Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Over/Under Voetbal Voorspellingen

Under/Over Voetbalvoorspellingen - Onze wiskundige berekeningen

31 mei 2023 - 18:00

Copa Do Brasil

EC Bahia BA EC Bahia BA
Santos Santos
-2.5 Kans van 54%
31 mei 2023 - 18:00

Copa Do Brasil

Fortaleza EC CE Fortaleza EC CE
Palmeiras Palmeiras
-2.5 Kans van 58%
31 mei 2023 - 18:00

USL League Two

Tobacco Road Tobacco Road
Charlotte Independence 2 Charlotte Independence 2
+2.5 Kans van 81%
31 mei 2023 - 19:00

Liga Profesional, Reserves

Boca Juniors Boca Juniors
Arsenal De Sarandi Arsenal De Sarandi
-2.5 Kans van 78%
31 mei 2023 - 19:00

Liga Profesional, Reserves

CA Talleres De Cordoba Reserve CA Talleres De Cordoba Reserve
CA Tigre Reserve CA Tigre Reserve
-2.5 Kans van 59%
31 mei 2023 - 19:00

Canadian Premier League

Forge FC Forge FC
York United FC York United FC
-2.5 Kans van 58%
31 mei 2023 - 19:00

Major League Soccer

Atlanta United Fc Atlanta United Fc
New England Revolution New England Revolution
+2.5 Kans van 62%
31 mei 2023 - 19:00

USL League Two

Dayton Dutch Lions Dayton Dutch Lions
Toledo Villa FC Toledo Villa FC
+2.5 Kans van 89%
31 mei 2023 - 19:00

USL League Two

Seacoast United Phantoms Pdl Seacoast United Phantoms Pdl
FC Boston FC Boston
+2.5 Kans van 59%
31 mei 2023 - 19:00

USL League Two

Wake Fc Wake Fc
North Carolina FC U23 North Carolina FC U23
+2.5 Kans van 85%

1 / 52

Onze wiskundige Under Over voorspellingen zijn gebaseerd op statistische berekeningen en krachtige kunstmatige intelligentie op voetbalgebied.

Under/Over voorspellingen: De voorspellingen van onze voetbal experts

1

31 mei 2023 - 20:30

VS
Major League Soccer

Voorspelling
Austin FC Austin FC
Minnesota United Minnesota United

Wedtip :

Minder dan 2.5

In detail

Bonus :€100

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

De Under Over voorspellingen van onze voetbal experts zijn geschreven door sportweddenschappen experts, en zijn gebaseerd op een analytische methode die sinds 2006 kenmerkend is voor SportyTrader.

Wat is een voetbal Over/Under voorspelling?

De voetbal over Over/Under voorspelling, ook bekend als de Under/Over voorspelling is een type sportvoorspelling die zeer populair is bij gokkers. Een Over/Under voetbalvoorspelling betekent wedden op 'meer' of 'minder' dan een bepaald aantal doelpunten in een wedstrijd.

Als je een Over voorspelling doet, wed je op 'meer dan' een x aantal doelpunten. Als je daarentegen wedt op 'Under' ga je uit van minder dan een x aantal doelpunten'. Er zijn verschillende soorten Over Under voorspellingen. Er bestaan verschillen tussen bookmakers en ook tussen verschillende soorten sportweddenschappen. Alles wordt hieronder uitgelegd. Veel leesplezier!

Betcity biedt hier een bonus aan

De verschillende soorten voetbal Over/Under voorspellingen

Voetbal is de meest populaire onder gokkers, er zijn dan ook veel verschillende soorten Over/Under weddenschappen zijn beschikbaar bij alle online bookmakers als je wilt inzetten op een voetbalwedstrijd.

Voetbal Over/Under 0.5 weddenschappen

Ook al is deze weddenschap niet de meest populaire, de laagst mogelijke Over/Under weddenschap is Over 0.5 doelpunten. Je hebt de keuze om te wedden op een Over 0.5 (wat betekent +0.5 doelpunten in de wedstrijd), of een nder 0.5 (wat betekent -0.5 doelpunten in de wedstrijd).

Als je wedt op een Over 0.5 en het aantal doelpunten in de wedstrijd is hoger dan 0.5 (d.w.z. 1 doelpunt of meer), dan win je. Als je wedt op Under 0.5 en het aantal doelpunten in de wedstrijd is niet hoger dan 0.5 (d.w.z. 0 doelpunten),is de Under 0.5 voorspelling geslaagd Voor meer concrete informatie, hier enkele voorbeelden van Over/Under 0.5 voorspellingen.

 • Liverpool 3-1 Everton | De Over 0.5 voorspelling is in dit geval winnend, terwijl de Under 0.5 weddenschap verliezend is.
 • Milan 0-0 Juventus | De Over 0.5 voorspelling is verliezend, terwijl de Under 0.5 weddenschap hier wint.
 • Ajax 1-1 PSV | De Over 0.5 weddenschap is in dit geval winnend, terwijl je bij deze uitslag een Under 0.5 weddenschap verliest.

Hoewel een Over 0.5 weddenschap vaak succesvol, staat daar over het algemeen wel een lage quotering tegenover (gemiddeld 1.07). De winkansen voor een Under 0.5 weddenschap zijn beduided lager, maar kennen altijd zeer hoge odds. Dit is gemakkelijk te verklaren omdat 0-0 de enige mogelijke uitslag is voor een winnende Under 0.5 weddenschap.

Wil je inzetten op Under 0.5 in een wedstrijd? Dan geven we je ook graag de volgende tip mee: bekijk zowel de odds voor de Under 0.5 weddenschap als de odds voor een 0-0 uitslag. Soms verschillen de quoteringen tussen deze twee weddenschappen, ook al komen ze in de praktijk op hetzelfde neer. Denk hier aan om je winst te maximaliseren!

ZEbet biedt hier een bonus

Over/Under 1.5 voorspellingen in voetbal

Op de Over/Under 0.5 weddenschap volgen de Over/Under 1.5 voorspellingen die ook beschikbaar zijn op alle goksites. Als je de voorgaande paragraaf aandachtig hebt doorgenomen, zul je begrijpen dat de Over 1.5 weddenschap betekent 'meer dan 1.5 doelpunten in de wedstrijd', terwijl de Under 1.5 weddenschap neerkomt op 'minder dan 1.5 doelpunten in de wedstrijd'.

Als het aantal doelpunten in de wedstrijd hoger is dan 1.5 (d.w.z. 2 doelpunten of meer), dan wint de Over 1.5 weddenschap. andersom is het zo dat als er minder dan tweemaal wordt gescoord (d.w.z. 1 of 0 doelpunten), een Under 1.5 voorspelling succesvol is. Hier zijn enkele voorbeelden van Over/Under 1.5 voorspellingen om je een indruk te geven.

 • Bayern 4-2 Dortmund | Een Over 1.5 voorspelling is in dit geval winnend, terwijl Under 1.5 juist een verloren weddenschap is.
 • AZ 1-0 Vitesse | Een Over 1.5 voorspelling is in dit geval verliezend, terwijl Under 1.5 juist een winnende weddenschap is.
 • Sevilla 1-1 Osasuna |  Een Over 1.5 voorspelling is in dit geval winnend, terwijl Under 1.5 juist een verloren weddenschap is.

Aangezien de meeste wedstrijden eindigen met minstens 2 doelpunten op het scorebord, zijn de odds bij de bookmakers hoger voor Under 1.5 dan voor Over 1.5.

Wil je wedden op de Under 1.5 in een wedstrijd? Aarzel niet om te kijken naar de quoteringen van de weddenschap 'Beide teams scoren: nee'. Die kan soms hoger uitvallen dan de geboden odds  voor de Under 1.5 weddenschap, terwijl beide weddenschappen op hetzelfde neerkomen. Er kan op drie manieren aan Under 1.5 worden voldaan, bij de volgende uitslagen: 1-0, 0-0 en 0-1. In alle drie gevallen scoort geen of slechts één team in de wedstrijd. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de odds van beide weddenschappen. Hou deze tip in gedachten.

Bet365 biedt hier een bonus

Over/Under 2.5 voorspellingen in voetbal

Nu komen we bij de meest gespeelde Over Under weddenschappen op voetbal, de Over Under 2.5 weddenschap. Dit komt omdat de Over 2.5 en de Under 2.5 door bookmakers tegen interessante en vaak evenwichtige quotes worden aangeboden. Gemiddeld zijn deze kansen ongeveer 1,70 elk.

De regels zijn ook in dit geval  gelijk aan de vorige Over/Under weddenschappen. Vanaf het moment dat het aantal doelpunten in een wedstrijd de 2.5 overschrijdt (d.w.z. 3 doelpunten of meer), is een Over 2.5 voorspelling succesvol. Omgekeerd, als het totaal aantal doelpunten op het scorebord onder de 2.5 blijft (d.w.z. twee doelpunten of minder), is Under 2.5 de winnende voorspelling. Om je te helpen dit te begrijpen, volgen hier enkele voorbeelden van Over/Under 2.5 voorspellingen.

 • Arsenal 3-1 Leeds |  De Over 2.5 voorspelling is in dit geval winnend, terwijl de Under 2.5 weddenschap verliezend is.
 • FC Utrecht  2-0 AZ | De Under  2.5 voorspelling is in dit geval winnend, terwijl de Over  2.5 weddenschap verliezend is.
 • Porto 3-2 Benfica | De Over 2.5 voorspelling is in dit geval winnend, terwijl de Under 2.5 weddenschap verliezend is.

Aangezien de meeste voetbalwedstrijden eindigen met 2 of 3 doelpunten, zul je nauwkeurig moeten zijn in je analyse voordat je kiest voor een Under/Over 2.5 doelpunten voorspelling. Elk detail telt: het scorend vermogen van beide teams, het belang van de wedstrijd, de speelstijlen, de afwezigen, enz. Als je analyse juist is, kun je profiteren van goede odds op dit soort weddenschappenn en wie weet een leuke winst maken! 

Ook al is de Over/Under 2.5 weddenschap het meest populair en het interessantst in termen van quoteringen, er zijn ook interessantst 3.5, Over/Under 4.5, en Over/Under 5.5 weddenschappen beschikbaar bij de meeste bookmakers en wedstrijden. Zo is er voor elke gokker genoeg te kiezen!

Betcity biedt hier een bonus aan

De Over/Under varianten voor voetbalweddenschappen

Nu we de Over/Under voorspellingen op gehele voetbalwedstrijden hebben bekeken, is het eveneens goed om te wetend dat dit type weddenschap ook kan worden afgesloten op één helft (Over/Under eerste helft of Over/Under tweede helft), op één tea, of op een kwartier van de wedstrijd. Hier volgt een niet-volledige lijst van beschikbare weddenschappen die op de markt te vinden zijn.

 • Over/Under weddenschap - Eerste helft
 • Over/Under weddenschap - Tweede helft
 • Over/Under weddenschap - Team 1
 • Over/Under weddenschap - Team 2

Voor deze voorspellingen is de logica dezelfde als hierboven uitgelegd. Bijvoorbeeld, als je een Over 0.5 voor de tweede helft wedt, moet er minstens 1 doelpunt in de tweede helft vallen om je weddenschap te winnen (het aantal doelpunten in de eerste helft heeft geen invloed op de voorspelling, alleen de doelpunten in de tweede helft tellen). Als je Under 1.5 wedt op team 1, mag  de thuisploeg niet meer dan één keer scoren om je weddenschap te winnen (als team 1 twee of meer doelpunten maakt, verliest je de weddenschap).

ZEbet biedt hier een bonus

Voetbal: hoe analyseer je Over/Under weddenschappen?

Om je weddenschap op het totaal aantal doelpunten in een voetbalwedstrijd succesvol te laten zijn, moeten verschillende criteria worden geanalyseerd. Volgens onze experts op het gebied van voetbalweddenschappen, zijn dit degenen waar je rekening mee moet houden:

 • De vorm van beide teams
 • De vorm van de belangrijkste spelers
 • Laatste defensieve prestaties (aantal clean-sheets, gemiddelde aantal tegendoelpunten, aantal geïncasseerde schoten per wedstrijd)
 • Laatste aanvallende prestaties (gemiddeld aantal gescoorde doelpunten, aantal gecreëerde kansen, schoten op doel per wedstrijd)
 • De locatie van de wedstrijd
 • De belangen van de wedstrijd
 • Afwezigheden (schorsingen, blessures, persoonlijke redenen, keuze van de coach...)
 • De gebruikelijke tactiek en opstelling
 • Het psychologische aspect van de wedstrijd (derby, rivaliteit, revanche...)
 • Het speelschema van beide teams

Het bestuderen van deze 10 criteria zal echt belangrijk zijn om betrouwbaarheid te krijgen op uw Over Under voorspellingen. Wij hebben twee voorbeelden uitgewerkt om dit te illustreren: 

Voorbeeld 1: de perfecte wedstrijd om een Over weddenschap op af te sluiten

In de laatste speelronde van de Premier League staat de  wedstrijd tussen Arsenal en Leeds op het programma. Arsenal maakt bij winst kans op kwalificatie voor de Champions League en heeft net 7 keer op rij gewonnen. Bovendien hebben ze net Aston Villa met 4-1 verslagen met. Leeds speelt nergens meer voor aan het einde van het seizoen, en hebben in de laatste 5 wedstrijden slechts 1 doelpunt gescoord en er 2,5 gemiddeld tegen gekregen. Deze wedstrijd is statistisch gezien zeer geschikt voor een Over weddenschap.

Voorbeeld 2: De perfecte wedstrijd om een Under weddenschap op af te sluiten

Voor dit voorbeeld kijken we naar de Serie A. Genoa treft Torino, dat onderaan staat, in een zeer belangrijke kelderkraker. Beide ploegen zullen er alles aan doen om een nederlaag te voorkomen, omdat ze dan achterop kunnen raken in het klassement en dreigen te degraderen. Genoa en Torino hebben in hun laatste 3 wedstrijden niet gescoord. Genoa's topscorer is geblesseerd en Torino's speler met de meeste succesvolle passes is geschorst voor deze wedstrijd. Dit is een goede wedstrijd om voor een Under weddenschap te kiezen aangezien er niet veel doelpunten worden verwacht. 

Als je de bovenstaande factoren correct in je analyse meeneemt, optimaliseer je de kansen van een Over/Under weddenschap. Geen wedstrijd is hetzelfde: de context van de wedstrijd, de teams, de competitie de spelers, allemaal factoren die van invloed zijn op de uitkomst van de wedstrijd. Bereid je voorspelling daarom zo nauwkeurig mogelijk voor en volg ons deskundige advies op.

Bet365 biedt hier een bonus

Wat is de beste goksite voor Over/Under Voetbal voorspellingen?

In Mei2023 bieden de meeste bookmakers Over/Under weddenschappen aan. Neem een kijkje in onze ranglijst van de beste sportweddenschappen sites om uit te zien welke sites er bovenuit steken.

Naast de mogelijkheid om te profiteren van de beste Over/Under odds op voetbal en je winsten te optimaliseren, kun je door je aan te melden bij de beste bookmakers van het moment profiteren van geweldige welkomstaanbiedingen om je budget te vergroten.

Betcity biedt hier een bonus aan

Vergeet niet de regels voor Over/Under weddenschappen op voetbal bij je bookmaker te raadplegen 

Vergeet niet om voor het plaatsen van een Over/Under voetbal weddenschap eerst de regels van je bookmaker te lezen. Er kunnen kleine verschillen zijn tussen bookmakers, die je voor een onaangename verrassing kunnen bezorgen als je je niet inleest.

Om u een voorbeeld te geven, je kunt bij sommige websites Over/Under voorspellingen op ronde getallen aflsuiten (Over/Under 1, Over/Under 2, Over/Under 3, enz.). Over het algemeen zijn de odds in dit geval lager dan bij de klassieke Over/Under weddenschappen. Uw weddenschap wordt echter terugbetaald als het aantal doelpunten in de wedstrijd gelijk is aan de waarde van je weddenschap (je wordt bijvoorbeeld terugbetaald als je inzet op Over 2 in een voetbalwedstrijd, en de einstand is  2-0 of 1-1). Let goed op de regels van de bookmaker, zodat je niets aan het toeval overlaat.

ZEbet biedt hier een bonus

Kortom: hoe kom je tot een goede Over/Under voorspelling op Voetbal?

Om de best mogelijke Over/Under voorspellingen te doen, zul je verschillende stappen moeten volgen. De eerste is uiteraard het analyseren van de wedstrijden (de criteria om rekening meet te houden staan een paar alinea's hierboven opgesomd). Daarna is het belangrijk om de bookmakers te vergelijken om de beste odds te kiezen en je zo je potentiële winst te optimaliseren. Je zult ook de regels van uw bookmaker moeten raadplegen en zo veel mogelijk over voetbal moeten leren om een zo accuraat mogelijk voordeel te krijgen. Laat je tenslotte nooit misleiden door de hoogte van de quotering, zelfs odds van 1.05 bieden geen 100% winstgarantie. De odds waarop je inzet dien je niet willekeurig te kiezen, maar na een uitgebreide analyse. Om het risico te beperken is het niet onverstandig om onze voorspellingen en prognoses te raadplegen die bovenaan deze pagina te vinden zijn. Veel gokplezier!

Bet365 biedt hier een bonus

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer