Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Rust/Einde wedstrijd voor voetbal

Voorspellingen Rust/Einde wedstrijd voetbal - Onze kansberekeningen

18 jul. 2024 - 10:30

UEFA Europa League

KF Llapi KF Llapi
Wisla Krakow SA Wisla Krakow SA
2/2 Kans van 24%
18 jul. 2024 - 11:00

UEFA Europa League

Tobol Kostanay Tobol Kostanay
MFK Ruzomberok MFK Ruzomberok
1/1 Kans van 27%
18 jul. 2024 - 11:00

UEFA Europa Conference League

Banants Yerevan Banants Yerevan
JK Tallinna Kalev JK Tallinna Kalev
X/1 Kans van 32%
18 jul. 2024 - 11:00

UEFA Europa Conference League

Kuopion Palloseura Kuopion Palloseura
UNA Strassen UNA Strassen
1/1 Kans van 23%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa League

Pafos FC Pafos FC
IF Elfsborg IF Elfsborg
X/1 Kans van 19%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa League

Zira Zira
Sheriff Tiraspol Sheriff Tiraspol
X/1 Kans van 29%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa Conference League

FC Milsami FC Milsami
Torpedo Belaz Zhodino Torpedo Belaz Zhodino
X/2 Kans van 21%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa Conference League

FCI Levadia Tallinn FCI Levadia Tallinn
FA Siauliai FA Siauliai
1/1 Kans van 31%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa Conference League

Inter Club de Escaldes Inter Club de Escaldes
FK Velez Mostar FK Velez Mostar
1/1 Kans van 22%
18 jul. 2024 - 12:00

UEFA Europa Conference League

St Josephs St Josephs
Shelbourne Dublin Shelbourne Dublin
X/2 Kans van 31%

1 / 32

Wat is een voorspelling Halftime/Fulltime (rust/einde) voor een voetbalwedstrijd?

Vind je het leuk om je het scenario van een voetbalwedstrijd voor te stellen? De uitkomst van een wedstrijd voorspellen? Dan is wedden op half-time/full-time iets voor jou!

SportyTrader biedt je elke dag de beste voorspellingen voor de rust/einde van de wedstrijd, met wedtips en de beste kansen op de markt. Wat is een rust/einde voorspelling precies? Nou, het is eenvoudig.

De rust/einde wedstrijd voorspelling bestaat uit het voorspellen wat het resultaat zal zijn aan het einde van de eerste helft (thuisploeg wint, gelijkspel, of uitploeg wint), en wat het resultaat zal zijn aan het einde van de voetbalwedstrijd in kwestie.

Met andere woorden, je wedt op het scenario van de wedstrijd, een weddenschap die steeds populairder wordt bij gokkers. In Juli 2024 behoren voetbalvoorspellingen voor de rust tot de populairste in Nederland.

Wed op HT/FT bij bet365

Rust/Einde van de wedstrijd voorspelling & HT/FT voorspelling: wat is het verschil?

Soms lees je op sportweddenschappen sites of in gespecialiseerde rubrieken "HT/FT voorspelling". Je moet je ervan bewust zijn dat dit een afkorting is van de term Half Time/Full Time, wat simpelweg "rust/einde van de wedstrijd" betekent in het Engels.

Het is dus gewoon een andere manier om de half-time/full-time weddenschap te benoemen. De twee termen betekenen precies hetzelfde bij sportweddenschappen. Op de websites van Nederlandse bookmakers kom je vaak de Engelse term tegen.

Voetbal voorspelling rust/einde wedstrijd, welke weddenschappen zijn er mogelijk op halftime/fulltime?

Er zijn 9 mogelijke uitkomsten voor weddenschappen op de rust en het einde van de wedstrijd: 

 • Rust: 1 / Einde wedstrijd: 1
 • Rust: 2 / Einde wedstrijd: 2
 • Rust: X / Einde wedstrijd: X
 • Rust: X / Einde wedstrijd: 1
 • Rust: X / Einde wedstrijd: 2
 • Rust: 1 / Einde wedstrijd: X
 • Rust: 2 / Einde wedstrijd: X
 • Rust: 1 / Einde wedstrijd: 2
 • Rust: 2 / Einde wedstrijd: 1

Er zijn elke dag zoveel mogelijkheden in veel voetbalwedstrijden.

Wed op HT/FT bij bet365

Voor meer details over elke mogelijkheid van de rust/einde wedstrijd voorspelling is hier een korte uitleg met een kort voorbeeld voor elke mogelijke uitkomst.

Voorspelling 1/1 (rust: 1 / einde wedstrijd: 1)

De 1/1 voorspelling is een van de populairste weddenschappen op de rust/het einde van de wedstrijd. Er wordt gewed dat de thuisploeg zal winnen in de rust en aan het einde van de wedstrijd.

Voorbeeld van een 1/1 voorspelling

In de wedstrijd Manchester United-Liverpool, als Manchester met 2-0 wint in de rust en met 2-1 aan het einde van de wedstrijd, wordt de 1/1 voorspelling tot winnaar uitgeroepen.

Voorspelling 2/2 (rust: 2 / einde wedstrijd: 2)

Na de 1/1 is de voorspelling rust 2 / einde wedstrijd 2 ook een van de populairste voetbalvoorspellingen. Zoals je misschien al geraden hebt, gaat het om het voorspellen van een score in het voordeel van het bezoekende team in de rust en aan het einde van de wedstrijd.

Voorbeeld van een 2/2 voorspelling

In de wedstrijd Manchester United-Liverpool, als Liverpool met 0-1 wint in de rust en nog steeds 0-1 voor staat aan het einde van de wedstrijd, is de 2/2 voorspelling geldig.

X/X voorspelling (rust: gelijkspel / einde wedstrijd: gelijkspel)

Veel minder gespeeld, omdat het zeldzamer is, betekent de X/X voorspelling dat je een gelijkspel verwacht zowel in de rust als aan het einde van de wedstrijd.

Voorbeeld van een X/X voorspelling

In de wedstrijd Manchester United-Liverpool, als het 0-0 is in de rust en 2-2 aan het einde van de wedstrijd, dan is de X/X voorspelling geldig.

X/1 voorspelling (rust: gelijkspel / einde wedstrijd: 1)

De X/1 voorspelling bestaat uit weddenschappen op een gelijkspel in de rust, gevolgd door een overwinning voor de thuisploeg aan het einde van de wedstrijd. Het is niet ongewoon om te zien dat dit elke week wordt gevalideerd in alle voetbalcompetities.

Voorbeeld van een X/1 voorspelling

In de wedstrijd Manchester United-Liverpool, als het 1-1 is bij rust en Manchester uiteindelijk de wedstrijd met 3-1 wint, is de X/1 voorspelling geldig.

X/2 voorspelling (rust: gelijkspel / einde wedstrijd: 2)

In termen van weddenschappen op het einde van de wedstrijd, betekent de X/2 voorspelling dat er een gelijkspel zal zijn in de rust, maar dat het bezoekende team de wedstrijd uiteindelijk zal winnen.

Voorbeeld van een X/2 voorspelling

In de wedstrijd Manchester United-Liverpool, als het 0-0 is bij rust en Liverpool wint de wedstrijd met 0-3, dan is de X/2 voorspelling geldig.

Voorspelling 1/X (rust: 1 / einde wedstrijd: gelijkspel)

De 1/X voorspelling voor rust betekent dat de thuisploeg zal leiden bij rust, maar gelijk zal maken in de tweede helft voor een gelijkspel op het einde.

Voorbeeld van een 1/X voorspelling

In de wedstrijd Manchester United-Liverpool, als Manchester United 1-0 voor staat bij rust maar de stand is 1-1 aan het einde van de wedstrijd, dan is de 1/X voorspelling gewonnen.

Voorspelling 2/X (rust: 2 / einde wedstrijd: gelijkspel)

De 2/X rust/einde wedstrijd weddenschap wordt gewonnen als de uitploeg in de rust wint, maar het resultaat gelijkspel is aan het einde van de wedstrijd.

Voorbeeld van een 2/X voorspelling

In de wedstrijd Manchester United-Liverpool, als Liverpool 0-2 voor staat bij rust maar de stand is 2-2 aan het einde van de wedstrijd, dan is de 2/X voorspelling de winnaar.

Voorspelling 1/2 (rust: 1 / einde wedstrijd: 2)

De 1/2 voorspelling is de op één na laatste uitkomst van de wedstrijdeindtijd weddenschap en betekent dat de gokker een score voorspelt in het voordeel van de thuisploeg bij rust, maar dat de uitploeg uiteindelijk de wedstrijd zal winnen.

Voorbeeld van een 1/2 voorspelling

In de wedstrijd Manchester United-Liverpool, als de score 2-1 voor Manchester United is bij rust maar 2-3 voor Liverpool aan het einde van de wedstrijd, dan is de 1/2 voorspelling geldig.

Voorspelling 2/1 (rust: 2 / einde wedstrijd: 1)

Tot slot bestaat de 2/1 voorspelling uit wedden dat het bezoekende team zal leiden bij rust, alleen om te worden omgedraaid in de tweede helft en uiteindelijk de wedstrijd te verliezen.

Voorbeeld van een 2/1 voorspelling

In de wedstrijd Manchester United-Liverpool, als Liverpool 0-1 voor staat bij rust maar de score uiteindelijk 2-1 voor Manchester United is aan het einde van de wedstrijd, dan is de 2/1 weddenschap geldig.

Alles bij elkaar bieden bookmakers negen voorspellings-opties voor de rust/het einde van de wedstrijd voor alle aangeboden voetbalwedstrijden. Een aanbod dat je verbeelding de vrije loop laat.

Wed op HT/FT bij bet365

Voorspelling half-time/full-time van de wedstrijd morgen: wat zijn de aankomende voorspellingen voor voetbal?

Op de voetbalvoorspellings-pagina voor morgen op onze site heb je toegang tot alle voorspellingen van onze voetbalexperts voor de wedstrijden van morgen. Tussen alle analyses die worden aangeboden, is het niet ongebruikelijk dat onze specialisten weddenschappen aanraden voor de rust aan het einde van de wedstrijd.

Als je wilt wedden in de rust van de voetbalwedstrijden van morgen, aarzel dan niet om onze gedetailleerde voorspellingen te lezen. Ze zouden je moeten helpen om te schitteren bij de verschillende online bookmakers.

Rust/einde wedstrijd: hoe maak je een succesvolle voorspelling?

Er zijn een paar dingen die je moet doen om een succesvolle voorspelling te doen voor de rust/einde wedstrijd. Hier zijn, volgens onze voetbalexperts, de tips die je absoluut moet volgen: 

 • Bekijk de laatste 4 uitslagen
 • Analyseer het aantal keer dat de twee teams hebben gewonnen in de rust
 • Controleer het aantal keer dat de 2 clubs verloren na de opening van de score
 • Bekijk de verhouding voor elk resultaat van de weddenschap sinds het begin van het seizoen
 • Houd rekening met eventuele afwezigen
 • Begrijp de psychologische context van de wedstrijd

Door deze 6 tips te volgen voordat je gaat wedden bij een online bookmaker, vergroot je je kansen om de juiste voorspelling te vinden voor de wedstrijd waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt ook de voorspellingen van onze experts bovenaan deze pagina raadplegen.

Wed op HT/FT bij bet365

Wat is de beste site voor je rust/einde wedstrijd weddenschappen?

Sinds enkele jaren bieden alle sportweddenschappen sites een goed aanbod van weddenschappen op wedstrijden aan het einde van de rust. Bij het kiezen van een site om je aan te melden voor dit soort weddenschappen, kunnen we je alleen maar adviseren om de voorkeur te geven aan de bookmakers met de beste rankings op onze pagina over de beste sites voor weddenschappen op Juli.

Deze ranglijst wordt regelmatig bijgewerkt en laat de bookmakers zien die het best mogelijke weddenschapsaanbod hebben, en in het bijzonder de bookmakers die zich richten op de rust/einde wedstrijd. Je kunt je dus zonder problemen inschrijven bij elke bookmaker in onze Top 5. 

Controleer de HT/FT regels bij je bookmaker

Als het gaat om weddenschappen op de rust en het einde van de wedstrijd, moet je er rekening mee houden dat er bepaalde regels kunnen zijn die per bookmaker verschillen. Zoals altijd raden wij je daarom aan om de wedregels van jouw site te raadplegen, zodat je teleurstellingen in geval van misverstanden kunt voorkomen. Dit is niet het geval voor 1X2 voorspellingen, dubbele kans voorspellingen, under/over voetbalvoorspellingen, maar ook voetbalvoorspelling beide teams scoren of waarbij je meer aandacht moet besteden aan de regels van de bookmaker (extra tijd inbegrepen of niet, etc.).

Als algemene regel geldt echter dat er geen grote verschillen in regels zijn tussen de sportweddenschappen sites op deze Half-Time/Full-Time. Er zijn alleen kleine verschillen in uitzonderlijke gevallen.

Kortom: hoe maak je een betrouwbare voorspelling voor de Rust/Einde wedstrijd (HT/FT) voorspellingen?

Om de best mogelijke half-time/full-time voorspellingen te doen, zijn er een aantal richtlijnen die je moet volgen. Naast het volgen van de voorspellingen van onze professionele tipgevers, moet je er ook een gewoonte van maken om elke wedstrijd te bestuderen voordat je een weddenschap plaatst, en in het bijzonder de verhouding die is waargenomen voor elk resultaat sinds het begin van het sportseizoen. En natuurlijk voor beide clubs.

Als deze analyse voor elke wedstrijd is uitgevoerd, plaats dan je weddenschap bij een van de best beoordeelde bookmakers van het moment en wacht af of je weddenschap een winnaar blijkt te zijn. Als algemene regel geldt dat de gemakkelijkste voorspellingen voor de rust aan het einde van een wedstrijd 1/1 en 2/2 zijn bij wedstrijden die uit balans lijken te zijn. Onthoud dit voor je weddenschappen.

Wed op HT/FT bij bet365

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer