Bonus Toto

.
Globaal cijfer 9.0/10
Beste bonus : De aanbieding bekijken
Minimum storting : 5 Opneming : Bekijk de algemene voorwaarden

De TOTO welkomstbonus

TOTO heeft op het moment geen welkomstbonus, omdat de Nederlandse wetgever dit momenteel (nog) niet toestaat. Dit kan in de toekomst gaan veranderen. Om op de hoogte te blijven van de laatste acties en promoties kun je deze pagina in de gaten houden. Het zou namelijk kunnen zijn dat TOTO in de toekomst wel bonussen aan gaat bieden, of extra acties introduceert. Wij houden je op deze pagina op de hoogte als er een bonus wordt aangekondigd. Je kunt ook zonder bonus meespelen bij TOTO en gebruikmaken van andere interessante acties zoals Free Bets en Combi Boosts. Deze acties maken het mogelijk om een gratis weddenschap te plaatsen of om een hogere winst te pakken dan gebruikelijk zou zijn voor je weddenschap. Ondanks het ontbreken van de welkomstbonus bestaan er dus wel degelijk andere interessante acties als je je inschrijft bij TOTO.

Inschrijven en kans maken op acties bij TOTO

Hoe kun je profiteren van promoties en acties bij TOTO?

Je kunt profiteren van de promoties en acties van TOTO door een account aan te maken op toto.nl. Aanmelden bij TOTO is gratis. Je doet dit door op de website op 'registreren' te klikken en de stappen te volgen. Als je een account hebt aangemaakt vind je in je account onder het kopje 'bonus' alle beschikbare acties en promoties. Door je aan te melden voor e-mails van TOTO blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste acties en promoties. Ook op deze website houden wij je op de hoogte van de laatste acties van TOTO.

Je hebt de welkomstbonus dus niet persé nodig om mee te spelen. TOTO biedt ook regelmatig andere interessante acties aan. Wat moet je hiervoor doen?

  1. Maak een account aan of log in op je account.
  2. Ga naar je account en vind onder het kopje 'Bonus' het overzicht van de voor jou beschikbare bonussen en acties.
  3. Geen bonussen beschikbaar op het moment? Dat kan. Raadpleeg regelmatig even onder het kopje 'Bonus' of er nieuwe acties zijn waar je gebruik van kunt maken. Het is aan te raden om je onder 'profiel' aan te melden voor de e-mails van TOTO. Zo blijf je op de hoogte van de laatste promoties. Ook op deze pagina houden wij je op de hoogte van de nieuwste acties van TOTO.

Wat zijn de Free Bets van TOTO?

Een Free Bet is een gratis aangeboden weddenschap door TOTO. TOTO biedt je van tijd tot tijd aan om mee te spelen zonder te betalen. Je potentiële winst is het bedrag dat je wint met de weddenschap, min de hoogte van het bedrag van de Free Bet. Stel je hebt een Free Bet van €5 en je besluit die gratis weddenschap in te zetten op een quotering ter hoogte van 2.50. In geval van een goede voorspelling verkrijg je bruto 2.50x€5 = €12,50. Van de brutowinst van €10 haal je de gratis inzet van €5 af en je hebt netto €7,50 winst. Nadat je je hebt aangemeld op de website of app van TOTO, vind je de Free Bets in het spelformulier. Als er op het moment geen gratis weddenschap beschikbaar is, dan zul je ook niets in je account zien. Met de gratis weddenschap of ook wel Free Bet speel je dus met het geld van TOTO en niet dat van jezelf. De schijn kan gewekt worden dat je met je eigen geld speelt, omdat het bedrag van de Free Bet tijdelijk wordt toegevoegd aan je account. Je zult echter zien dat je saldo met precies hetzelfde bedrag als de Free Bet daalt. Je speelt bij een Free Bet dus met het geld van TOTO en niet met je eigen geld. Goed om te weten.

Hoe maak ik gebruik van Free Bets bij TOTO?

Je vindt alle beschikbare acties, dus ook de Free Bets, onder 'bonus' in je persoonlijke account. Meld je aan voor de e-mails van TOTO om op de hoogte te blijven van alle nieuwe acties, waaronder Free Bets. 

Wat zijn de Combi Boosts bij TOTO?

Een combi boost is een andere wijze waarop je extra geld kunt winnen. Bij TOTO kun je door een combi boost te spelen tot twintig procent meer op je weddenschap winnen. Iedere week, en soms zelfs dagelijks, is het TOTO dat een combinatie van meerdere wedstrijden uitkiest. De odds van die betreffende wedstrijden worden geboost. Je krijgt dankzij de combi boosts dus meer uitbetaald dan wanneer je op die wedstrijden zou spelen zonder de boost. Je vindt de combi boosts aan de linkerzijde (menu) van de TOTO pagina. Je kunt vervolgens op een sport klikken en de wedstrijden zien die zijn uitgekozen door TOTO voor een combi boost. Je klikt op de wedstrijden waarop de combi boosts gelden, je zet het bedrag in dat jij wilt inzetten en tot slot sluit je de weddenschap af. 

Hoe profiteer ik van Combi Boosts bij TOTO?

Je hoeft niets speciaals te doen om te kunnen profiteren van Combi Boosts. Je klikt simpelweg op 'combi boosts'. Vervolgens selecteer je de sport waarop je wilt wedden. Je ziet vervolgens alle beschikbare Combi Boosts.

Wat is een Cashout? 

Je kunt je bij TOTO soms al voor het einde van je weddenschap laten uitbetalen. Dit is een zogenaamde Cash Out. Het voordeel is dat je je winst verzekerd. Het is echter wel een lagere winst dan wanneer je de gehele weddenschap zou winnen. Laten we dit illustreren met een voorbeeld. Je hebt in de Champions League op zowel Manchester City als Real Madrid ingezet. Stel Manchester City wint op dindagavond en Real Madrid moet de volgende avond nog spelen. Je begint om welke reden dan ook toch een slecht gevoel te krijgen over de wedstrijd van Real Madrid. In dit geval kun je je laten uitbetalen. Je wint weliswaar minder dan wanneer ook Real Madrid zou winnen, maar in ieder geval stel je je winst veilig en is het resultaat van Real niet meer van invloed op je weddenschap. Je kunt de cash out optie alleen gebruiken bij singles en combinatieweddenschappen (niet te gebruiken bij systeemweddenschappen). Daarnaast is Cash Out momenteel alleen mogelijk tussen wedstrijden in en niet tijdens een wedstrijd (live), zoals in sommige andere landen al mogelijk is.

Wanneer kan ik gebruik maken van een Cashout?

Je kunt gebruik maken van een cashout tussen wedstrijden van je weddenschap in. De ene wedstrijd is gespeeld en de andere wedstrijd moet nog beginnen. Je kunt je laten uitbetalen vanaf het moment dat je je weddenschap geplaatst hebt. Let op: zelfs als er nog helemaal geen wedstrijd is begonnen, zal het bedrag lager zijn dan je inleg. Op het moment dat je al minimaal één wedstrijd goed voorspeld hebt, zal het bedrag hoger zijn dan je inleg.

Je kunt geen gebruik maken van een cashout als één van je wedstrijden nog aan de gang is en wanneer je al één van je wedstrijden fout voorspeld hebt.

Waarom registreren bij TOTO?

Er is veel om naar uit te kijken bij TOTO wanneer je op zoek bent naar verschillende mogelijkheden om te gokken. TOTO biedt goede odds aan voor talrijke sporten, competities en wedstrijden. Daarnaast biedt TOTO momenteel regelmatig acties aan in de vorm van Free Bets en Combi Boosts. De verwachting is dat dit ook de komende tijd zo zal blijven en wellicht dat er extra acties worden aangeboden in de toekomst.

Hoe meld je je aan bij TOTO?

  1. Ga naar de website van TOTO.
  2. Je klikt op 'registreren'. Registreer je door je persoonlijke gegevens in te vullen alsmede je rekeningnummer te verifiëren.
  3. Voltooi je aanmelding (bevestig je e-mailadres) en waardeer je saldo op om direct te kunnen wedden op sportevenementen.
  4. Vind de acties, promoties en bonussen van het moment in je account onder 'Bonus'.

Onze beoordeling van de bonus Toto. Beoordeeld op 20 september 2021 door met een score van 8.0 op een schaal van 10