev JK Tallinna Kalev
1 of X Kans van 84%
18 jul. 2024 - 11:00

UEFA Europa Conference League

Kuopion Palloseura Kuopion Palloseura
UNA Strassen UNA Strassen
1 of 2 Kans van 77%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa League

Pafos FC Pafos FC
IF Elfsborg IF Elfsborg
1 of 2 Kans van 83%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa League

Zira Zira
Sheriff Tiraspol Sheriff Tiraspol
1 of 2 Kans van 89%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa Conference League

FC Milsami FC Milsami
Torpedo Belaz Zhodino Torpedo Belaz Zhodino
X of 2 Kans van 71%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa Conference League

FCI Levadia Tallinn FCI Levadia Tallinn
FA Siauliai FA Siauliai
1 of X Kans van 84%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa Conference League

Inter Club de Escaldes Inter Club de Escaldes
FK Velez Mostar FK Velez Mostar
1 of X Kans van 73%

1 / 33

Wat is een dubbele kans voetbal voorspelling?

De dubbele kans voetbalvoorspelling, ook bekend als de 1X of X2 voetbalvoorspelling, is een zeer populaire en eenvoudige weddenschap bij bookmakers. Elke dag en voor elke wedstrijd die door de bookmakers wordt aangeboden, wordt deze weddenschap aangeboden en hij is vooral erg populair bij een groot aantal gokkers. Vraag je je nog steeds af wat een dubbele kans voetbalvoorspelling is?

Het is heel eenvoudig te begrijpen: een dubbele kans voorspelling betekent het voorspellen van twee mogelijke uitslagen voor een wedstrijd, in dezelfde weddenschap. Om precies te zijn kun je kiezen tussen een overwinning of gelijkspel voor team 1, of een overwinning of gelijkspel voor team 2. Zoals je kunt zien, is een dubbele kans voorspelling hetzelfde als het voorspellen van de uitslag van een voetbalwedstrijd, met twee mogelijke uitslagen in één enkele weddenschap. Wil je een concreet voorbeeld? Hier zijn twee voorbeelden van dubbele kans voorspellingen die je kunt proberen bij het maken van voetbal voorspellingen.

Wed hier met dubbele kans!

Dubbele kans voetbal voorspellingen

Hieronder staan twee gedetailleerde voorbeelden van dubbele kans voetbal voorspellingen.

Voorbeeld 1: De Ligue 1 voetbalwedstrijd tussen LOSC en Monaco

Voor deze clash tussen Lille en Monaco, als je kiest voor de 1X dubbele kans weddenschap, dan is dat omdat je verwacht dat de thuisploeg, LOSC, zal winnen of gelijkspelen. Je gelooft dus dat Lille een kans heeft om te winnen of gelijk te spelen, maar dat de Scandinavische club niet mag verliezen van de mannen uit de Rock. Als je daarentegen op X2 wedt, dan is dat omdat je Monaco niet ziet verliezen op deze reis en dus met winst of gelijkspel wegkomt.

Voorbeeld 2: De Champions League voetbalwedstrijd tussen PSG en Real Madrid

Voor deze geweldige ontmoeting in Europa's meest prestigieuze clubcompetitie betekent de 1X voorspelling dat je een positief resultaat verwacht voor Parijs, ofwel een gelijkspel of een overwinning, terwijl de X2 voorspelling betekent dat je verwacht dat Real Madrid een resultaat behaalt in het Parc des Princes, ofwel een gelijkspel of een overwinning. Als het een finale is en de wedstrijd wordt gespeeld op een neutraal terrein, dan beslist de organisator van de competitie over team 1 en team 2 en deze volgorde zal worden gerespecteerd op de site, ongeacht de exploitant.

Wed hier met dubbele kans!

1X2 voetbalkansen: aarzel niet om te profiteren!

De dubbele kans voetbalvoorspelling wordt vaak aangeboden aan vrij lage kansen, omdat je hiermee twee van de drie mogelijke uitslagen kunt garanderen. Als je van tijd tot tijd betere kansen wilt, moet je weten dat de klassieke 1X2 ook beschikbaar is en, in tegenstelling tot de dubbele kans, garandeert het slechts één mogelijke uitkomst (ofwel een overwinning voor team 1, een gelijkspel of een overwinning voor team 2), en wordt daarom aangeboden tegen veel betere kansen voor je potentiële winst.

Voorbeeld van een 1X2 weddenschap: de voetbalwedstrijd tussen Inter Milaan en Juventus

Voor deze Serie A wedstrijd denk je dat Inter Milan favoriet is en niet zal verliezen. Normaal gesproken zou je een dubbele 1X kans hebben genomen. Maar deze keer zie je de Nerrazurri winnen, dus je wilt profiteren van betere kansen. Je zet daarom in op 1 (overwinning voor team 1), en je kunt profiteren van kansen van rond de 2.00 (in plaats van 1.30, bijvoorbeeld).

Hoewel je natuurlijk een betere kans hebt om je weddenschap te winnen met een dubbele kans voorspelling, zullen de kansen veel lager zijn dan met een 1X2 voorspelling. Aarzel niet om iets anders te proberen als je denkt dat je iets op het spoor bent! Weddenschappen zoals under/over voetbalvoorspellingen, Voorspellingen Rust/Einde wedstrijd voetbal of beide teams scoren voorspelling zijn ook beschikbaar!

Wed hier met dubbele kans!

Wedden op voetbal met dubbele kans: hoe slaag je erin?

Als het gaat om online sportweddenschappen, is voetbal de sport die favoriet is bij een groot aantal gokkers. Voetbal is erg populair over de hele wereld en het is ook de sport waarvoor bookmakers de meeste dubbele kansen aanbieden. Of je dubbele kans voorspelling nu gaat over de Champions League, de Wereldbeker, Ligue 1 (Frankrijk), Serie A (Italië), de Bundesliga (Duitsland), de Premier League (Engeland), La Liga (Spanje) of een andere voetbalcompetitie, bepaalde tips zullen je helpen om je winst te maximaliseren.

Hieronder staan de criteria waarmee je rekening moet houden voordat je wedt op de dubbele kansuitslag van een voetbalwedstrijd:

  • De laatste teamresultaten
  • De inhoud van de wedstrijd
  • Afwezigheden voor elk team
  • De vorm van belangrijke spelers
  • De clubkalender
  • Wedstrijd inzet
  • Laatste head-to-head record
  • Plaats van de wedstrijd
  • De tactieken van de coaches

Door al deze adviezen in acht te nemen, heb je natuurlijk een veel betere kans van slagen met je dubbele kans voorspellingen op voetbalwedstrijden, waardoor je je potentiële winsten bij de verschillende online aanbieders kunt maximaliseren.

Wed hier met dubbele kans!

Wat is de beste site voor je dubbele kans voetbalvoorspellingen?

Op dit moment, in Juli 2024, bieden vrijwel alle online sportweddenschappen sites dubbele kans voorspellingen op voetbal en andere sporten aan. Dit is een vorm van wedden die over de hele wereld erg gebruikelijk is geworden en die erg gewaardeerd wordt door spelers. Om de bookmaker te kiezen die het beste weddenschappen kan plaatsen op dubbele kans weddenschappen, hoef je alleen maar de kansen te vergelijken! Ons overzicht van de beste bookmakers is er om je te helpen bij je keuze, dus aarzel niet om het te raadplegen als je twijfels hebt!

Wed hier met dubbele kans!

Bekijk de dubbele kans weddenschapsregels van je bookmaker

Onthoud dat ook al bieden alle bookmakers dubbele kans uitslagen aan, de spelregels niet voor elke bookmaker hetzelfde zijn.

Bijvoorbeeld, de 1X voorspelling geldt over het algemeen voor het resultaat aan het einde van de normale tijd. Als een Champions League wedstrijd echter naar extra tijd gaat, kunnen bookmakers een andere weddenschap aanbieden, inclusief de dubbele kans voor het einde van de normale tijd, maar ook voor het einde van de extra tijd. Over het algemeen zal de bookmaker dit vermelden als extra tijd is inbegrepen.

Als bijvoorbeeld een thuisteam verliest na extra tijd (en dus voor penalty's) en je wedt op 1X, dan heb je je weddenschap verloren als de bookmaker extra tijd meerekent in het resultaat van je voorspelling, maar je hebt gewonnen als extra tijd niet is meegerekend in de weddenschap die je hebt geselecteerd.

Tegenwoordig zijn er steeds minder verschillen in de regels tussen aanbieders, maar om onaangename verrassingen te voorkomen is het nog steeds beter om de regels van je bookmaker te raadplegen voordat je een dubbele kans weddenschap afsluit, of welke andere weddenschap dan ook!

Wed hier met dubbele kans!

Kortom: hoe maak je een winnende dubbele kans voetbalvoorspelling?

Om zoveel mogelijk dubbele kans voorspellingen te winnen, moet je alle adviezen op deze pagina opvolgen.

Zoals eerder vermeld in dit artikel, is het belangrijk om te kijken naar de vorm van de teams, hun recente resultaten en de inhoud van de wedstrijden. Het is voor elke club mogelijk om een wedstrijd te verliezen die van begin tot eind gedomineerd wordt. Het vergelijken van de odds is ook erg belangrijk, net als het raadplegen van de inzet voor de wedstrijd in kwestie of het kijken naar de geschiedenis van de ontmoetingen tussen de twee teams. Veel dubbel geluk bij het wedden op voetbal!

Wed hier met dubbele kans!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer